Gå til innhold

Lord Britishface

Medlemmer
 • Innlegg

  3 048
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lord Britishface

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

25 053 profilvisninger

Lord Britishface sine prestasjoner

2,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kan sikkert være noe i det, men Motor/NAF har skrevet at det er lite feil med de bilene, og tipper antallet svar de har fått inn er lavt sammenlignet med mange av de andre modellene i undersøkelsen. Tipper det samme gjelder Renault og Citroen også.
 2. e-208 langt nede på slike lister begynner å bli en gjenganger, men jeg skjønner virkelig ikke hvorfor. Vinterrekkevidde og jalla lydanlegg er det eneste jeg ville gitt trekk for, og det er garantert ikke 20 biler der med bedre kjøreegenskaper. Generelt virker det som at veldig variable forventninger er det mest utslagsgivende, men samtidig må jeg jo ta det som et tegn at i4 vant.
 3. Fikk det satt opp av selger, med HK og soltak som ekstrautstyr. Det er LCI, ja. Endringene innvendig virker så som så, men digger den nye grillen.
 4. i4 M50 får man nå i Fully Charged-versjon, med oppgraderte felger, soltak, Harman Kardon-anlegg og ferdig levert på vinterhjul, til 630k. Det er vel rundt der prisen lå i 2021, da annenhver nordmann plutselig bestilte seg en. Det slår meg umiddelbart som et veldig godt tilbud, men er det grunn til å tenke noe annet?
 5. De nye i4-fargene er for øvrig utrolig lekre.
 6. Nå sjekket jeg ikke registreringsstatistikken, men 70% av alle Taycan-ene på finn.no er svarte og grå. 78% hvis man inkluderer hvit. Samtidig er BMW og Porsche to av få produsenter som faktisk tilbyr litt snasne farger! Se på Volvo, Audi og VW så nærmer vi oss sikkert 100%. Peugeot er riktig nok flinke og tilbyr de feteste fargene som standard, men de selger dessverre ingenting lenger. Jeg har også gul bil, og senest i dag tidlig opplevde jeg at en kid ropte "gul bil!" og denget til sidemannen. Det var et vakkert øyeblikk.
 7. For meg virker det som en gyllen mulighet til å skille seg ut fra de aller største volumprodusentene, i enda større grad enn det BMW allerede gjør. De største marginene er i premiumsegmentet, som også ser ut til å vokse mye raskere enn nybilsalget totalt. Samtidig må jeg nok innse at jeg åpenbart tar feil. Selv blant i4- og Taycan-kjøperne, som stort sett lesser på med kostbart utstyr, har 70-80% valgt seg en svart eller grå bil med svart interiør. Noen år til med slike tilstander så kommer "gul bil"-leken til å dø helt ut, og det er ikke er verden jeg vil leve i.
 8. I e-3008 krevde det to trykk å deaktivere, om man velger å ha ADAS som en av de ti snarveiene. I den bilen var ikke alarmen særlig inntrengende heller, mest som et forsiktig bong. Med åpent vindu eller litt volum på anlegget merket jeg det knapt (men ville fortsatt slått det av).
 9. Vi har nok veldig forskjellige definisjoner av hva "få år" betyr. Prototyper er en mulighet, men slike produksjonsmodeller er i alle fall et tosifret antall år unna, og uansett fullstendig overkill.
 10. Synes ikke mangel på frunk eller 800 volt er så graverende, men når 10-80% tar tre kvart time med forholdsvis varmt batteri, da kommer det til å bli helt jævlig på vinteren når bilen ikke engang har batteriforvarming. Lading på vinterstid er allerede det desidert største (og egentlig eneste) problemet jeg har med min 208. Da kan den fint finne på å aldri overstige 30-35 kW fra nesten flatt batteri, mens om sommeren rekker jeg ikke gølve en bacongrill før jeg må kjøre videre.
 11. Ekstremt svakt av Peugeot, med tanke på at 3008 er på en splitter ny platform som skal være grunnlaget for alle modellene deres i mange år fremover.
 12. Hvis det hadde vært en svært dyr bil, som HiPhi-en som vant vintertesten, da skulle jeg sagt meg enig, men ha modellen som ikke bare gir mest rekkevidde per krone, men mest rekkevidde punktum, det er utvilsomt imponerende.
 13. Artig at en Renault til 440k gikk klart lengst i rekkeviddetesten til NAF.
 14. At de tar utgangspunkt i en pick-up demonstrerer jo tvert imot at estetikk er det viktigste for dem. Dette er som å installere drop bars på en apachesykkel og påstå at du gjør det fordi du vil sykle så fort som mulig. Da kjøper du heller en helt annen sykkel.
 15. Da høres det ut som en veldig god deal, ja! Tror ikke jeg er veldig langt unna den summen på en fire år gammel e-208.
×
×
 • Opprett ny...