Gå til innhold

The Very End

Medlemmer
  • Innlegg

    5 091
  • Ble med

  • Dager vunnet

    8

The Very End vant dagen sist 7. juli 2022

The Very End hadde mest likt innhold!

Om The Very End

  • Bursdag 08. des. 1987

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

16 064 profilvisninger

The Very End sine prestasjoner

13k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bra vi kan møtes litt på veien! Jeg er enig med deg, og min intensjon er ikke å si at Israel overordnet er dårlig eller skal behandles verre enn sine motparter, men de politiske valgene som nå føres er kritikkverdige og da enda mer spesielt at en side av Amerikansk politikk gir stormapplaus og særbehandlig til en korrupt mann som har egeninteresse i å gjøre livet i Gaza så jævelig som mulig for å unngå å bli straffeforfulgt. Så, om noe kritiserer jeg politikken som føres mer en nasjonen som helhet - som jeg også har hørt mye bra om (og ikke er uenig i).
  2. Ikke det at det kommer til å endre standpunktet til de som har bestemt seg, men historien i området er ikke rett frem med en «god» og «dårlig» side / styresett. Det er en konflikt som har pågått ekstremt lenge og hvor svaret på hvem som er «god» / «dårlig» avhenger av perioden du ser på (eller lar være å se på). Uansett, det har vært diskutert til døde, hovedpoenget er at slike poster som det der faller på sin egen urimelighet da de forenkler konflikten ned til et nivå som ikke er verdig en seriøs diskusjon eller som er rettferdig ovenfor de ufattelige lidelsene for alle involverte parter.
  3. «Tøft» comeback. Bortsett fra folk i kommentarfeltet er store deler av verden enige i at det foregår systematisk diskriminering og en form for okkupasjon gjennom de ulevelig bosetningene. Like fullt hylles Israel av en side av Amerikansk poltikk (republikanere). Mon tro hvorfor? Når er det ingen som mener noe godt om Hamas eller glatter over deres grusomheter, men det er trettende å hele tiden høre «ja men hva med?» når man - med rette, poengterer en viss dobbeltmoral. Man må også kunne kritisere noe i isolasjon. Hvis ikke er man som den slitsomme tanten som hele tiden tar «barna i Afrika» kortet når man lufter utfordringer.
  4. Nettopp. Folk skriver hundrevis av innlegg og bruker ekstraordinær mental kapasitet på å argumentere rundt noe som til slutt koker ned til: «nehei, det er du som er opptatt av det!». Eksemplifisert; Et ubetydelig spill som har tidsreiser / genreise, aliens og fansens oldemor samt en samurai man ikke liker: «Historisk ukorrekt!» Film med den fjerde tolkningen av en gammel historie som ønsker å prøve noe nytt: «Woke!» Spill som selger dårlig fordi det er dårlig spill: Go woke or go broke!!!!!» Men da igjen, men minst to anledninger de siste ukene er det konkludert med at jeg og tilsvarende er venstreekstreme, så hva vet vel jeg. Antagelig er jeg en del av homolobbyen også som ønsker å gjøre alle barnehagebarn homo med å gi de seksualundervisning samt tvangsmedisinering for å igangsette kjønnsskifte.
  5. Så, har du slettet kontoen der? Hjelper ikke at folk klager om det er null handling. Litt som folk som sender «thoughts and prayers» istedenfor å angripe problemet. Eneste måten å få endringer er å få en så massiv brukerflukt at man tvinges til endringer eller at andre aktører etablere noe tilsvarende hva Twitter var.
  6. Jeg gjorde det med er par anledninger, men la oss bare si at det ikke ble så godt mottatt. Twitter / X kunne fungert veldig bra om hver stemme hadde lik vekt / eksponering, større redaktøransvar samt verifiserende av brukerne (alt for mange bots nå), men, de enorme mengdene med usannheter som spres med hjelp av forskjellige innebygde megafon funksjoner (noen stemmer kommer mye mer frem enn andres) gjør at plattformen nå må anses å ha lav kredibilitet. Dette må Musk ta hovedansvaret for i form av at han sparket hele sikkerhets-teamet, videredeler innhold han ønsker spredt på plattformen samt legger til rette for at man kan kjøpe seg til større eksponering med betalfunksjoner.
