Jump to content

Countryman

Medlemmer
 • Content Count

  4703
 • Joined

Community Reputation

2030 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11465 profile views
 1. Ja. Det skyldes at vedlikehold er relativt enkelt - videre bygging er uaktuelt. Derfor fokuserer man på vedlikehold og reduserer intensiteten litt for å ha krefter i hverdagen.
 2. Du kan trøste deg med, at selv om du ikke får kontakt i en muskel er det mèd. Hvis ikke er du tryllekunstner. Skudrene kan være litt seige å få kontakt med, men det er er tross alt de som gjør at armene dine heves (f.eks. fleksjon i skulderleddet), i lag med andre muskler. Triceps retter i hovedsak bare ut albueleddet. Personlig er militærpress min favoritt mageøvelse Ingen annen øvelse jeg får bedre kontakt med magemusklene enn denne.
 3. Jeg akter ikke å skryte av deg og si at du har vært flink Men, fordelen av å kunne holde på slik i korte perioder er den enkle kunnskapen man innehar om hvordan man handler i tiden etterpå. Man må ikke bli feit av å gjøre slik. Det triste er alle de som sliter med selvbildet grunnet overvekt - man føler seg utilpass 24 timer i døgnet - man vet egentlig godt hva man skal gjøre, og man vet hvor enkelt det er. Likevel klarer man ikke
 4. Moderatormelding Innlegg splittet ut fra denne tråden. Kommentarer på dette gjøres via PM.
 5. Moderatormelding Jeg har splittet ut den gode diskusjonen vedr. "Evig liv" til en ny tråd. Tråden finner du her. Er du uenig i dette? Vennligst ta det via en PM til meg. God kveld.
 6. Moderatormelding Innlegg splittet ut fra denne tråden. Vær vennlig å hold topic. Ikke kommentere dette innlegget - reaksjoner kan gjøres via PM.
 7. Moderatormelding Som en del av en større opprydning av denne tråden er innlegg vedr. incels splittet til en egen tråd her. Krangleinnlegg og annet OT er fjernet. I denne tråden diskuteres Hva gjør vi med menn ingen kvinner vil ha sex med. Vær så vennlig å holde topic. Videre OT vil ikke nødvendigvis bli flyttet - snarere vil de kunne bli slettet. Ikke kommentere dette innlegget - reaksjoner kan gjøres via PM.
 8. Det beste jeg vet er når kolleger eller venner reagerer når jeg trøkker i meg en stor hamburger. "Kan du spise det der du da??" spør de dumt, på en måte for å fortelle meg at jeg er en failure i det jeg driver med.. "Det er nettopp det jeg kan. Det er du som ikke kan/bør spise sånt" svarer jeg de da..
 9. Jeg var millimetre unna fra å gjøre dette for et par år siden - var tilogmed på inspeksjon av div. lokaler. Tanken var å starte et privatgym med PT-tjeneste, med maksimalt 20 betalende medlemmer med nøkkelkort og 24t tilgang. Utstyret var allerede satt på papir og var i høyeste kvalitet. Så var det det å tørre og satse da. Det som stoppa meg. Har i utgangspunktet ingen anger heller da jeg er usikker på om jeg ville funnet trivsel i arbeidet, da med tanke på fulltid.
 10. Moderatormelding 2 innlegg forsvant grunnet skildring av meddebbatant = avsporing = Off-topic. Vennligst diskuter sak, ikke person. Dette innlegget skal ikke kommenteres - henvendelser kan gjøres via PM.
 11. Er nok sant. Jeg vet ihvertfall godt at ustyret vi har hatt frem til for et par år siden var i så dårlig forfatning at det skapte irritasjon i den grad at folk droppa treningene. Det skal vi ha en slutt på nå, men ja, det finnes alltid en mellomting. Siden du var på besøk på dette gymmet har det skjedd en hel del selv om det også den gang var et fullt ut godkjent trenings"senter" i bedriftssammenheng. Den største og beste endringen var å få kastet ut alle nei-apparatene slik at man fikk åpnet opp lokalet litt. Dusjene er også blitt pusset opp - slike ting må prioriteres. Ifjor ble det kjøpt inn nye vektskiver og stenger ++ og i år er det hantler som skal kjøpes. Jeg har god kontakt med alle som trener her da jeg ser de stort sett hver dag - det er en litt mer lystig tone over trening nå om dagen
 12. Jaaja...det er helt vanvittige priser, og skal man starte noe slikt må man virkelig investere. Jeg innbiller meg også at vi nordmenn er svært opptatte av kvalitet - skal man overleve som gym-drifter kan man med fordel velge kvalitet. Jeg tror man får payoff for det i lengden selv om jeg ser at mange lavkost-gym faktisk overlever. Nå er jeg så heldig å slippe å bruke ei krone på dette da. Utstyret er til min arbeidsplass sitt eget gym hvor jeg også jobber som PT-utenom normal arbeidstid. Det er en milliardbedrift med svært gunstige goder til oss ansatte i form av et bedriftidrettslag som får gode støtteordninger.
 13. Takker Jeg vurderer sterkt dette stativet som jeg fant igår. Det eneste aberet er at jeg ikke føler meg helt trygg på selve nettsiden. Just a hunch.
 14. Eleiko varer og varer... Kulelagre av høy kvalitet...det er faktisk bedre kvalitet i dette utstyret enn annet. Tung benkpress med dårlige kulelagre...selv det sterkeste håndleddet kan ryke da. Om man nødvendigvis øker i RM`s av høykvalitetsutstyr kan diskuteres. Jeg kjøper riktignok inn utstyr i høyeste kvalitet når jeg først kjøper, av flere årsaker - først og fremst av den grunn at jeg skal slippe å kjøpe det på nytt om 5år.. Er det noe jeg har lært så er det av mindre god kvalitet ender opp som dyrt, og i tillegg blir folk irriterte og til slutt har man et tomt gym.
×
×
 • Create New...