Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kjøleskap skrev (2 timer siden):

Er noen av disse Marvel-seriene i det hele tatt verdt å se? Virker jo som om de bare blir dårligere og dårligere. Loki må vel ha gjort noe riktig for å se en sesong til, og han er jo en festlig karakter, så har vurdert å sjekke ut den.

For min del er det nok bare Loki som jeg har likt veldig godt. Synes også Moon Knight var ganske bra. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (På 31.7.2023 den 16.00):


Jeg synes oppriktig at Andor var kjempebra. Slik Star Wars burde være. Lignet mer på Rogue One. "Voksen-Star Wars".

Secret Invasion er rett og slett forferdelig. Det er altså snakk om en utenomjordisk invasjon av varelser som kan bytte utseende. Jeg elsker scifi, thrillere og alien invasjoner, så i utgangspunktet hadde de meg i sin hule hånd. Men alt er dårlig. Skuespill, effekter, regi, skriving. Plottet har masse hull. Og Skrull-kostymene er latterlige. Dette var en DYR serie. Jeg lo flere ganger av hvor dårlig det var. Og holdt på å sovne flere ganger.

Jeg liker også Rogue One og den nye rebooten med Daisy Ridley svært godt, felicity Jones er så og si like bra.

Av seriene er nok Andor og Mandalorian best ja. Generelt er seriene for variable , men Andor holder nivået lengst. Litt å trekke for for litt banale/klisjefylte intriger og bittelitt overspill faktisk, men en ster firer på en god dag, så du var bare litt raus 🙂

Takk for svar. Så et vanvittig stjernegalleri og enorm markedsføring kunne ikke bære secret invasion altså … (?)

 

Endret av maanemann
  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 7/29/2023 at 12:00 PM, b-real said:

Hva i allverden var poenget med å dele opp S03 av The Witcher, ingen cliffhanger eller noe tilsvarende som skulle tilsi at den trengtes å deles opp. bare for å ha folk til å se noe før sommeren og etter sommeren....S03 var jo bare et sabla gjesp, skjønner godt at Henry Cavill velger å forlate.

Tja det var jo en slags cliffhanger da første del slutter når man hører at denne borgen til magikerne blir angrepet. Det er vel den kanskje største hendelsen i sesong 3. Men jeg tror vel heller det handler om en ny strategi for å gi inntrykk av at de har flere nylanseringer. De gjør det samme med andre netflix serier jeg har sett.

Personlig synes jeg sesong 1 fortsatt er den klart dårligste pga rotete historiefortelling. Men igrunn sliter alle sesongene med de samme problemene. Rotete historiefortelling, svak dialog, for mange karakterer man ikke får noe forhold til, og ikke nok penger til å lage mer episke krigsscener. De får til de små kampene der Geralt slåss mot noen få motstandere, men krigsscenene med mange som kampen på slutten av sesong 1 og tilsvarende i sesong 3 blir for smått. Mot slutten av sesong 3 blir det også for lite vi ser av Geralt selv om serien begrunner det greit.

Endret av Reg2000
Lenke til kommentar
Kjøleskap skrev (4 timer siden):

Er noen av disse Marvel-seriene i det hele tatt verdt å se? Virker jo som om de bare blir dårligere og dårligere. Loki må vel ha gjort noe riktig for å se en sesong til, og han er jo en festlig karakter, så har vurdert å sjekke ut den.

Ja, Daredevil og The Punisher. Imo de beste marvel seriene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva tenker folk om Witcher sesong 3? Meg og kona så den ferdig i går og begge sitter igjen nokså skuffet. Problemet (ifølge oss) er at ting bare skjer og det er omtrent 15 forskjellige personer som har en eller annen historie som er vanskelig å få oversikt over. Forstår ingenting av motivasjonen til de fleste, enda mindre deres utvikling, så når ting skjer klarer man ikke å tenke noe annet enn at «ja da skjedde det ja, ok», uten noen videre følelsesmessig engasjement. I tillegg virker ting veldig, mye, noen ganger. Alle skal liksom ta på hverandre for å forsterke det følelsesmessig (typ holde rundt nakken og fortelle noe følelsesladet), nesten litt teatralsk (er det et ord?).

