Gå til innhold

Tomeito

Medlemmer
 • Innlegg

  2 281
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tomeito sine prestasjoner

562

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. Jesse Michaels og Tim Armstrong har laget musikk sammen igjen, første gang siden de spilte i Operation Ivy på slutten av 80tallet og var med på å gjøre ska-punk til en greie. BAD OPTIX er navnet på det nye bandet. Dette er en ganske streit, og litt overraskende rolig, skalåt. Gleder meg til fortsettelsen.
 2. Synes sesong 1 har vært utrolig god. Ble bekymra over så kort siste episode, men det setter jo opp mye for veien videre - i hvert fall for oss som ikke har spilt spillene. God skuespill, god historie, godt manus... Rett og slett bra. Gleder meg til fortsettelsen.
 3. Serien var totalt sett heeeelt grei, ikke mer og ikke så mye mindre. Den har sine positive og sine negative sider. Hadde lyst til å se en sesong 2, men dør ikke av at den ikke kommer.
 4. Enig. Religiøse folk i post-apokalyptiske verdener lover aldri godt. De kunne kanskje fremstilt lederen for kulten/whatever som hakket mer ålreit i begynnelsen slik at "avsløringen" (for oss som ikke har spilt spillet) hadde vært enda mer overraskende - man forstår tidlig at her er det en del ting som ikke er som det skal (selv i dette universet)
 5. Aaaaah, The Feelies. Enig i at de aldri har nådd opp til Crazy Rythms, men begge platene de har gitt ut siden 2010 har vært absolutt hørverdige saker.
 6. Fyren kan jo selvfølgelig spille gitar og synge. Musikken var hans første forelskelse!
 7. Støtter de som mener at plasseringen av denne episoden, som i seg selv var nok en utrolig god episode, kanskje ikke var den beste, men de hadde i hvert fall noe start og slutt som rammet inn episoden og som forklarer at Ellie ikke drar videre. Men når det er en så utrolig god episode, så er ikke det så farlig. Bare nesten fantastisk tv.
 8. Gleder meg til ny sesong av The Mandalorian! Ny sesong av Perry Mason kommer neste uke på HBO Max og Succession mot slutten av måneden. Blir en god tv serie-måned.
 9. Den anbefales! En av høstens positive overraskelser for min del!
 10. Prøver kanskje ikke å fortelle noe som ikke har blitt fortalt før, men det den forteller, forteller den fordømt bra. Det er bare bra kvalitet. Håper dog ikke at det fortsetter med nye møter/personer nesten hver episode som vi blir litt kjent med, før hovedpersonene går videre (og de dem møter blir etterlatt i en eller annen tilstand). Det har fungert til nå, og passer sikkert med spillet, men blir det for ofte kan det gå utover hvor mye man investerer i dem. Men de gjør det jo så bra og de bidrar jo til historien og personutviklingen til hovedpersonen, og det er det viktigste. Igjen: God episode!
 11. Igjen en god episode. Klarer de å holde denne kvaliteten ut sesongen, blir dette noe av det bedre de siste årene! Selv om serien klarer å ikke være veldig spill-ete (nytt ord?), fremstod den siste som dukka opp ganske mye som en "boss".
 12. Say what? Tilbake til fremtiden er jo knall (når man godtar alle mulige logiske brister og den slags)!
×
×
 • Opprett ny...