Jump to content

Evil-Duck

Moderatorer
 • Content Count

  6095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Evil-Duck last won the day on August 11 2018

Evil-Duck had the most liked content!

Community Reputation

3815 :)

About Evil-Duck

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49240 profile views
 1. Som en whisky interessert (uten alt for mye dypgående kunnskap om emnet) var dette virkelig en knall episode. Blir nok å sjekke ut Maltprat podcasten og
 2. Da har jeg ryddet opp i tråden, 16 innlegg fjernet og denne åpnes igjen. Hold dere litt i tøylene og ikke les det værste i hva andre skriver. Grunnen til alt oppstyret her er etter hva jeg ser var en simpell missforståelse. Evneutelle kommentarer på moderering skal bli tatt på PM ikke i tråden.
 3. Etter ett lite søk kom jeg frem til denne bedriften https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=56538659 Men om du bare ønsker noe enkelt og du er villig å legge litt arbeid i det selv ville jeg nok heller kontaktet en trelast butikk i nærheten av der du bor og hørt om de har noe egnet material på lager de kan kutte opp til deg på dine mål
 4. Det spiller ingen rolle hvilken nasjonalitet en har såfrem en har gyldig Gruppe L sertifikat for å jobbe i norge. Polske elektrikere finner en overalt i norge nå, og den polske elektriker utdanningen er godkjent i norge.
 5. Bunnlinjen i dette er ganske enkelt at trådstarter har missforstått hvilken rolle en butikk har virker det som. En butikk av hvilken som helst betydelig størrelse kan ikke drive support for alle sine produkter, vertfall ikke semiproffe produkter da det er umulig å ha dyp kompetanse innen absolutt alt en selger. Du kjøper ett produkt ikke en tjeneste.
 6. Men såfrem en Installatør ikke har godkjent jobben i form av en samsvarserklæring er arbeidet du har gjort fortsatt ulovlig.
 7. Da tror jeg Forza Horizon serien ken være din greie i større grad en NFS. NFS har vel alltid vært en arkade racer med stort trykk på arkade, minus de fantastisk NFS Shift spillene fra Slightly Mad.
 8. Proshop oppererer etter norsk lov og oppfyller 2 ukers angrerett, mer en dette kan du ikke kreve. Om du ønsker lenger tid på å teste produkter må du heller handle hos butikker som tilbyr åpent kjøp, som komplett eller elkjøp.
 9. En elektriker kan ikke godkjenne arbeidet ditt, så det du har gjort er fortsatt helt ulovlig. Det må godkjennes av installatør om du skulle få gjort det til en lovlig installasjon, og installatører som godkjenner ufaglærte sitt arbeid håper jeg ikke finst.
 10. Black Box ble vel oppløst for 7 år siden, så det hadde vært noe vanskelig
 11. Vist arbeidet er utført av godkjente Gruppe L elektrikere og godkjent av installatør ser jeg ikke et problem med dette nei. Spørsmålet er jo om en får installatør til å godkjenne arbeid intallatøren ikke er kjent med, vet vertfall jeg ville vært svært skeptisk til det.
 12. De dytter ikke kostnaden på kjøper, ved at du returnerer varen taper de penger. Det er ditt ansvar som kjøper å vite hva du faktisk kjøper, alle store nettbutikker selger en eller annen form for dårlige produkter, og med mindre de er defekte så må du bare ta i bruk den fantastiske goden vi har i Norge ved angrerett og akseptere at du må stå for retur frakten. Så ja, jeg mener du må ta denne kostnaden om du kjøper et produkt fra en dårlig produsent
 13. Jeg ser ikke hvorfor Proshop skal stå ansvarlig for et produkt de ikke produserer. Såfrem det ikke er en garranti eller reklmasjonssak er dette noe du må ta opp med produsenten av produktet direkte. Ellers bor jeg på det glade vestlandet så bø i telemark er ca like fjernt for meg som sandefjord
 14. Proshop er en av de butikkene jeg har hatt flest garrantioppgjør med oppigjennom. For meg har support og oppgjør vært profesjonelt og smertefritt, sakene har tatt litt lenger tid enn hos komplett men totalt sett er jeg fornøyd. Slik jeg tolker ditt åpningsinnlegg ønsker du å benytte angreretten, angreretten er klar på at du må betale returfrakt da proshop har allerede lidet et tap ved å betale for frakten når de sendte deg produktet som du nå ønsker å returnere. Med mindre de har direkte feilinformert og skrevet at switchen er mulig å oppgradere når den ikke er det klarer jeg ikke å se at du har noen sak her.
×
×
 • Create New...