Gå til innhold

Lord Britishface

Medlemmer
  • Innlegg

    3 071
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

25 187 profilvisninger

Lord Britishface sine prestasjoner

2,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå som jeg endelig har fått ny nok bil og mobil til å bruke Android Auto hadde jeg store forhåpninger om at det skulle bli slutt på å måtte stoppe langs veien bare for å bytte musikk, men den gang ei. Google har lagt inn en begrensning på hvor dype menyene kan være, så man kan velge artist og så bli servert tilfeldige låter eller velge album, men da forsvinner muligheten til å sortere etter artist. Å velge artist for så å få opp albumene deres er i alle fall umulig i alle appene jeg har prøvd, og en av utviklerne forklarte at det var grunnen. Finnes det noen måte å komme rundt dette på? Andre løsninger? Ekstremt irriterende, og jeg kan ikke begripe at noe så grunnleggende ikke er mulig i en splitter ny, dyr bil.
  2. Opplegget hos oss kom etter endringen av borettslagsloven som gir rett til å sette opp elbillader, og styret valgte da å leie en totalløsning, hvor leverandøren dekker alle tilknyttede kostnader, så borettslaget betaler så vidt jeg forstår det ikke en krone, men til gjengjeld må alle som ønsker å lade betale blodpris for et abonnement. I praksis er det en måte å sno seg unna problemstillingen på, fordi dette skulle egentlig vært en fellesutgift, men i stedet blir kostnadene lagt utelukkende på elbileierne, bare gjemt bak en avtale med, i dette tilfellet, Aneo. Det er en løsning som fremstår utrolig gunstig der og da, men etter hvert som årene går (og elbilandelen øker) vil borettslaget tape mer og mer penger sammenlignet med å ha installert anlegget selv.
  3. På elbiler er det noe fordelaktig med bakhjulstrekk, men det er bare tøv å si at det er en fordel på fossilbiler (for annet enn morofaktor). Mye av grunnen til at det har blitt så utbredt er jo nettopp at det er både tryggere og gir bedre fremkommelighet på vinterstid.
  4. Prisliste for e-3008 long range er offentliggjort. 700 km WLTP for 479k (før vinterhjul og ekstrautstyr). Hvis man kan leve uten firehjulstrekk (og det kan vel egentlig nesten alle) er dette en ekstremt bra pakke.
  5. I et borettslag er du låst til løsningen styret velger, og den der er ekstremt mye bedre enn de fleste. Jeg betaler 569kr/mnd for 270 kWt. Så strømmen koster godt over 2kr/kWt, sommer som vinter, og det er med en "bra" avtale. Hvis man velger en av de mindre pakkene koster det like mye som å hurtiglade hos Tesla med ladeavtale.
  6. Ja, den var knæsj! Nesten babyblå. Kommer aldri til å forstå hvorfor hvit/grå/svart er det mest populære. Hederlig unntak for enkelte tyske sedaner, som det kan se veldig bra ut på, men hvit ID4? Noe så traurig.
  7. Hvis du har passasjer er jo problemstillingen irrelevant.
  8. Kanskje enda mer interessant: han er sjokkert over at noen kan være så uansvarlige at de trykker på skjermen i fart, men ser tydeligvis ikke noe problem med å strekke seg ned i hanskerommet.
  9. 100k i påslag høres ekstremt mye ut. På e-3008 ble jeg forespeilet en differanse på 25-30k. På Aryia koster det 21k å oppgradere til 4wd.
  10. Jeg har opplevd å så vidt klare 20 mil på vinterstid, og det er på landevei med snittfart rundt 70, ingen betydelige stigninger og betydelig mye mildere temperatur enn 20 blå.
  11. Nyprisen har blitt litt vel høy, men som bruktbil ville jeg ikke nølt et sekund på en 208. Utrolig god å kjøre, og den er komfortabel nok i massevis til langturer også. Eneste minuset jeg har opplevd et at rekkevidde og ladehastighet på vinteren er elendig.
  12. Tavascan er pen, men Born er helt krise. Ikke bare ser den jalla ut, men proporsjonen samsvarer ikke med størrelsen på bilen: den burde vært en liten hatchback, men er større og høyere enn en Ford Focus. Hyundai 5 har løst dette mye bedre, selv om den er enda større igjen.
  13. Synd at den er basert på verdens styggeste bil, og Cupra-detaljene som den gigantiske diffuseren og det grelle mønsteret på C-stolpen gjør det bare verre.
  14. Enormt mye større forskjell enn jeg så for meg! Var SC utstyrt annerledes før eller fikk du en skikkelig raff rabatt? Laveste listeprisen jeg kan finne er 660k fra 2021 (vet ikke om det var med vinterhjul), mens den nå starter på 678k med vinterhjul.
  15. Huff, ja, det er irriterende når man bevisst forsøker å gjøre en bil så dyr som mulig, men så går prisen ned i stedet!
×
×
  • Opprett ny...