Gå til innhold

Dubious

Medlemmer
  • Innlegg

    22 696
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Dubious vant dagen sist 9. juni 2019

Dubious hadde mest likt innhold!

2 følgere

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Dubious sine prestasjoner

11,8k

Nettsamfunnsomdømme

7

Hjelpsomme svar

  1. Eller bo nær en kommune som ikke tar betalt. De sjekker ikke hvor du bor.
  2. Jeg har kun hatt Denon, og aldri hatt noe å klage på. "Oppgraderte" fra 4311 til X3800H. Det nye er kun Atmos og 4k pass-through. Merker ikke noen annen forskjell fra den gamle. Husker ikke hva jeg hadde før 4311, men var sikkert Denon det også. Jeg hadde ihvertfall en Denon effektforsterker tilkoblet.
  3. Det er flere korker på aveie med det nye systemet siden det tar litt kraft å dra de av, så slipper man taket sånn at de flakser. Har mistet flere allerede, og jeg gidder ikke plukke de opp. Mistet de aldri når de ikke satt fast.
  4. Bare å sette nedre pensjonsalder til 70 år.
  5. Har vært mye hype om "The Abyss" 4k. Bildekavliteteten er fantastisk, men handlingen er kjedelig, med flere irritasjonsmoment hvor en spørr seg selv, hvorfor..? (Jeg vet svaret, det er for at det skal skje noe dramatisk) Husket kun at jeg sansynligvis hadde sett filmen før, men husket ikke handlingen så det var som å se filmen første gang. Men den var skuffende, kanskje mest på grunn av at jeg har lest så mye bra om filmen. I dag blir det "True Lies" 4k. Tror jeg har sett den før også, men det vil tiden vise.
  6. Når en sammenligner Norge med resten av Europa, så må en ta med at ihvertfal sør-Europa bruker mye gass til oppvarming og matlaging, så de bruker halvparten så mye strøm. Kanskje det utlignes med gassprisene. Norge får "tyn" fordi vi bruker så mye strøm, strøm vi kunne sendt til Europa...................
  7. Bare å gjøre det ulovlig å ta ekstra gebyrer. Enklere å Vippse til en venn enn å knote med apper som en kun bruker ved lading.
  8. Alt øl er bedre i ølglass, tilogmed alkoholfritt. Øl på boks går fra ikke godt i det hele tatt, til greit.
  9. Det hadde vært mye enklere og billigere om produsentene kunne ha blitt enige om en standard hvor bilen kan snakke med laderen, og dermed kan bilen betale, uten at føreren må opp med app eller kort.
  10. C er for påfyll av spylervæske.
  11. Har sett folk på Youtube som har leid bil, og stopper på bensinstasjon for å fylle drivstoff. ingen som har fortalt de at de fikk en elbil.
  12. Det enkleste er å kamuflere badstuen sånn at det ikke ser ut som en bygning.
  13. Dubious

    Trafikalsk klagemur

    Jeg skal kjøre mindre når sykler blir momsfri. Det har jeg sagt helt siden elbiler ble momsfrie. Hvorfor ta bussen/sykkelen når det er mer praktisk, og noen gangere billigere å kjøre elbil.
  14. Går an å bruke vannspreder. I USA så har de en vannspreder på hjul, som beveger seg framover. Så genialt ut da den vil dekke hele undersiden av bilen.
×
×
  • Opprett ny...