Jump to content

frohmage

Medlemmer
 • Content Count

  5334
 • Joined

 • Days Won

  2

frohmage last won the day on September 21 2019

frohmage had the most liked content!

Community Reputation

3400 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14442 profile views
 1. Milde symptomer inkluderer jo også alle de som ikke vet at de er, eller har vært smittet. Hvor mange dette gjelder vet vi ikke.
 2. Hvil i fred. Han var vel i faresonen i disse dager pga. høy alder.
 3. Jeg må vel ha misforstått uttrykket, da 😉 Her i Norge har vi jo ikke ICA lenger, men regner med at jeg finner en oppskrift på spikking av røvstikk på nett, så kan jeg stå utenfor butikkene som er tomme for dasspapir og tjene meg rik.
 4. Og her har jeg gått og trodd at rövstikk var noe som var forbudt å kjøpe (men lov å selge).
 5. Du kan handle på Coop når det er minst mulig folk der. Poenget med å reise kortest mulig er at du kan spre/motta smitte om det hender noe på veien (motorstopp f.eks). Uansett vil du måtte gå i 14 dager karantene når du kommer tilbake.
 6. Ser ut for meg som alle bare klager på prisen uten å ha prøvd den. Ville ikke tillagt sånne "reviews" så stor vekt.
 7. Definitivt! Det ville kanskje også få flere med på å bruke den.. Uten mange nok brukere blir den jo meningsløs.
 8. Spennende forslag! Nå ser det dessverre ut til at det er for sent, siden appen allerede er under utvikling, og altså vil logge brukerens bevegelser sentralt for de siste 30 dagene. Med ditt forslag ville det vel også være vanskelig å finne bevegelsene til de som får påvist smitten for sent til at de kan betjene appen (eller?). @tjavel Jeg tar meg friheten til å flytte svaret ditt hit. Det er vel omtrent slik appen er ment å fungere, bortsett fra at myndighetene vil ha oversikt over hvilket tlfnr (eller person?) som er tilknyttet hver nedlasning av appen. Som Bentzen i Nrk-artikkelen sier: Bent Høie nevnte i en pressekonferanse tidligere i dag at appen ikke vil benyttes for å finne folk som bryter karanteneregler e.l., men når man ser hvordan mange ønsker disse dømt for drap, så er jeg redd noen før eller siden vil lekke data om dette. Vi bør kanskje heller ikke bli overrasket om politiet likevel får tilgang til alle data før eller senere, noe de har alle muligheter til å misbruke.
 9. Han skal være en del av forsvarerteamet i Italia, ja.
 10. Myndighetene utvikler en smittesporings-app for å se hvor vi beveger oss. Syntes det fortjente en egen tråd:
 11. IT-ekspert om ny smittesporings-app: – Må vise seg tilliten verdig Nrk har også en artikkel om saken her. Kommer folk til å bruke denne appen, og vil personvernet bli ivaretatt, som lovet? Jeg antar at appen "kun" vil registrere hvor vi beveger oss, men er usikker på hvor mange som vil stole på myndighetene. Poenget er vel å kunne se hvem som har vært i nærheten av de som tester positivt, men kan det være at man etterhvert får problemer for å ha "gått for mye på tur", eller noe slikt?
×
×
 • Create New...