Gå til innhold

Gaea

Moderatorer
 • Innlegg

  2 073
 • Ble med

 • Dager vunnet

  4

Gaea vant dagen sist 26. desember 2021

Gaea hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

34 135 profilvisninger

Gaea sine prestasjoner

3,4k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ulovlig: nei. Upassende: ja.
 2. Flauser..er så klein..hjelp. irriterer meg at jeg ikke klarer å oppføre meg normalt og at jeg blir så ekstremt distré. Uff, jeg dør på meg selv
 3. Haha, jeg trives meget bra på jobben jeg også, men gruer meg til mandag pga nytt journalsystem, alltid litt skummelt med nye ting. Har vært igjennom e-læringskurs osv, men det var jo i påsken, spørs hvor mye jeg husker
 4. Skal dere også gå fra DIPS Classic til DIPS Arena? Kjæresten min som jobber på et annet sykehus som har fått det samme systemet innført for en stund siden sa at det heldigvis vil bli mulighet til å bruke DIPS Classic inne i DIPS Arena i de første månedene ettet at DIPS Arena blir lansert, hvis det er noe man ikke får til. Men det blir lukket for muligheten etterhvert da.
 5. Innføring av nytt journalsystem på jobben. Av erfaring går slike ting sjelden knirkefritt 😛
 6. Virker som forholdet er så dårlig at han ikke bare er utro med én, men med flere, og at han ikke en gang bryr seg om å holde det skjult. I tillegg viser jo du en svært kontrollerende atferd ovenfor ham.
 7. Nei, det kan være veldig sexy med menn med langt hår (mannen min har langt hår og skjegg og jeg finner det veldig tiltrekkende).
 8. Retningslinjene gjelder like mye Lekeplassen som andre steder. Vi kan ikke gjøre noe med at folk ikke vil være med på lekene dine.
 9. Når pasienter kommer innom etter å ha vært innlagt hos oss og de ser så godt ut. Denne uka har vi hatt besøk av 2 tidligere, veldig takknemlige pasienter og pårørende 🥰
 10. Hvorfor skal kvinner gjøre det da, fordi de blir presset av mannen? Det er mer skjevheten i hva som forventes av menn og kvinner /mangel på likestilling innen helse jeg reagerer på. Jeg forstår hvorfor menn ikke vil ta noe som gir dem bivirkninger. Da må de forstå at kvinnen heller ikke vil grunnet bivirkninger, og da evt avstå fra sex eller bruke kondom om det er viktig for dem å ikke bli gravid.
×
×
 • Opprett ny...