Gå til innhold

Skandinav

Medlemmer
  • Innlegg

    3 199
  • Ble med

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

16 405 profilvisninger

Skandinav sine prestasjoner

1,8k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, og ja. Nei fordi overgangsalderen i forstanden hormonelle endringer er sekundært til at hun har levd i ditt sjalusihelvete i mangfoldige år. Men også ja fordi hun kanskje begynner å reflektere over at hun er midtveis og nå lurer på om hun har tatt gode valg hittil i livet. Det du bør ta innover deg er at hun mest sannsynlig vurderer om hun skal fortsette å leve i et forhold med deg. Det å bli påminnet av en venninne at samlivsbrudd er en mulig vei å gå, skaper nok en indre konfliktfylt dialog mellom den samvittighetsfulle person hun er, og den andre personen som hun ikke har fått lov å være på mange år, men som nok vil ut og frem. @Maxopp sitt forslag om parterapi støttes.
  2. Mest sannsynlig har mangelen på adekvat blodforsyning årsaket permanent vevsskade som umuliggjør videre aktivitet på elitenivå. Dette i kombinasjon med at han muligens må fortsette på blodfortynnende behandling i en overskuelig fremtid er også en sterkt medvirkende faktor. Det sier seg selv at blodfortynnende behandling også radikalt øker blødningsfaren, selv ved små traumer. Det å leke fotball er en svært farlig aktivitet.
  3. Jeg slenger meg på resten av demokratiet som mener at det å gå til politiet er det mest riktige. Politiet er svært interessert i å få has på disse pedofil-ringene som herjer rundt globalt. Satt på spissen kan din nå ekskjærestes mobiltelefon inneholde vital informasjon som bevisføring i en pågående etterforskning. Du er vel sikkert også klar over at det ikke bare er på mobilen han lagrer overgrepsmedia, det kan godt være at han har massevis lagret på en pc, harddisk, minnepenner, minnekort eller skyløsninger. Du må legge en plan for hvor du skal overnatte de neste dagene når du først har kontaktet politiet. De vet hva de skal gjøre. De kommer til å gi deg råd om hvordan du skal forholde deg til dette. Det blir garantert en omfattende husrannsaking og siktelse med besøks- og kontaktforbud.
  4. MinID er ikke tilstrekkelig for innlogging på HelseNorge eller nettbank. Man må i utgangspunktet ha maskinlesbart pass, altså biometrisk pass for å kunne få BankId Ifølge denne linken, åpnes det for unntak: "[...] er det Finanstilsynets forventning at bankene tilbyr grunnleggende bank- og forsikringstjenester, dersom det ikke foreligger saklig grunn til å avslå. Saklig grunn til å avslå kan kun identifiseres gjennom at bankene foretar en konkret risikovurdering av hver enkelt person som ønsker å bli kunde eller benytte seg av bankens grunnleggende tjenester." En mer pragmatisk tilnæring kan være at man f.eks ber Sparebank 1 om "forenklet BankId", altså samme funksjon som til barn.
  5. Not, og du er klar over det selv.
  6. Herregud, nei. Hvis jeg skulle det, blir de møtt med total uforståelse og vil kun føre til en totalt undrende stillhet. Nei, men som til en ku. Kan hende dere er godt på vei til det "sunneste" punktet i de typer forhold der man egentlig burde ha gått hver sin veg, men på grunn av diverse årsaker velger å bli, for å så etablere hver sine parallele liv der man av og til treffes på en bekvem parkeringsplass for kjødelighet.
  7. Jeg spør for en "venn". Det heter i avtalen om frivillig gjeldsordning at tilbakebetaling av overskytende skatt under kr. 2500,- ikke skal fordeles på kreditorene, men man beholder beløpet selv. Dersom skyldner får tilbake kr. 2600,-, fordeles i utgangspunktet hele beløpet til kreditorene (man kan søke om å få beholde noe, som f.eks kostnader til barnas tannregulering). Med mål om å komme under kr. 2500,- grensa, er det tillatt å i skattemeldingen fjerne oppførte fratrekk fra f.eks innrapporterte betalte gjeldsrenter i inkassosaker. Likeledes, er det tillatt å unnlate å føre opp fratrekk man ellers har krav på som f.eks utgifter til vergemål, reisefradrag, barnepass, sykdomsutgifter etc.
