Jump to content

Lord Britishface

Medlemmer
 • Content Count

  2982
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2114 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Forskjellen er at dommen mot Johaug konkluderte med at det ikke var et bevisst forsøk på doping, samt at det ikke hadde hatt noen prestasjonsfremmende effekt, mens Loginov er en juksemaker som går for en nasjon som systematisk doper enhver utøver som har sjanse på OL-medalje.
 2. En liten butikk vil ikke spare en eneste arbeidstime på selvbetjening, for det må uansett alltid være en ansatt i kassaområdet.
 3. Topp 30 i verden! Kjenner det på gikta at i år er året.
 4. Det er helt eksplisitt ikke tillatt. "Pengene kan ikke brukes til oppussing av bolig. Du er selv ansvarlig for hva du bruker BSU-pengene på. Dersom BSU-pengene brukes på formål som ikke er godkjent i henhold til Skatteetatens bestemmelser, er det du som er pliktig til å opplyse Skatteetaten. Ikke godkjent bruk av BSU-penger vil medføre at du må tilbakebetale det du har fått i skattefradrag på sparingen."
 5. Husk at Trondheim Maraton er på lørdag! Kjempeanledning til å kapre folk på sitt verste.
 6. Før du klikker helt på staten og begynner å stemme Liberalistene kan du jo ofre en tanke til det faktum at du er en 20 år gammel lærling som etter 13 år med gratis skolegang allerede kan kjøpe deg en forholdsvis ny BMW M5. Ta en titt på verdenskartet og tell antall land hvor det ville vært fullstendig umulig.
 7. Enten så tjener de mer enn deg, eller så er de uansvarlige tullinger som fort kan havne på Luksusfellen. Å ta opp et stort lån i ung alder for å kjøpe nybil er en dårlige idé på alle mulige måter. Det du i praksis gjør er å eliminerer alt du har av sparepotensiale i leveårene hvor det er enklest å spare mye, utsetter et potensielt boligkjøp med mange år, og du gjør det for å kunne betale ned et lån på et objekt som stuper i pris. Husk at ingen blir imponert av hvor fin bil du har, i alle fall ikke når du lever over evne, og hvis du vil ha det gøy med bil er det både billigere og bedre med noe rimelig som du har råd til å bruke og ikke minst kan selge igjen uten at det svir i bankkontoen.
 8. Hvis ikke Even Wetten beholder jobben begår jeg statskupp.
 9. Det er her du tar riv ruskende feil. Alt vi har av data tilsier at når forvaltere slår markedet så er det bare tilfeldigheter. Det du gjør er å ignorere alt som finnes av dokumentasjon, for så å bruke enkelttilfeller til å støtte opp under din forutinntatte mening. Det er som å si at du kan bevise at Viking Lotto ikke er flaks, for du vet om noen som vant.
 10. Det er du som forsøker å hvitvaske finansbransjen. Det er du som påstår at forvaltere med trygghet kan slå markedet. Det er du som anbefaler investeringsmetoder vi vet ikke funker, men som blir anbefalt av kyniske forvaltere som kun bryr seg om sin egen bonus. Det er du som oppfordrer trådstarter til å gamble med pengene sine basert utelukkende på din egen totale uvitenhet.
 11. Alt du sier er som en parodi på noen som nettopp har begynt å investere, tilfeldigvis har opplevd god avkastning, og følgelig tilskriver "suksessen" de tre timene de brukte på /r/wallstreetbets. Det er nesten så jeg tror du gjør det med vilje.
 12. Det er det på ingen måte. Du sier at en helt vanlig person uten noe som helst innsidekunnskap kan slå markedet bare med å "følge med". Jeg sier det er totalt feil.
 13. Edna har vunnet flere runder bingo på gamlehjemmet enn Agnes. Det er ingen god grunn til å sette penger på henne. Og vet du hva banker gjør med fond som underpresterer? De avvikler dem, og oppretter nye fond med de samme forvalterne helt til de, som alle andre, tilfeldigvis oppnår en mer positiv utvikling.
 14. Hva mener du han skal få ut av den kunnskapen? Når det har blitt dokumentert igjen og igjen at selv folk hvis heltidsjobb er å vite mest mulig om aksjemarkedet ikke klarer å slå et billig indeksfond.
 15. Her var det mye dårlige råd. Alle indeksfond vil falle med markedet; det er hele poenget. Hvis et globalt indeksfond ikke følger verdensøkonomien er det noe alvorlig galt med porteføljen. Selvfølgelig er det smart å selge på topp og kjøpe på bunn. Grunnen til at det ikke anbefales er at ingen får det til. Det er ikke noe galt med å kjøpe noen enkeltaksjer for moro skyld, men å anbefale det som et investeringsobjekt for hvermannsen er definitivt galt.
×
×
 • Create New...