Jump to content

Comma Chameleon

Medlemmer
 • Content Count

  10464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Comma Chameleon last won the day on October 11

Comma Chameleon had the most liked content!

Community Reputation

6166 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

29439 profile views
 1. Mulig det er blitt nevnt, men bare jeg som føler at The Mandalorian mangler noe større plot å følge? Jeg digger Star Wars og serien er bra produsert så jeg ser på den og koser meg, men det er utrolig tynt manus. Orker ikke nevne noe spesifikt for å ikke spoile (evt ta det i spoilertag), men episodene er veldig på "oppskrift" og det skjer nesten ingenting utvikling av karakterer eller historie.
 2. Burde vinne denne, men samtidig så er det litt skummel "joker"-stemning når et lag har sparket en manager. Statistikken tilsier vel at "new manager bounce" ikke finnes, men jeg er ikke overbevist 😛
 3. En av mange grunner til at jeg byttet fra Intel til AMD. Sikkerhetsfeil på sikkerhetsfeil.
 4. Hvorfor har du et behov om å snakke ned de som liker denne bilen?
 5. Slår et slag for S10e jeg også. Eneste topptelefonen som er så liten også, stor fordel for oss som er litt lei gigantiske telefoner.
 6. Det er ikke å tro når bevisene er så klare. Forslagene dine er for ekstreme at absolutt alle forstår hvorfor det er idiotisk. Det er ikke realistisk eller ønskelig i det hele tatt. Helt feil måte å gå fram. Det vet du også, det er akkurat derfor du legger det fram slik. Du prøver å overdrive så hardt mot venstre og miljø at du håper flere skal kontre dette og gå mot høyre. Du tør heller ikke å gå i en realistisk retning for miljø, fordi da risikerer du at folk kun er enige og det gir ikke ønsket effekt. Men det fungerer ikke slikt. Folk gjennomskuer med en gang disse teite påfunnene dine.
 7. Det er åpenbart. Når du sitter og svarer i denne tråden så er det som et barn som prøver å lyge til foreldrene og barnet tror at de lurer foreldrene mens foreldrene egentlig bare ler og har gjennomskuet de fra første sekund. Det er 100% åpenbart at du egentlig ikke er for det du foreslår i tråden her fordi det er dratt så langt at det kan sees på som (veldig dårlig) satire. Du ønsker nok egentlig høyere fartsgrenser og mindre miljøfokus og avgifter og irriterer deg daglig over dette. Vil du få folk til å bli i mot de som lager strengere regler/mijøfokus så hjelper ikke disse trådene (for du har jo flere trolle-tråder selvfølgelig) fordi du overdriver såpass mye at det blir som en (dårlig) parodi. Jeg blir ikke overrasket om kontoen din bare er en av flere, fordi måten du holder på minner om en del andre luringer som diskuterer på samme måte her på forumet.
 8. Skjønner ikke hvorfor folk gidder å diskutere mot åpenbar trolling
 9. Du har garantert nytte av mange ting som vi andre betaler skatt for men selv ikke har nytte av. Hvorfor skal vi betale for "marerittetene" dine? Sport er en stor del av de aller fleste kulturer, og ski står veldig høyt i Norge. Jeg ser sjeldent på skisport, men liker veldig godt det engasjementet som er rundt skisport og blir litt mer interessert når jeg er rundt folk som er gira og investert i det som skjer på skjermen.
 10. Takker for tips! Da blir det vel tur innom Tesla etterhvert
 11. Hva er beste måten å få testet en Tesla 3 i Oslo-området? Vurderer å kjøpe en om et år eller to fram i tid, men lyst til å prøvekjøre en før den tid. Leie en bil via nabobil eller lignende? Vil få gjort opp noen tanker i god tid i forveien.
 12. Stol på instinktet som sier at dette er feil. Prøv heller å informer foreldrene om at dette er feil måte å gjøre det på. Og mulig jeg tar feil men jeg mener også at slik overvåking er ulovlig selv ovenfor egne barn. De har rett på privatliv. Galt er det i alle fall. Prøv å legg fram saken for foreldrene. Hvis de velger å gjøre det uansett, så har du i alle fall prøvd.
×
×
 • Create New...