Jump to content

Reg2000

Medlemmer
 • Content Count

  3070
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2441 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ManU har droppa ganske store hint i et år nå.
 2. Læreryrket er mye hva du gjør det til, samt hvor mye flaks du har med skoleledelsen. Hvis du skal oppfylle alle krav og forventninger bokstavelig strekker ikke timene i døgnet til. Det gjelder å finne en balanse mellom krav/forventninger og realistisk arbeidstid. Problemet med å finne denne balansen er etter mitt syn en av hovedgrunnene til at så mange lærere slutter i jobben etter kort tid. Det er ganske stor variasjon i hvordan skolehverdagen er fra skole til skole, da skoleledelsen og spesielt Rektor har stor innflytelse på arbeidshverdagen til lærerne.
 3. De har snakka om Sancho i et år nå uten at noe har skjedd. Tipper Sancho ikke blir solgt før til neste år. ManU har kanskje penger, men har ikke folk som er kompetente til å handle for pengene de har.
 4. Etter den andreomgangen kan vi kalle det et ran, men det er greit sålenge vi vinner.
 5. Kolasinac i den bakre treeren blir fort en katastrofe.
 6. Liker VAR når det fører til mål mot ManU, men ellers er jeg enig. Det er så kjedelig med disse stoppene i spillet mens vi venter på VAR, og disse avgjørelsene der det er en halv tå over linja ødelegger mer enn de hjelper. Jeg sa det før VAR ble innført og ingenting har fått meg til å endre mening sålangt.
 7. I business er alltid risiko og prisen for de produktene som aldri ble noe av med i prisen på det som selges.
 8. Det er ytterst sjelden jeg er enig med deg, men må si meg enig i dette. Jeg hadde foretrukket Martinez fremfor Leno basert på det han viste i vårsesongen selv om Leno også er en god keeper.
 9. Det lureste er vel bare å glemme at dette eksisterer og heller bli positivt overrasket hvis det noensinne blir lansert.
 10. Synes han var enda bedre enn Leno på våren, så synd om vi mister ham.
 11. Ja Willian har vært bedre enn jeg forventet. Får håpe han fortsetter sånn mot bedre motstand og. Fulham er vel årets klareste nedrykkskandidat.
 12. Xhaka og Elnenny skal holde tilbake og konsentrere seg om forsvaret mens wingbackene og Tierney går i angrep...
 13. Nedrykkskvalitet? For noe vås. Slik vi spiller er det heller ikke Xhaka og Elnenny som har det store ansvaret for å skape noe i angrep.
 14. Grei kontroll, men ganske kjedelig kamp. Problemet med å skape sjanser fortsetter fra fjorårets sesong og det mot ligaens antatt dårligste lag.
 15. Gemini Man Med Will Smith, Ang Lee og ganske store ressurser burde dette være en grei popcornfilm, men dessverre skuffet den veldig. Den har tildels ganske gode actionscener, og det er litt morsomt å se Will Smith slåss mot seg selv, men måten effektene brukes for å gjøre figurene overnaturlig gode til å slåss er forstyrrende. Det hadde kanskje passet i en superhelt film, men her ser det bare rart og fake ut. Det verste er nok allikevel manus, der det virker som om halve historien har falt ut. Det er svært mye som ikke fortelles og karakterenes handlinger gir ofte ikke mening. Det avsluttende oppgjøret blir også et stort antiklimaks og det er vanskelig å se at det skulle løse problemene for hovedkarakteren vi følger. Filmen er hovedsakelig verdt å se for en kamp på motorsykler. Resten kan man igrunn lett hoppe over. 4/10.
×
×
 • Create New...