Gå til innhold

Brother Ursus

Medlemmer
  • Innlegg

    8 798
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    268

Brother Ursus vant dagen sist 24. april

Brother Ursus hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Brother Ursus sine prestasjoner

43,3k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, dette er knapt nok å regne som en ubåt. Den går så vidt under vann. Men antagelig nok til å utgjøre et stort problem dersom den faktisk fyrer av og treffer. Blir uhyre interessant å se om den er stridseffektiv og kan nærme seg mål. Jeg tviler på at den hadde vært effektiv mot en vestlig ubåt eller skip. Men russerne har ikke klart å stoppe Sea Baby veldig godt, så jeg lurer på om de klarer å stoppe disse.
  2. Skal visstnok være bygget i UAE av Highland Systems for Ukraina.
  3. Godt å vite at jeg ikke er helt på viddene. Det er jo utrolig rart å tiltale noen i regimet for korrupsjon. De er jo gjennomkorrupte hele gjengen. Langt mindre 10.000 dollar. Og i tillegg kaller de det "særlig stort omfang" og "høyforræderi"?
  4. The US just announced a massive $1 billion aid package for Ukraine with newly passed funding. The package includes -Stinger MANPADS -Additional ammunition for HIMARS -Bradley IFVs -155mm ammunition, including DPICM - TOW and Javelin ATGMs -HMMWVs and MRAPs -Small arms and additional rounds of small arms ammunition, including .50 caliber rounds to counter Unmanned Aerial Systems (UAS) - RIM-7 and AIM-9M missiles for air defense -AT-4 anti armor systems - 105mm artillery rounds - 60mm mortar rounds - Logistics support vehicles - Tactical vehicles to tow and haul equipment; - Precision aerial munitions - Airfield support equipment - Anti-armor mines - Claymore anti-personnel munitions - Demolitions munitions for obstacle clearing - Night vision devices - Spare parts, field equipment, training munitions, maintenance, and other ancillary equipment
  5. Jeg håper Manor Lords er settlers/colony sim-spillet vi alle har ventet på. Release på fredag!
  6. Lindsay Graham er et løv i vinden. Han blåser den veien den dreier.
  7. Boston Dynamics viste også frem sin nye robot her om dagen...
  8. Data kan ofte tydes på mange måter. Det kan virke som om større russiske offensiver allerede har vært i gang siden i høst. Det rare humpe-mønsteret lurer jeg på om har noe å gjøre med måten man hanker inn data - eller om russerne faktisk bruker opp nye forsyninger så fort de får dem.
  9. 61 milliarder... delt på 10.000 dollar... 6,1 millioner robothunder med forskjellige typer våpen. Just saying 😄
  10. Olga ser småbekymret ut mtp. ATACMS 300km rekkevidde. Dessverre er jeg redd Biden har bedt Zelensky om ikke å bruke dem utenfor Ukraina.
  11. Synes de første par sesongene var best, men hele serien er ganske så fantastisk. Burde ta et gjensyn egentlig.
  12. Russland har, eller hadde, i likhet med Norge et veldig stort oljefond. De kannibaliserer nå også andre midler de har, f.eks pensjonsfondet. Og de har fremdeles betydelige inntekter fra særlig råolje. Hvis man ser på den russiske økonomien som helhet, så er det dog tydelig at det sprekker i kantene rundtomkring. Det er voldsom mangel på arbeidstagere da flere millioner har forsvunnet ut av arbeidsstyrken, enten ved å flytte utenlands eller blitt lemlestet eller drept i krig. Det er også derfor Ukraina nå angriper oljeraffineri, for å skape mangel på bla. bensin og flybensin innad i Russland slik at de må kjøpe utenfra. Jeg synes ytringsfrihet i prinsippet bør være tilnærmet absolutt - men det Palestinakommitten gjør om de støtter landssvikere og sabotører er å gjøre seg delaktige i disse handlingene. Nå er dog ikke det noe langt steg å ta for en organisasjon som allerede ganske åpenbart støtter Hamas. Det er relativt vanlig. NATO sender også en del fly langs russiske grenser, men det er en vesensforskjell. Vi sender gjerne signaletterretningsfly for å sjekke at alt er som det skal. Russland, Kina og andre møkkaland sender bombefly. Tidligere var det også vanlig at amerikanske og russiske fly kunne gjøre overflygninger over bla. atomvåpenfasiliteter i den andres land. Men det Russland, Kina og andre gjør er ofte bare å bølle og skremme. Det har ingen misjon overhodet. Var ikke sønnen allerede utpekt? Eller er han for ung tross alt? Hva skal egentlig til for å sette ut propellen på et tankskip f.eks? Vet ikke om jeg nå misforstår hva du mener her eller om du misforstod innholdet. Men ukrainerne sender altså opp ballonger som avgir falske signaler til russerne, og de ser spøkelser på radar.
×
×
  • Opprett ny...