Jump to content

Comma Chameleon

Medlemmer
 • Content Count

  11153
 • Joined

 • Days Won

  5

Comma Chameleon last won the day on October 11 2019

Comma Chameleon had the most liked content!

Community Reputation

6939 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

30167 profile views
 1. Hva med denne? Flotte specs, fint design, og veldig rimelig. Ikke like kraftig prosessor og skjermkort som i XPS 15 men så koster denne bare halvparten. Er den forskjellen verdt dobbel pris? Denne vil håndtere programmering helt fint. https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/lenovo-s540-13iml-133-baerbar-pc/p-1049938/ Edit: Så først nå at du ønsker 15" skjerm. Hvis 13" er aktuelt så er denne en innertier i alle fall.
 2. Ikke enig. Tror jeg og samboeren har brukt Switchen utenfor docken i 2-3 timer totalt. Opplevelsen med spillene til Switchen hadde vært mye bedre hvis spillene var på de andre konsollene og PC. Switch er fantastisk for de som vil spille en del på farten, men for alle andre så er det bare unødvendig dårlig ytelse på spillene. Det er også dårlig online-tjenester og skyhøye priser sammenlignet med konkurrentene. Foruten om noen store bangers som Mario, Zelda, Animal Crossing osv, så er det veldig mye piss i spillbiblioteket. Hva er statistikken på docked vs undocked spilletid? Nintendo burde vel ha noe slikt.
 3. Trodde Destiny var coop, altså PvE med andre? Kjøre raids og slikt. Det jeg har testet bare. Får teste PvP også om det det finnes. Men gitt den quoten du gir så vil jeg fortsatt konkludere med at det fortsatt er Halo som er det naturlige valget. Destiny er litt kjedelig. Jeg kan lett gå med på at storyen/singleplayer til Halo fint kan bli dårligere, men selve multiplayer opplevelsen er jo der Halo briljerer mest for tiden. Klarer de noe lignende halo 3 og 5 så blir det mye bedre enn Destiny.
 4. Slå Destiny? Har Destiny slått Halo da? Har prøvd begge men aldri forstått hva som er gøy med Destiny. Halo har alltid virket bedre.
 5. Ja. Det jeg også sier, at det er en form for ray tracing (som er en ganske generisk teknikk for å måle ting i spill), men dette er software som helt vanlige grafikkort kan kjøre. At det ikke er noe "next-gen" over det sånn egentlig. Det er en smart teknikk som bruker en form for ray tracing. Ray tracing har blitt brukt tidligere også, det er ikke noe nytt. Men de klarer å få det til å bli mer dynamisk og realtime og slipper baking av lys som du også nevnte. Det virker som mye av dette gjøres på CPU også, og ikke er helt GPU-bound. Følte bare for å presisere at det er litt forskjell på dette, og ray tracing slik som Nvidia og de andre spillene har lagt det fram. Helt enig i at det er en gamechanger. Helt ærlig er jeg mer imponert over UE5 og alt de gjør (nanite og lumen) enn alle ray tracing-spillene som er kommet. Og det er fantastisk at dette er uavhengig av plattform (konsoll eller PC) og du ikke trenger spesiell hardware for å kjøre det. Win-win for alle.
 6. Tøft! Gode nyheter. Håper det blir crossplay involvert. Fungerer jo utmerket i CoD! Det skumle med F2P er jo så klart juksing da. Håper de setter inn HW-banning på anti-cheat siden.
 7. Jeg er helt enig i at det EPIC gjør med UE5 er fantastisk, men lumen er en ny teknikk for dynamic global illumination og de bruker ikke ray tracing i den forstand som det blir solgt fra Nvidia med sine RTX kort og noe PS5/XSX kun skal klare. Du trenger ikke noe spesiell hardware for å gjøre dette, det her er software. Om noe så beviser det hvor mye kan kan få til uten å kjøre 100% ray tracing. Utrolig det de har gjort, men det er ikke ray tracing på samme måte som det har vært snakk om fram til UE5-demoen. Massevis av folk med ok+ gaming-pcer som kan kjøre dette allerede nå. Her er en artikkel om dette: https://www.hardwaretimes.com/the-unreal-5-demo-on-the-ps5-used-software-ray-tracing-similar-to-reshades-ray-tracing-shader-ray-traced-gi/
 8. Sier meg enig i ordvalget. Burde vel sette "Inntekt" i stedet for lønn på de fleste innlegg, og var også det jeg mente.
 9. Selvfølgelig kan man det. Det finnes gjennomsnitt, normer og standarder for de aller fleste bonusordninger. Veldig enkelt å se om noe er underbetalt eller ei. Lønn er lønn. Om det er fast, provisjon, bonus, goder (mobil, firmahytter). Bonus er også lønn.
 10. Spent på om de får til noe særlig der. Har en ganske beefy PC og synes fortsatt GTA:V tar alt for lang tid å laste inn. Stor oppgradering fra fra Xbox One så klart, men ikke noe sinnsykt.
