Jump to content

The Very End

Medlemmer
 • Content Count

  2089
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2473 :)

1 Follower

About The Very End

 • Birthday 12/08/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9705 profile views
 1. Enig med artikkel her. Rart hvordan regjeringen vi har i dag ikke evner å lage en faktisk plan for hvordan vi skal nå våre målsetninger. Masse løst snakk om ditt og datt, men særdeles lite handlekraft, visjoner og faktiske delmål her. Ikke det at rødgrønnt var noe bedre i sin tid, men finner det rart at plan og kalkulatorpartiet Høyre ikke evner å være mer konkrete her.
 2. @JØI Tenker på alle det måtte gjelde uavhengig av ståsted. Noen ganger er det venstre, noen ganger høyre, mens stort sett er det søppelfolk som er så til de grader forbi de mer moderate sidene som lager kvalme.
 3. Enig med han over! At dem som skriker høyest er dem som mottar reaksjoner er naturlig. Like naturlig sitter de samme personene etterpå og griner og føler seg urettferdig behandlet. Å ytre noe har de fleste lov til, men folk må slutte å være edgy 12 åringer og faktisk kunne være uenige uten å bli helt rabiate (uavhengig om du identifiserer deg mot høyre, venstre eller rasshøl).
 4. @Croc Man: eller man kan lese saken som sier at personen av eget ønske forlater stillingen pga personlige problemer. Hva angår de andre sakene så vil jeg tro at rykter uten substans har lite innvirkning på arbeidsforhold. Derimot er synsingen fra sure gamers på internett om hva som er sannheten like sikkert som at sola står opp om morgenen. Sistnevnte ikke rettet mot deg, ment generelt sett.
 5. Status quo til evigheten der altså. Hvorfor gidde å endre seg når man kan fortsette i samme spor til man ikke lenger har andre alternativer enn pest eller kolera?
 6. Mye bra tanker der, og enig i sammenlikningen med synet på demonstranter. Kan forstå at det er enkelt for meg å trekke på skuldrene når jeg ikke er så følelsesmessige involvert som de som er mest påvirket. En ting jeg er usikker på og som jeg håper dere andre kanskje vet mer om: det nevnes overstyring av lokalstyre. Er det faktisk slik at i saker hvor avstemming/flertall har sagt nei, så har man endt med at det bygges allikevel? Har forstått det slik at folk har endret mening med tiden og nå ønsker å revurdering av saker de tidligere gikk god for, men om overnevnte (at det tidligere var nedstemt) kan jeg forstå at man føler seg overkjørt.
 7. (Ment til Neibæk) Det første dere som hater vindmøller burde gjøre er å forholde dere til fakta. Gang på gang blir påstander som spres tilbakevist, for så å komme tilbake neste uke med enten samme påstand eller redigert for å passe et nytt narrativ. At det burde vært påbud byggestart dato etter at konsesjon var gitt samt dimensjoner på vindmøllene som skulle benyttes er jeg helt enig i er et legitimt krav, men dere burde holde dere for god til å spre løgn, hat mot utbyggere og usakligheter i den jevne debatten. Ps: jeg ønsker heller ikke vindmøller på land (på hav derimot!), men blir nesten så jeg ønsker dem allikevel når jeg der hvor usaklig debatten er blitt. Det er ingen nyanser, i en sak som faktisk har mange, og jeg håper vi kan få en bedre tone her. Vindmøller er ikke uproblematisk (plassbruk, avfall, balanse i strømnett, konsesjon-tullball etc), men de er ikke satan sjøl som folk får det til å høres som - og kontra å fortsette ødeleggelsen av våre omgivelser med fossil energi er det et langt bedre alternativ.
 8. Veeeeent nå litt her... sier du at YouTube videoen som bekrefter mine meninger ikke er rett!? Du sier det bare fordi all "forskning" er kjøpt og betalt >: (
 9. Jeg var en av dem som lærte som liten at det hjalp ikke å syte over hva alle andre gjorde eller hvor god man var i forhold til andre - man skulle gjøre det beste man kan uansett. At vi har gjort mye rett med vannkraft og elektrifisering er en ting, men, vi kan ikke lene oss på gamle bragder og være fornøyd med det. Vi må, som samfunn og mennesker, stadig utvikle oss. Om så de andre landene slipper ut 999999999999999999999999999% mer utslipp enn oss har det ikke noe å si - vi har et eget ansvar her. Å mene at siden alle andre er dårlige skal vi la være å gjøre noe er direkte barnslig.
 10. Gledelig å høre om nasjoner som faktisk et sitt ansvar bevisst, og som handler deretter. Det virker som den største selvfølge for alle som ikke troller / lever i gårsdagen at man må redusere og beskatte det vi vil ha mindre av mens vi på samme tid girer opp satsningen på fremtiden. Skal bli spennende å se hva vi gjør her, kanskje noe ala "vi skal også kutte utslipp, men kun om 8 andre land gjør det også" (regner med dere tar referansen her)...
 11. Irrelevant siden bilen ikke kan trekke 4 tonns henger i -50C over en distanse på minimum 873 nautiske mil uten å lade. Inntil dette er tilfelle dekker dette behovet til knappe 13 personer i Europa. Men altså, bra! Effektivitet i alle ledd er noe bilindustrien har godt av å lære seg først som sist.
 12. Hyggelige nyheter, samt gøy å se en overvekt av positivitet i kommentarfeltet Tror det er en smart måte å gjøre det på at man subsidierer opp til mellomklasse (prismessig) biler, fremfor å stimulere til at man får mest igjen for pengene med å kjøpe unødvendig store biler. Det er også på tide å virkelige kjøre inn avgifter på biler som går på tradisjonelt drivstoff. Det skal koste å ødelegge helsa til folk og påføre omgivelsene unødvendig belastning.
 13. Er enig med deg over om dette også betyr 1) ingen nye 4 felts motorveier på nye traseer, 2) hytteområder i fjellheimen, 3) utbygging av vannkraft, 4) ingen nye kjøpesenter utenfor bykjerner, 5) osv. Hvis ikke er det nokså dobbeltmoralsk å hate vindmøller som kommer til å utgjøre noen skarve kilometer av norsk natur når vi til stadighet massakrerer den til andre "gode" formål. Betyr dette fritt villt - nei. Jeg vil helst ha dem på sjøen, men, synes folk er hyklersk i sin kritikk av vindmøller når dem ikke har noen problemer med andre ting.
 14. Eller det kan tenkes at 1) Dette er ikke den eneste arbeidsoppgaven til kommisjonen og 2) i motsetning til å skyte fra hofta som meg selv og andre i kommentarfelt gjør så forsøker man å faktisk forstå hva som skjedde fremfor å synse.
×
×
 • Create New...