Gå til innhold

Comma Chameleon

Medlemmer
  • Innlegg

    15 535
  • Ble med

  • Dager vunnet

    5

Comma Chameleon vant dagen sist 11. oktober 2019

Comma Chameleon hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Comma Chameleon sine prestasjoner

12k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Good news: Severance sesong 2 har fått en release date Bad news: Det er et halvt år til... Jaja. Får vel vente litt til
  2. Samme her! Så den på midnattspremieren på IMAX i går. Jeg digget den. Humoren treffer meg godt, og produksjonsnivået er bra. Umulig å bli lei Hugh Jackman som Wolverine også. Her er en film jeg føler det er lite nytte av å se på hva kritikere sier. Likte man de to første så liker man denne, vil jeg si. Enkelt og greit.
  3. Håper også det blir som du sier. Angående The Big Door Prize håper jeg serieskaperne kommer ut med en liten tekst som forklarer hvordan de ville at serien skulle ende opp. Utrolig teit å kansellere den på en stor cliffhanger. Synes også serien gikk litt for sakte/hadde noen plot-lines som var unødvendige. Hadde de fått en sesong eller to til hadde det kanskje gått greit, men sett i ettertid tror jeg de hadde tjent på å skvise det ned til 2 sesonger totalt. Er vel basert på en bok, men de har vel gått såpass langt i fra den at man ikke kan bruke den som grunnlag på hva som ville hendt videre. Det er kanon hvis de gjorde det. Ryktes vel at sesong 2 kommer i år en gang, så da hadde det vært fint om det ikke ble alt for lenge til sesong 3 også. Det er kjedelig når man må vente to år mellom sesonger som i f.eks. The Boys, House of the Dragon, Severance. Silo havner vel på 1.5 år mellom sesongene kanskje. Streiken hadde jo mye å si så klart, men like kjedelig for oss seere.
  4. Hva har de med hverandre å gjøre? Det er jo totalt ulike og uavhengige scenarioer.
  5. Kult! Visste ikke at sesong 4 var så nært. Gleder meg også, selv om jeg må vente til september. Liker Apple TV godt, mye bra, men har hørt noen rykter om at de skal kutte ned på pengebruken der. Det lover ikke så veldig godt. Håper virkelig de klarer å fullføre f.eks. Severance og Silo. At det ikke blir en tidlig død uten ordentlig slutt der. --- Ellers så ser jeg The Americans på nytt. Fantastisk serie. Like bra som første gangen. Ligger på Disney+ for de som ikke har sett den enda, verdt å gi den en sjanse.
  6. Synes Lando fortjente å vinne mer, selv om det ikke var ufortjent av Oscar. Ja litt teit av de å ikke pitte Piastri først, men Lando var raskere. Skulle ønske han slapp han forbi tidlig og så heller vant ved å kjøre forbi Piastri igjen etterpå etter en fair fight. Ganske sikker på at Lando hadde tatt han til slutt. Men ved å vente så lenge så fikk han ikke muligheten. Sikkert det smarteste i det lange løp, men team orders er kjedelige greier. Ikke kan man forby det heller, som vi har sett.
  7. Svart T cam er vanligvis fører #1. Gul er typisk for andrefører. Massevis av unntak såklart.
  8. Kan vel skylde på pit wall der som tok in Ricciardo aaaaalt for tidlig. Latterlig. Rævkjørte han totalt.
  9. The Boys!! Fy faen for en bra sesongavslutning. De første 6 episodene var litt "slow build up", tok seg opp i forrige episode og nå i sesongfinalen fikk vi noe av det beste i hele serien. Håper det ikke går for lang tid før vi får neste (siste?) sesong.
  10. Den var søppel ja. Så hele, men angret på at jeg ga den en sjanse. Selv om jeg liker skuespillerne så hadde de ikke sjans til å redde den filmen der.
  11. Er videoen der ekte, altså at ikke en spøk? Ser ut som dårlig satire
  12. Enig der. Spania hadde ikke en lett vei, men de leverte hele veien. Vant alle kamper. Slo Italia, Tyskland, Frankrike, England. Fortjente å vinne hele mesterskapet.
  13. Enig. Hvis ingen brukte våpen til negative ting så kunne alle hatt våpen. Dessverre er det jo ikke slik, og det må være strengt regulert.
×
×
  • Opprett ny...