Gå til innhold

Snikpellik

Medlemmer
 • Innlegg

  39 289
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  269

Snikpellik vant dagen sist 25. august

Snikpellik hadde mest likt innhold!

3 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

62 283 profilvisninger

Snikpellik sine prestasjoner

55,3k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Solberg-regjeringen makulerte aksjeavtaler https://www.dn.no/politikk/erna-solberg/iselin-nybo/solberg-regjeringen-makulerte-aksjeavtaler/2-1-1524998 Redigering av dokumenter, fjerning av vesentlig informasjon, sletting av e-poster, makulering av avtaler… det begynner å bli mye nå.
 2. Det kommer mer og mer nå som ikke reflekterer bra på Erna Solberg og hennes habilitet. Vårt Land skriver at Finnes gjennom sin arbeidsgiver tok kontakt med konas arbeidsplass Statsministerens kontor om investeringsmuligheter for regjeringen. Blant annet i norsk medisin-produksjon. SMK fulgte opp tipset. E-postar viser at Sindre Finnes kontakta Statsministerens kontor med tips https://www.vl.no/nyheter/2023/09/27/sjefen-kalla-han-talknusar-e-postar-viser-at-sindre-finnes-kontakta-statsministerens-kontor-med-tips/ – Jeg reagerer også på hva Erna Solberg sier her: Høyre redigerte vekk informasjon før aksjelisten ble offentliggjort https://www.dn.no/bors/hoyre-redigerte-vekk-informasjon-for-aksjelisten-ble-offentliggjort/2-1-1523725 Solberg forsvarer seg altså her med at beløpet (180.000) er så "lite" at det ikke påvirker habilitet. Eller "under grensen" som hun sier. Hvilken grense? En grense hun har funnet på selv? Hva hun personlig synes er lite eller mye penger bør ikke være avgjørende for hennes habilitet.
 3. De skulle nok ha fått til dette uten et team av advokater og juridiske eksperter. Erna er tidligere statsminister, Jenny er jurist med master i rettsvitenskap, og Fossen er tidligere journalist fra NRK og VG. Med andre ord en gjeng som burde kunne være kapabel.
 4. Smart av Solberg og Finnes å kjøre den ufullstendige aksjelista gjennom partiet. Så nå er Høyre "medskyldige", og går mye lettere i forsvarsposisjon sammen med partilederen sin. Solberg utelot informasjon: Mener aksjepris er personopplysninger https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/xgjGWn/solberg-utelot-opplysninger-mener-aksjepris-er-personopplysninger Unnskyld meg, men "av hensyn til tidsbruk"!? Høyre gikk altså gjennom 3600 transaksjoner og slettet helt essensiell informasjon, i stedet for å bare sende listene videre slik de var, med all informasjonen. Solberg skylder så på tidsbruk. Herregud. Det er helt åpenbart at de ville holde detaljer skjult og trenere dette lengst mulig.
 5. Solberg hyllet rederi i video – ektefellen eide aksjer for en halv million https://e24.no/boers-og-finans/i/pQjwpG/solberg-hyllet-rederi-i-video-ektefellen-eide-aksjer-for-en-halv-million 🥲
 6. Det er mange ting jeg ikke er så stor fan av med Støre, men det at han har: Og er: ... ser jeg absolutt ikke på som noe problem i det hele tatt. Tvert imot så lar jeg mer imponere av at han heller velger å tape store penger på heller å holde på med politikken og gjøre det han tror på. Støres største problem er at han ikke er så glad i mange folk, og at han er litt sjenert og klønete. Han elsker politikk, men utenom det liker han seg best på hytta alene der han kan hogge ved, snekre og grille. Dermed fremstår han nok for mange som reservert og lite folkelig. Selv om han kanskje er blant de mest "typisk norske" statsministerne vi har hatt i nyere tid.
 7. Så han er tilbake på det opprinnelige "ultimatumet"... lenge etter han har lovet å godkjenne Sveriges søknad. Tyrkia er i ferd med å bli en slags pariastat, og gjør seg til en partner som etterhvert blir umulig å stole på for allierte. De kan bare ikke holde på sånn og forvente noe tilbake.
 8. Noen av Finnes sine handler blir foreldet denne høsten. For eksempel Nordic Mining-aksjene som han plutselig kjøpte bare fire dager før Erna Solberg kunngjorde i regjeringsplattformen at at de åpnet for sjødeponi for mineralnæringen. Dette var 3. oktober 2013, som altså straks er 10 år siden. Da vil ikke Økokrim ha mulighet til å etterforske dette, med mindre de skulle ta ut en siktelse. Snart foreldet: - Terskelen er høy https://borsen.dagbladet.no/nyheter/snart-foreldet-terskelen-er-hoy/80248133 – Erna Solberg innrømmer: Visste mer https://borsen.dagbladet.no/nyheter/innrommer-visste-mer/80249234
 9. Haha, tar sin tid ja! Men vanligvis pleier det å gå helt greit med midlertidig bruksendring/parkeringsforbud før det kommer en ny permanent reguleringsplan er på plass. Er for eksempel midlertidig parkeringsforbud på vinteren en del steder.
 10. Dine bønner høres. Nå fjernes parkeringen langs trikketraseen i Trondheimsveien: https://www.ao.no/strekningen-har-rundt-120-p-plasser-na-kan-flere-av-dem-forsvinne/s/5-128-629282 Vogts gate neste forhåpentligvis.
 11. Regjeringen gir ytterligere 1 milliard kroner i humanitær bistand til Ukraina, gjennom Nansen-programmet. Det fordeler seg slik: 350 millioner til Røde Kors, 750 millioner til FN. En milliard til Ukraina før vinteren https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/en-milliard-til-ukraina-for-vinteren/id2995526/
 12. Det rasistisk motiverte terrorangrepet i Jacksonville i august, der skytteren hadde hakekors på våpenet. https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Jacksonville_shooting Det våpenet, en AR-15, kjøpte han i butikken Trump besøkte nå. Derfor er det naturligvis ganske oppsiktsvekkende at Trump valgte å besøke nettopp denne butikken nå, men det er sikkert bare for å skape kontroverser.
 13. Du gir uttrykk for at du er mot å gi militær hjelp til Ukraina, dermed er du en del av den lille gruppen som er mot og ikke en del av den store gruppen som er for. Så enkelt er det, om man først skal dele det inn i absolutter.
 14. 44,8% av de spurte mener Solberg ikke kan bli statsminister igjen. 37,5% mener hun kan det. Mange skeptiske til Solberg som statsminister https://www.p4.no/nyheter/mange-skeptiske-til-solberg-som-statsminister/artikkel/914912/
×
×
 • Opprett ny...