Gå til innhold

Comma Chameleon

Medlemmer
 • Innlegg

  15 237
 • Ble med

 • Dager vunnet

  5

Comma Chameleon vant dagen sist 11. oktober 2019

Comma Chameleon hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Comma Chameleon sine prestasjoner

11,6k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Denne? https://www.imdb.com/title/tt4159076/. Ikke sett den selv. 'Dark Matter' burde ikke være lov å få copyright/trademark på uansett siden det er et helt vanlig begrep, så det gjør ingenting for min del. Litt som å få copyright på "Black Hole" eller noe.
 2. Noen som har dratt på løp selv som vet beste måten å få tak i billetter? Ryker jo fort når de er ute, og alle starter salget på ulike tidspunkt. Ser for meg at det som er i Europa fra rundt mai til september er aktuelt for min del. Hadde vært fett å se et løp live en dag. Edit: Kult med Australia som opener igjen da!
 3. Jeg nevnte rogue one. Resten som har kommet siden da har vært meh foruten om det jeg nevnte.
 4. Andor og Sesong 1 av The Mandalorian er vel det eneste gode som er blitt laget av Star Wars på lang tid. Jeg vil si det var de eneste høydepunktene siden Rogue One. Hvis det kun var det som kom ut så hadde det ikke vært så ille, men har har det kommet ut mye søppel i tillegg som vanner det ut.
 5. AI tar nok over mye av det masseproduserte. Som stock photo og slikt. Men verken foto, musikk eller filmbransjen er i fare her. Hvis du er en kunstner som kan bli erstattet av AI så var du under middels god uansett. Tror også folk glemmer at AI enda ikke kan være kreativ. De ulike generative modellene kan slå sammen litt ting og lage noe som kanskje på overflaten virker "nytt", men det er det ikke. Absolutt alle disse er milevis bak kreativiteten til oss mennesker.
 6. Er på episode 3 og har samme inntrykket. Right up my alley som de sier.
 7. At USA reklamerer for militæret er jo ikke noe nytt. De står på skoler og rekrutterer ungdommer og alt mulig rart. De fleste er vel lei krigsfilmer som bare maler USA i et godt lys, men slik blir det når folk i statene er så latterlig patriotiske at det blir teit. Skal sies at Top Gun er god reklame uavhengig av om regjeringen har noe med den å gjøre, fordi filmene er så jævlig kule. Men vanskelig å få jagerfly til filmingen uten hjelp fra militæret vil jeg tro. Vet ikke om jeg har et stort problem med det. Mye rart staten her sponser også.
 8. Vanskelig å ha håp etter nedturen å gå fra BFV til BF2042. De har enda ikke fått på plass en server browser 🤷‍♂️
 9. Da var traileren her ja. Ser ut til å være potensialet til en bra film, men kjørt i dass av valget om å gjøre det til en musikal. Og akkurat som med den nye Mean Girls filmen så virker det som de prøver å skjule at det er en musikal. Hvis musikaler er så lite populære at man må skjule det, hvorfor gidde?
 10. Nå er jeg ikke enig i at ting så ille som han og et par andre prøver å få det til å virke som, men at de er her og ytrer er jo forsåvidt greit. Det er litt som at hvis noen klager på tilstanden i landet så sier man "ja men bare flytt ut da". Det han gjør, som man bør gjøre, er jo å skape endring ved å få andre til å være enige og så klart stemme med lommeboka. Jeg klager også på ting som f.eks. FUT/gambling simulator i FIFA selv om jeg aldri spiller FUT selv. Fordi det er noe jeg ikke vil skal eksistere eller påvirke andre spill.
 11. Det er godt mulig noen av de som styrer, som jeg referer til som individer, pusher på "diversity" og "inclusion" på en litt vel aggressiv måte. Men poenget mitt var at spillet kan være bra likevel. Battlefield 1 og V fikk jo masse kritikk for å være litt vel aggressiv på å overrepresentere kvinner og mørkhudete, men foruten om litt kritikk i starten så ble det ganske kjapt glemt da spillet i seg selv var kanonbra. Og det eneste problemet da var at det var en historisk setting. I andre fiktive eller futuristiske spill har det ikke noe å si. Baldurs Gate 3, Cyberpunk 2077 og flere andre gode spill fikk jo også litt reaksjoner på LGBT-stuff, men til syvende og sist var det ikke noe som gjorde spillene dårligere. Tvert i mot passet det godt inn i universet. Star Wars har jo en futuristisk setting, selv om det er langt unna og "langt tilbake" i tid. Så det kan fint passe inn der. Og gamle slemme hvite menn har jo vært standarden i Star Wars siden 70-tallet 🤷‍♂️.
 12. Agendaen er å tjene penger. Ja du har individer som går ene eller andre veien på disse punktene du nevner, men de som faktisk styrer er ute etter å tjene penger. Det å gå bort fra klisjeer har vel i seg selv blitt en klisje. Altså "alt" er oppbrukt. Så det eneste som har noe å si er om karakterene og historiene er gode og gir mening. At noen av de går inn under LGBT har ikke noe å si så lenge det gjøres på en god måte. Akkurat som med filmer og serier.
 13. Ubisoft viser igjen hvorfor de er et søppel-firma. Season Pass i et enspiller spill. Garantert noe innhold som blir holdt tilbake fra hoveddelen av spillet. Anbefaler ingen å kjøpe dette spillet. @Spillredaksjonen Hadde vært fint om dette ble nevnt i artikkelen. Dere kan sikkert være mer diplomatiske enn meg i formuleringen, men dette er den absolutt verste måten å tilby ekstra innhold til et enspiller/historiedrevet spill.
 14. Da er Curb-finalen sett! For en serie Trist at det er over, men den leverte hele veien. Skal ikke si noe om hva jeg synes om finalen for å ikke spoile noe, men anbefaler å se den for dere som følger med.
 15. Føler ikke at ting er så ille hvis man tar med konteksten med en superlang streik som har ødelagt for både filmer og serier. Vi har allerede kjent på konsekvensene og det blir nok å fortsette en en liten stund til før vi er à jour. Ellers er det jo nevnt flere eksempler i løpet av de siste 2-3 sidene fra meg og andre på filmer som er verdt å få med seg i år. Tror det blir et helt ok filmår totalt sett, men jeg er også allerede fan av eksempel Dune, Mad Max og Deadpool som alle har oppfølgere i år. Dune 2 blir nok den store vinneren for min del. Tok forresten et gjensyn med Edge of Tomorrow i helgen. Den er lagt til på HBO MAX nå og i år er det jo 10 år siden den kom ut. Den holder seg utrolig bra synes jeg. Den er fortsatt en av de beste filmene Tom Cruise har spilt i, og det sier en god del mener jeg. Bra action og humor, men også ganske mørk og treffer på det dramatiske/emosjonelle når den må. Kunne kanskje gått enda lengre i det synes jeg, men om man leser litt mellom linjene så funker det godt nok.
×
×
 • Opprett ny...