Jump to content

Myst

Medlemmer
 • Content Count

  3524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Myst last won the day on March 17 2012

Myst had the most liked content!

Community Reputation

4029 :)

About Myst

 • Birthday 12/15/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28470 profile views
 1. Hva værvarselet sier: Hva jeg ser ut av vinduet: Prikken over i-en? Har MC-kjøretime om par timer. Blir nok mest prat om teori enn kjøring i dag ja..
 2. Norske butikker har sluttet å selge puree mixen jeg pleide å kjøpe for å lage min supergode coctail. Gjennom googlesøk kommer jeg til Coop sin matlevering side med resultat, men ved manuell søk har de fjernet mixer-gruppen og forstår ikke om de faktisk har varen på lager eller ikke. En annen dansk nettside kamuflert som norsk har satt 200 kr frakt for en vare på 135 kr. (For ordens skyld er det snakk om Finest Call Strawberry puree mix) Begynner å bli oppgitt over at alle ting jeg trenger disse dager svikter meg totalt; time hos klinikk (fikk helt på slutten av september) og fastlegen er på ferie fram til midten av juli og det er hverken skyer eller regnvær for å kjøle ned været litt. Lei av å koke hverdag.
 3. Helt enig. Verste er vel at enkelte mener det gjelder også for alle nivåer; grunnskole, vgs og høyere utdanning. Selv på universitetsnivå er alle forskjellige og det har vi også sett av eksamensstatistikkene våre. Selv sliter/har slitt med enkelte fag og folk sier "dette klarer du, må bare...., må bare...". Nei det er faktisk ikke så enkelt. Er enkelte ting jeg bare ikke har anlegg for og klarte såvidt å stå på eksamen. Og det er irriterende i seg selv siden måtte levere inn blank nå i siste eksamen fordi ga opp faget i midten av semesteret. Bli heldigvis samme opplegg til konten da, så får iallfall ny sjanse til å gjøre minimalt bra, selv om det ikke er helt bra det heller.
 4. Imorgen blir ny dag jeg utsetter ting jeg burde/skulle ha gjort for noen dager siden...
 5. Virker som for første gang vil jeg få tilgodeskatten i oktober enn juni. Kan det skyldes situasjonen i år? Ja mulig, men likevel irriterende når er vant å få pengene på konto rundt midten av juni alle disse år, og fortsatt ikke fått beskjed at skatteoppgjøre er klart. Hadde tenkt å bruke de på lappen, og nå ble jeg nødt til å overføre en del fra bufferkontoen.
 6. Dette spillet har jeg ventet lenge på, helt siden de laget bloggen og viste første bilder og klipp. Fikk litt hjertet i halsen på slutten av traileren når det stod "exclusive to PS5". 😒 Trodde i første omgang skulle komme til PC også, men da helt på slutten når det stod "Playstation 4 & Playstation 5" ble jeg 🤩. Fortsatt god stund til 2021, men så lenge det kommer til tilgjengelig platform, er jeg fornøyd.
 7. Serier som bygger seg opp til skikkelig hype gjennom sesongen, men plutselig forter seg gjennom på par siste episodene, og gir skikkelig anti-klimatisk slutt. Særlig på anime der de presser største hendelsene i siste episode og ikke gir tid til en god slutt, eller bare slutter helt brått, og man bare sitter der hva faen skjedde nå... Sikkert en del grunner for det (produksjonsmessig, økonomisk, osv), men når man ikke får en verdig slutt, føler man har sløst tiden sin bare. Dessverre blitt noen anime de siste ukene som har gitt opplevelsen av å bare kaste bort dagen på og det irriterer også. (Når man først begynner på en sesong/serie, ender man med å binge hele greia..)
 8. Bestod eksamen som fryktet jeg skulle stryke i. AAh for en lettelse! Da er det bare ett fag å fokusere på i sommerstudiene.
