Jump to content

Reg2000

Medlemmer
 • Content Count

  2995
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2367 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stallen blir vel ikke noe bedre med mindre inntekter og mindre attraktive kamper.
 2. Jeg så også denne nylig å må si det kanskje er den beste Netflix filmen hittil. Bra action og Charlize Theron passer veldig bra som actionhelt. Skal jeg klage på noe så er det alle sidekarakterene som ikke får nok å gjøre til å bli interessante og en ganske dårlig stereotypisk ond vitenskapsmann som skurk.
 3. Solskjær bør sende en stor takk til Bournemouth og Sheffield.
 4. For min egen del handler det mest om at jeg liker Bielsa og det blir morsomt med ham i PL.
 5. Tipper det blir lite penger til nye spillere om vi ikke får solgt Auba+ Laca. Vi skylder vel fortsatt mye for bl.a Pepe.
 6. Styret har en rett til og ikke minst en plikt til å utføre nødvendig vedlikehold av bygningsmassen. Er det snakk om utgifter til vedlikehold kan styret vedta dette alene. Det er bare endringer i bygningsmassen/tomten som må godkjennes av generalforsamlingen.
 7. Absolutt ikke, og det er uansett altfor tidlig å dømme ham etter en halv sesong. Men den ideen om at han gjort alt så mye bedre enn Emery har foreløpig ikke akkurat kommet frem i form av seiere.
 8. Problemet er større enn en eller to spillere. Mourinho vant denne kampen med sin klassiske taktikk. Gåtempo i hele andre omgang der vi ikke får gjort noe med ballen selv om vi har den 80% av tiden. Når Tottenham angriper kommer de på samme måte hver eneste gang uten at vi gjør noe for å stoppe det. Når de får muligheten og setter inn 2-1 gidder ikke Arsenal prøve å komme tilbake engang.
 9. Gikk rett i Mourinho fella. Gåtempo i hele andreomgang.
 10. Martinez MOTM. Spørs om vi klarer å beholde både ham og Leno.
 11. Klassisk Mourinho fotball. Tempoet er helt elendig da så vi får lite ut av de 80% ballinnehav.
 12. Kolasinac funker bare som wingback. Det har han vist sålenge han har vært i klubben, og burde ikke komme som noen overraskelse på Arteta.
 13. Det kommer sikkert mye støtte, men ikke fra de som betyr noe i denne sammenhengen. Det er ikke uten grunn at omtrent ingen mannlige fotballspillere står frem som homofile uansett liga.
×
×
 • Create New...