Gå til innhold

The Very End

Medlemmer
  • Innlegg

    4 849
  • Ble med

  • Dager vunnet

    8

The Very End vant dagen sist 7. juli 2022

The Very End hadde mest likt innhold!

Om The Very End

  • Bursdag 08. des. 1987

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

15 830 profilvisninger

The Very End sine prestasjoner

12,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du juger så det renner av deg, noe som skinner igjennom. Du poster masse innlegg på rekke og rad om off topic tullball fra upålitelige folk på Twitter - ja tom. Visegrad som er kjent spreder av falske nyheter, mens du på samme tid tolker alt på en forvrengt måte slik at uansett hvor forjævelig noe er så er det rett og rimelig med kollektiv avstraffelse av uskyldige. Medmenneskelighet koster svært lite!
  2. Tenk å ha et så forjævelig menneskesyn at man synes det er rett og rimelig å gjøre den sammenligningen - at nødhjelp til de som trenger det mest skal ha noe i retur, som om det var en byttehandel. Uansett! Amerika og Israel snakker sammen igjen: Ref: https://www.nrk.no/nyheter/den-israelsk-palestinske-konflikten-1.11060771
  3. Noen her med en Mach E som kan svare et par kjappe spørsmål? 1) Mistet dere også tilgangen til å navigere til Tesla ladere etter siste oppdatering? (da Amerikanerne fikk tilgang til Teslas ladere i Amerika). 2) Hvis ja eller workaround: Lyst til å dele kunnskapen? Årsaken er at jeg skal ha en tur frem og tilbake til Polen i påska, og av en eller annen forj*velig dum grunn har Ford sletta alle spor etter Tesla i det innebygde navigasjonssystemet. Jada, jeg kan bruke andre apper for navigasjon, men siden det kun er det innebygde systemet som støtter forvarming, så er jeg avhengig av å kunne legge til ladere der (automatisk funksjon 20 miles før målet). Og joda; man kan forsøke å finne alternativer i nærheten, men la oss bare si at å scrolle rundt manuelt (for
  4. Hvis noe vil jo Israel være Kreml her i og med at de styrer mediedekningen. Som påpekt i svaret til han andre, pressen får ikke slippe til så vi står igjen med to dårlige informasjonskilder. Ja, Hamas er jo en terrororganisasjon og jeg fatter ikke hvorfor vi fortsatt diskuterer dette, men, verden står nesten samlet her i å være nokså enige i at tapstallene er helt sinnsyke, og det må faktisk Israel ta på sin kappe da de kunne valgt andre strategier. Nei, det betyr ikke at de ikke hadde rett til å handle etter 7 oktober, men som overmakt med uendelige militærbudsjettet og militærstøtte fra Amerika kunne de gjort mye annerledes.
  5. Siste innlegget mitt til deg, for her kommer vi ikke videre ser jeg. For det første driver du fortsatt å deler innhold fra en aktør som ofte deler falske nyheter (dette dokumenterte både jeg og @Snikpellik for snart 50 sider siden). For det andre juger du jo så det renner av deg når du mener at media har fått full pressefrihet i området. Det er rikelig dokumenter i spesielt oppstartsfasen av krigen at pressen ikke fikk slippe til, og de som slapp til ble skutt på og mange drept. At du sier at det har gått strålende når så og si hele verden er uenig sier også sitt. Er litt som venninna i venneflokken som mener at alle andre er teite fremfor selvrefleksjon. Kan det derimot tenkes at hvis et overveldende antall av media, stater og organisasjoner sier at krigføringen ikke har gått så bra som ønsket, så er det faktisk noe i det?
  6. Dere kan jo be Israel slippe til pressefolk slik at man får andre kilder, men så lenge de ikke er interessert i det er Palestinske selvstyremyndigheter like lite / like mye troverdig som Israel i denne konflikten. Tenker det forteller litt om verdisynene til en del her inne, når man messer rundt om at «nei det tror jeg ikke på» fremfor å ha medlidenhet om elendigheten på alle sider av denne konflikten. Jeg er sikker på at dere vil synes akkurat det samme om det er 10, 1000 eller 1 000 000 døde, og at man henger seg oppi uvesentligheter (er det denne %en eller denne %en fordeling av sivile tapstall) fordi man ikke har lyst til å tro på noe som helst som utfordrer eget verdensbilde. Som @JK22 her vist til i tidligere innlegg har strategien i krigføringen vært en katastrofe og man har gått for en strategi som skaper store skader, tapstallene er deretter. Å tro at omgivelsene i området og krigføringen ikke skulle tilsi enorme tapstall er jo helt virkelighetsfjernt.
  7. Det er nokså arrogant av folka her inne på forumet å påstå at de selv vet bedre enn kildene som @Snikpellikpeker på; FN, WHO, USA, EU, Storbritannia, BBC, Washington Post, New York Times, CNN, TIME, The Telegraph, Reuters, AP, Wall Street Journal og flere.