 9. Ah skjønner. Det var nok ulempen med intensivkurset – man får kort innføring på ting, men ikke den tiden til å utvikle de ferdighetene. Når det kommer til MC-kjøring, er presis kjøreteknikk >>> kjøre på veien. Mulig hadde klart å bestå hvis hadde tatt «lange» veien, men skal ikke spekulere i det (for mange hvis-er). Kan tenke meg krypkjøringen er de flestes skrekk og størst sjanse for å feile. Skjønner frustrasjonen din. Gjennomgikk nesten det samme i 2014 når prøvde første gangen. Mistet også lysten og motivasjonen etter noen «grove» feil i trafikken under kjøretimene. Men kan si var spesielle omstendigheter under den tiden da, og tok meg 5 år før jeg klarte å samle indre drivet, som du kaller det, for nytt forsøk. (Kjøpte meg også moped påfølgende år bare for å kjøre i nabolaget). Jeg er 35 nå. Men syns ikke man skal gi opp uansett, heller se alternativer enn problemer/utfordringer. Du får prøve deg med moped (elektrisk eller ei) inntil videre og øve mye til ting sitter. I mellomtiden kan det også være lurt å spare i tilfelle lysten kommer tilbake og da har man pengene klar. B til A1 er jo offisielt bust, så håper du også får indre drivet oppe og gå i nær framtid, og kanskje investerer i en god B-klasse sykkel. I verste fall har man da samtidig laget seg god bufferkonto for nødvendigheter. Hehe. Du har rett da, det skal være gøy og kjøre, og til normalt er det det. Derfor jeg gikk til innkjøp av sykkelen min par år siden, og liker å kjøre og trene iblant selv om vet det er ulovlig og kan få store konsekvenser. Man akk, hva gjør man ikke bare for å nyte de små tingene i livet... Takk for det. Tror blir en del timer på kjøregården fremover før vi våger oss ut på veien. Som sa til læreren, har ikke hast med oppkjøringen heller, og ingen mulighet uansett da de nå prioriter kun elever som fikk avlyst pga korona. Pri 1 nå er å få inn teknikken til at jeg ikke er til fare for meg selv og andre i trafikken.
 10. Leit å høre med oppkjøringen. Kan jeg spørre om hvor du tok den og hva som skjedde? Har selv nettopp begynt med kjøretimer etter lang pause og fortsatt ikke mye jeg mestrer enda. Klarte å velte sykkelen 2 ganger under krypkjøringøvelsen (den "boksen" med u-sving). Skulle egentlig begynt ifjor, men pga diverse årsaker ble det ikke noe av, og vurderte å selge sykkelen min og heller kjøpe en Soco. Var og tittet i butikken og den hvite var faktisk like tøff på ekte som på bildene. Ble ikke noe av da da jeg foretekker å kjøre mer enn 40-50 km/t. Skal prøve å fullføre etter beste evne i år.
 11. Satans fjærkreer som støyer dag og natt. Jaja, om dagen har ikke mye å si, men skulle ønske de også sov om natta. Med lukket vindu våkner jeg av varmen, med åpent vindu vekker de, sist i natt kl 4 når jeg hadde viktig avtale om morran. Må seriøst bli flinkere til å bruke propper heretter. Eller må det uansett, vifta bråker også.
 12. Telefonskrekken igjen.. Må bestille time hos fastlegen (ikke korona relatert), men får meg ikke til å ringe (gratis), og bestilling fra nett/SMS koster 6 kr. Decisions, decisions...
 13. Da har du vært heldig. Kommet over en del sider som regelrett krever at du slår av adblock før man i det hele tatt kan lese noe som helst på nettsiden. Har så vidt forståelse, siden mange av dem får sine inntekter gjennom reklame. Trykker da bare tilbake enkelt og greit, og finner samme infoen et annet sted, om ikke de har viktig info jeg trenger da og da gjør jeg unntak. Ellers har jeg vel gjort nå samme feil ørtende gang og tok en kveldslur kort tid etter å ha spist stor tallerken med godt krydret mat. Får da drømmer i ren Stephen King og Inception stil.
 14. Forhastet med å kjøpe drivstoff i går kveld og i dag er prisen gått ned selvsagt med min 2 kr. Er dermed overbevist at har tidenes verste scumbag brain.
×
×
 • Create New...