Jump to content

Evil-Duck

Moderatorer
 • Content Count

  6120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Evil-Duck last won the day on August 11 2018

Evil-Duck had the most liked content!

Community Reputation

3845 :)

About Evil-Duck

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 03/11/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49394 profile views
 1. GPUen min har ikke fått noe å gjøre på snart 24 timer nå CPUen har dog fått tildelt en del oppgaver.
 2. LFS ❤️ Spilte det utrolig mye i starten av tenårene mine, dette må sjekkest ut
 3. I forhold til tracking og lyskrav tror jeg nok Rift S vil være enormt mye bedre en Cosmos'en etter hva jeg leser rundtomkring. Jeg spiller på et soverom (siden det er for lite plass på kontoret) med en enkel lampe i taket med en singel E27 pære, faktisk litt ned-dimmet og har enda til over å oppleve et eneste problem med tracking på Rift S, syns tracking fungere vel så bra om ikke bedre enn HTC Viven med base stations jeg hadde før. Rift S har selvfølgelig vesentlig lavere oppløsning i skjermen som du nok må forberede deg på å merke, men igjen etter som jeg leser har og Rift S betydelig bedre linser enn Cosmos som har en mye mindre sweet spot. Så det er jo litt både og, men om tracking ikke fungerer helt som det skal er det lite som hjelper på.
 4. Fikk og lagt ned en time i Alyx i dag, til tross for at jeg er så syk jeg knapt klarer å holde meg stående uten å bli andpusten. Men må si meg enig med CaZpeR, dette var virkelig en stor opplevelse som jeg virkelig tror kan få opp øynene for mange og nok gjøre VR litt mer mainstream
 5. Da er IT-Avisen med ut med oppfordringer om at flere starter å folde Men ser ut som de har missforstått dette med grupper en liten smule https://itavisen.no/2020/03/13/slik-kan-du-hjelpe-a-knekke-corona-viruset/?fbclid=IwAR1phXqIpupB_Xa5AkMbs7rikn-P_Whgr6yQU7Uixm4xYw4jhr0-WEIXjKM
 6. Da foldest det mot korona viruset i det jeg sitter på hjemmekontor 😷. Skøy å se 2,5 mill PPD fra en singel GPU nå, en del høyere enn når jeg foldet med 2 strømslukende Titan X Maxwell for noen år siden
 7. Er det noen måte en kan folde spesifikt rettet for å hjelpe til mot corona eller får en det tildelt tilfeldig ved å ha det på "Any disease" ?
 8. Da var jeg og igang igjen , lenge siden sist jeg holdt på nå dessverre. Men vil gjerne og være med på å gjøre mitt lille for hjelpe til
 9. Er vel ikke ukjent at det er software salg sony tjener penger på, hardware er svært begrenset om noe fortjeneste på i det hele tatt, så tror nok de gjør lurt i å teste ut vannet litt her, største potensielle tapet er vel færre som eventuelt subscriber på PS+ som sikkert er en ganske profitabel melkeku.
 10. Av alle jobb intervju jeg har vært på har kanskje 1 av 10 blitt arrangert etter normal arbeidstid, så min erfaring sier og at det ikke er normal praksis. Har opplevd det som uproblematisk å ta seg et par timer fri fra jobb både i nåværende ingeniør stilling og tidligere elektriker stilling.
 11. I dag blir det Livestream med: @Gavekort @Larzen_91 @Krozmar @Evil-Duck Vi begynner på kl. 18:00 og kan by på 2+ timer med Gang Beasts og noe annet. Det er rom for tilbakemelding og improvisasjon underveis, så gjerne skriv til oss i chatboksen. For de som er kjent med vår podcast så kan man forvente en livestream med lettbeint humor, mye fjas og generelt lav kompetanse. Har du lyst til å høre Gavekort skryte av skjegget sitt (ingen lovnad), eller kanskje hustavika har et fint vær i dag? Isåfall tune in! Vi har følgende 2 perspektiv som er tilgjengelig i dag. Flere kan komme i fremtiden: Vi sees!
