Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  16202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Snikpellik last won the day on September 11 2019

Snikpellik had the most liked content!

Community Reputation

5266 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

31766 profile views
 1. Barcelona-spillerne tar 70% lønnskutt.
 2. Nytt program på TV2 for å dempe abstinensene litt: "Mens vi venter på fotball". Mandag til torsdag hver uke. – Så er dette ukas meny fra Viasat:
 3. Det kan være en løsning, men det er ikke rettferdig det heller. Hvilke motstandere lagene har igjen er vidt forskjellige. Noen av de på nedrykksplass har "enkel" motstand, mens andre skal møte samtlige toppklubber.
 4. Det er visst dødsfall fra de 4-5 siste dagene samlet. Likevel er det mye. (Dagbladets overskrift akkurat nå hvor de skriver "siste døgn" er dermed misvisende).
 5. Tror det som ble ment var at kurven er i ferd med å flate litt ut, det vil si at økningen ikke er like stor. EDIT: Som du ser av grafen under:
 6. For en fyr! Rashford har ikke ligget på latsiden etter han ble skadet, og enda mindre nå under denne krisa. Dette prosjektet startet han en stund før korona, men er enda viktigere nå. Fint å se at vi har en lokal spiller som tar så stort samfunnsansvar som Rashford.
 7. Det blir dårlig stemning uansett hva som skjer nå, så her blir det kompromiss. Eneste de aller fleste er enige om nå, er at Liverpool får tittelen ja. De er helt nødt til å få avsluttet sesongen på en mest mulig rettferdig måte, ellers blir det søksmål og dritt i årevis fremover.
 8. Det kan være flere grunner til at spillerne har sagt nei i Barcelona så vi kan vente litt med å konkludere før vi har detaljer. For eksempel i Sion, hvor det ikke ble gjort på en ordentlig måte av klubben fra start av. Men Barcelona-spillerne bør helt klart ta lønnskutt, dette kommer til å vare lenge og selv om det ikke ser sånn ut så drives mange store klubber på marginer de også. Flere engelske aviser skriver nå om at Premier League og klubbene der samarbeider om en redningspakke på over 100 millioner pund til klubbene nedover i divisjonene. Mange står i fare for konkurs. Det skal innebære lønnskutt på mellom 20% og 50% for samtlige spillere i Premier League. Konsekvensen dersom det ikke gjøres noe er at avstanden mellom de største og minste klubbene vokser seg for stor økonomisk. Et annet stort problem er tv-rettighetene som uteblir, det er bare i Premier League snakk om et tap på hele 750 millioner pund i tv-rettigheter hvis sesongen ikke spilles ferdig. Disse pengene skal egentlig fordeles på klubbene, men kan altså gå tapt. – Kane ber om avlyst Premier League-sesong hvis den ikke er ferdig før juli Viruspandemien har satt en midlertidig stopper for Premier League. Tottenham-profil Harry Kane ber om at sesongen ferdigspilles innen juni eller annulleres. – Å spille i juli og august og forskyve neste sesong ser jeg ikke mange fordeler med. Men selvsagt vet jeg ikke mye om arbeidet i kulissene, sa Kane i en direktesendt samtale med Jamie Redknapp på Instagram søndag. – Hvis sesongen ikke er fullført i slutten av juni, må vi se på mulighetene og se fram til neste sesong, fortsetter Tottenham-spissen. https://www.tv2.no/sport/11339473/ – Mener Liverpool bør tildeles ligatittelen hvis sesongen avlyses Dersom Premier League-sesongen avlyses, mener Manchester City-spiller Ilkay Gündogan at det vil være rettferdig å tildele Liverpool ligatittelen. – For meg vil det være ok, ja. Som sportsperson skal man være rettferdig, sier City-spilleren til den tyske TV-kanalen ZDF. https://www.tv2.no/sport/11339694/
 9. Jeg bor i Oslo, men er fra bygda, og der var jeg en tur i går og sitter med inntrykket av at folk er slappere der. Her jeg bor i Oslo er det mange unge mennesker, som jeg har inntrykk av at generelt tar dette mest seriøst. Folk holder for det aller meste god avstand og jeg har ikke sett noen ansamlinger på mer enn 3-4 personer på en stund nå. Kjørte forbi kjøpesenteret på bygda der jeg kommer fra i går og der har jeg ikke sett så mange biler siden 90/00-tallet. Helt ekstremt.
 10. Riktig det, han donerte anonymt. Synes vi heller kan sette pris på spillere som personlig donerer millioner av kroner til dette her, og forøvrig masse penger ellers utenom dette også til diverse organisasjoner og saker. De tjener mye penger, men det er det også mange andre som gjør uten å donere så mye
 11. Det meldes om 443 nye dødsfall i Spania det siste døgnet nå. Også Spania har nå gått forbi Kina i antall dødsfall (3434).
×
×
 • Create New...