Gå til innhold

Dubious

Medlemmer
 • Innlegg

  21 865
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Dubious vant dagen sist 9. juni 2019

Dubious hadde mest likt innhold!

2 følgere

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Dubious sine prestasjoner

11,2k

Nettsamfunnsomdømme

7

Hjelpsomme svar

 1. Toyota Motor Europe sold 291,721 vehicles between January - March 2023 achieving a market share of 6.9% TME’s mix of electrified models increased to a record high of 72%, increasing +3.0% points year-on-year Toyota brand consolidated its position as 2nd place best-selling passenger car brand in Europe Toyota bZ4X which is currently the only fully electric offering in the Japanese brand’s European range showed a massive sales increase of 437% in the first quarter, but failed to enter the top 10 with only 3,700 registrations.
 2. Konfirmasjon er overgangen til voksen.
 3. https://ir.tesla.com/press-release/tesla-vehicle-production-deliveries-and-date-financial-results-webcast-first-quarter-2023 Model S/X 10,695 Model 3/Y 412,180 (267,200 Y ifølge artikkelen over mest solgte) Total 422,875
 4. Hydrogen er framtiden, men vi er ikke der ennå. Først så må de bli mer effektive enn elbiler, inntil den tid så er hydrogen best for store skip.
 5. https://www.motor1.com/news/669135/tesla-model-y-worlds-best-selling-car-q1-2023/ Denne artikkelen var mye bedre. Toyota har de neste 4 plassene.
 6. Lappesaker for sykkeldekk burde fungere. Ja de må limes.
 7. Gått fra AC, til avslått, til varme på varmepumpen. Sommeren er over.
 8. Dubious

  Trafikalsk klagemur

  Det finnes ingen sammenhengende sykkelstier i Norge, som jeg vet om. En må ut i veien for å komme seg fram. Fortau, og gang- og sykkelvei, egner seg ikke for pendling. De er mest for barn.
 9. Hele tiden tilbud på Airfyer, men aldri på tilbehøret.
 10. Som sagt, frostsikring, og det er normalt.
 11. Regner med at det har vært snakket om dildo i en sammenkomst eller noe, og så er det noe som har utfordret denne personen, eller sagt at det tørr du ikke. Ingen som kjøper sexleketøy til noen andre uten at det har vært snakket om. Jeg vil vite hvem TS er til denne personen, og om TS ikke var der, om hvem som fortalte det. Det er mye mer til denne historien enn det vi har fått vite.
 12. Så lenge pumpen blir montert på terasse, så skal det bli minimalt med støy. På stativ med dempere. Både min pumpe, og den vi har på hytten er montert på terasse og hører ikke noen av de, og min er over 10 år gammel.
 13. Aeropress krever for mye arbeid, så den har fått tilhold i bilen, og brukes på biltur og hytta. Har Nespresso Vertuo hjemme, mye enklere.
 14. Forsikringsselskapene kan også kreve penger fra sjåfør om hun har kjørt uansvarlig, som Tesla sier at hun har gjort. Så ser ikke hvordan det ville ha utgjort noen forskjell.
 15. De kan heller gjøre Cannabis lovlig, så får jeg prøvd det.
×
×
 • Opprett ny...