Jump to content

Myst

Medlemmer
 • Content Count

  3642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Myst last won the day on March 17 2012

Myst had the most liked content!

Community Reputation

4135 :)

About Myst

 • Birthday 12/15/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30440 profile views
 1. Nei si det.. Hadde liksom jobbintervju over Teams par dager siden og kameraet og lyden til fyren hakket som bare det, fikk ikke med meg nesten halvparten av det han fortalte om stillingen. Er ikke en stilling som passer til meg uansett, så brydde meg ikke om det. Men håper ved neste anledninger blir kvaliteten bra.
 2. Takk for kort og konsist svar. Da slipper jeg å bruke penger på det.
 3. Snart skal jeg hente min stasjonære og printer hit jeg bor nå, og har en allerede D-Link 10/100/1000 8p switch med 7 porter i bruk, og lurte på hvordan det blir hvis man kobler en switch til (med samme egenskaper) til den D-Linken . Jeg prøvde å undersøke litt og det er mest snakk om daisy chain link og star chain link som ikke ble helt klok av. Det eneste jeg forstod var at det kunne bli tap av hastighet og latency hvis det var mange switcher koblet sammen. Så også at det selges switches med 12+ porter, men når billigste begynner fra 800,- og har allerede par switcher for hånd, vil jeg gjerne bruke de. Hvorfor drive med kabel når man har trådløs si? Joa, printeren har Wi-Fi og har Wi-Fi kort i PCen (vet ikke om det funker da ikke har installert driver og SW siden formateringen) og vil nok prøve med det først, men er ikke alltid det er helt stabilt her inne og liker best å bruke kabel hvis det er mulig. Summa sumarum, går det greit å koble to switcher i serie eller bør jeg investere i ny med flere porter? F.eks https://www.komplett.no/product/618124/datautstyr/nettverk/switch/tp-link-tl-sg1016d-switch har fått gode omtaler, men kan visst være litt støyende (for bruk i serverskap kanskje?). Takk på forhånd.
 4. (Måtte sitere dobbelt siden sitat-inne-i-sitat er ikke mulig lenger) Tillegg at disken fungerer som "spill-nøkkel" for å spille spillet. Kan være upraktisk for å bytte mellom andre spill, men sånn har Sony valgt å gjøre det. Skulle man rote bort eller ødelegge disken, er løpet kjørt
 5. Skjønner det er vanskelig å finne info når PS5 ikke har noe tradisjonell SSD. Mest sannsynlig for å spare plass(?) valgte Sony å gå for intregrert memory flash chips, i motsetning til PS4 som hadde SATA HDD/SSD. Aner ikke om sånt er mulig å oppgradere engang og sikkert derfor de la inn ekstra M.2 slot for ekstra lagring. Med tanke på størrelsen på konsollen skulle man tro det var en SATA SSD inne ja. 😛 Mulig de kommer med helt ny design på slim versjonen i framtida, hvem vet. Kilde: https://lordsofgaming.net/2020/10/making-sense-of-the-ps5-ssd-array/
 6. Linker til info og for referanse til senere (mest for min del, som påminnelse når den tid kommer) Valg av SSD: https://nascompares.com/choosing-the-best-m-2-ssd-upgrade-for-your-playstation-5-an-idiots-guide/ Valg av heatsink: https://nascompares.com/2021/07/30/compatible-ps5-ssd-heatsinks-stay-cool/
 7. ^^Du blander sammen forkurs for ingeniørutdanning og opptak gjennom TRES og Y-vei. Førstnevnte er fulltidsstudie der man har matte, fysikk, norsk og innføringsfag. Det er i sistnevnte at man tar matte og fysikk i tillegg til hovedstudiet. TS: Klarer ikke forstå hvorfor du vil ta forkurs hvis du er kvalifisert til ordinær kvote? Du kan høre med institusjonen om du kan få innpass i de andre fagene og bare ta opp fysikk og matte? Det gjorde jeg når jeg skulle begynne på nytt ingeniørstudie, men ville repetere matte og fysikk før jeg begynte på hovedstudiet.
 8. Fordi jeg er for lat til å drive med det du sier ( 😛 ), selv om du har et poeng, og liker å ha rask tilgang til alt egentlig. Liker også å ha muligheten for å bytte mellom samtlige spill. Nå som samlingen begynner å få størrelse, er det ikke bare 1-2 spill jeg fokuserer på. Men skjønner tankegangen din, og de fleste vil nok gå den veien for å spare de pengene.
 9. PS Store har stor kampanje for WRC 9 nå i 2 dager. 217,- for Standard og 195,- for Deluxe. Fysisk koster det min. 425,- i butikk. Har ikke noe bilspill i samlingen enda, så slo til likeså greit. Men er rimelig kjipt at Sony ikke er raus med lagring. Har bare ca 80 GB igjen av 660 totalt, men ikke noe krise egentlig da fortsatt noen spill i samlingen som venter å begynne på. Dog syns er på tide de kommer med noe kunngjøring hva angår den ekstra SSD-sloten. Skal garantert investere i ekstra lagring når vet hvilke SSDer som vil være kompatible.
 10. Personlig notis: Hater folk som absolutt må skrive setning for setning. Er det så vanskelig å skrive alt på en gang? Det er ikke SMS akkurat som har begrensning på antall tegn. Tillegg så begynner jeg å svare og de supplerer med ekstra setninger og må da redigere hele svaret igjen..
 11. En forbaska flue har forvillet seg et sted i rommet og lager sporadisk bzz-lyder i 3 dager nå. Trodde de dustene hadde kort liv, men denne lever fortsatt. Klarer ikke å finne den heller.
 12. Du administrerer ikoner på oppgave-linjen ved å høyreklikke på den. For å skru den av gå til "Nyheter og interesser" og trykk på "Skru av". Er ikke vanskeligere enn det. Vil du heller se framgangsmåten, kan du se her: https://www.groovypost.com/howto/disable-the-news-and-interests-widget-on-the-windows-10-taskbar/
 13. Dette er skudd i blinde, men prøver likevel. Er det 21 98 45 22 dere har ringt, som man får opp etter å ha svart "Nei" på hele feilsøkingsprosessen? Nå vet jeg ikke om de har forskjellig kundestøtte for konto og maskinvare, men sist ringte jeg 56 99 93 10 og fikk god hjelp. Som sagt, vet ikke om de gir støtte til annet enn relatert til konto, men skader ikke å prøve. I beste fall får dere kanskje et annet direkte nummer dere kan kontakte.
×
×
 • Create New...