 12. Jeg vet ikke hvordan du har resonert deg frem til at melatonin ikke virker ut fra det jeg har skrevet. Melatonin, i mitt tilfellet depotabletten Circadin har hjelpt meg nærmest ubeskrivelig mye og er i bunn og grunn den første sovemedisinen jeg har gått på som jeg føler faktisk har hjulpet meg og har så absolutt en stor virkning. I forhold til å venne seg av med zopiklon etter lang tids bruk må du legge en plan meg legen din på hvordan dette skal gjøres, gradvis nedtrapping er alfa omega, begynn gjerne å gå ned fra 7,5 mg (om dette er dosen du bruker) til 5 mg og gå på denne dosen en ukes tid , så videre ned på 2,5 mg et par uker før du til slutt trapper ned til å ta 2,5 mg annenhver dag en uke eller to før du slutter helt. Men igjen legg planen med legen som skriver ut medisinene til deg og ta det derifra.
 13. Problemet med Zopliklon er at det er utrolig vanedannende, søvnkvaliteten blir dårligere og du bygger deg veldig kjapt opp toleranse for stoffet som gjør at du tilslutt ikke vil få noe hjelp av det, heller det motsatte. En har og bivirkninger som hukomelsestap som ikke er spesielt bra. Melatonin er derimot et hormon du produserer selv i kroppen så å gi det en liten boost ved hjelp av tabletter er relativt ufarlig, det er ikke vanedannende og du bygger deg opp ingen tolleranse. Det beste er selvfølgelig å klare seg uten men når det kommer til sovemedisin er det nok få ting som er tryggere enn melatonintilskudd.
 14. I preparatomtalen (SPC) er vektøkning angitt som en mindre vanlig bivirkning av melatonin (1). Dette betyr at produsenten angir hyppigheten av bivirkningen til mellom 0,1-1%. Grad eller varighet av en eventuell vektøkning er ikke nærmere beskrevet i produktomtalen. I vurderingen av Circadin gjort av Europeiske legemiddelmyndigheter (EMA), som danner grunnlag for registrering av legemiddelet i EU, beskrives det at vektøkning ble rapportert hos rundt 1% både i gruppen som fikk melatonin og i gruppen som fikk placebo (2)
 15. Jeg har slitt med søvnproblemer hele mitt voksne liv og har vært gjennom en del forskjellig sovemedisin alt fra zopiklon og Zonat til mer pseudovitenskapelige midler som Sedix og Valerina . Zopiklon fungerer selvfølgelig, men er jo ikke akkurat bra å gå på over lenger tid så det blir kun ved "nødstilfeller" Zonat gir meg en så kraftig hangover dagen etterpå at jeg ikke kunne bruke det og Sedix eller valerina gjorde ingen verdens ting naturlig nok. Tidlig i Januar i år insiterte legen på at jeg måtte prøve Circadin som er en depo tablett med melatonin som frislipper stoffet gradvis over store deler av natten, og til tross for skepsisen min har dette vært en mirakelkur for meg, har nå gått på det fast i 2 måneder og jeg sovner som oftest innen en halvtime fra jeg har lagt meg, sover fint gjennom hele natten og våkner opp på morgenen fin og uthvilt. Gjennom hele 2019 for meg var en slik søvnrutine helt uhørt men nå skjer det helt naturlig. Circadin er et reseptbelagt medikament så du må nok snakke med legen din for å få prøve det men tror de fleste leger vil skrive det ut da det er et relativt ufarlig legemiddel. De reseptfrie variantene av melatonin du får kjøpe nå har jeg ingen erfaring med, vet bare det ikke er depotabletter så det vil ikke nødvendigvis ha samme virkining som circadin.
×
×
 • Create New...