Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  15478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Snikpellik last won the day on September 11 2019

Snikpellik had the most liked content!

Community Reputation

4848 :)

2 Followers

About Snikpellik

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

31496 profile views
 1. Tjaaaaaaa, City startet uten De Bruyne, Aguero, Rodri, Laporte, Stones, Sterling, Ederson og Mendy. United startet uten Rashford, Pogba, McTominay, Wan-Bissaka, Fred, Williams, De Gea og James. 8 spillere unna toppa lag noen av de.
 2. 6-0 og videre i FA-cupen. Plankekjøring. Seks ulike målscorere, deriblant noe så uventet som langskudd i krysset av Maguire, assist av samme mann til Lingard som scoret, mål på hodet av Jones. Dalot med et fint mål, Martial likeså, og en kjølig straffe av Greenwood. Fryktet at det skulle bli vanskeligere mot Tranmere som slo ut Watford over to kamper, spesielt på en så grusom potetåker av en bane, men dette var null stress. Bra for gutta. Skulle ønske vi fikk hvilt enda litt flere bein, men den bredden har vi dessverre ikke med alle skadene nå. Dalot var den mest positive i dag synes jeg. Viser at han har mye å bidra med offensivt. Et strålende ungt talent som kan bli brukbar å ha for oss fremover. Forresten, dette var den første kampen vi har scoret 6 mål siden Fergusons tid. EDIT: Forrige gang var 8-2 mot Arsenal.
 3. Jones, perfekt heading! Skulle ønske vi hadde færre skader så det kunne blitt rotert mer i andreomgang.
 4. Vet ikke hva som er mest overraskende, at Maguire dundrer ballen i krysset fra 20 meter eller at Lingard scorer igjen. 3-0 etter 15 min.
 5. Det er så bra gjort det der! Der ser man hva selvtillit kan bety, men ikke minst er han et fysisk vidunder. Løpet han tar før den scoringen, bare flyr enkelt forbi Köln-forsvaret. God i både bakrom og på små flater, en komplett spiss.
 6. Tror ikke bare at de var gråstein, men også at de passer perfekt inn i systemet hans. Spesielt backene. Det er jo en grunn til at det diskuteres i England om TAA skal være førstevalg som høyreback på landslaget eller ikke, for der passer han ikke like godt inn. I Liverpool får han masse plass til å slå crossere og innlegg, så han er i et perfekt lag ut fra sine egenskaper. Ganske interessant egentlig dette her. Mens for eksempel Van Dijk sannsynligvis ville vært like god i ethvert lag, er det annerledes med noen andre som er mer «systemspillere». Man kan se hvordan det har vært tilfellet i tidligere store lag før. Er skjelettet og systemet bra nok vil selv middelmådige spillere kunne skinne i det etterhvert og bli verdensstjerner. Ikke at jeg mener noen i Liverpool-stallen er middelmådige på den måten, men det er ikke sikkert alle er i nærheten av så gode i andre systemer. Plenty av eksempler på det i Fergusons tidligere lag, for eksempel.
 7. Sånn er det i alle land. Engelske journalister er langt verre. Det er forståelig at norske journalister spør om Haaland.
 8. Mitrovic er langtidsskadd. Håp hvis Haaland og Ødepus er friske ja!
 9. Forferdelige tall: - Til sammenligning har de andre lagene i topp seks hatt sitt beste lag tilgjengelig i 65 prosent av kampene. - I gjennomsnitt har Manchester United hatt mellom seks og sju spillere ute med skade på kampdag denne sesongen. - Verst var det mot Newcastle (0-1), Partizan (3-0) og Sheffield United (3-3), da det manglet hele ni spillere. Det er ikke medregnet akademispillerne som også var ute i den perioden, og aktuelle som erstattere.
 10. Solskjærs pressekonferanse i dag: – Jeg har fått tillit av klubben til å gjøre jobben, og gjenoppbyggingen går ikke bare en vei hele tiden. Jeg har sagt det så mange ganger at det vil gå opp og ned. Grunnlaget må legges, og kulturen må innarbeides. – Med denne gruppen har jeg en god stamme som tror på seg selv og på det vi gjør. Jeg har tillit til at de skal drive klubben framover, sammen med nye signeringer og spillere som kommer tilbake fra skader. – Du fjerner ikke bare taket når du skal rive et hus. Du må rive hele huset med grunnmuren og alt sammen. Vi har hatt noen dager med regn og kunne ønske vi hadde taket på, men vi kan ikke gjemme oss. – Når du starter på noe holder du deg til planen. Det gjør i alle fall jeg. Jeg kommer ikke til å endre kurs seks, åtte eller ti måneder etter at jeg har begynt. Jeg skal holde meg til den oppgaven jeg har fått av klubben. Alle mine samtaler med klubben har vært positive. – Vi kan ikke reagere på all støyen utenfor. Det vil alltid være kritikk, og det må du håndtere i denne klubben. Du må være sterkere mentalt enn noen andre steder i verden. Jeg føler at jeg, klubben og apparatet mitt er sterke. – Humøret er fortsatt godt på treningsfeltet. Når du har vært her så lenge som jeg har vært her blir du vant til at det går opp og ned. Du tar ikke av når det går bra, og du vet at du har en jobb å gjøre når det går dårlig. – Det blir ikke åtte eller ti spillere inn i ett vindu. Sommervinduet er det eneste skikkelige overgangsvinduet vi har hatt å jobbe med, for januar er vanskelig. – Men de prøver å få til noe nå. Mer: - Victor will be available again. He’s recovered. It’s one more to chose from. That’s good and I don’t think anyone suffered any bad injuries, no, in midweek. - It’s a quick turnaround anyway. We played on Wednesday so we hadn’t prepared a lot, we watched a couple of the other Tranmere games and the one last night. The opposition is the opposition and we’ll look again at it today. - The pitch at Tranmere is not great but that’s the same for both of us and the players just have to be focused, ready, there are divots everywhere. This generation coming through with astroturf and nice pitches get lazier in the heads. - It is stretched but we’re getting players back after the break as well, so we will be better off for the break. - We’re still working on one or two things (transfers) so let’s see if the club get it over the line.
×
×
 • Create New...