  8. Er det noen faktiske beviser der? Alt man får ut av det utklippet er at en eller annen dude som har plukket litt i statistikk sier at det «beviselig» må være feil i tallene. Ikke akkurat overbevisende, og da har jeg mer tro til til FN og andre organisasjoner som tidligere har sagt at det er store tapstall. Om det er 50, 60, 75% eller mer er egentlig irrelevant, tapstallene er helt hinsides normal krigføring og det er vel kun folkene i denne tråden som mener at det er rett og rimelig at så mange sivile må dø. Tilbake til nyhetene: Kilde: https://www.nrk.no/nyheter/skipet-_open-arms_-har-ankommet-gaza-med-nodhjelp-1.16807429
  9. Hva med InfoSec i London? Jeg tar turen innom hvertfall. Gratis entre (hvis du ikke kjøper fast-track kortet) så er kost og transport som er utgiftene. Datoen er 4-6 juni. KLM flyr direkte til London Central Airport, som er et steinkast unna konferansesenteret, samt at det er en god del billige hoteller i gåavstand (+- 3 stjerner og +- 2000kr natta inkl. frokost, som må anses som innafor når man snakker om London). Europe's Leading Cyber Security Event | Infosecurity Europe
  10. Virker som de fleste (politikere hvertfall) henger seg opp i enkeltårsaker (kun økonomi), og glemmer at det er mange grunner til hvorfor mange ikke ønsker (like mange) barn i dag. Fremtidsutsikter med en verden som møter klima- og plasthelevete. Ønsker å oppleve mer av hva livet har å tilby før de får egne barn. Finner ikke rett partner. Andre tilretteleggende forhold som bo- og plassforhold. Mindre religiøst samfunn og forventninger; man MÅ ikke få barn lengre (press utenfra) Et genuint ønske om å ikke få barn. Økonomi. M.m.
  11. Meg fortalt (gikk IT) skulle novelitet (nyskapning / bringe felter fremover) telle en god del av oppgaven. Flere av gruppene i kullet hadde egenutviklede eller nye systemer som de i deres oppgave skulle implementere i en organisasjon, mens vår omhandlet å gjøre dataanalyse på et tidligere ikke-analysert datasett fra Twitter på noen titals millioner tweets for å finne noen trender og informasjon om en tematikk. Så det skjer noe spennende der ute - av og til hvertfall Men enig i at det burde vektlegges mer et komplekst prosjekt enn at man har er komplekst skriv.
  12. Du får be ditt moralske fyrårn, BYs krigføring (merk, ikke hele Israel), om å stoppe med målrettete angrep og hindring av pressen i området slik at man faktisk får andre kilder til å rapportere tallene. Inntil det skjer så er palestinske selvstyremyndigheter like troverdig / ikke troverdig som Israel, ergo du har ingen kredibilitet i å automatisk slå fast at disse er feil.
  13. Tror en del av de mest ihuga fansa til den kollektive avstraffelsen på Gaza sverger til det gamle testamentet. Sarkasme til side; det ble gjentatt tidligere at alle tall fra palestinske selvstyremyndigheter måtte være feil, til det synes dette å være er passende svar: Ref: https://www.nrk.no/nyheter/gazastripen-1.12014409
  14. Jeg vet ikke hvor mange av dere som har tjenestegjort i form av førstegangstjeneste eller annet, men det er viktig å påpeke at det norske forsvaret er dimensjonert ut i fra et enkelt mål: Å forsvare landet lenge nok til at kongen og maktapparat kommer i sikkerhet. Det er fint med flotte tanker og ambisjoner, men det synes å være noen vrangforestillinger om at landet skal kunne yte militærkraft av nevneverdig betydning. Vi er for få, samt at forsvaret er blitt mer spesialisert de siste årene. Selv om du mobilisere hele befolkningen er det ikke utstyr eller kommandoenheter til at det vil fungere. Så ønsker man noe annet, må nasjonen omstilles til å bli en krigsnasjon på linje med eksempelvis Israel, som tross i sitt antall har et kapabelt militære. Det store spørsmålet blir: er det ønskelig? Frihet kommer i mange former, og å ruste seg opp i uendeligheten for en potensiell fremtid kan være både bra og dårlig, men, alltid fornuftig med gangsyn. Derimot skulle jeg gjerne sett av folk ble pissredde av det som skjer med klimaet og miljøet nå. Mikroplast er observert til å tukle med DNA til mennesker nå (ble publisert en artikkel om hvordan det påvirket celledelingen, noe som skal undersøkes nærmere for å måle effektene av dette). Se frem til kreft alle som en folkens! Vi ødelegger matjorden i rekordfart grunn motvilje til å tenke grønt med påfølg utarmering (manglende evne til å produsere mat). Se frem til å sulte folkens! Vi forsurer havet og ødelegger hele dets økosystem takket være utslipp. Bonus at det i ytterste konsekvens ødelegger livsgrunnlaget for plankton, som står for mesteparten av jordens oksygen. Se frem til å sakte kveles folkens! Så ja, krig gjør meg ikke redd, punktene over derimot.
  15. Men sånn seriøst, dere finner et eller annet tilfeldig bilde som sikkert er gjenfortalt / delt på Twitter av en tilfeldig type for så å generalisere alt og alle som ikke ukritisk tar alt Israel sier for god fisk? Som du sier @Entern, hva feiler det folk?
×
×
  • Opprett ny...