Gå til innhold

skaftetryne32

Medlemmer
  • Innlegg

    4 534
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

skaftetryne32 vant dagen sist 4. februar 2023

skaftetryne32 hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

17 762 profilvisninger

skaftetryne32 sine prestasjoner

10,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Både og, spørs veldig hva man tror woke er, om man skal velge tolkningen til noen av anti-wokerne her på forumet så er det nok veldig få, om woke dreier seg mer om kardemommeloven 👇 så er det forhåpentligvis langt flere av dem. Ja det er nok ganske motsatt av hva jeg oppfatter det som, avhengig av hva man mener woke er, mange her er ganske overbeviste om at venstreekstremisme og woke går hånd i hånd, det gir som du selv sier lite mening, og de som tror de er woke, men egentlig bare er hatefulle rasistiske typer som amrit kaur, ja jeg ser ikke så mange sånne her, om noen. Jeg mener de fleste som stemples som woke her er ganske moderate, og hvertfall ikke ekstremister, og jeg mener også at de som ikke vil kompromisse er de som ser woke i alt, og som ser woke som et våpen som aktivt blir brukt mot dem, jeg ser kapitalisme, jeg ser nye markeder, og ja også politikk, men det har alltid vært politikk i kunst. Jeg ser ikke lgbtq som en trussel jeg ser ikke antirasisme eller multikulturalisme som en trussel, og det plager meg ikke på samme måte som enkelte tydeligvis er plaget av det når det dukker opp i underholdningsmedia, som om det var en trussel mot dem på noe vis, som om det er det alene som gjør produktet deres dårligere, når sannheten er nærmere det at det er bare ræva uansett. The boys kan anses som ganske woke, men det er visst ikke woke likevel fordi det var kvalitet var det en her som mente, da er det ikke woke en har et problem med, men et dårlig produkt, og det tror jeg det er ingen som liker, samme hva slags politikk/idelogi/budskap som skaperne fremmer. Jupp 😁
  2. Det har nok kanskje mer med kultur å gjøre, som at barna tar vare på foreldrene osv, de fleste har ikke et så veldig dårlig liv i Thailand at de må ha penger fra Norge. Jeg vet hva en hersketeknikk er og du brukte en når du antydet at bare fordi jeg har noen meninger rundt dette så må jeg ha thaikjerring sjøl. Lær deg norsk sjøl du som ikke finner et bedre ord enn "butthurt". Jeg tror du har litt tungt for det selv, har det slått deg at det er du som etter 100 sider fremdeles ikke har lært noe, du forstår jo ikke det at skjeve maktforhold kan man ikke unngå, poenget ditt er verdiløst, mange søker til og med skjeve maktforhold og nei jeg snakker ikke om menn, det ligger biologisk i kvinner å finne en partner som kan gi forsørgerevne, du må prøve å tenke litt.
  3. Jeg tror det bare er @jjkoggan som er i nærheten av å være av den oppfatning. Det virker dog som det er veldig mange på dette forum, i denne tråd som tror at alle som er uenige med dem om såkalt woke tror akkurat dette. Det er en slags offermentalitet på begge de ekstreme sidene av denne debatten, det er dog liten tvil for meg personlig om at det er de som er såkalt anti-woke som er majoriteten, og ja de har en tendens til å tro at alt med lite melanin er under angrep. Det finnes dog idioter som mener at alle med lite melanin er rasister, det største eksempelet må være stjerneidioten amrit kaur, hjernevasket av memes og trollfabrikker hun også. Jeg blir bare mer og mer overbevist om at kildekritikk trenger å være et eget fag på skolen for både wokerne og anti-wokerne er totalt føkka i nøtta.
  4. Jeg tviler, men det spørs kanskje hva du mener med moral.
  5. Relativt velstående er ikke nødvendigvis velstående, og desperat etter penger, altså det er neppe så veldig mye verre i Thailand enn i Norge, så lenge de har en jobb. Det kan muligens være kulturelle forskjeller mellom norske menn og thai menn som ikke er til thai kvinner sin fordel. Hvorfor skulle jeg være forulempet, jeg har ikke thaikone, jeg har ikke vært i Thailand eller andre sørøst asiatiske land, jeg har ikke hentet kjerring i utlandet i det hele tatt, jeg bare påpeker at noen av dere her er egentlig bare fordomsfulle, både mot norske menn, og asiatiske kvinner, mennene er visstnok tapere, og kvinnene ja de er ikke stand til å ta egne avgjørelser, og du bruker her en hersketeknikk, det sier egentlig sitt det også. Det er bare idiotisk, det er ikke sånn mennesket fungerer, jeg mener sier du det til samme til kvinner som søker seg til menn med mer makt enn dem ? Og er det sånn du tenker ? Om du har bedre økonomi en noen så bruker du den økonomiske makten til å få tvilsomme fordeler ? Om man er en unødvendig rik person kan man ikke finne seg en partner med vanlig økonomi ? Har du et problem med fri vilje ? Like personer må være sammen med like personer ?
