Gå til innhold

Deechon

Medlemmer
 • Innlegg

  274
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 914 profilvisninger

Deechon sine prestasjoner

445

Nettsamfunnsomdømme

 1. Noen som vet hvor jeg kan se King of the hill? Virker ikke som det er noen strømmetjenester (som jeg vet om) som har denne serien i norge uten vpn.
 2. Deechon

  Mistet bankkort

  Heldigvis så er det ikke så mye du får kjøpt på nett lenger uten bankid. Mister du kortet ditt risikerer du at tyven får kjøpt varer til 5-1500kr men stort sett ikke mer enn det. Noen butikker støtter ikke bankid (utenlandske osv) ved kjøp på nett, men også dette har blitt strengt. I fjor så ble faktisk en av mine kjøp kansellert da nettsiden jeg forsøkte å kjøpe fra ikke fulgte lovkrav om norsk bankid som verifisering.
 3. For å være helt erlig så ville jeg ikke lagt så mye fokus på vekt. Legg heller merke til om buksene dine blir trangere. Jeg kjenner folk som veier 90'ish kilo og de er ganske tynne (men har store muskler) Prøv heller å tren opp kroppen din og legg merke til formen.
 4. Du nevner ikke noe om at dere gjør ting sammen som ikke involverer unger eller sex. Dette tenker jeg er viktig å være klar over. Enkelte damer kan bli mer tent hvis de føler at de blir sett og verdsatt. Ta henne med ut på middag, gjør ting sammen igjen og bare se hva som skjer. Det er ofte de små tingene som gjør den store forskjellen.
 5. Det er vanskelig å gi gode råd på noe som egentlig er så subjektivt. Folk vil jo ha forskjellige ting til forskjellig tid. Men jeg vil fraråde deg å ta forhastede konklusjoner. Prøv heller å bruk litt mindre penger på tull/evt selg bilen og kjøp en billigere en og sett av tid til å rydde huset ditt. Hvis du over tid fortsatt føler at huset er "for mye" så kan du selge deg ned til f.eks en leilighet og ta det derfra.
 6. Personlig har jeg valgt å ikke betale ned mer på boligen min enn jeg må. Hovedsakelig fordi at jeg vil ha muligheten til å bruke penger på oppussing/reiser/bil uten å måtte låne penger til dette. ++ fond er jo fortsatt en god deal for de aller fleste, og jo mer penger man har, jo mer tjener man.
×
×
 • Opprett ny...