Jump to content

Myst

Medlemmer
 • Content Count

  3516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Myst last won the day on March 17 2012

Myst had the most liked content!

Community Reputation

4010 :)

About Myst

 • Birthday 12/15/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28210 profile views
 1. Tror funksjonene som er best egnet til tabell og verdi problemstillinger er FINN.RAD og HVIS. På norsk i allfall, husker ikke hva de heter på engelsk. Man kan kombinere de til å finne bestemte verdier i forskjellige tabeller, uavhengig av fane.
 2. Gjelder bare å spille nikkedukke med dem, nytter ikke med saklig diskusjon. Her om dagen sa faren min han ikke tror på Big Bang og generelt andre vitenskapelige ting fordi han ikke forstår noe av det.
 3. Spill som åpenbart jukser og nekter la en vinne slik som behøves for progresjon.
 4. Hva helsemyndighetene sier vs hva enkelte folk hører/tenker
 5. Lurer på hva slags forbannelse som hviler over meg når alt av uhell finner meg akkurat disse dager med begrenset tilgang til hjelp. 😣 Også irriterende at halvparten av smileyene er med farge og resten ikke.
 6. Lurer på hva NTNU sitt problem med USA er... Sikkert fake, men litt drøyt hvis ikke. (Satt i spoiler pga stort bilde)
 7. DNB ass. Tror ikke finnes et mer tilbakestående bank med hensikt å gjøre nettbanken så lite brukervennlig som mulig. Skal bare finne en eksakt transaksjon som var gjort en del år siden, men istedenfor å kunne filtrere, må jeg gå gjennom 24+ separate kontoutskrifter. Var kanskje litt stygt å si til chat-rådgiveren at Storebrand har skjønt det med brukervennlighet, men det får så være.
 8. Og så er man skikket til å ferdes i trafikk sammen med mye tyngre kjøretøy? Der hadde ATL og NMCU satt ned foten rimelig rask. For dem er sikkerhet og trygghet >> miljøvennlig. Var vel også derfor de i første omgang sa nei til forslaget, fordi uten nødvendig opplæring er det høyere risiko for trafikkuhell. Hva angår elektriske, har de begynt å komme på banen. Blitt vel noen avdukinger av nye el-sykler og Supersoco (50cc) i første omgang kan være alternativ for de som vil ha både pose og sekk (miljøvennlig og kjøre lovlig på B), men om det gir samme gleden av en skikkelig MC blir jo annen sak. Oppdatert for å unngå misforståelser. Mente el-sykler man kan kjøre med B.
 9. Og hva skal 5000 dekke? Ikke glem at trafikkskolene pusher på med sikkerhet og god opplæring, og var vel 13 timer + førerprøve som var mest aktuell. Bare kjøretimene vil da koste 13*700 = 9100 kr. Så kommer da leie av utstyr og sykkel, teori- og førerprøve og gebyrer. Totalsummen nærmer seg da fort 15000. Men ja, kanskje strengere kriterier kunne ha redusert antall søkere fra hobbyinteresserte til kun seriøse kjørere.
 10. Har ikke undersøkt den biten, så kan ikke svare der. Skrev bare egen erfaring. Da jeg var arbeidstaker betalte jeg inn 1000 ekstra i måneden slik at garanterte det ble penger tilgode, eller slags buffer i tilfelle noe kunne skje. Og ifjor var jeg usikker på inntekten og skatten, så like gjerne betalte inn litt ekstra for å være på sikre siden. Dette er ganske kjent ting å gjøre i arbeidslivet.
 11. Nettsider som blokkerer vpn-tjenester.
 12. Lurer også på hva for en leilighet har så høye utgifter, at utleien ikke lønner seg. Det sagt, sammen med skattemeldingen skal du levere inn skjema RF1189b der du fører inn alt av inntekter og kostnader og ser hvor mye overskudd du står igjen med. Hvis du har vært smart og betalt tilleggsskatt forrige år for å unngå baksmell, bør du ha nok penger tilgode slik at skatt av utleie kan trekkes direkte derfra.
 13. Sukk.. innen dette eventuelt blir vedtatt og satt i praksis, har jeg sikkert allerede fått A lappen, og mange andre som ikke gidder å vente. Eneste som gjenstår å se om det blir mer lønnsomt ihht A / A2, og da bør forskjellen være iallfall på minst 10k. Da kan man iallfall bruke de pengene på skikkelig utstyr.
×
×
 • Create New...