  6. Ja jeg synes ikke denne holdningen er noe å skryte av heller, det minner meg om de samme holdninger som enkelte har om f.eks thaikvinner, nordiske kvinner er da for faen både hardtarbeidende og glade i familien sin. Alltid noen som skal tråkkes på som dårligere mennesker og andre som skal fremheves som bedre mennesker, Jeg ser ikke poenget.
  7. Hva er egentlig problemet, er det at menn gjør det ? Økonomi er ofte en faktor for kvinner og har alltid vært det i en eller annen form, i et så likestilt land som Norge kan en da ende opp som lite attraktiv om man hverken har penga eller utseendet med seg, hva er galt med å lete etter kjærligheten et sted der en har faktisk har økte muligheter, jeg ser ikke problemet så lenge disse mennene ikke er kjipe, voldelige osv. Heh hvorfor det, så skravlekjerringer ikke skal skravle ? Skal man bry seg om sånt så har man et problem, det er alltids de som vil spekulere og skravle om andre, det for de bare gjøre om de ikke har noe bedre å gjøre med livet sitt. Er det egentlig så merkelig ? Har du hørt Jokke låta verdiløse menn ? Det er alltids noen som havner nederst på totempålen selv i Norge, de kan ha større verdi i et fattigere land, jeg skjønner veldig godt at noen som gang etter gang blir valgt vekk i den seksuelle kampen for tilværelsen velger å prøve seg et sted der mulighetene er større. Det som virkelig er påfallende er denne dragningen enkelte har til å ville mobbe å tråkke enda mer på de som fant kjærligheten i et annet land, de fant seg ikke kvinne i Norge så de er tapere, og det skal de for faen fortsette å være så de vellykkede har noen de kan se ned på.
  8. Det er en diskusjon her om dere vil fortsette.
  9. Mulig det, men det gjør du også, og det er ikke første gang, det må du også prøve å skjønne selv, du plukker kirsebær og siterer ting ut av sin sammenheng, det er relevant når du prøver å fremstille det som de unnskylder seg for noe helt annet.
  10. Ubisoft emphasises that Shadows has been made in collaboration with external consultants and historians, but recognises that it has made a mistake. “Despite these sustained efforts, we acknowledge that some elements in our promotional materials have caused concern within the Japanese community. For this, we sincerely apologize.” While the post offers very limited detail about what Ubisoft is apologising for, it's likely that the “promotional materials” in question is a piece of concept art that features the flag of a Japanese historical re-enactment group. The flag, which is a modern-day creation and not historical, was used without permission from the Sekigahara Teppo-tai group. While Ubisoft has since apologised for using the flag’s design, it will still be printed in the physical art book featured in the collector’s edition of Assassin’s Creed Shadows.
  11. Så hvis en mann lærer seg thai så er det greit ? Er det logikken din, at så lenge en kan språket så er det greit å være den økonomiske makten i forholdet eller å kjøpe seg sex ? Er ikke disse eldre kvinnene også kåte feite griser ? Det er jo en del kvinner som drar ned for å gjøre akkurat det samme som enkelte menn gjør, sexkjøp eller å kapre en "partner" med sin overlegne økonomiske kapasitet. De fleste thaikvinner jeg har sett er gjerne godt opp i åra de også, veldig sjelden unge selv i forhold til gubbene de går sammen med. Nei jeg tviler heller ikke, men det var heller ikke premisset ditt👇. Men fint vi er blitt enige. Greia er den at ingen egentlig trenger dra noe sted for å få tilfredsstilt høna, høyra gjør nok jobben for de aller fleste om det er det det dreier seg om, men noen ønsker et forhold også, og det blir fort litt vanskeligere. Det er også, som vanlig egentlig, ganske sjokkerende hvordan thailandske og asiatiske kvinner generelt blir omtalt her, som om de ikke har noen form for selvstendighet eller egen evne til å tenke selv, de er alltid ofre for menn som tydeligvis så fort de kommer seg ut av Norge blir nærmest sith lords med spesialitet i manipulering.
  12. Det forandrer ikke noe på det faktum at kvinner også gjør dette, selv om du ikke har sett det selv, og ikke i Thailand, tonnevis av kvinner drar til f.eks Tyrkia og andre middelhavsland for å få både sex og mer langvarige partnere.
  13. kan du dokumentere den påstanden ?
  14. https://www.dagbladet.no/kjendis/fridde-etter-14-minutter/81692714
×
×
  • Opprett ny...