Jump to content

Evil-Duck

Moderatorer
 • Content Count

  6055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Evil-Duck last won the day on August 11 2018

Evil-Duck had the most liked content!

Community Reputation

3766 :)

About Evil-Duck

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 03/11/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

48740 profile views
 1. Ved siste statusoppdatering var det på 45% så nærmer oss halvveispunktet🥳
 2. På rett kjør var vel å ta litt i . Med navnene nå som nok blir i en overgangsfase til den nye genrasjonen er Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X , så ser jeg for meg at en fort kan skape forvirring blandt folk som ikke henger helt med på spill industrien når de bruker samme bokstaven for å beskrive konsollen som forge gen. Litt enklere å gå i butikken å si du skal ha en Playstation 5 liksom, men de har jo kjørt seg såpass på videnne med naming schemen sin nå at det sikkert er vanskelig å rette opp på det. Uansett, utrolig spennende med ny konsoll genrasjon rett rundt hjørnet!
 3. Vel, etter min mening, som ikke er mer enn det, da jeg hverken representerer diskusjon.no eller moderatorteamet mer enn min ene stemme, så mener jeg at vi kan forvente en viss egeninsats fra våre brukere ettersom forumet i stor grad er driftet av frivillige på dugnad. Å fyre av en PM med et ønske om å få en kopi av et fjernet innlegg burde være det minste problemet. Ellers har du fått forklart hvorfor vi ikke redigerer eksisterende innlegg, metoden med å stryke ut og tvinge frem en bruker redigering krver alt for mye oppfølging til at det er løsbart perr dags dato. Og med det ser jeg meg egentlig ferdig med diskusjonen for min del.
 4. Det er ikke noen føring at det skal gjøres, men det er noe jeg har gjort på eget initiativ ved enkelt tilfeller hvor jeg har hatt nødt til å fjerne store innlegg. Hvorvidt du tror på det eller ikke kan jeg ikke gjøre noe med. Men uavhengig av dette mener du det er helt urimelig å forvente at brukere fyrer av en PM til moderatoren som har gjort modereringen?
 5. Jeg har ved flere anledninger gjort akkurat det du beskriver, fjernet innlegg som siterer noen som bryter retningslinjene uten at h*n som siterer bryter de. Jeg har da kopiert innlegget og sendt det til vedkommende på PM for å gi h*n en mulighet å poste det på nytt, å jeg overdriver ikke når jeg sier at ikke en eneste av de postet innlegget sitt på nytt, og flesteparten svarte ikke engang på PMen. Jeg mener det da ikke er urimelig av oss å forvente at dere som har et ønske om å poste det på nytt fyrer av en PM å spørr om å få en kopi av det på PM. Hvorfor skal vi legge mye ekstra arbeid i å gjøre dette automatisk når storparten av brukerene ikke gjør noe med det likevel?
 6. Man vil ikke få tilbakmeldinger hver gang et innlegg blir fjernet, det har vi ikke tid til, men sender du melding til en moderator med spørsmål om hvorfor det ble fjernet kan jeg nesten garrantere at du får et svar. Men jeg kan sende deg en PM med begrunelse for fjerning av innlegget ditt i denne tråden nå ettersom du etterspørr det.
 7. En rekke innlegg innlegg er fjernet grunnet OT og persondiskusjon. Eventuelle tilbakemeldinger på PM ikke i tråden.
 8. For en som har vært på forumet i under 3 måneder synst jeg du gir fort opp på oss
 9. Ettersom enkeltsaker ikke skal diskuteres åpent på forumet skal jeg holde dette veldi generelt. Å være moderator for diskusjon.no er et frivillig ubetalt verv som nevnt tidligere, jeg er like mye på forumet for å diskutere som å moderere. Mest av alt dreier jobben seg om å rettlede og assistere brukere, å ty til straffe reaksjoner er noe vi streber for at skal være en siste utvei. At vi som moderatorer ikke skal kunne ha forskjellige meninger og oppfatninger av situasjoner er et urimelig krav, ved tvilstilfeller eller hvor jeg ser andre moderatorer har vært involvert i en tråd jeg mener bør modereres så blir det somregel diskutert internt, vi har veldi go kommunikasjon med hverandre og tar svært ofte beslutninger etter vi har diskutert det først. Om du mener en moderator har brukt vervet sitt aktivt for å få en "upper hand" i en diskusjon bør dette rapporteres til forum@diskusjon.no, da dette er noe som ikke skal forekomme.
 10. Jeg ser ingen grunn til å la denne tråden leve videre. Har en klager på moderatorer/admins eller moderatoravgjørelser skal klagen rettes til innholdsansvarlig på mail til forum@diskusjon.no Tråden stenges.
 11. Fikk en skøy pakke i posten i dag, forventet ikke at de skulle komme så fort
 12. Søkte opp litt rundt det nå og det ser ut som du har rett, så jeg kastet selv inn en bestilling hos oculus direkte nå, takk for tips! Skal bli spennende å komme inn i VR gamet igjen etter jeg solgte viven for et par år siden
 13. Var innom tanken selv, men du sparer ganske liten fremfor å kjøpe de for fullpris fra Dustin. På Dustin koster de 5790,- men da får du og med norsk reklamasjon som alene er verdt mer enn den lille prisdifferansen etter min mening. https://www.dustinhome.no/product/5011137660/rift-s
 14. Ja jeg hadde ikke reagert på at det var utsolgt, men reagere på at de er helt borte fra vareutvalget til alle plutselig
 15. Noen som vet hvorfor Oculus Rift S har forsvunnet fra nesten alle norske nettbutikker? tenkte jeg skulle gjøre meg ett kupp nå i helgen på salg, men er jo plutselig bare Dustin og multicom som har de i vareutvalget sitt...
×
×
 • Create New...