 11. Morsomt å se hvordan dette ender. Hvis de klarer å lage spillet de drømmer om så gjør det jo ingenting om det tar 5 år til. Men dårlig kommunikasjon her ja. Mange som har dyttet litt vel mye penger i dette og kanskje aldri får nok verdi for de pengene. Er glad jeg kun kjøpte den billigste versjonen. Om spillet ble avlyst nå så har jeg fortsatt spilt nok til at det var verdt det 😛
 12. 1. Ikke noe dårligere enn å kalle oss (ja for alle som er interessert her er gamere) for sutrere og hinte til at man ikke vet hva man vil. Stein i glasshus og alt det. 2. Det er en sammenheng ja. AAA studio burde levere god grafikk, derfor forventer man det. Hvis de da enten ikke viser god grafikk eller leverer det de viser så blir folk skuffet. 3. De korsfester grafikken, ikke hele spillet. Nå var ikke gameplayet som ble vist særlig interessant heller, men de fleste klager på grafikken. De fleste vet at Halo er gøy, men tidligere har de også levert på grafikk-fronten og de var forventet nå også. Spesielt med alt skrytet rundt next-gen fra begge fronter. 4. Jeg likte aldri The Witcher spillene (Serien er kul dog), så kan ikke si noe spesifikt der. Sikkert folk som klagde rundt de tidene på downgrade, men spillet så vel fortsatt bra ut og resten var av såpass høy kvalitet at de lot det gå. Og det er forskjell på å måtte gjøre noen downgrades og det å skuffe fra starten med noe som kunne blitt lansert på fjorårets konsoller om du bare skalerte ned oppløsningen. Mange spill som må gjøre noen få justeringer på grafikken, men de fleste klarer det uten massive downgrades (som feks Ubisoft har gjort mye av). Men for å komme med eksempler så er jo gameplay fra de fleste spill representative av hvordan det ser ut. Kjapt oppi hodet mitt har du GTA:V (bra grafikk mtp størrelsen og konsollene på den tiden), Battlefield, Call of Duty, Spider-Man (PS4), Death Stranding, Forza, Quantum Break, Battlefront (1 og 2), Hitman, Metal Gear V. Spørs jo hvor du vil sette lista med tanke på bra grafikk, men det er normen å levere det man lover. Nært nok til at det ikke blir styr i alle fall. 5. Gamere er ikke en liten gruppe med folk. Noen klager alltid, så klart, men det blir det alltid med en stor nok gruppe folk. De fleste sier ingenting. Du er selv en del av gamer-gruppen, og du klager på at folk klager. Og jeg klager på at du klager på at folk klager. Sånn er det. Det går ikke an å gjøre alle fornøyde, men gjør man en stor nok mengde misfornøyd så merkes det. Og ja noen spillselskaper gjør flere ting bra enn andre og dermed får de mer slack. Rockstar har levert så bra i mange år at ikke alle hatet på GTA:Online og systemet der, men de har brukt opp godviljen så når RDR2 og RDR:Online var en ting så hadde de fleste gitt opp Rockstar og deres mikrotransaksjons-grindfest. CDPR har sluppet unna med noe fordi de har levert langt over det mange andre gjør og det folk forventer. Det samme gjør Nintendo med Breath Of The Wild. Betale penger for den piss-DLCen som kom? Ikke mange som klaget da, fordi hovedspillet var verdt totalsummen uansett.
 13. Så du mener at man burde godta enten at grafikken er dårlig eller at grafikken blir nedjustert? Det er jo to helt normale ting å forvente at de har i orden. Vi ønsker: 1. Grafikk som imponerer 2. At de leverer det de demonstrerer/lover Her ser de ut til å bare klare nummer 2 foreløpig. Så har du andre firmaer som Ubisoft som oftest klarer å levere nummer 1 men ikke 2. Og så har du ekstremt mange som klarer å levere på begge. Det er forventet at 343 burde klart å levere på begge.
 14. Raytracing kommer til å bli kult og dagligdags men er for det meste begrenser og nesten litt gimmick. Det er ikke alle som har rtx kort, og utviklere har alltid klart å lage bra lys og skygge med triksene de har tilgjengelig. Faktisk ville jeg fortsatt droppet raytracing selv om jeg hadde rtx kort for å få bedre ytelse i stedet.
 15. Helt uenig. Ting har ikke sett bedre ut siden SAF og vi ser hvordan det har gått med trenere som i teorien og på papiret skal levere mye bedre. Jeg har ingen tro på at å bytte ut Solskjær med Pochettino nå ville blitt noe særlig bedre over de neste årene. Kanskje om 2 år er saken annerledes, men å bytte ut nå gjør bare at man starter på nytt igjen. Det blir å skape uro og usikkerhet i klubben, blant spillere, blant fansen osv. La oss se hvor dette bærer først, det har OGS og resten av klubben fortjent nå.
×
×
 • Create New...