Jump to content

Skandinav

Medlemmer
 • Content Count

  2747
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1360 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14402 profile views
 1. Anspenthet i positiv forstand som når du gleder deg til noe, eller anspenthet i negativ forstand fordi du gruer deg? Anspenhet som kommer / går? I hvilke sammenhenger - plutselig ut av det blå, eller i samband med spesifikke hendelser/følelser?
 2. Kanskje en privat, men ikke belast det offentlige med kjærlighetsutfordringer. God ide, spør om lov først.. "Vil du holde meg i hånden litt?"
 3. Kunne du ha utdypet det ytterligere? Har du f.eks muskelspasmer, leamus, kramper, høy puls/blodtrykk, rastløshet..?
 4. Først vil jeg nevne for deg at det finnes et pasient- og brukerombud i ditt fylke som kan gi deg gratis råd om hvor du henvender deg i byråkratiet med din problemstilling. Men, det er kommune(over)legen som har det administrative, og driftsansvaret for alle fastleger i kommunen. Kontakt vedkommende med ditt problem. Fortell at du har behov for kontinuitet og forutsigbarhet grunnet din helsetilstand. I noen tilfeller kan det vært lurt å undersøke om det er mulig å få psykiatrisk helsehjelp via kommunen, herunder en primærkontakt som kan hjelpe deg i dialogen med legen som henvisende instans til andre offentlige tjenester. På så måte får du støtte, forutsigbarhet og kontinuitet i en annen person enn i et ikke-fungerende fastlegesystem.
 5. Jeg er usikker på i hvilken form jeg kan gi råd da jeg oppfatter et sprik mellom din problemstilling og den gode måten du formulerer deg på. Derfor spørsmålet: Hvor gammel er du?
 6. Et prinsipp som sjelden bringes inn i debatten om tvang er at; den syke ville nesten utelukkende alltid ha bedt om tvungen behandling hvis de hadde et øyeblikk med full konsekvensforståelse.
 7. De mener i utgangspunktet de som allerede er innvilget bostøtte. For noen år siden var det en periode med høye strømutgifter. Da fikk flere mottakere av bostøtte, samtidig økt bostøtte. Jeg tror at det er fullt mulig også nå. Imidlertid må det komme en endring i vilkårene for bostøtte dersom man tenker at høye strømutgifter alene skal være en inngangsport for bostøtte, hvis man i utgangspunktet hadde fått avslag.
 8. Interessant. Også at du poster dine tanker i helseforumet. Leter du etter en omsorgsyter? Samtidig, finnes det noen eller noe du har ektefølt omsorg for?
 9. Det er jo helt åpenbart at det er en annen deltaker i "vervene" som trekker henne dit. Utroskap?
 10. Progressive glass er noe helt annet enn bare prismeglass. Da skjønner jeg de ble dyre.
 11. Det setter saken i et annet lys. Da hadde jeg nok tross alt gå for å "ta" ham.
 12. Jeg har prismeglass i mine briller. Hos Specsavers koster det ikke mer enn vanlige glass.
 13. Her har vi venninnens fortelling å forholde oss til. For meg er det overveiende i den retningen at jeg er skeptisk nok til å trenge mye mer informasjon før jeg kan ta stilling til noe som helst. Det minner meg om en sak i nedre Telemark tingrett som gikk i uka, der overskriften i saken er: "Kommuneansatt (63) frikjent for sexanklager med klient: «Ikke ukjent at personer med «besettelsesvanvidd» kan få hevntanker»"
 14. Overhode ikke. Les dette først: https://www.arbeidstilsynet.no/tema/varsling/
 15. Det er deg, det. Hvis du ikke er 18 - dine foresatte.
×
×
 • Create New...