Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  33802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  153

Snikpellik last won the day on August 12

Snikpellik had the most liked content!

Community Reputation

34915 :)

2 Followers

About Snikpellik

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

46969 profile views
 1. Har vært mye rykter om Ronaldos oppførsel siden helga, men ingen fra noen særlig kredible journalister. Men Adam Crafton i The Athletic er vanligvis velinformert, og hans rapport understøtter noe av det som er blitt sagt. Artikkelen (bak mur): Manchester United fallout: running, strained relations and Ten Hag changing mind on Ronaldo Noen ting i artikkelen: United fikk fridagen etter Brentford inndratt, løp 13.8 kilometer - like langt som Brentford løp mer enn United i kampen. Alle i stallen deltok, også de som ikke spilte. Kilder i andre klubber er overrasket over dette, på grunn av heten både under kampen og denne økta pga helserisiko. Skal ha vært klarert med legene "Senior figures" i klubben håper Ronaldo kan overtales til å støtte Ten Hags prosjekt. Andre kilder sier han slår ut med armene på trening og argumenterer mot å spille med høyt press Ronaldo spiser ofte lunsj alene, ikke med lagkamerater Martial er tilbake i trening Jeg tror på at Ronaldo ikke har kjøpt Ten Hags opplegg. Det gir ingen mening at Ronaldo skal ønske å spille i et lag som presser høyt, da han er elendig på det og det ikke passer han i det hele tatt. Vi spilte også en annen type fotball med Ronaldo fra start mot Brentford enn vi trente på i hele pre-season. Det var ikke samme presshøyde og oppstilling i angrepsrekka som de trente på og spilte med i sommer. Det gir mening, for det er ikke helt mulig med Ronaldo på banen. Det var mulig med Martial da han spilte i sommer, og det funka tilsynelatende veldig bra. Så historien er i ferd med å gjenta seg. Ronaldo passet ikke OGS sitt ønske om å presse i angrep med en aktiv spiss (Cavani), ikke Rangnicks høye kollektive press i 4-2-2-2, og heller ikke Ten Hags press-system som krever samarbeid mellom to energiske vinger og spisser. Likevel spiller han, både fordi vi ikke har noen andre og muligens fordi han heter Ronaldo.
 2. I alle dager... Troverdig journalist. Redd for at dette vil være en veldig stor feil. Og bare 14 millioner pund høres helt merkelig ut. Men igjen vil lite overraske med dårlig spillerlogistikk.
 3. Blant Trumps stjålne dokumenter kan det ha vært etterretningsmateriale som viser identiteten og metodene til agenter som spionerte for USA, skriver Newsweek i en eksklusiv sak. Slike etterretningsdokumenter - og eventuelle atom-dokumenter - kan som kjent ikke avklassifiseres av presidenten alene. Exclusive: Trump Raid Documents Could Reveal Informants on U.S. Payroll https://www.newsweek.com/exclusive-trump-raid-documents-could-reveal-intel-sources-us-payroll-1733230
 4. Så veldig sånn ut ja. Begge bør få straff.
 5. Mer drama etter slutt der ja. Rødt til Conte. Så ut som Tuchel holdt fast hånda til Conte.
 6. En vanlig misforståelse at Glazers har «brukt penger». Eierne har ikke bladd opp noe som helst. De har ikke tilført klubben et eneste pund, de har derimot tatt flere milliarder pund ut av klubben og påført den en massiv gjeld. Spillerkjøp kommer fra pengene klubben genererer kommersielt (dette er det Glazers har vært gode på). Derfor tar overganger, som for eksempel Sancho, uhorvelig lang tid og blir til sagaer som ofte ikke lykkes, fordi United må forhandle om økonomiske avtaler som passer denne modellen. Transfergjelda til klubben er nå på sitt høyeste noensinne, 184 millioner pund. Ingen andre eiere i Premier League gjør det på denne måten, fordi det gir et massivt handikap i rekrutteringen.
 7. Conte og Tuchel barker sammen og står bryst mot bryst, kommentatorene nevner det ikke en gang 😳
 8. Flere som har en merkelig piping/kiming på lyden i bakgrunnen? Ser på Ultra HD-sendinga. EDIT: Borte nå. Varte i 10 min.
 9. Hvor har du angrep på spillere fra? Ingen protesterer mot noen spillere. Ingen snakker om å storme kampen. Ingen har gitt uttrykk for å ville angripe noen personer.
 10. Jeg snakker juridisk ja. Hele poenget er at han er juridisk norsk og dermed har rettighetene nordmenn har - og ikke kan utvises fra Norge. Derfor er det lite vits å snakke om hva man selv føler om det ene eller andre. Personlig synes jeg vi kunne sendt disse folka i bane rundt jorda til evig tid, men rettsprinsippene våre som likhet for loven er ufravikelig og det er tross alt veldig bra at det er sånn, mye bedre enn alternativet.
 11. Det tror jeg ikke er mulig å få til. Sesongkortene er allerede solgt for lengst, det vil ikke ha særlig påvirkning dersom man mot formodning skulle klart det. De faste supporterne legger igjen minst penger av alle. Boikott av klubbsjappa har pågått i mange år. Det sier du fra et perspektiv som supporter for et annet lag. Som ville gjort det samme i samme situasjon. United-supporternes perspektiv er å redde fotballklubben sin fra vanstyre. At United straffes som klubb er faktisk målet her. Poengtrekk eller offisielt vedtak om å måtte spille for tomme tribuner kan være et godt skritt på veien dit.
 12. Skjønner at du troller litt nå, men jeg går ut fra at du også synes det er bra at Norge er en rettsstat hvor de grunnleggende rettsprinsippene er ufravikelige. Uansett hvor jævlig forbrytelsene er, har alle rett på likhet for loven. Det er en del av de opprinnelige menneskerettighetene, og står i grunnloven vår §98. En forutsetning for et vellykket demokrati. Det er for det første ikke mulig, hverken til Iran eller andre land. For det andre kan vi ikke begynne å deportere nordmenn til utlandet. Den siktede er norsk, det er i Norge han har blitt radikalisert og kriminell, og det er Norge som har ansvaret for nordmenn. Så enkelt er det egentlig.
 13. Nope. Hverken etter helt grunnleggende menneskerettigheter, norsk lov, internasjonal lov, folkeretten eller sedvane går det fint. Vi ville heller ikke hatt noe sted å deportere siktede til.
×
×
 • Create New...