Gå til innhold

Squares

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Squares

  • Bursdag 15. april

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Squares sine prestasjoner

42

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kiwi og Coop Mega har fortsatt et ok utvalg, men det lengste jeg har sett er 1 år. Gavekort i butikkene er nesten dødt.
  2. Nok en dag med tørr kylling og overkokt ris. Helt ok og sunn hverdagsmiddag. Mer smakfulle oppdateringer vil bli postet senere.
  3. Jeg har aldri møtt en mann med forlovelsesring
  4. Hvis det bare blir middelmådige anmeldelser så håper jeg de kan reparere med noen store patcher evt gratis DLCer. Er lov å drømme. Personlig selv venter jeg med kjøp til alle bugs blir fikset, evt en finpuss. Gir det 2-6 mnd.
  5. Jeg ønsker damer velkommen til å gi sterkere signaler enn å ta seg på håret og et smil. Jeg har opplevd å date personer som har prøvd å sende hint med å dele en sang, eller hun kledde seg litt ekstra opp, det gikk meg fortsatt rett forbi. Det er ikke alle som forstår små hint. Jeg hadde vært enda raskere på om signalene var tydeligere den gang. Kjør på! Hvordan gikk det?
  6. Null respekt. Det er en spesiell plass i helvete for slike typer mennesker.
  7. Programvaren fra hjemmesiden er ute av drift. Det blir retur eller bytte.
  8. Har nettopp kjøpt meg en gamingmus med 10 knapper. Jeg får ikke ekstra knappene til å fungere i spill? 3 av knappene kan skifte farge, men det var ikke helt det dem skulle brukes til. Har også noen ekstra knapper til venstre. Til informasjon fungerer 4 knapper + scrollen. Jeg har spill som liten hobby så her er jeg blank. Merket er Arrogant Bastard
  9. Takk. Er skeptisk til slikt fra før men kan forstå at folk går rett på. Det klaffer så bra med forrige LEGIT oppdatering. Uten tvil den beste scam mailen jeg har kommet over så langt. Pass på folkens
  10. Alt er bestilt fra Walmart. Sporingsnummer jeg fikk fra walmart passer ikke med nr fra Express Postal. Har sendt mail til Walmart nå og håper de kan grave litt for meg. edit: leif
  11. Pre-order opplegg. Har betalt frakt og alt på en legit god side men har aldri opplevd et mellomstopp som dette. Kan jo være en tilfeldig scam mail. Dette var vanskelig å lukte seg frem til.
  12. Har forsøkt, og ingen svar. Har prøvd flere ganger forrige uke og nå i dag.
  13. Hei. For 6-9 mnd siden kjøpte jeg pakker fra USA. (Har 2-3 pakker som kommer før 1. kvartal 2023) Har nå fått en mail fra Express Postal om at pakken er forsinket og jeg må betale penger i NOK for å få utlevert pakken. Tingen er at jeg aldri opplevd dette før når jeg har bestilt varer fra utlandet. Summen passer heller ikke inn. Har alltid betalt toll på utleveringsstedet før. Linken ser litt sketchy ut og nettleseren advarer. Tingen er vel om dette er legit fra en av bestillingene mine eller om det er scam mail? (Flytt gjerne tråden til rett plass om det står på det )
  14. Det blir kylling og ris pluss diverse frosne grønnsaker. Det blir til at jeg skjærer kyllingen opp i strimler for å spare tid. Altså juicy kyllingbryst er overvurdert uansett. Det blir mealprep denne gang så håper jeg på et bedre måltid til helgen.
  15. Håper på et meget bra tilbud på proteinpulver og kanskje en bedre datamus. Tror egentlig ikke det blir noe kjøp men skal følge med. Hele opplegget har vært skuffende de siste to årene for min del.
×
×
  • Opprett ny...