Jump to content

ilpostino

Moderatorer
 • Content Count

  19564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by ilpostino

 1. Da har man endelig sett ferdig siste sesong av Vikings. Begynte å de siste halvdel i går.
 2. Mye av de sprekkene kan forklares med at det er setteskader, noe som er normalt. Luften er mye tørrere på vinteren så er normalt at tre krymper og danner litt sprekker også.
 3. Netflix er vel den eneste strømmetjeneten, i alle fall her i landet, som har noe særlig med innhold som er utover egenprodusert. Disney+ har mest serier for barn og unge mens HBO har bra serier, men stort sett kun ting som er laget selv. Nå skal jo "alle" ha egne strømmetjenester og da blir jo selvfølgelig innholdet mer fragmentert.
 4. Jeg har en første generasjon Microsoft Wireless adapter men vurderer å skaffe 4K utgaven istedenfor da jeg opplever den jeg har som i beste fall ustabil. . Noen her som har erfaring ed 4K-versjonen og kan si noe om hvor stabil den er?
 5. Så lenge en bor i blokk så må man regne med noe støy. Jeg er usikker på om vanlig "bruksstøy" er noe som styret kommer til å reagere noe nevneverdig på men hvis det plager deg må du for all den sende klagen.
 6. Mye av grunnen til at man begynte med disse ballongene var å gi dekning der det var store avstander og øde områder. Det er ikke alle avstander det er å grave litt og slenge opp en ny mast.
 7. Jeg er vokst opp med hund og jeg tolker dette som at hunden ville leke med deg. Hvis hunden ville kunne den skadet hånden din ganske stygt.
 8. Jeg er dog ikke rørlegger men ganske handy og alltid trodd at de har brukt innvendige mål på rørarbeid.
 9. Hvis standarden ligger der så skjønner jeg ikke at noen tar vedkommende seriøst.
 10. 95% av grunnen til at jeg så Outlander var fordi exen hadde lest bøkene. Tror hun hadde lest mye av bøkene til The 100 også. Som nevnt nylig i denne tråden så har jeg en OCD med å "må" se ferdig serier og det er svært få jeg har startet på som ikke må sees igjennom.
 11. Tror jeg så 5 sesonger. Så den sammen med den forrige samboeren så da det ble slutt med henne ble det også slutt på å se The 100, Walking dead og Outlander.
 12. Jeg veier litt og så vidt jeg har skjønt gir det dårlig gli hvis det ikke er nok spenn i skiene. Jeg har lest at skiene bør være cirka 15-20 lenger enn personen som skal bruke de men når jeg sjekker innom steder som selger ski ser det ikke ut som de har ski som er ~195 cm og har spenn nok til min vekt. .
 13. Holder det ikke at stavene rekker opp til cirka armhulene? Gjorde det da jeg var yngre iallefall.
 14. Turplanleggeren til Skiforeningen er et fint sted å starte for å planlegge tur. Det er forholdsvis enkelt å planlegge tur og sette pins for blant annet å se lengde. Appen iMarka har den samme informasjonen. Når det gjelder steder å begynne kan Bogstadvannet, Bogstad golfbane og området rundt Sognsvann være to fine steder å begynne. Det er også fine utmarsjsteder lenger inn i marka.
 15. Det er uanstet noen andres mening. Hvorfor er det så viktig? Det viktigste er at dere liker lyden i det dere har.
 16. Det er helt normalt de stoper flere biler som er ute å kjører nattestid, spesielt i ukedagene.
 17. Jeg brukte en del tid i sommer på SketchUp for få 3D-tegning litt inn i fingrene men det er godt mulig det er bedre programmet enn dette.
 18. Så bra det løste seg. Jeg har bare vært borte i tv'er med Sony som har kun en ARC men dette varierer sikkert mellom merkene.
 19. Det virker ikke som du bruker ARC-utgangen på tv'en.
 20. Jeg har en Sony Xperia 10 med Android 10. Den har en Data tvilling SIM-kort. Det er to brukere på telefonen og hovedbrukeren har tilgang til mobildata men bruker #2 har ikke dette. Når jeg drar ned "hurtigmenyen" i Android er ikonet for mobildata grået ut så det går ikke ann å velge dette for å aktivisere mobildata. Jeg skrudde ikek på tataturlåsen da jeg hadde mobiltelefonen i lommen her om dagen og det virker som et eller annet har blitt deaktivert for bruker #2. Jeg prøvde først å slette kontoen og legge den til igjen. Da det ikke fungerte ble factory resett gjennomført og det er fremdeles ikke mulig å aktivisere mobildata. Når jeg går inn på innstillinger -> nettverk og innstillinger er det ikke noen valg der for mobildata, selv om det er det for bruker #1 på telefonen. Noen tips?
 21. Hvis det er problemet burde det vel være mer konsistent? Nå kommer og går problemet mer eller mindre tilfeldig.
 22. så de to første sesongene men gadd aldri se sesong 3, selv om jeg har samme OCD.
 23. TS har ikke vært aktiv på forumet siden 2012 og førsteposten ble sist endret i 2009. Noen her som vil påta seg å oppdatere førsteposten med litt mer relevant informasjon? edit: Jeg kan godt oppdatere førsteposten hvis noen oppdatere teksten.
×
×
 • Create New...