  7. Ser at jeg formulerte meg keitete (jeg er også tidenes kjøtthue ifølge min kone). Det jeg mener er at så lenge plattformen får mye trafikk, som i hovedsak er brukere som scroller, leser og deler videre innhold til andre plattformer, så skaper man både oppmerksomhet rundt plattformen (forsterkende effekt på trafikk og følgende) som da igjen gir inntekter til Musk i form av annonseinntekter samt innflytelse. Hva angår Tesla er det fascinerende. Fra selv å være entusiast så har det surnet de siste årene. Hva man gjør og sier betyr noe, så når jeg omsider fikk økonomi nok til å investere i elbil til familien, så endte pengene et annet sted. Skal vi tro en del undersøkelser nå (jeg skal forsøke å finne kildene senere) så tyder det på at Musk skremmer vekk de som tidligere var interessegruppen som kjøpte bilene, og de som han nå lefler med er jo uansett ikke interessert i elbiler av mange rare årsaker, så synes å sage grenen han sitter på. På samme tid sympati for ansatte i Twitter / X / Tesla som blir skadelidende for fyren.
  8. Hvis det stemmer (for pr. nå kun en x-post), så er det bare enda et bevis på at space-Karen er et absolutt kjøtthue. Mitt neste spørsmål er da hvorfor folk er enda større kjøtthuer og fortsetter å ha konto og aktivitet på X. Dere bidrar da til å legge til rette for at fyren har en innflytelsesrik plattform. Om folk faktisk har litt verdighet burde de stoppe å bruke den slik at den forsvinner i mørket av internett og blir like «nyttig» som Truth-stedet til Trump.
  9. «Ja men hva betyr nå ord?» Får litt assosiasjoner til dette utrykket i denne diskusjonen. Folk poster kilder og argumenterer til krampa tar dem, inntil noen dundrer igjennom med mental gymnastikk som ville fått bedre stilkarakterer enn selv de japanske skiflygerne i sin storhetstid på 90-tallet, for å forklare hvordan kilde xyz må tolkes som noe annet enn det den sier… eller ikke sier… (Denne ble nok litt overlappende kommentar som et skråblikk på denne tråden og Woke-tråden, beklager. Selvkritikk tas i form av at kona får bruke 3 fingre i dag).
  10. I god Elon-stil (speedfreak) så blir sikkert de innleggende boosted herfra til Mars slik at alle på x-Twitter får gleden av å se den saklige debatten utspille seg i nyhetsstrømmen deres.
  11. https://www.nrk.no/nyheter/den-israelsk-palestinske-konflikten-1.11060771
  12. ??? Er jo et helsikkes gnål hver gang det er en nyinnspilling av en film hvor man forsøker seg på en annen hudfarge, og det gnålet kommer ene og alene fra de som mener noe negativt om det. Eller en annen parallell som er fascinerende; de som sier at de ønsker ting som ikke er politiske eller klager på at alt er politikk, er jo nettopp de som ikke klarer å holde kjeft om det. Er som onkel Børre som klager rundt familiebordet, mens alle andre holder kjeft. Har dere virkelig så liten selvinnsikt at dere ikke ser hvordan dere oppfører dere? Det er dere som er sykelig opphengt i å snakke og se alt som visstnok er «andres» problem / sak å være opphengt i.
  13. Minner mistenkelig mye om måten man forsøkte å konvertere grupperinger av mennesker til hva man anså som «akseptabelt», samene f.eks. Mangler bare at man har opplæring / konverteringscamper så er sirkelen komplett. Ikke det at deltakerne i denne tråden kommer til å reflektere over parallellene til historien vi ser utspille seg nå i Gaza eller utspillene til «løsningsforslag» som ytres her i tråden.
×
×
  • Opprett ny...