Jump to content

:utakt

Medlemmer
 • Content Count

  3245
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by :utakt

 1. Tror bare du skal innse at nå aner du ikke hva du prater om.
 2. Hvis ungene er under skolealder så er det ikke sjans, uansett hva du jobber med.
 3. Kan det være at det kjører noen bakgrunnsprosesser, som f.eks. Windows Update eller antivirus-scanning? Laptopen min høres ut som et fly når antivirus bestemmer seg for å kjøre en scanning, selv om det ikke går med så mye ressurser i og for seg. Neste gang det bråker sånn, kan du ta opp oppgavebehandling og ta et skjermbilde?
 4. Fikk det til. Lastet ned nyeste hakchi, oppdaterte SNESen etter tilkobling, og så var det tut og kjør. Nå har jeg Mega Drive spill på SNESen også. Sonic og greier. Artig. 🙂
 5. Feire med kake er så utrolig... FRP. To tidligere justisministre står der og feirer med kake at staten vant over en person. Idiotisk. Men det er Sylvi, så jeg blir jo ikke overrasket.
 6. Hvor har du sett dette statistiske materialet?
 7. :utakt

  Å vippe over at

  Det er riktignok et gammelt uttrykk, men "Heil og sæl" ble (mis)brukt av NS i krigsårene, og låter litt uheldig i dag. Du kan sikkert med fordel unngå å bruke det nå. De som bruker det uttrykket er gjerne sånne de fleste av oss ikke liker å assosieres med.
 8. Har datatilsynet godkjent det her? Høres litt vilt ut at noen skal spore hvor jeg er og hvem som er rundt meg, og koble dette mot helseopplysninger.
 9. Satt litt med Super Castlevania i går kveld. Kult soundtrack! Denne var f.eks. skikkelig digg.
 10. Siden du har så crush på Vedum så kanskje du hører på han, da. https://www.tv2.no/a/11326417/ Koz ❤️
 11. Er det så jævla vanskelig å bare spille på lag og godta at du ikke skal på hytta de neste månedene. Bobil eller ikke. Kanskje det er et teit forbud, ja vel, men hvis det hjelper så er det vel ikke noe gigantisk offer. Folk!
 12. Sa hun noe om at maskinen måtte på service før du kjøpte den?
 13. Tror kanskje du skal innse at dette har ikke du noe greie på, BMW.
 14. Som regel går det over på to-tre dager. Har ikke lyden forsvunnet etter "noen uker" har du sannsynligvis fått den permanent.
 15. Hva mener du, det er jo akkurat sånn dugnaden er i ethvert borettslag!!
 16. Problemet er ikke å gå ut. Problemet er at for mange går ut på de samme stedene. Det går an å løse. Det går an å ta hensyn til selv. Vi har vært ute hver dag hele uka, men aldri i umiddelbar nærhet av andre. En ettermiddag satt vi og grillet pølser på et bål i skogen, mutters alene. Fortell meg hva som er kritisk farlig med det. Men å gå i kø rundt Sognsvann, enig, det er ikke lurt akkurat nå.
 17. Du skjønner at f.eks. folk med små barn, bikkjer eller begge deler ikke kan mure seg inne i 2 måneder?
 18. Til vanlig hadde jo folk spredd seg på alle slags fritidstilbud, men nå er "alt" stengt + at det er reiseforbud. Da blir det marka, og når de fleste av oss ikke er så kjent i marka så velger alle de samme, mest kjente turene. Kanskje noen burde tipse DNT om å drive opplysningskampanjer i sosiale medier nå. Turtips rundt omkring.
 19. Liker ikke at vi har nesten 10 000 sykehusansatte i karantene! Det er så dumt, det. Det er så unødvendig! Altså, ikke unødvendig at de sitter i karantene, men at de i det hele tatt kom i den situasjonen. Hvor lenge ligger folk på sykehus med denne sykdommen? Sånn i snitt?
 20. For et års tid siden kjøpte jeg en SNES mini. Jeg lastet ned et program til PCen (Hakchi?) og via dette fikk jeg lagt inn litt flere spill på SNESen. Nå tenkte jeg å legge til noen flere. Men jeg har fått ny pc siden sist. Jeg må sikkert legge inn Hakchi på nytt der, men jeg ser det har kommet i nyere versjon nå. Og SNESen er jo allerede "tuklet" med fra sist. Hvordan går jeg frem for å legge inn flere spill nå? Litt usikker og vil ikke risikere å ødelegge noe. Takknemlig for tips! 🙂
×
×
 • Create New...