Jump to content

skaftetryne32

Medlemmer
 • Content Count

  1182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2204 :)

Recent Profile Visitors

9788 profile views
 1. En trend som har vart i godt over 50 år. Eller mer.
 2. For mange er nok jobben en jobb, og på fritida har man andre interesser, såkalte hobbyer og lignende. Trenger man virkelig så mye fokus for å bruke klær ? For meg er det ganske automatisk, store mengder fokus er egentlig ikke nødvendig for å bruke klær. Skal vi begynne med lignende syting hver gang en rikspolitiker bruker noe annet enn hettegenser og joggebukse ?
 3. Det var lenge veldig greit og syte og klage over hvitløk, men det var jo den typen som ikke klagde på mat som var de som klagde mest på akkurat det, baby boomers.
 4. Jeg har vokst opp, det fins fremdeles ting jeg ikke liker, hvordan skal jeg vokse det av meg ? Jeg kan fremdeles spise det altså, jeg er ikke kresen, er det det du mener ? Det er nok de som ikke eier smaksløker, men det er vel ikke helt det samme.
 5. Men så var den leid da, og selv politikere må vel få litt i lønn selv om lønna er finansiert av skatt, skatt som hun selv betaler antar jeg. Eller er det sånn at hun får et årlig skattefinansiert kjole stipend ?
 6. Det kan ikke være første gang vel ? Følg ditt eget råd du, ja det er hudfarget strømpebukse, ser du ikke forskjell på strømpebukse og vagina ?
 7. Den var jo lagd på budsjett og var alltid ment å visuelt se litt billig og skitten ut, så på mange måter er det kanskje greit.
 8. Den er litt gammel 1997-2003, men om du ikke har problemer med det så er det den beste og mest brutale fengsels serien som fins, den er i en egen klasse, fantastisk skuespill, glimrende skuespillere, fantastisk tvers igjennom. Enig, den ligger på HBO, løp å kjøp.
 9. En av mine gamle favoritt serier er OZ-livet bak murene, greier man ikke å "like" disse morderiske psykopatene som blir portrettert så blir det vanskelig å se denne serien tror jeg. https://www.imdb.com/title/tt0118421/?ref_=nv_sr_srsg_0
 10. Å være flerspråklig er vel generelt ansett som noe positivt for utviklingen av intellektet. Så lenge man har en god forståelse av begge språk, er det neppe et problem.
 11. Det vet du absolutt ingenting om. Du har et stort problem med fordommene dine. Det er nok mang en amatør psykolog som vil kalle det projisering. https://snl.no/projeksjon
 12. Det er egentlig ikke en god straff, på mange måter slapp han straff, resten av sitt lv i et av USA sine horrible fengsler hadde vært bedre straff enn en smerteløs død.
 13. Men er de det da ? Hva med barn, hva med de som blir utsatt for seksuelle overgrep fra kvinner, men blir bare ledd ut av politistasjonen, det er akkurat denne kvinner gjør ikke sånt holdningen som kort og godt er feil. Kvinner er ikke noe bedre når det kommer til tafsing og grafsing det er bare mer godtatt.
×
×
 • Create New...