Gå til innhold

frohmage

Medlemmer
  • Innlegg

    7 650
  • Ble med

  • Dager vunnet

    2

frohmage vant dagen sist 21. september 2019

frohmage hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

17 313 profilvisninger

frohmage sine prestasjoner

7,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. De må jo selvfølgelig utredes grundig før eventuell ikke-reversibel behandling iverksettes. Av en eller annen grunn synes tydeligvis noen det er bedre at 98% av tilfellene feilbehandles (nektes behandling) enn at 2% feilbehandles (og angrer behandlingen i ettertid).
  2. Så de som får behandling angrer seg "som regel" i etterkant? Det vil jeg gjerne se en kilde på.
  3. Jøss, sier du det? Hvorfor tror du de gidder å ta hormoner og operasjoner da?
  4. Det vi vet er derimot at å gjennomgå pubertet i "feil" kjønn er en så stor påkjenning for noen at de tar livet av seg.
  5. Deltakerne er komikere som vet godt hva de er med på, og blir ikke såret av en roast. At noen barn (og tilsynelatende også noen voksne) ikke forstår dette gjør det ikke til mobbing.
  6. Skulle til å bite deg i beinet? Uansett kan man ikke ha bikkja løs om den løper bort til fremmede, og iallefall ikke om den er av typen som knurrer, eller opptrer aggressivt på andre måter.
  7. Jeg kom med en påstand jeg kanskje ikke har dekning for i en annen tråd Det kan da ikke være sånn at et dokument kan bli gyldig om ikke forfalskningen oppdages innen en viss tid? Enten det er eksamenspapirer, testamente, skjøte på eiendom eller hva som helst.
  8. Hun har jo selvfølgelig ikke tittelen når hun ikke har levert en bestått eksamen. Det har ingenting med straff å gjøre. edit: For noen år siden var det en fyr som hadde jobbet som lege etter å ha vedlagt falske eksamenspapirer i jobbsøknadene. Burde han fått godkjent legeutdanning når han ble tatt siden det var så lenge siden han hadde juksa? Om det så var 30 år siden?
  9. Det er jo ikke en revurdering i så måte. Dette er juks som er avslørt i ettertid. Straffemessig er nok saken foreldet selv om oppgaven hennes blir underkjent.
  10. Så det du sier er at du er bekymret for en tvangsinnføring av rubler? Hvorfor skulle noe russerne gjør påvirke ditt eventuelle kjærlighetsliv? Jeg tror folk kommer til å fortsette å være kjærester uansett hva som skjer.
  11. Er det noen grunn til å tro at forskning på bivirkninger av vaksinene ikke blir prioritert, eller at disse ikke vil bli publiserte?
  12. Et problem med en slik statistikk er jo kanskje at de som har tatt flest vaksinedoser er de som hadde dårlig helse fra før, og dermed vil ha en høyere naturlig dødelighet enn andre gjevnaldrende.
  13. Såvidt jeg har forstått så er de godene han får noe vi "må" gi han for å følge internasjonale og egne regler, siden han er fratatt alt samvær med andre fanger, og ilagt streng kommunikasjonskontroll. Om vi har lov til å ta fra han playstation, undulater og leilighet, så er jeg tilhenger av det, men da ville han jo til og med sett på en drittjobb som en fin avveksling.
  14. Litt av problemet er vel at vi ikke ønsker å gi de verste fangene noe ekstra for jobben de eventuelt skulle gjøre. Jeg tror det er vanskelig å motivere noen til å jobbe når de er dømt til forvaring "på livstid", så man ikke kan friste dem med tidligere løslatesle, og samfunnet ikke vil gi dem enklere soningsforhold. Vi kunne såklart straffet dem med mindre mat eller annet tortur om de ikke ville jobbe, men så ønsker vi vel ikke å være et slikt samfunn heller.
×
×
  • Opprett ny...