  8. Hvordan var kjærligheten i ekteskapet før hun ble gravid med det yngste barnet? Er hennes adferd nyoppstått, eller har hun alltid vært slik? Elsker du kona di? Elsker hun deg?
  9. Nei. Skulle det nå være et slags 5% håp, hvor mange år til har du lyst å leve i ditt lille helvete? Helt i klartekst... dette er de røde flaggene: Slik atferd vitner om råttenhet i rota. Han balanserer mellom å være bevisst sin væremåte samtidig som han faller over i en slags uforskyldhet. Hvis vi kunne diagnostisere ham, ville jeg tippe han er en light-versjon av ustabil emosjonell personlighetsforstyrrelse.
  10. Jeg synes vi kan stadfeste at han fra nå av er din eks. Vi trenger ikke å analysere dine opplevelser utover det du allerede har gitt av selvanalyse.
  11. Tre ting som svar på: "Hjelper det for folk å dra til psykolog?". Det kommer an på om du ønsker å bli hjulpet. Det kommer an på psykologen. Det kommer an på lidelsen / problemstillingen(e).
  12. Man stoler på den private psykologen. Ikke fordi han er privat men fordi han sannsynligvis har rett. Schizoid, som hører inn under gruppen personlighetsforstyrrelser, er en kontroversiell diagnose. Flere har blitt feildiagnostiserte med dette når de egentlig skulle ha en autismspekterdiagnose. De lærde strides også om dette fremdeles er en relevant diagnose fordi det ikke verken finnes tilstrekkelig forskning eller for øyeblikket forskes tilstrekkelig på. Problemet er at Schizoid PF egentlig er å anse som behandlingsresistent i den forstand at det bare er symptomlindring ved akutte tilstander som følger av å ha lidelsen. Autisme derimot kan jo selvfølgelig ikke helbredes, men det kan legges tilrette for at svært godt liv.
  13. Kan nevne at i Japan faller vestlig parfymebruk inn under: 出る釘は打たれる
  14. Jeg forstår din frustrasjon. Min akilles er parfymeavdelingen i taxfreebutikker. Det hele koker uansett ned til om hvem som bør innrette seg etter hvem. Som @vidor påpeker, sykehus er big no-no når det gjelder parfymebruk. Men på hvilke andre arenaer i det offentlige rom bør det være inntil forbudt fordi vi må ta hensyn til våre syke borgere?
  15. Først må vi avklare at det ikke finnes lukkede avdelinger på Norske sykehus der alle som er innlagt, uten unntak, ikke under noen omstendigheter får gå ut, eller at ingen fra utsiden heller kan komme inn. Det er vedtaket om innleggelsen på tvang som dikterer frihetsberøvelsen, herunder muligheten for å gå ut av avdelingen. Enten ikke i det hele tatt, også kalt skjerming, eller utgang med følge, eller utgang på egen hånd. Politiet har ikke "tvunget" seg inn på lukket avdeling. Din påstand forutsetter at politiet har gjort noe ulovlig. Hvilket altså ikke er tilfelle dersom de har en rettslig kjennelse, hvilket en beslutning om rannsakelse altså er. Begrepet "lukket avdeling" på sykehus betyr ikke at rommet innenfor dørene er en ambassadelignende høyborg. Din følelse av at det er begått en urett mot deg ved maktmissbruk, kan ikke motargumenteres. Derimot vil jeg motargumentere deg på punktet: "[...] visse personer ikke tør oppsøke helsevesenet om politiet fritt kan bruke tvangsmidler på aktive pasienter.". Jeg regner med at du ikke er "veteran" på sykehusets akuttpsykiatriske avdelinger. Det kan være nyttig for deg å vite at både pasienten selv, andre pasienter og helsepersonell har blitt skadet av ulike ting som har blitt "smuglet" inn på avdelingen. I tillegg til dette, skjer det også at noen personer i etterkant av alvorlig kriminalitet, oppsøker akuttpsykiatrisk med den naive forestillingen at de kan gå "off-grid". Min klare holdning er: Takk norske lovgivere for at Norsk lov også gjelder på "lukket avdeling".
×
×
  • Opprett ny...