Jump to content

Dubious

Medlemmer
 • Content Count

  19841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Dubious last won the day on June 9 2019

Dubious had the most liked content!

Community Reputation

9862 :)

1 Follower

About Dubious

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Norge bør se til Nederland, ikke USA. USA kunne fått mye mindra trafikk om de hadde dedikert 1 kjørefelt til syklister. Problemet i USA er at de ikke legger tilrette for syklister. Det gjør vi egentlig ikke i Norge heller, da vi bygger GANG- og sykkelveier. Skal vi få flere til å sykle, så må syklister få egne felt, sånn som i Nederland. Syklister og gående må få prioritet ved lyskryss.
 2. Her er svaret fra Pizzabakeren. Skjemaet skal sendes til mattilsynet. Jeg spurte ikke om noe skjema, men jeg forventet å få igjen pengene..
 3. Alle har vel måttet kjøre annen vei pågrunn av at hovedveien var stengt? En tur som vanligvis tar 15 minutter tar nå 1 time.. Skal en spare, så sett ned kravene på veistandard. Vi har 80 og 90 soner hvor det ikke er noe problem å kjøre i 100. Det snakkes om at det er så dyrt å bygge veier med 110 grense, men det ville vært mye billigere om de ble bygd med 90 standard. Så bygg med 90 standard, og sett fartsgrensen til 110.
 4. Spørsmålet er nok når rentene starter å løpe. Jeg skylder bare 7k, men TS skylder her 10x mer. Jeg venter på faktura for innbetaling, men det sies at det er lønnsomt å betale inn før?
 5. Vinninga går opp i spinninga.
 6. Da hadde jeg gått på veggen i løpet av dagen. Noen er anlagt for fysisk arbeid, og noen er ikke...
 7. Blir å vente til begge filmene kommer på 4k Blu-ray, forhåpentligvis i en pakke.
 8. Tungt arbeid kommer jo helt an på hvilket yrke man velger, og det er strenge krav om hvor mye en arbeidstaker kan løfte. Lunsj i en brakke med kollegaer var en trivelig periode, og det er ingen som blir tvunget til dette, uansett yrke. Alle må ha med mat, eller betale for den en plass. Mye variert arbeid, mye mer variert enn du har som kontorist, kokk, sykepleier etc. Om all på jobben snakker polsk, finn deg et firma uten polske arbeidere, og da er det jo ikke rart at du fikk dårlig betalt. Fleksitid varierer nok, men om det er faste tider for lunsj så er det ditt problem at du kom inn senere.
 9. https://spy.com/articles/gadgets/video-media/thinnest-tvs-1202739326/
 10. https://www.ringblad.no/utilgivelig-slosing-med-strom-i-var-by-oystein-hallre/o/5-45-1193242 Dataanlegget Kryptovault i Hønefoss bruker årlig 200 millioner kWh. Det tilsvarer strøm til en ny by med 10.000 husstander. https://e24.no/boers-og-finans/i/G35Mx6/regjeringen-vurderer-stroemtiltak-i-krypto-mining-vanskelig-aa-forsvare-den-omfattende-bruken Totalt anslås det at den globale utvinningen av bitcoin nå bruker 116 terawattimer (TWh) i året, viser beregninger fra Cambridge University. Til sammenligning var hele det norske strømforbruket på 133 TWh i fjor, ifølge Statnett.
 11. Kan også forby crypto. Vi har crypto-minere i Norge som bruker like mye strøm som en liten by.
 12. Aldri hørt om noen vaksiner man trenger resept for. Skal man ha den gratis så må det muligens gå via lege.
 13. Hadde det vært lønnsomt med vannkraft, så kunne en modernisert de, og fått pumpekraftverk. Da går vannkraftverkene aldri tom for vann, da de pumper opp vann om natten.
 14. Hvordan lukke vinduet som er over innholdet på siden? Vinduet skjuler halvparten av det en søker etter og gjør nettsiden ubrukelig.
×
×
 • Create New...