Jump to content

Comma Chameleon

Medlemmer
 • Content Count

  12830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Comma Chameleon last won the day on October 11 2019

Comma Chameleon had the most liked content!

Community Reputation

8441 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

33575 profile views
 1. Synes det er kult at de fortsatt kjører på med brettetelefoner. Jeg har ikke slått til enda, tar et par år til med iPhone før jeg kanskje hopper tilbake til Android. Liker å være 3-4 år på en plattform før jeg bytter. Personlig så synes jeg er Flip er kulest og den jeg egentlig vil ha, men Fold er vel den som faktisk gir litt nytteverdi. Har prøvd Flip 3 og synes ikke brettingen ga noe særlig nyttig utover at det er kult. Pluss at "creasen" på Flip er verre enn på Fold siden den er horisontal. Du beveger nok fingeren mye mer over den gropa på Flip, samt at Fold sikkert ofte er splittet mellom to apps så app-rammene er midt på gropa. Ikke helt solgt enda, men håper de fortsetter å videreutvikle de.
 2. Bare å benke de hvis de ikke vil spille fotball da. Den sytingen som har kommet fra United-spillerne har jeg ikke sett maken til. Ikke gir de innsats på banen, og så syter de om at de ikke får spille nøyaktig slik som de vil. Buhu. Overbetalte primadonnaer hele gjengen.
 3. Nei og ja. Altså, jeg har nettopp sett ferdig nye sesonger av Stranger Things, For All Mankind og Westworld. Så ja det er "tørke" i at jeg har sett ferdig det meste jeg følger med på, men det har jo nettopp kommet mye bra. Og så kommer det mer snart. I mellomtiden ser jeg Severance og Terminal List (foreløpig ikke så ille som jeg trodde) en sjanse.
 4. Sjalu! Håper du koser deg. Tror det blir rått. Enda viktigere å dra nå siden framtiden til Spa ikke er avgjort.
 5. Med mindre de kom fram i media at pengene skulle til noe bra så ja. Da ville det nok vært svarte penger/penger for narkotika. Mye bedre at jeg tar de enn at de fortsetter å sirkulere i det kriminelle miljøet.
 6. Skal sies at en topp pc nå koster mye mer enn før. Altså kostnaden ved et dårlig optimalisert spill kan være flere tusen mer kontra et bra et hvis man går for samme ytelse. Feks cyberpunk
 7. Det er ikke så enkelt. Hva med den siste Star Wars trilogien? Eller de 3 siste sesongene av Game of Thrones? Ja du kan ignorere de, men de slår også historien fast i stein. Jeg ville heller at de ventet litt og laget gode filmer/sesonger enn at de bare presser ut noe middelmådig som fortsatt blir "canon". Hva om det kommer en sesong/film som tar livet av en kjær karakter? Du kan ignorere filmen, men følgene går videre til de andre episodene eller filmene i samme univers.
 8. Wow, dette var sleipt. Håper det er nok til at man kan reklamere på produktet og få pengene tilbake
 9. Fordi det kan være god underholdning? Jeg har likt mange av Resident Evil spillene, men ikke pga historien, den er ofte dårlig og totalt uinteressant. Witcher 3 som nevnt er godt eksempel, jeg driter i bøkene og kun prøvd et av spillene. Digger serien. Ringenes Herre og Harry Potter også. Bryr meg ikke om bøkene men har sett alle filmene (foruten om hobbiten).
 10. Jeg har APM og er uenig. Når jeg sitter på toget eller noe annet så vil selv litt lav musikk hjelpe på å overdøve lydene som APM ikke klarer å stanse. Støydempingen tar det kun ned til et visst nivå, altså veldig lavt men ikke nødvendigvis helt borte. Litt volum tar tak i det siste og fjerner all lyd. Bare slik det er på alle støydempende hodetelefoner, betyr ikke at noen av de er dårlige.
 11. Er det med eller uten noe musikk på? Med noe lyd som musikk eller podcast så burde det fjerne det meste av støy. Er all musikk helt av er det begrenset hva de får til.
 12. Men hva om man driter i spillene? Fortsatt like elendig?
 13. Relativt ikke-sak synes jeg. Litt temperatur er gøy
 14. Gjerne! Mye som er lekket allerede som man kan begynne å diskutere, samt ønsker/gjetninger.
×
×
 • Create New...