Jump to content

Comma Chameleon

Medlemmer
 • Content Count

  11934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Comma Chameleon last won the day on October 11 2019

Comma Chameleon had the most liked content!

Community Reputation

7596 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

31640 profile views
 1. Klar for triple-header nå! Blir utrolig spennende. Sikkert slitsomt for crewet også.
 2. Traileren, siden artikkelen ikke inneholder den og Washington Post er kreft
 3. Jeg er sykt gira! Tror det blir et fantastisk spill.
 4. Hvordan vet du det? Kan hende de startet helt på nytt med blanke ark. Gir jo mening å havne på noe som likner på tidligere modeller. Er det for ulikt så er det jo ikke en model S lengre
 5. Det kan fortsatt være en ny modell uten nytt karosseri da. Eller det en del av definisjonen?
 6. Fyrte opp både BF4 og BFV de siste dagene. Og jeg ender opp med å spille BFV faktisk. Jeg foretrekker det moderne ved BF4, men Dice har gjort så utrolig mye bra med stemningen i BF1 og BFV. Lyden, grafikken, animasjonene, nesten full destruction. Det å vaulte og hoppe skikkelig er så mye bedre i BFV. Jeg gleder meg virkelig til de tar det de lærte i BF1/V med inn i BF2042. Det blir fantastisk
 7. Ikke helt riktig tråd å poste dette i, ville laget en egen. Men for å svare: Det er ganske likt dataingeniør-utdanningen, med litt mindre realfag bare. Noen forelesere er bedre enn andre, men mange nyttige fag der du får mye praktisk læring i tillegg til viktig teori via feks Algoritmer og Datastrukturer. Du får absolutt en jobb med en slik bachelor. Anbefaler også å ha noen fritids-prosjekter eller relevant deltidsjobb å vise til når du søker jobb, det kan lett skille deg ut fra de som kun gjorde det absolutte minimum. Gjør en god jobb under studiet så når du langt.
 8. Problemet er at Tesla gjør ting annerledes. Dette blir som en variant av Ship of Theseus. Fordi Tesla oppdaterer kontinuerlig så er punktet 'nå er det en ny bil' veldig arbitrært. Hvis Tesla ikke hadde oppgradert model s i det hele tatt siden 2012 og så kom nå med plaid, så ville nok mange flere vært enige om at det er en ny bil. Så fordi Tesla gjør det på denne måten så er kanskje spørsmålet om det er en ny bil eller ikke ganske meningsløst. Eneste grunnen til at det er et problem er jo fordi noen prøver å bruke det MOT Tesla og model S. Enten må dere godta at model S har på et tidspunkt blitt en ny modell, eller så må du slutte å påstå at model S er samme modell som i 2012. Så enkelt er det. Og jeg er ikke Tesla-eier engang.
 9. Det er da ekstremt. Ingen er så dum at kaster bort alt de har lært og gjort bare for å ha noe nytt. Det er en evolusjon. De gjenbruker det som gir mening. Hvordan noen kan påstå at model s fra 2012 og plaid fra 2021 kun skilles av facelift er komisk. Da har man virkelig misforstått hva facelift på biler er.
 10. Mange som tror det er titan mode fra 2142. Tror det kunne vært kult!
 11. Helt enig! Om de slapp firestorm v2 bare i 2042 setting som f2p så kunne de nådd langt. Dessverre så er ikke battlefield like casual som cod så hadde nok ikke blitt like stort som warzone.
 12. Skal sies at selv om jeg er glad for at de ikke inkluderer battle royale i bf2042 så ønsker jeg gjerne et ordentlig battle royale i frostbite motoren. Firestorm hadde enormt potensiale, men feilet spektakulært. Noe pga bfv feilet.
×
×
 • Create New...