Jump to content

Reg2000

Medlemmer
 • Content Count

  2698
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2089 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det spørs hva du driver med. Går du på skole vil jeg si det absolutt ikke er greit. Men hvis du ikke går på skole så bør du få deg en jobb og bidra.
 2. Kan det være fordi han har 42 mål på 63 kamper for et lag som spiller dårlig? Tør ikke tenke på hvor vi hadde vært uten ham.
 3. Nå ser det vel ut som om det fort kan blir Freddy som får fortsette. Tror dessverre ikke det er noen god løsning.
 4. Ja men Guendouzi er ikke disiplinert nok til å spille i den rollen som Luiz hadde.
 5. Det var vel et større problem når han satte inn Guendouzi for Luiz.
 6. Hvis du har allergi for "kjemikalier" har du et kjempestort problem da alt rundt deg er kjemikalier, og fordi kroppen din består av kjemikalier. Det må være slitsomt å være allergisk mot alt. Forøvrig skal du ha takk for å støtte opp under mitt poeng.
 7. Hvis det går bedre blir det fort et krav fra fansen at han bør få fortsette. Det er jo etterhvert ganske mange eksempler på at det skjer. Det kan jo selvsagt gå bra, men håper heller at de finner en trener med litt mer på cv'en.
 8. Et lite oppsving i prestasjonene som fører til at den midlertidige manageren får en fast jobb mener du?
 9. Det er basert på mangel på kunnskap og en frykt for alt som er nytt. Gjerne personifisert av "alternativmiljøene" som ikke har problem med å tro på magi og annet som ikke eksisterer.
 10. Vet ikke helt om Freddie eller Arteta har store nok navn til å beholde dem.
 11. Ser ut som det første VR spillet det kan være verdt å kjøpe. VR har hatt behov for spill som virkelig kan lokke flere til å prøve.
 12. Nei det er ekstremt useriøst å hevde at ubegrunnede påstander kan likestilles med forskning. All seriøs forskning (og ja det er mye forskning på området) viser at el overfølsomhet ikke eksisterer. Det er godt mulig du har smerter, men det skyldes ikke det du tror det er.
 13. Godt at det er flere som begynner å skjønne det.
 14. Det er vel ikke noe negativt det? Ser gjerne at det kommer spill til VR som er bra nok til at jeg gidder å kjøpe VR.
×
×
 • Create New...