Jump to content

Reg2000

Medlemmer
 • Content Count

  2789
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2135 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De gjør jo ikke det. Det er jo en nyhetssak hver gang en europeer hoster litt. Om noe overdriver de. https://www.nrk.no/nyheter/det-nye-koronaviruset-1.14855584
 2. Hvor mange tror du kommer til å betale for å gå i den fysiske banken når de ikke gjorde det da det var gratis?
 3. Litt rart at de liksom skal skjerpe målene når de ikke klarte å nå de gamle målene.
 4. Dessverre virker det som om enkelte grupper på nett mangedobler Dunning-Kruger effekten. Det å rope høyest er tydeligvis viktigere enn vitenskap.
 5. Hvor fjernt er det egentlig? Det begynner å bli ganske mange år siden jeg hadde kontanter i Norge eller på tur i Europa ellers. Selv på lengre reiser til land som tviholder på kontanter bruker jeg ca 90% kort. De siste 10% utgjøres stort sett av taxiturer. Vipps er ikke en viktig tjeneste for turister i Norge. Skulle det mot formodning komme turister med lomma fulle av cash på tur til Norge kan man ha et system med automater der man fyller på cash på et betalingskort. Dersom kontantene forsvinner i Norge kommer jeg knapt nok til å merke at de er borte, da jeg aldri bruker det alikevel. Når kontantene forsvinner blir det nok litt av den samme stemningen som da røykeloven ble innført før man glemmer det hele når man oppdager at man ikke savner slik det var før.
 6. Hele poenget med regelen om å holde forsvarlig avstand til bilen foran skyldes at det oppstår situasjoner du ikke forventer.
 7. Hvis han bevisst feilinformerte om dette, burde det resultere i større straff enn bare å betale pengene tilbake.
 8. Det høres såpass rart ut at jeg har vanskelig for å tro at den fremstillingen er sann, men om den er det er det helt klart galskap. Hvis du har avvikskjemaet med det hun skrev bør det ikke være så vanskelig å gå videre med dette. Det høres ut som dette er en liten bedrift der du ikke akkurat kan komme unna denne personen, så du gjorde nok lurt i å slutte men ville uansett kontaktet fagforening og arbeidstilsynet angående denne personen.
 9. Du har uansett et ansvar for å holde stor nok avstand til at du kan bremse og stoppe når bilen foran gjør det. Det kommer du ikke unna.
 10. Hva har Auba gjort siden han aldri får spille midtspiss?
 11. Reklamen hadde kanskje en god ide i bunn, men presentasjonen av den er elendig da den blir for negativ. Man kunne fått frem det fine i kulturutveksling på en langt mer positiv måte og unngått de negative reaksjonene. Selv om reklamen er dårlig blir vel motreaksjonene også latterlig overdrevet.
 12. Satt av endel penger til barna og resten i fond. Kjøpt ny bil. Brukt litt ekstra på reiser. Ellers levd omtrent som før, men vurdert en tidlig pensjon om jeg blir lei jobben.
 13. Reg2000

  Supper

  Du mener altså at disse sporene har utviklet aktive gjærceller i så stort antall at det bobler pga co2 utvikling i en glovarm gryte 30 min etter koking?
 14. Reg2000

  Supper

  Det spiller ingen rolle. Det vil ikke være aktivt gjær i suppa 30 min etter koking.
 15. Hvis du virkelig vil det er det fortsatt mulig. Ta 1 år påbygg for å få studiekompetanse og bli student.
×
×
 • Create New...