Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  19435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Snikpellik last won the day on September 10

Snikpellik had the most liked content!

Community Reputation

9411 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

33438 profile views
 1. Legendarisk dame. Justice Ruth Bader Ginsburg, Champion Of Gender Equality, Dies At 87 Just days before her death, as her strength waned, Ginsburg dictated this statement to her granddaughter Clara Spera: "My most fervent wish is that I will not be replaced until a new president is installed." https://www.npr.org/2020/09/18/100306972/justice-ruth-bader-ginsburg-champion-of-gender-equality-dies-at-87 EDIT: Trump er fortsatt på talerstolen i Minnesota nå, og snakker om å putte Ted Cruz i høyesterett. – Ellers snakker han om Hillary Clinton i kveld, og sier hun gjør ham sint og at FBI muligens har gjemt unna e-postene hennes et hemmelig sted. Kanskje på tide å bli ferdig med den saken nå... Så angriper han de tre kongresskvinnene med minioritetsbakgrunn AOC, Ilhan Omar og Rashida Tlaib igjen, og mener de bør tiltales. Uklart for hva, annet enn å være kvinner og ha minoritetsbakgrunn. Han er virkelig opptatt av å angripe Ilhan Omar i dag, fordi hun er fra Minnesota. "Look at Omar. She came in here, did she marry her brother?" sa han nettopp. Dette er en konspirasjonteori han har gjentatt flere ganger. Tidligere i talen spurte han retorisk "Are you having a good time with your refugees?". Christ.
 2. 125 nye smittede i Norge https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=43095 Satt hjertet litt i halsen da jeg så overskriftene både NRK og Dagbladet hadde med krigstyper noen minutter først som sa det var 376 nye tilfeller siste døgn, men heldigvis var det feil.
 3. Vel å merke siterer tier 1-journalistene denne franske journalisten. "As per @mohamedbouhafsi" er en ganske viktig del av Romanos tweet, som betyr at han ikke har egne kilder på dette. Har ingen grunn til å betvile Mohamed Bouhafsi egentlig, men vil anta infoen hans kommer gjennom kilder i PSG siden han har kontakter der. 5-årskontrakt for en som snart fyller 28 synes jeg forøvrig høres litt utypisk United ut. Ellers gir det jo mening at Telles er nestemann på Uniteds liste bak Reguilon, og det samsvarer med meldingene om at United vil signere venstreback.
 4. Bruno starter. 100%. Pogba er mer tvilsom. Koronasmittet pluss ingen matching i landskamper/treningskampen. Men er han helt fit starter han.
 5. Jo, og ofte viser det seg senere at United aldri har vært interessert en gang, men at agenten har feedet journalister enten for å drive opp avtalen eller sette bevegelse hos andre klubber. Vet ikke hvorfor, men synes det lukter litt sånn av denne? Det er en fransk journalist... Vi blir jo «enige» med flere titalls spillere hvert vindu uten at det stemmer i de fleste tilfellene.
 6. Kan ikke si Telles gjør meg superentusiastisk, mest med tanke på alder. Men så funka forrige kjøp fra portugisisk liga rimelig bra... Mye mulig dette også er agentdrevet og et forsøk på å få PSG eller andre på banen. Utrolig hvor mange spillere United blir «linket til», uten at det egentlig er noe konkret.
 7. Ja, har lest alt du skrev, blant annet dette: Men hvis du ikke mener dette likevel så er vi nok ikke veldig langt unna å være enige
 8. VG er også på plass på nyeste stoppested på Trump Super Spreader Tour 2020, og har intervjuet folk: Trump-supportere nekter å bruke munnbind: – Det er mot min grunnlovsrett https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Ga16Jl/trump-supportere-nekter-aa-bruke-munnbind-det-er-mot-min-grunnlovsrett
 9. Ja, det er viktig for spisser å score mål enten det er på straffe eller ikke. Og assistene. Jeg peker jo på mer i innlegget. Han var god mot United og. Så kan man ikke se på statistikk alene for å vurdere en spiller, spiss eller ei. Spesielt ikke i Kings tilfelle da han spilte med Wilson og var mer involvert dypt i banen enn makkeren. Synes personlig han var en av de bedre på et elendig Bournemouth forrige sesong. Er veldig glad for at Lagerback ikke vurderer som deg, at King ikke er god nok for den norske landslagstroppen. For det er han, og om han ikke starter som spiss så er han vår beste backup på topp.
