Jump to content

Comma Chameleon

Medlemmer
 • Content Count

  10604
 • Joined

 • Days Won

  5

Comma Chameleon last won the day on October 11 2019

Comma Chameleon had the most liked content!

Community Reputation

6377 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

29685 profile views
 1. Selvfølgelig er jeg enig i at man ikke burde bruke 6-7 minutter på offside, og at stygge taklinger bør sees på. Det var ikke det jeg pratet om. Og det er ikke et argument mot VAR. Det er jo i praksis bare å flytte offsidelinja f.eks. 10cm lengre bak. Burde være like enkelt å måle som i dag. Og teknologien blir jo uansett bedre. Snart har de forhåpentligvis egne kameraer som følger siste forsvarer mtp offside.
 2. Jeg er alt for sensorer og hele pakka. Kjør på med teknologi. La fotballen spilles som vanlig, men med teknologi som støtteapparat. Om du er en av de som liker "gamleskolen" der dommerfeil er avgjørende for kamper og man ikke bruker teknologi uten noen kameraer så er det helt greit men jeg deler ikke den tankegangen.
 3. Fint eksempel på stråmann det der. Jeg har ikke sagt det. Personlig er jeg forkjemper på en offside-linje med en viss tykkelse. Det vil innføre litt "wiggle room". Alt utenfor den streken vil da være offside på millimeter-presisjon som nå. Helst med enda bedre kameraer og måleinstrumenter. Da har man en forhåndsgodkjent feilmargin men samtidig laserpresisjon på offside. Men selv det vi har nå er bedre enn slik det var før. Offside er offside. Forslaget mitt mener jeg er bedre, men de bygger på det samme.
 4. Hvordan noen kan foreslå en fremtid uten VAR er for meg helt latterlig. VAR kan være helt latterlig bra. Alle dårlige situasjoner med var har med *menneskelige* feil å gjøre. Ikke relatert til VAR som en teknologi.
 5. Du er kjapp på avtrekkeren med å kalle folk for psykopater må jeg si. Tenk om hun bare er dum?
 6. Burde vel hatt en egen foldables-tråd for alle brettbare telefoner/tablets.
 7. Lei av Pogba. For et styr. Et under om han ikke forsvinner til sommeren. Og hvis han ikke gjør det har han fortsatt mye å bevise.
 8. Spennende. Hvordan får den data fra den dongle-greia? Kan hvem som helst lage en app som leser av dataen som Teslaen gir? Informasjonen er jo nyttig, selv om designet ikke er det sprekeste.
 9. De tar vel forhåndsbestillinger gjør de ikke? Da tjener de nok på å ha de til utstilling. Få folk interessert, kanskje legge inn innsats så kunden kommer til de i stedet for å kjøpe på nett. Jeg vil gjerne teste Z Flip så håper den kommer på utstilling snart.
 10. Det er mye som er umulig. Og i denne diskusjonen er det essensielt å se videoen selv om det hadde vært en tekstversjon tilgjengelig.
 11. Er enig i at jeg liker horizon bedre, og forza motorsport enda bedre, men der mangler det fortsatt litt som nfs har. Forza motorsport sin kjørefysikk med byen og stylingen til nfs. Perfekt 👌 Såklart urealistisk så jeg hadde godtatt kjøringen til horizon. Og igjen, ikke tving folk til å gjøre story som åpenbart er for Hollywood og klisjé. Beste nfs er i mine øyne Underground 1 og 2 og hot pursuit 2.
 12. Det er tre ting som har vært et stort problem med NFS de siste årene. 1. Elendig kjørefølelse og fysikk (brake to drift f.eks.) 2. Teit video/historie som ikke kan skippes og man må gjennom så uhorvelig mye kjedelige greier før man kan kjøre og style biler som man vil 3. Always online som var et problem i flere spill. Jeg har testet alle nyere NFS, og det som irriterer meg mest er at jeg ikke bare kan sette meg ned og velge kule biler og tune de som jeg vil. Jeg vil ikke slite meg gjennom en forferdelig story for å unlocke alt. En offline-modus ville gjort slik at jeg kunne brukt mods eller laste andres saves for å unlocke ting
 13. Jeg vet ikke hvem du refererer til i posten din. Ikke mange jeg ser som hater Trump. Jeg, og de aller fleste andre, ser at han er en tulling av gigantisk dimensjoner. Hat er det derimot ikke.
×
×
 • Create New...