Gå til innhold

skaftetryne32

Medlemmer
  • Innlegg

    4 015
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

skaftetryne32 vant dagen sist 4. februar 2023

skaftetryne32 hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

17 192 profilvisninger

skaftetryne32 sine prestasjoner

9,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er ingen grunn til å stemple en hel gruppe med mennesker som helt like som det ene mennesket du hadde en dårlig erfaring med, det er bare fordomsfullt av deg.
  2. Smertepasienter er allerede avhengige, det er sånn de havner på gata når legene ikke vil skrive ut nok til å faktisk dempe smerten, de er nødt til å trappe opp etter hvert. Dette er nok en versjon av trappetrinns teorien og det er ikke sånn den funker, hadde det virket sånn så hadde det ikke startet med cannabis og kun ved det stadiet, det hadde startet med nikotin, kaffein eller alkohol. Trappetrinns teorien funker sånn at man kjøper av en illegal selger som tilbyr andre ulovlige rusmidler kanskje til og med pusher det, det er mange pushere, fordi de kriminelle organisasjonene vil skape kunder, de vil tjene penger. Med andre ord om du mener det du sier så burde du være for legalisering, det farligste med cannabis er faktisk forbudet som tvinger en inn i klørne til et kriminelt miljø, det er sånn en starter reisen opp rustrappa, på grunn av forbudet.
  3. Men det har det altså ikke gjort i dette tilfellet. Ja de var sosiologer, men det trenger ikke bety at deres reviderte konklusjon om hva strukturelle rasisme er eller betyr har endret seg, de tar fremdeles feil og det gjør du også. Jeg har aldri sagt at det irriterer meg, så dette er bare nok en hersketeknikk fra din side.
  4. Fortell det til alle de som dør pga urent vann eller mangel på vann hvert år, hvorfor gjorde ikke guden din noe for dem ? Det finnes en snakkende rev, Asbjørnsen og Moe. Slutt å snakk tull, eller kom med dokumentasjon som beviser at denne guden din har designet denne planeten. Ja faktisk gi dokumentasjon for denne guden også.
  5. Vel akkurat de selektivt valgte kildene dine tar feil. Skal du bare velge de som tror på det samme som deg, som du er flink til så blir plutselig alt du tror på sant. Det finnes allerede en definisjon på strukturell rasisme, men du velger konsistent å ignorere den, det er et deg problem som du burde ta tak i.
  6. Dette er trynefaktor mer enn noe annet, strukturell rasisme er lover og politikk som diskriminerer på grunn av etnisitet. Dette har jeg fortalt deg allerede. Arbeidsgiver kan være en rasist, men det gjør ikke rasismen strukturell. Om dette er strukturelle rasisme så har vi alle blitt utsatt for strukturell rasisme, uansett hudfarge, religion, diagnose og etnisitet. Det er ingen lov eller politikk som sier at enkelte mennesker må havne nederst i bunken, det hadde vært strukturell rasisme.
  7. Det spørs vel på økonomien, er man i den alderen så vil det nok for de aller fleste være for salg, men om man har god økonomi eller er rikmannsgutt med nok penger så er det kanskje like greit og ta en storhandel å få kvantumsrabatten, å samtidig unngå altfor mye kontakt med det miljøet. Det er litt det samme med alkohol, er man ung så kjøper man for helga, når man er eldre med bedre økonomi så er det stor sjanse for at barskapet er stappfullt av forskjellige godsaker.
  8. Men du forstår vel at dette er menneskelig påvirkning ? Det er ingen som sier at planeten ikke kan absorbere co2 og rense seg selv over de neste 200 millioner år, det er åpenbart og den trenger ingen gud til å gjøre den jobben det er naturlige prosesser. Løgn.
  9. Eller smertepasienter som ikke har noen andre steder å gå.
  10. Om det er det som må for å få god stemning har man vel kanskje allerede et problem, spør man de gladkristne så er de nok veldig enige i det.
  11. Det må betales for, skatteinntekter fra et enormt rusmarked som vi nå overlater til kriminelle organisasjoner kan bidra til det å også opplysningsarbeid. Eller kanskje litt spisbar cannabis , et helt ålreit rusmiddel der man beholder vettet i stor grad i motsetning til alkohol der all fornuft forsvinner etter et visst inntak. Det er ikke noe gærent med litt rus en gang i blant, det samme med vann, drikker man for mye vann så dør man.
  12. På meg virker det som han bare retter opp i noe, er det ikke han selv som sier dette i egen facebook profil jeg fikk det inntrykket. Fredag formiddag delte FpU-lederen et innlegg på Facebook, hvor han mente politiet hadde gjort feil i etterforskningen når det gjaldt hans alder. https://www.vg.no/nyheter/i/KMv9yy/simen-velle-mener-politiet-kan-ha-gjort-feil-i-etterforskningen Jeg ser ikke problemet, han har vært åpen og fortsetter å være åpen, at han har en agenda i å fikse et problem før det blir større får være så, bedre enn å la det simre til det eksploderer, for hans egen del selvfølgelig.
  13. Bare påpeker det, det er ikke den første kriminelle politikeren vi har, men siden det er narkotika så er det visst forferdelig samtidig har vi folk som terje søviknes. Er det en garanti ? Jeg mener er det engang en rettsak her ? Når fyren er antatt å være 17 og det er en tilståelsessak, jeg vet ikke, uansett jeg tipper de aller fleste hadde tatt det og latt det være, moralismen her er veldig preget av reefer madness føler jeg. Det er stort sett en ikke-sak dette her mener jeg, ungdommelig dårskap og lite annet.
  14. I rettsdokumentene står det at jeg og mine kompiser ble tatt i 2018, men jeg har etter å ha gått igjennom sakspapirene for første gang sett en annen dato, nøyaktig ett år senere i 2019, skriver Velle. - Det vesentlige med det er at jeg ikke var 17 år og noen uker, men 18 år og noen uker og dermed nettopp blitt myndig, legger han til. Velle skriver at det er første gang han er blitt klar over feilen. Vel man kan tro han eller ikke, jeg tviler ikke på at han lyver, er tross alt politiker, men det blir hans problem, han har sonet den straffen han er blitt gitt basert på rettsvesenet sitt arbeid, og det er fremdeles ingen grunn til å tvinge han ut av politikken, det får folket ta seg av når den tid kommer.
  15. – Tiden fra pappa ble syk til jeg ble tatt var jeg langt nede, og jeg har ikke særlig mange minner fra den tiden. Som jeg har sagt før var jeg ikke frisk i det hele tatt, og slet med større ting enn å huske datoer. – Jeg ser nå at det sannsynligvis har blitt gjort en feil fra politiet i etterforskningen, og det syns jeg bør bli kjent når jeg nå forsøker å være så åpen som mulig. Å tyste på seg selv tror jeg det er veldig få tenåringer som gjør, jeg tror det er veldig få voksne som gjør det.
×
×
  • Opprett ny...