Likte sesong 1 selv om den var rotete fortalt, samt sesong 2. Sånn 7-8 av 10 ca. Sesong 3 derimot er en 5’er, helt ok men ikke noe mer enn det.

Endret av The Very End
Lenke til kommentar
Tomeito skrev (5 timer siden):

Støtter skuffelsen over Secret Invasion, for selv om det ikke er en 1er serie i min bok, var i hvert fall siste episode særdeles skuffende: Var det alt? Den har flere gode elementer, og grunnhistorien er jo kul, men akk så kjedelig utført. 

Usikker på hvor jeg leste det; de måtte avslutte serien sånn at du kunne se filmen som kommer etterpå uten å ha sett serien. Det dreper alt av interesse. 

 

Kjøleskap skrev (5 timer siden):

Er noen av disse Marvel-seriene i det hele tatt verdt å se? Virker jo som om de bare blir dårligere og dårligere. Loki må vel ha gjort noe riktig for å se en sesong til, og han er jo en festlig karakter, så har vurdert å sjekke ut den.

Fritt fra minne så er det en helt OK serie. Holdt på å gi den opp, men så ble den plutselig bra. Moon knight Var skikkelig drit. Leste at den hadde stort fall i seere etter første episode. Wanda vision og captain America husker jeg ingenting fra, ikke verdt tiden. 

 

Comma Chameleon skrev (2 timer siden):

Noon Knight

Sjeldent en liten skrivefeil kan ha så stor betydning 😂

 

The Very End skrev (49 minutter siden):

Hva tenker folk om Witcher sesong 3? Meg og kona så den ferdig i går og begge sitter igjen nokså skuffet

Har du spilt spillene eller lest noe av bøkene? 

Lenke til kommentar
2 hours ago, Sjørøver said:

Har du spilt spillene eller lest noe av bøkene? 

Spilt litt av spillene og lest to av bøkene. Formatet er originalt nokså fragmentert, så noe må nok gjøres når det skal overføres til å bli en TV-serie, noe de ikke helt har fått til. En direkte scene som lar seg overføre er ørkenscenen, den er veldig interessant i boka men krise i serien, fordi man virker å ha et behov for å si alle monologer høyt. Eksempelvis når Ciri ser på noen skjeletter og så sier hun noe som at «her er det ikke liv» 🙃
 

Edit: burde markert med spoiler, men vet ikke hvordan jeg gjør det beklager :( Hvordan fikse dette på mobil?

Endret av The Very End
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
On 7/31/2023 at 3:53 PM, maanemann said:

Litt raus på Andor ,

Langt i fra, han legger Andor og Silo på samme karakter, og det stemmer perfekt med min oppfattelse også. Disse seriene har et mer voksent publikum i tankene, de har ikke prøvd å dra inn alle slags irriterende karakterer for å nå et visst publikum.

Eg har enda ikke giddet å starte på witcher part 2, spørs om eg gidder når eg ser at geralt blir satt enda mer til siden. 


 

 

Lenke til kommentar
The Very End skrev (1 time siden):

Spilt litt av spillene og lest to av bøkene.

Jeg ser på imdb at det går fra rundt 8 i snitt på sesong 1 og 2 til 5 i sesong 3. Krise. 

 

covah skrev (1 time siden):

Kanskje ikke rart, iom. at det ikke finnes noen Captain America serie :)

Falcon er nå den nye Captain America, eller?

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Samme erfaring som meg på rewatch av GoT. Bedre bilde og ikke så mørkt som forrige gang jeg så season 8 så jeg så faktisk hva som skjedde i alle scenene, og jeg hadde all kunnskap fra tidligere sesonger ferskt i minne. Det hjalp også veldig å ha alle episoder av siste sesong klar til binging, så jeg var ganske positivt overasket og hadde mye mer glede av rewatch i forhold til forrige gang. 

Kjempebra serie i sin helhet!

Endret av OddZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...