Jump to content

frohmage

Medlemmer
 • Content Count

  5730
 • Joined

 • Days Won

  2

frohmage last won the day on September 21 2019

frohmage had the most liked content!

Community Reputation

3832 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14609 profile views
 1. Folkehelseinstituttet (FHI) har fått forbud fra Datatilsynet mot å behandle personopplysninger i appen Smittestopp. edit: Det var visst en sak her også: https://www.digi.no/artikler/datatilsynet-forbyr-behandling-av-personopplysninger-i-smittestopp/495661
 2. Ja, hypotetiske problemstillinger hører nok bedre hjemme på kvinneguiden. Ingen ønsker å forby alt som er digg.
 3. Blir nok vanskelig for Trump nå som Kanye West også stiller.
 4. Disse er vel neppe blant de som soler seg mest heller 🙂
 5. Det kan du godt si, men de ville ikke nødvendigvis være de som var rike før som ble rike igjen.
 6. I noen sportsbutikker her i byen har man en singelkø frem til rekken med ca 10 kasser. Når du er først i køen går du til den neste kassa som blir ledig. Funker også bra.
 7. Mange på strendene og festing i parkene har ikke gitt høyere smittetall For to uker siden ba helsedirektøren folk om å skjerpe seg. Nå viser FHIs rapport at koronasmitten gikk ned i uke 26. https://www.aftenposten.no/norge/i/Opw0Pq/mange-paa-strendene-og-festing-i-parkene-har-ikke-gitt-hoeyere-smittetall?
 8. Er det ikke fint at de som har venta lengst i kø får betjening først, da?
 9. De må være hacka. Kommunistene i MSM ville selvfølgelig aldri skrevet noe negativt om noen i Rødt. /s
 10. Takk @Psykake, @jjkoggan og @Red Frostraven. Jeg visste ikke at det måtte være en felony, men stemmer det at man må ha sett forbrytelsen? Altså at det ikke holder med mistanke? Må jo være en forferdelig lov å håndheve, om den i det hele tatt faktisk fortsatt brukes. At sivile skal kunne anholde andre sivile med makt høres ut som en svært dårlig idé i mine ører.
 11. Apple kom vel med dette ca. ti år etter Android, som "alltid" har kunnet sende filer til andre enheter over blåtann.
 12. Forfriskende å se at folk på spillforumet har andre interesser også, men litt synd å se de som avskriver all "MSM" som propaganda/konspirasjoner, og derfor heller finner ekkokamre på nett når de vil oppdatere seg på nyhetsbildet. Vanligvis er det jo bra med noen pauser i spillinga, men man lærer mere om virkeligheten av en tur ut enn en tur innom resett, for å si det sånn.
×
×
 • Create New...