Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  17909
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Snikpellik last won the day on June 11

Snikpellik had the most liked content!

Community Reputation

7381 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser noen journalister melder på Twitter at de har hørt CAS vil frikjenne City fullstendig.
 2. Dagens tall fra Sverige: 26 nye dødsfall - 5526 totalt 565 nye påvist smittede - 74,898 totalt
 3. Bruno stakk av med Goal of the Month også: Herlig lagmål
 4. Vi møter vinneren av Istanbul Basaksehir og FC København. Istanbul vant det første oppgjøret 1-0 hjemme. Hadde vært veldig moro med Ståle og en norsk managerduell!
 5. 17 uten tap nå. Tangering av Mourinhos beste rekke i United såvidt jeg husker? 46-6 i målforskjell på disse 17 kampene. 12 clean sheets. Bruno har vært direkte involvert i 13 mål på sine 10 første kamper i Premier League, det har ingen spillere gjort før han. Pogba har vært direkte involvert i hele 20 mål på 33 kamper under Solskjær: 11 mål og 9 assist. Greenwood har vært direkte involvert i et mål hvert 70. minutt siden sesongen startet opp igjen. Hvert 100. minutt hele sesongen. Fun fact: Luke Shaw har hatt like mange touch innenfor sekstenmeteren som Harry Kane i juli (8). Bruno ble månedens spiller i Premier League igjen:
 6. Synes som sagt ikke den straffa til Bruno var så voldsomt feil, bare billig. Men igjen - det er heldig at det blir straffe også. Når man gjør en finte/bevegelse og ender med å tråkke på et bein når bevegelsen fullføres blir man hindret, men jeg synes det beste hadde vært å la den passere. VAR er jeg drittlei nå. Mer pain enn gain både i England, Spania og Tyskland som er de ligaene jeg ser på. «Clear and obvious» er så uklart det kan bli. Send dommeren bort til skjermen! Da kan det tas en ny vurdering fra den dommeren som faktisk er tett på situasjonen og i de fleste tilfeller er mest egnet til å vurdere. Ellers jeg er veldig fornøyd med at United har fått mange straffer denne sesongen, og faktisk har begynt å score på de også (bommet jo hele tiden i høst). Mange spillere med kvikke bein innenfor sekstenmeteren. 11 av 13 har vært ukontroversielle og riktig idømt og da synes jeg det er rart folk klager på akkurat det. Ser mange kommenterer «penchester» på Twitter og hadde vært helt med på den hvis straffene ikke var riktige.
 7. Hehe, dive var det ikke nei, det hadde vært tidenes rareste dive. Ser den om igjen nå og tenker at straffe er helt ok å dømme, forsvareren treffer ikke ball og hindrer angripende spiller. Samtidig er Bruno fremme med et bein, men beinet er der det er fordi han er i en påbegynt bevegelse. Han ville ikke «tråkket på» Konsa om ikke Konsa hindret ham. En litt merkelig situasjon som mange ville ment var «feil» enten det ble straffe eller ikke.
 8. Nok en nydelig kamp, etter en trå start. Igjen sitter man igjen med følelsen om at seieren kunne blitt større. Ny rekord også: ingen lag har vunnet med tre mål eller mer i fire kamper på rad i Premier League-historien. Vi drar fra Wolves og Spurs, og er ett poeng bak fjerde nå.
 9. Synes ikke den var utvilsomt feil jeg heller, jeg skjønner at dommeren blåste og VAR godkjente, fordi han ble hindret. Men heldig var den, og hadde det ikke blitt straffe så ville jeg ikke synes det var rart heller. 13 straffer på en sesong er rekord. 11 er korrekt idømt, 1 er direkte feil (James vs Norwich) og 1 er svært diskutabel (Bruno i kveld).
 10. Noe sånt. Den i dag synes jeg var tvilsom, eller sånn at det hadde vært like ok å ikke gi straffe. Så har man den ene av tre straffer mot Norwich, da James falt. Den var feil. Ellers har alle straffene United har fått vært riktig idømt og ukontroversielle. Mye kjappe bein innenfor sekstenmeteren denne sesongen.
 11. Ser kampen på en rufsete 4G i høy sjø på mobilen, men en litt dårlig omgang ble bra etterhvert! Greenwood er fantastisk, ser så lett ut når han legger opp ballen og banker de inn. Hver gang!
 12. Absolutt. Det er også viktig å huske at BLM langt fra er den eneste organisasjonen i demonstrasjonene, men mange flere som jobber for svartes rettigheter og mot rasisme. Alle tingene du nevner har en direkte link til forskjellsbehandling og systemisk rasisme, så det er nok både medvirkende årsak til demonstrasjonene og en del av sinnet i store deler av befolkningen.
 13. Helt enig i dette. Det er heldigvis få sett opp mot det store bildet, men dette får av naturlige årsaker økt fokus i mediene.
 14. Hvor? Noen fra BLM-organisasjonen som har ytret noe sånt, har du kilde?
×
×
 • Create New...