Jump to content

Myst

Medlemmer
 • Content Count

  3708
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Myst last won the day on March 17 2012

Myst had the most liked content!

Community Reputation

4192 :)

About Myst

 • Birthday 12/15/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31506 profile views
 1. Vil ikke gå i detaljer av åpenbare årsaker, men uventede ting som gir litt utfordringer.
 2. Er visst ikke bare bare å bytte jobb nei.. Sukk..
 3. Damn, snakk om å skyte seg selv i foten, når jeg selv også har svart i den. Nå er jeg irritert på meg selv. 😛
 4. Ja, jeg vet, men situasjonen er ikke akkurat depressiv og til så grader. Er bare litt trist. Ja sikkert noen oppsigelser som gjør en depressiv, men ikke i mitt tilfelle.
 5. Ja, endelig fikk den telefonen jeg ventet på i evigheter på fredag og sendte inn signerte dokumenter i går kveld. De ga meg et tilbud over all forventning og ikke umulig jeg har funnet min plass i arbeidslivet. Oppstart 10. oktober, så det vil komme godt med for forberedelse. Oppsigelsen med nåværende jobb gikk også knirkefritt takket være god og forståelsesfull sjef. Har egentlig 2 uker oppsigelsestid men pga interne omstendigheter fikk jeg lov å bare jobbe ut denne uken. Så fra og med helgen blir det noen uker ferie plutselig.
 6. At vi ikke har en "ting som er trist"-tråd. Ja, har klagd en del over denne jobben, og med god grunn, men man blir litt lei seg når man forbereder og leverer oppsigelse. Særlig når man har bare jobbet kort tid og fått bekjentskap med hyggelige folk. Resten av historen? Den finner du i en annen viss tråd.
 7. ^^I Oslo er det iallfall Oslonøkkelen-appen som brukes. Gratis levering 20 ganger i året. Sykt irritert på bedriften jeg søkte jobb hos helt tilbake i juni. Etter intervjuer og omvisning og positiv tilbakemelding har de enda ikke klart å gi ett konkret svar tilbake. Først var det midten av juli, "ja ting drøyer litt og ferieavvikling, så skal få svar i midten av august". Tiden kommer og ingen lyd. Ringer igjen, "ja personer involvert er nettopp tilbake fra ferie, skal få svar ila neste uke". Nå er denne uken også snart ferdig og fortsatt ingenting. Skjønner virkelig ikke hva som skal være vanskelig og bare bestemme om de vil gi tilbud eller ikke. Møkkalei av nåværende jobb allerede også og vil bare bytte til de andre fort som f. Har liksom legetime i dag, men så er legen selvsagt syk og fikk beskjed fra klinikken at han skulle ringe istedenfor oppmøte. Oppsatt time var halv time siden. Og deres effings sommertider. Selvsagt er det stengt for telefon-kontakt allerede og får ikke kontaktet dem. Faen verden går så treeeeegt disse dager!! Sykt lei av å vente på det ene og det andre!
 8. At clickbait og kjendis-nytt genererer mer klikk enn spennende og faktiske nyheter. Store og varige oppslag om brudd og skandaler, men at verden gjennomgår et tørke og avdekker dinosaurspor, krigsskip fra verdenskriger og "mini-stonehenge" er bare bortgjemt i en liten videosnutt. Skulle se den på nytt men finner ikke igjen (Dagbladet).
 9. Vel, etter å ha gjort meg erfaringer på både kjøreskole og impulskjøp av sykler, vil jeg si ikke gå i fella å velge sykkel utifra utseendet. R-sykler er tøffe de, men vil anbefale å prøvesitte flere modeller og finne den som passer best for deg. Sittestilling, komfort og trygghet bør komme først når skal investere i en sykkel. Riktignok brukte jeg mest tyngre sykler under opplæringen (A-klassen, 650-800cc), og i starten fikk starte på en A2 for å bli kjent. Var en Honda CBF500 som var helt digg å kjøre med og senere investerte i en CB125F til bruk til øvelseskjøring, fordi for meg personlig er høyt styre og sittestilling mer komfortabelt. Fikk ikke fullført opplæringen og nå er den til salgs. Så ja, det er mitt tips. Dra innom flere butikker og prøv flere modeller. Noen modeller kan også senkes hvis høyden skulle bli en utfordring.
 10. Tusen takk. Har ikke fulgt med på dine innlegg, men håper også du fant den jobben du ville ha. Typisk nok skjer det ting ALLTID etter at man forplikter seg til noe. 🙄 Ble oppringt istad av bedriften jeg hadde gitt opp håpet på og ble innkalt til ekstra samtale og omvisning. OG etterpå fikk innkalling til intervju hos en annen bedrift som hadde søkt på og også driver med spennende ting. Joda, Livet, setter pris på at det skjer ting, men holder nå, takk. 😛
 11. Etter ett helt år med jobbsøking, intervjuer, avslag, avslag (nei, ikke skriveleif), depresjon og refleksjon, omsider klart å få jobbtilbud. Drømmejobb eller ei, etter visst tidspunkt er jobb jobb og inntekt inntekt. Endelig kan bruke sommeren til noe fornuftig.
 12. Endelig kom skatteoppgjøret. Ut i fra min egen beregning sist når sendte inn så forventet jeg å gå i null eller få restskatt pga utleieinntektene, men tvert i mot fikk jeg en del tilgode. Dette må være feil tenkte jeg, og ringte inn og behandleren bekreftet at alt var lagt inn og beregnet riktig. Positivt overrasket. Trengte de pengene sårt.
 13. Ja, fant en nettside som heter makexyz.com der kan man laste opp filer og få ting produsert. Er en del folk fra Norge som har profiler og tilbyr ulike tjenester. Skal ta kontakt med noen av dem og ta det derfra.
 14. Vet ikke om det er lov å spørre om dette her, men tar sjansen. I verste fall vil gjerne ha relevant tips til steder som utfører småjobber. Er det noen her som gjør kommisjonsarbeid? Har behov for HDD caddy for min laptop men siden den er så gammel så er produktet utgått og ikke finner noen steder, verken på offisielle sider eller Ebay / Aliexpress. Tenkte at den må ikke nødvendigvis være av metall og hadde funket greit å 3D-printe i hard plast. Jeg vil stå for nødvendige modell- og datafiler og det økonomiske blir vi enige om. Takker på forhånd for alle svar.
×
×
 • Create New...