Gå til innhold

skaftetryne32

Medlemmer
 • Innlegg

  3 390
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

skaftetryne32 vant dagen sist 4. februar 2023

skaftetryne32 hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

16 694 profilvisninger

skaftetryne32 sine prestasjoner

7,6k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg vil heller påstå at menn går til større ekstremer når de først bruker vold, det virker som kvinner tyr like ofte til vold som menn, om ikke mer. Det er klart kvinner som utøver vold får som regel mindre konsekvenser av sin voldsbruk så statistikken er neppe dekkende på dette området. At menn er mer ekstreme enn kvinner er sånn jeg har forstått det, gammelt nytt, det samme med at kvinner visstnok er mer jevne.
 2. Det er jo et kunstnerisk valg det, jeg ser egentlig ikke problemet. Er det noe med historien som krever skuespillere av en viss etnisitet ? Foregår det hele oppi Nord-Sverige f.eks ?
 3. Han har jo vært klar på at det er mørketall, de 31000 fikk jeg inntrykk av at var bekreftede døde. Det er ganske mange tross alt, også er det de sivile da, det er mange tusen.
 4. Tallet på russere er "casualties" tror jeg, som betyr døde og skadde. Tallene til Ukraina er døde, en må nok regne med en del skadde i tillegg. Tapene til russerne er nok uansett en god del større.
 5. Dette er dog ikke dc eller marvel, vi snakker om en allmektig gud her, den burde greie å holde orden i mytologien sin, og om denne guden skaper problemene bare for å briljere med løsningen så er det ikke en mye god gud.
 6. Angående judas, burde ikke han være en slags helt i religionen, han er jo så utrolig viktig for hva som skjer videre med religionen, og det var vel guds vilje ? Var det ikke ?
 7. Akkurat hvor store kostnadene er på helsevesenet deres vet jeg ikke, men det virker alt annet en kostnadseffektivt. Dette er mange år siden jeg leste, og vi nordmenn skatter nok mer enn den jevne amerikaner, men USA brukte fremdeles 18% av statsbudsjettet der Norge brukte 11% på helsevesen. Kostandene ved å styre denne enorme strømmen av penger gjennom faen vet hvor mange forsikringsselskaper virker ikke så gjennomtenkt.
 8. Ja jeg vet ikke for å være ærlig, men religiøse forteller meg gjerne om denne voldsomme makten til satan, må passe deg for satan, satan kommer å tar deg osv osv. Og det er egentlig det samme hvor litteraturen kommer fra, for det er alt fremdeles bare litteratur.
 9. Jeg vet ikke om jeg er helt enig, denne guden hadde jo en nestkommanderende så ble de uenige og nå styrer denne nestkommanderende sin egen variant av himmelen, er jo nødt til å være en gud om den kan måle krefter ikke bare med en vanlig gud, men en allmektig gud.
 10. Vel ingenting av det gir mening for meg. Selv kristendommen har jo minst 2 guder. Vel dette er jo samme gud, og mer eller mindre samme religion som stammer fra samme mytologi å område. Det er klart de er like. Jeg liker mytologi, med unntak av de folk faktisk tror på. Det er jo fascinerende med mytologi så lenge den ikke blir brukt til å utrydde en annen etnisitet eller lignende.
 11. Men har vidt forskjellige trossamfunn av en eller annen grunn ? Er din gud og guden Odin den samme f.eks ? Min erfaring er at mange kristne ikke har mye til overs for norrøn mytologi, men du mener at alle gudene er den samme guden overalt og at alle andre guder egentlig ikke snakker for religionene de representerer ? Høres snålt ut i så fall.
 12. Også med gud. Vi har guder vi mennesker har lagd mange av dem. Du er ikke noe mindre ateist selv, det er mange guder du ikke tror på, stemmer ikke det ? Jeg bare inkluderte en til.
 13. Har du ikke venner å familie ? Men de er ikke nok så hvis en fantasifigur ikke eksisterer så vil du ikke leve ? Det høres jo ekstremt deprimerende ut. Og bare så det er sagt mangel på guder er ingen grunn til å gjøre en ekstremt dum handling, faktisk bør du leve mens du kan for du har bare denne relativt korte tiden å gjøre det på. https://www.helsenorge.no/psykisk-helse/selvmordstanker-og-selvmord?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAoeGuBhCBARIsAGfKY7w0cDf9DKWNeGzzEbYceQ2rmlugcaZYq5WF0F-ZalZrcLPz1zNcHDIaAsU9EALw_wcB Gudene lover det ene å det andre sies det, men de leverer ikke en dritt. Kunne ikke denne guden bare levert rettferdighet fra første stund ? Det burde være enkelt for den allmektige guden. Vel ingenting varer evig, ikke menneskeheten heller, vi kommer til å dø ut på et eller annet tidspunkt. Veldig snart, eller en gode del senere, ikke godt å si. Så hvis denne fantasifiguren ikke eksisterer så har ikke du levd heller ? Finner du ingen glede i livet ? Bare venter du på at et eventyr skal materialisere seg selv ved din exitstasjon ?
 14. Anders Puck Nielsen med et optimistisk, og et pessimistisk scenario for det kommende året.
 15. Altså de er da ikke negative, de er helt nøytrale, men ja det som det rapporteres om er ofte ikke så trivelig, men hva skal man gjøre ? Ikke ha nyheter ? Det er også andre kilder man kan bruke utenom de vanlige nyhetsformidlerne, en kan ta en titt på forskning.no f.eks. Denne debatten fikk meg til å tenke på Pyro vision goggles, hadde sikkert vært kjekt enkelte dager.
×
×
 • Opprett ny...