 10. Bruno kåret til sesongens spiller av fansen. Martial kåret til sesongens spiller av spillerne. Litt artig at Martial tok den i år og Shaw i fjor - begge er spillere som ble fryst ut av Mourinho.
 11. Jepp, det er et bilde av kulturminister Raja på settet til Mission Impossible hvor han har brutt reglene og dratt ned munnbindet. Jeg synes det sier forsvinnende lite om breddefotball.
 12. Nå var jo King veldig mye skadet forrige sesong, etter en habil start med 5 målpoeng på de første 12 ligakampene. I starten gjorde også Bournemouth det ganske greit. Så kom skadeavbruddene, og Bournemouth var i tillegg forferdelige helt fra slutten av november til sesongslutt. King fant ikke formen noe særlig igjen før etter koronapausen, med to mål og to assist på tampen av sesongen (mål og assist både mot United og Everton). Det ble 6 mål og 4 assist i Premier League. Han spilte ikke i FA-cupen og hadde 30 minutter i ligacupen. Og selv om det ikke ble mye målpoeng og mye skader forrige sesong så synes jeg han var ganske god i mange av kampene, i det minste en av de på Bournemouth man tenker at hører hjemme i Premier Leauge. På landslaget har han jo også gjort det bra under Lagerbäck. 5 mål på 9 landskamper i 2019 er bra det. Synes han er en god spiller, som definitivt kan starte for Norge selv med Haaland og Sørloth i laget. Skulle gjerne sett han oftere på vingen. At han hører hjemme på tribunen er jeg i hvert fall helt uenig i.
 13. Synes ikke det er en motsetning, og at filmproduksjoner som allerede har fått insentiv i landet (Mission Impossible samt flere, men Tom Cruise som får oppmerksomhet i mediene...) får komme til Norge og gjøre de planlagte opptakene setter på ingen måte stopper for breddefotball. Disse produksjonene er under et ekstremt strengt smittevernregime, isolert fra omverden, bruker munnbind hele tiden og betaler for regelmessig testing og helsepersonell selv, slik også norsk filmbransje nå gjør for å holde hjula i gang. Noe slikt har ikke breddefotballen ressurser til dessverre. Jeg synes forøvrig også at breddefotballen burde vært åpnet, er bare er ikke enig i argumentasjonen din her eller at dette er en motsetning eller prioritering. Nå har vi énmetersregelen i Norge, likevel jobbes det i hvert fall for å åpne for kontakttrening i bredden snart på tross av den. Idrett burde være unntatt énmetersregelen under selve øvelsen hvis det foregår utendørs, slik det er blitt gjort i noen andre land.
 14. Huh? Det har vel ikke noe med dette å gjøre.
 15. Bale og Reguilon skal til Spurs. Bale blir bekreftet nå hvert øyeblikk. — Tja, United forsterket jo med flere stjernespillere de to forrige vinduene, og det mangler ikke på «stjerner» fra før. Englands beste midtstopper og Bruno Fernandes blant dem som nylig er kjøpt. Og nå prøver de å få på plass Jadon Sancho denne sommeren. Bale på lån i et år ville vært en slags nødløsning for United, men strategien nå under Ole er jo å tenke mer langsiktig og ikke hive seg på hvilke som helst overganger slik som har blitt gjort tidligere. Spillerne må i større grad enn under de forrige managerne passe klubbens profil, helst være unge i alder og virkelig ønske seg til klubben. Så har man i tillegg en større satsing på akademispillerne og å skape egne stjerner, som er Uniteds kanskje viktigste og stolteste tradisjon. Så er økonomien en annen faktor som også påvirker hva er villig til å gjøre på markedet denne sommeren, slik vi har snakket mye om her tidligere. United bør smi mens jernet er varmt og få forsterket laget mer dette vinduet, men jeg tar mye heller tålmodighet og langsiktig tenking foran dårlige eller kortvarige løsninger.
×
×
 • Create New...