Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  14985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Snikpellik last won the day on September 11

Snikpellik had the most liked content!

Community Reputation

4627 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

31073 profile views
 1. Nope, det overrasker ingen fordi vi visste før sesongen at det ville bli berg- og dalbane, og at vi fortsatt mangler kvalitet på midtbanen til å bryte ned lag. Det er ingen som har friskmeldt oss etter tre seire, for vi vet at det kommer til å ta mer tid enn som så. I dag gjorde vi derimot såvidt nok til å vinne, men ble snytt. Vi har dessverre ikke helt evnen, roen og mentaliteten til å spille dårlige kamper men likevel stikke av med seieren enda slik noen andre lag klarer. Men det kommer. Det var ikke et steg tilbake i dag, men på stedet hvil. På samme tidspunkt forrige sesong var vi 13 poeng bak fjerdeplassen. Nå er vi 4 poeng bak. Selv om vi har gjort det svakere enn forventet mot lag nedover på tabellen, er vi omtrent der vi så for oss at vi skulle være før sesongen.
 2. Fint mål igjen, men det rygges og rygges og rygges.
 3. Ikke vår beste kamp i dag og vi er alle skuffet over resultatet, men det er likevel lov å føle seg veldig snytt. Synes vi fortjente å vinne denne kampen, og det blir veldig frustrerende når en så stor dommerfeil ikke rettes opp av VAR. Vi er bedre enn Everton hele kampen bortsett fra siste halvdel av førsteomgangen, og skaper mange sjanser, men avslutningene var for dårlige. Everton hadde omtrent bare én sjanse utenom scoringen sin, som var skuddet til Iwobi på slutten. Heldigvis tapte Chelsea igjen, så vi har tatt litt innpå topp fire likevel. 4 poeng bak nå. Dessverre scoret Spurs på overtid, så de er et poeng over oss. Må nevne at jeg ville tatt det å slite mot dårligere lag fremfor det motsatte alle dager i uka. Det forteller mye om potensialet i laget, som jeg ikke følte vi hadde på samme tidspunkt for et år siden. Det er snakk om å tette noen huller og få inn mer kreativitet i laget, ikke et helt byggverk som vakler.
 4. Det der kan man jo dømme straffe på. Er jo bryting.
 5. FIRE MINUTTER TILLEGG!? Er det kødd? Godt tippa da.
 6. Hva i helvete... snakk om drøying når man bytter inn og ut samme spiller innenfor 15 min
 7. Kan ikke skjønne annet enn at det må bli 7-8 minutter tillegg her med all drøyinga, frisparkene og skadene.
 8. Må være mer tålmodige når vi angriper nå.
 9. Helt vill avslutter vi har fått opp. Det er så drøyt! Også helt nydelig av Daniel James i forkant. Nå må vi få et til!
 10. Konstant trøkk og alle mann i angrep. Hadde kost meg mye mer med kampbildet sånn det ser ut nå hvis det fortsatt var 0-0. ... Richarlison får frispark for å SKLI? Må bli mange minutter tillegg her.
 11. Synes vi spiller bra nå. Frustrerende nære nå. Den hadde smakt for svensken.
×
×
 • Create New...