Jump to content

Reg2000

Medlemmer
 • Content Count

  4406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3705 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hovedbasen for den baltiske flåten er fortsatt Kaliningrad såvidt jeg vet. De trengte ikke seile langt. Å sprenge gassrørene oppfyller tre av Putins ønsker. Han hindrer gasstransport til europa, og kan si det ikke er hans skyld. Samtidig fortsetter han å utnytte konspirasjonsmiljøene til å skape mer politisk uro i vesten.
 2. Han styrer jeg unna medmindre noen kjente klarer å overbevise meg om at filmen ikke var så tåpelig som det han ofte lager.
 3. Hvis man ikke klarer å motiveres til en kamp som denne som står om seieren i gruppa, er det lite håp om at vi kommer til noen mesterskap med det første.
 4. Tja man fikk vel litt håp etter et par gode kamper og en spiller som Haaland på laget. Men han kan jo ikke skape alt på egenhånd. Helt utrolig at ikke noe ble gjort med høyresiden etter fadesen mot slovenia.
 5. Helt åpent på norges høyreside nok en gang. Så overraskende.
 6. Akkurat det samme som skjedde mot Slovenia. Ryerson henger ikke med i det hele tatt og de har fritt frem på høyresiden. Her blir det flere mål til Serbia.
 7. Du kan ta fagprøven før lærlingeperioden er slutt, men du må uansett fullføre kontrakten. Med tanke på hvor mye du taper på å ikke fullføre, samt at du kanskje mister sjansen på å få en god referanse er det vel ikke noe annet valg enn å fortsette. De fleste har vel hatt en kjedelig jobb en del av livet.
 8. Tipper Nyland kanskje blir bytta ut til neste kamp, men tror vi taper allikevel. Vi er for avhengig av at Haaland skal ordne opp.
 9. Ser ikke nok av andre norske keepere til å si det, men når han står uten klubb og er totalt uten kamptrening bør han ihvertfall ikke spille. Han har jo ikke vært så fantastisk tidligere at han kan forsvare et slikt klippekort når han ikke spiller fotball.
 10. Spesielt at det skal være så vanskelig å prøve en keeper som spiller i Norge når Nyland ikke har en klubb og er totalt uten kamptrening.
 11. Merkelig at han fortsatt får spille når han står uten klubb. Er det virkelig ingen andre som er aktuelle?
 12. Ja lærerne kan fint gjøre det. Du kan klare deg uten mobilen i noen minutter.
 13. I used to be famous (2022) Engelsk feelgood film om en ex-popstjerne som er desperat etter å gjøre et comback. Han treffer tilfeldigvis en trommis med asberger/autisme på gata og de starter etterhvert et band sammen. Filmen er veldig forutsigbar og inneholder akkurat de elementene man alltid finner i slike filmer. Det er allikevel såpass godt håndverk at det er en koselig film å se. Skuespillerne gjør generelt gode roller selv om Leo Long i rollen som trommisen kanskje ikke gir det beste bildet av en person med autisme/asberger jeg har sett. Passer utmerket for en rolig kveld med dama. 7/10.
 14. Det ser vel ut til å bli omtrent like delt som før. Da blir det nok mer politisk kaos og vanskelig å få til en effektiv regjering.
 15. Elvis (2022) Sitter igjen med delte meninger etter å ha sett denne. Jeg er ingen stor Elvis-fan men han har hatt enorm påvirkning på musikken og historien hans er full av interessante episoder. Man skulle tro at man kunne få frem mye mer av dette i en film på 2,5 timer, men filmen handler nesten utelukkende om forholdet mellom Elvis og hans kontroversielle manager Tom Parker. Austin Butler gjør en kjemperolle som Elvis og bør være en klar oscar favoritt. Tom Hanks som manageren derimot er mer ødeleggende i alle scener han er med i. Jeg kjenner ikke personen Tom Parker godt nok til å vite hvordan han snakket, men aksenten og måten Tom Hanks spiller ham i filmen virker direkte falsk. Jeg liker normalt Tom Hanks veldig godt men dette virket veldig rart. Ingen andre karakterer får spilletid nok til å komme inn i historien. Deres betydning for Elvis kommer bare frem av hva man vet om ham fra før. Bl.a er medlemmene i bandet hans som var viktige for å skape soundet han er kjent bare synlige i bakgrunnen på scenen men ikke ellers med i filmen. Baz Luhrmann har sin egen stil, men det virker litt respektløst at rap og annen moderne musikk får så stor plass i spesielt den første delen av filmen. I det hele tatt får musikken til Elvis overraskende lite plass, spesielt i den første delen av filmen. Er du fan av Baz Luhrmanns måte å modernisere gamle historier med musikk, og raske klipp inspirert av musikkvideoer reagerer du kanskje ikke like mye som meg på dette. Selv synes jeg stilen hans bare har fungert i Romeo og Julie. Historien og myten om Elvis, samt Austin Butler i hovedrollen gjør allikevel filmen interessant nok, selv om jeg håper at det ikke tar for lang tid før en annen regissør prøver seg på en film som handler mer om musikeren Elvis. 6/10
×
×
 • Create New...