Jump to content

frohmage

Medlemmer
 • Content Count

  5073
 • Joined

 • Days Won

  2

frohmage last won the day on September 21 2019

frohmage had the most liked content!

Community Reputation

3221 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14341 profile views
 1. Er det noen kommuner som krever at kassene skal stå med åpningen mot en vegg?
 2. Okay, om vi er på det nivået skal jeg slutte. Den dumme "staten" kan gå og legge seg, spør du meg..
 3. Ja, så egentlig burde vi kjøre dem til tømming sjøl. At det er en drittjobb får være dine ord.
 4. Ja, så elbil er bedre for folkehelsen enn gulrøtter. Hint: Alle har ikke bil. For å ta en enklere eksempel. Hvorfor er det mva på sykkel når elbil slipper?
 5. Det er greit at du ikke forstår. Et par andre Tesla-eiere her inne som heller ikke gjør det. Hvorfor har vi mva på gulrøtter men ikke på Tesla?
 6. De betaler sin andel av de tapte inntektene for staten fra avgifter. Skjønner ikke at dette er vanskelig å forstå for en del Tesla-eiere (andre elbilfolk forstår stort sett greia). Om vi sier at alle som bor i Oslo slipper å betale skatt. Koster det da staten ingenting, siden de bare ikke "henter inn masse avgifter"? At folk som ikke forstår at elbilsubsidiene koster penger, men likevel har stemmerett, bekymrer meg.
 7. Er det ikke noe som er feil når alle de som er med på å subsidiere elbil ikke har råd til å kjøpe en selv? Eller kanskje de ikke har behov for bil...
 8. Ta hintet? Det er jo jobben deres å snu kassa. Eller skal vi stå opp og snu den for dem den morgenen de kommer for å hente?
 9. Tenkt om noen hadde trodd det var DU som støttet SV 😁 edit: Er forresten enig med deg. "Valg" av nummerskilter fra et gitt geografisk område er bare tull.
 10. Jeg trodde det var snakk om et "hackerangrep", jeg. Typ DDoS ellerno. Er det kommentarfeltene angrepet dreier seg om?
 11. Her er det jo snakk om de gangene biltrafikken er saktegående (eller?). Ingen grunn til å kjøre sikksakk da.
 12. Kan være de sparer inn dette på et annet vis, ja. Jeg blir bare skeptisk når man får dette til å høres "win/win" ut.
 13. Tipper det er butikken som bryter loven ved å "la deg" slippe ut derfra med alkohol. Politiet ville neppe brydd seg om deg når du la igjen betaling.
 14. Supert tiltak for de som har elbil som de kan lade hjemme om natta! For de fleste andre blir vel strømmen bare enda litt dyrere. De kommer jo til å øke prisene tilsvarende når etterspørselen er høyest.
×
×
 • Create New...