Gå til innhold

Evil-Duck

Moderatorer
  • Innlegg

    10 313
  • Ble med

  • Dager vunnet

    10

Evil-Duck vant dagen sist 23. mars 2022

Evil-Duck hadde mest likt innhold!

7 følgere

Om Evil-Duck

  • Bursdag 11. mars 1991

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

68 673 profilvisninger

Evil-Duck sine prestasjoner

  1. Evil-Duck

    Elbil-tråden

    Jeg var ikke selv i stand til å dra til skadesenteret for å se bilene eller å vurdere skader på ulykkesstedet, så har bare noen bilder tatt av andre som ikke nødvendigvis forteller hele sannheten. På dette bildet så ser eksempelvis skadene på leafen ikke så ikke ut fordi det er på siden volven ikke traff. Dette bildet heller viser ikke så fryktelig mye, annet enn at det må sies å være god reklame for Thule sykkelstativ . Det er de 2 bildene jeg har av Volvoen.
  2. Evil-Duck

    Elbil-tråden

    Slik så fronten på Leafen ut etter jeg fikk en Volvo i fleisen, det meste var borte for å si det slik, så et batteri skal ligge veldig godt beskyttet om en kommer ut for noe slikt. Ladeluken var skubbet bak til torpedoveggen, så det er mye krefter i sving.
  3. Evil-Duck

    Elbil-tråden

    E-Call skal fungere helt uavhengig av andre systemer på bilen, ved en skikkelig smell så er det gjerne slik at 12 volts batteriet som oftest sitter i front ikke lenger er der, og om E-Call da var avhengig av å hente strøm fra dette fungerer ikke systemet når man mest trenger det. Litt overraskende om det stemmer at Tesla ikke har noen backup for E-Call.
  4. Evil-Duck

    Elbil-tråden

    Som BMW selv beskriver den begrenset modusen :
  5. Evil-Duck

    Elbil-tråden

    Med bmw kan en sette det opp akkurat slik en vil, en kan ha drivverk i eco modus og resten av bilen i sport eller comfort modus, eller noe midt i mellom om en eksempelvis foretrekker drivverk i eco, styring i sport og understell i comfort. Selv har jeg drivverk i eco og resten i comfort når det er glatt ute for å dempe gassresponsen, så det er ikke noe problem å sette bilen i en modus som tilsvarer chill mode på tesla.
  6. Evil-Duck

    Elbil-tråden

    For å få alle 544 hestene på i4 M50 så må en sette opp drivverk i Sport Boost modus, uten boost mode har du "bare" 476 hester tilgjengelig.
  7. Evil-Duck

    Elbil-tråden

    Snål diskusjon om kjøremoduser må jeg si, selv bruker jeg comfort 90% av tiden men tok Eco Pro individual mye i bruk når det var mye snø ute for å roe ned gassresponsen, men ellers ha alle komfort funksjonene til full funksjon. Om man ønsker at bilen skal ha full power tilgjengelig til enhver tid men ellers oppføre seg som i comfort mode eller noe midt i mellom har en sport individual hvor du kan konfigurere alt slik du vil. Du skifter mellom modusene ved å bruke 3 knapper på senterkonsollen så en trenger ikke å bla seg inn i en hau menyer for å skifte engang . Selv er jeg en stor fan av valgfrihet og mulighet til å sette opp bilen akkurat slik en ønsker, men folk er vel forskjellige.
  8. Takker! 45 kilo av kroppen kan jeg nok tenke at en merker godt ja!
  9. Uke fem på Wegovy, trappet opp til 0,5 mg på onsdag og baderomsvekten lyste opp med 118 kilo i dagtidlig fra en startvekt på 128 kilo, så da var de første 10 kiloene bankers. Det innebærer selvfølgelig en svært drastisk livsstilendring å nå dette resultatet, men at slipper å gå rundt å føle at magen vrir seg fordi en er så sulten har defintivt vært en hjelpende hånd i det hele fra tidligere forsøk på slanking. De store bivirkningene som enkelte får har heldigvis latt vente på seg selv etter opptrapping
  10. Det er jo intet nytt at DMP ikke ønsker å dekke medisin som de mener er for dyre, de oppererer litt som den gjennomsnitlige innkjøpsavdeling hvor enkeltpost besparelser er viktigere enn de totale besparelsene. Jeg finner og resonementet til DMP rundt hvorfor de ikke ønsker å tilby medisinene på blå resept for overvektige noe merkelig, effekten er for dårlig fordi det observeres at folk legger på seg vekten igjen etter de stopper å ta medisinen. Med de kriteriene så er det mye medisiner som bør bli fjernet fra reseptlistene, blodtrykket mitt vil gå opp igjen om jeg slutter å ta blodtrykksmedisinen min, allergien min kommer tilbake om jeg stopper å ta allergimedisinene min, refluxen min kommer tilbake om jeg slutter å ta protonpumpehemmerene mine osv. Det er jo slik medisiner fungerer. Før vi får noen reell endring på holdningene og moraliseringen rundt overvekt må en først og fremst annerkjenne det som en sykdom, og en sykdom som kan behandles medisinsk. Det er ganske paradoksalt at vi behandler livsstilsykdommer ofte forårsaket av overvekt (høyt blodtrykk, høyt kollesterol, smertelidelser, diabetes osv.) medisinsk uten at noen hever ett øyebryn, men en skal på død og liv skal styre unna medisinsk behandling av det underliggende problemet som trigger disse sykdommene, å heller vifte med pekefingeren å be pasientene ta seg sammen slik en har gjort i alle år. Andelen fedme i samfunnet er økende, så det er jo ganske klart og tydlig at det ikke fungerer og at det aldri har fungert.
  11. Klarte å krangle meg frem til å få 0,5 mg så har vertfall 4 uker nå frem til jeg trenger å ta neste krangel 😅. Farmasøyt på apoteket reagerte på at han igjen hadde skrevet ut 3 reiterasjoner på en opptrappingsdose, farmasøyt ville kontakte legekontoret å høre om det var noen grunn til at han ønsket at jeg ikke skulle trappe videre opp, og eventuelt informere om bruk av medisinen om han hadde missforstått noe.
  12. https://www.autosport.com/f1/news/f1-talking-to-red-bull-about-using-220mph-drone-but-safety-factor-is-a-limit/10583656/ Spennende
  13. Fikk en Seiko "baby tuna" Save The Ocean Prospex i posten i dag 😍 Vanskelig å vise frem hvor sykt pen dial den har på bilde
  14. Problemet Yuzu ville hatt i en eventuell rettsak er at de puttet den mest oppdaterte builden av emulatoren sin bak en paywall og dermed gjorde det til ett kommersielt produkt. At Yuzu valgte å inngå ett forlik i denne saken kan vel sies å være som å ta ett skudd for emulator miljøet i sin helhet, da dersom dette hadde gått til retten og Nintendo på en eller annen måte hadde vunnet frem hadde det satt en svært skummel presedens med hva anngår emulering og konservering av spillmedia.
  15. Kjenner ikke til troverdigheten til kilden da jeg ikke er veldig kjent med italiensk media, men ser det blir repostes av relativt seriøse mediakanaler.
×
×
  • Opprett ny...