Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  27556
 • Joined

 • Days Won

  69

Snikpellik last won the day on July 30

Snikpellik had the most liked content!

Community Reputation

22560 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

38550 profile views
 1. Når trinn 4 sannsynligvis innføres veldig snart er det ikke mange spesielt livspåvirkende tiltak igjen for den store majoriteten, hvis man ser bort fra reising som er mer et spørsmål Norge ikke styrer helt selv. Vi har foreløpig fullvaksinert bare 33% av befolkningen, men kommer snart opp i et kjempetempo med andredosene. Vi ser at høy smittespredning i andre land som har fullvaksinert ganske mange flere enn oss gjør at sykehusene får litt trøbbel, så sånn sett er det greit å ikke risikere det, utsettelser av operasjoner og drift på gul beredskap samt mange unødvendig syke rett før vi er i mål. Jeg tror de fleste føler de lever ganske så normalt allerede nå.
 2. Har en Samsung Frame 65" 2021. Ikke noe OLED, men 120hz og ser fryktelig bra ut på veggen om man er litt opptatt av at tv-en ikke skal ødelegge stua. Tror jeg betalte 15 på Elkjøp, og fikk med en eikeramme og hjemlevering gratis. Er ekstremt fornøyd med spilling på den, og savner ikke egentlig OLED.
 3. Hehe ja, dette var Merethe Hodne - som tapte i retten en del ganger. Artig dame. Hun har vært innom SIAN og Den Nordiske Motstandsbevegelsen, og bruker nå tiden sin på å spre ganske så ville konspirasjonsteorier om koronavaksinene på Facebook. Beklager digresjonen, jeg bare synes sånne folk er ganske fascinerende 😛
 4. Skjønner! Jeg synes det har vært en ganske synlig debatt til tider, så jeg tenkte at det var sannsynlig at man har fått med seg motstand mot hijab. Den største debatten har gått mest på forbud i skole, som Frp ønsker. Tror ingen andre partier på Stortinget støtter dette. Carl I. Hagen ønsker å forby hijab for alle personer i Norge under 18 år. Det er også et hijabforbud for dommere i Norge, der alle religiøse hodeplagg er forbudt. Krf ønsker å tillate det, men også her tror jeg det er som eneste parti.
 5. Aldri? Frp ønsker nasjonalt forbud mot hijab i barnehager og skoler, for eksempel. Dette er en debatt som har gått i mange, mange år i Norge nå og hijab er blitt problematisert av mange. (Ansiktsdekkende plagg er allerede forbudt i barnehager i Norge.)
 6. Av diskusjonen over ser det ut til at flere her har problemer med hijab på huet. Tråden handler dog om niqab, som de fleste virker ganske enige om. I Norge er heldigvis dette en svært sjelden problemstilling. Kan ikke huske sist jeg så noen med niqab i Oslo, kanskje i fjor.
 7. Begynner å bli litt småsvett i Florida. Krapp økning, over 9300 innlagte på sykehus nå i en delstat med 21 millioner innbyggere. Økningen er på over 1000 nye innlagte daglig, og sykehusene har sluttet å gjøre ikke-akutte operasjoner. Ny smitterekord, ikke spesielt høy vaksineringsgrad (49%) og en guvernør som nekter å innføre CDCs munnbind-råd. De har per nå ingen tiltak eller restriksjoner i delstaten. https://apnews.com/article/lifestyle-health-business-arts-and-entertainment-florida-01fa89e1d9491ab075c5deb689af1ea8 https://abcnews.go.com/Health/wireStory/florida-governor-bars-schools-requiring-masks-79177962
 8. Godt poeng. Samt tre måneder fra siste symptom etter smitte til man kan ta vaksinen. Bare i Oslo er det ca. 4000 mennesker som er blitt smittet de siste tre månedene. Kan være en del av disse har valgt "nei". På landsbasis ca. 21.000 smittet siste tre måneder.
 9. Hijab må da væra greit. Vi må få lov å ha på oss det vi vil på huet, enten det er hatt, caps, skaut, turban, cowboyhatt, truse eller hijab. Og i arbeidslivet tenker jeg det er helt fint at arbeidsgivere strekker seg litt for å tillate religiøse plagg, siden det er viktig for noen. Skader ingen akkurat. De fleste bryr seg lite om sånt, og de få som gjør det reagerer sikkert på mye annet rart og. Å dekke til ansiktet derimot, som niqab, er det helt greit at kan forbys av arbeidsgiver, av åpenbare årsaker.
 10. Regner med du mener denne lenken: https://www.dagbladet.no/kjendis/realityprofil-smittet-etter-partytur/74062552 Misunner ham ikke.
 11. Men sendte de i ledelsen først, Bailly i et nøtteskall den kampen 😅
 12. Jeg tenkte ikke på noen lister, men på meningsmålinger. Målingene til for eksempel Norsk koronamonitor, som er de største, viser at viljen i befolkningen til å ta vaksinen har økt masse siden før vaksineringen startet. I september i fjor sa 18% av de spurte nei, og den andelen har gradvis sunket til nivået denne sommeren som er på 4-6%.
 13. Ja, tallene til nå synes jeg bekrefter langt på vei at de aller fleste tenker sånn her i landet. Grundige meningsmålinger viser at ganske godt over 90% vil ta vaksinen, så jeg er ganske trygg på at en stor andel av de som ikke har svart i fellesferien kommer til å ta den
 14. Tuanzebe skal ut på lån, Bailly er ikke til å stole på. Varane kommer til å spille, men Lindelöf er nå vår tredje beste stopper. Han kommer definitivt ikke til å selges nå, og vil få en del spilletid. Undervurdert spiller mener jeg.
 15. Har ikke funnet ren statistikk på det du sier, men per nå ser det ut til at ut fra tall på antallet vaksinerte ligger Gamle Oslo som du nevner omtrent likt som Frogner.
×
×
 • Create New...