Jump to content

Tomeito

Medlemmer
 • Content Count

  1908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

272 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det tok litt tid med den nye animasjonsstilen, men enig i at nye Ducktales faktisk er ganske underholdende. Særlig når de kommer mer i gang
 2. Galaxy Quest er en perle. Jeg husker foreldrene mine en gang på midten av 2000-tallet kom hjem fra butikken med en bråte dvd-er (fortsatt ganske tidlig i DVDens historie), der blant annet denne var. Så den, likte den ikke. Så den igjen for noen år siden, og da skjønte jeg så mye mer. Det har kommet en dokumentar om filmen som ser ganske gøyal ut: https://www.journeyman.tv/film/7688/never-surrender
 3. Generation Kill er helt klart en serie man bør, kanskje t.o.m. MÅ, se! Anbefales sterkt.
 4. Tja, grunnleggende hos Lovecraft er det jo en fremmedfrykt. Om hans rasisme kom til uttrykk i det han skrev er det blitt diskutert en del, hvor jeg er en av dem som absolutt ser det. Det betyr ikke at jeg har tidvis stor glede av å lese bøkene hans. At man kunne laget en serie som i mye større grad bare var Lovecraft, feks en slags Castle Rock eller en antologi-serie, se det er jeg enig i, men akkurat det var jo aldri aktuelt her.
 5. Digg å høre, gleder meg til å se den - selv om Keanu Reeves "wow" etc. i traileren virka litt vel... off?
 6. Men det jo kjernen i boka/serien, er det ikke? Ikke sett noe av serien ennå, men forstår jo at rasisme tross alt er grunnleggende her. Noe som jo også det var hos Lovecraft
 7. Brukt XM4 i halvannen uke etter nesten 4 år med QuietComfort 25. Godt fornøyd med de nye, men merker at å gå over til trådløs er den største endringer i det rent daglige. Har fungert fint på videokonferanser til nå, men jeg har liten erfaring med hvordan de fungerer i telefonsamtaler
 8. Så ferdig The Victim som har gått på TV2 de siste ukene, med siste episode i dag (ligger sikkert på Sumo). Dette synes jeg var en god dramaserie. Hovedpersonene spilles av Kelly MacDonald (det beste, og eneste?; jeg har sett av henne ved siden av Boardwalk Empire) og (for meg ukjente) James Harkness og de gjør en utrolig god jobb med ulike følelser og hvordan fortid og tragedier påvirker deg. Den legger også opp til en del diskusjoner rundt dette med straff, skyld og tilgivelse. Anbefales!
 9. Så faktisk Waterworld om igjen i fjor eller noe, etter å ha ikke sett den på 15 år eller noe. Jeg husket den som en underholdende film da, men dæven ble jeg skuffa ved gjensynet. Så mye rart. Så mange logiske brister. Funka ikke i det hele tatt nesten.
 10. Joda, første sesong er ikke på nivå med s2-4, men liker den godt jeg.
 11. Alle sesonger og ekstraepisoder/spesialer av Blackadder er utrolig bra.
 12. Det er nok mye av det. Tenker mye av det samme selv - og hadde sikkert ikke vært overbegeistret for mye av dette på vgs selv, selv om jeg innerst inne kanskje liker det. Husker fortsatt at engelsklæreren min viste Monty Python and the Holy Grail på ungdomsskolen. Digga det, men det var jo mye jeg ikke forstod da som jeg forstår nå - som gjør filmen mye bedre. Samme med Blackadder.
 13. Noe er nok en generell aversjon mot det læreren viser uansett, men de sa det var kjedelig rett og slett. For noen år siden viste jeg episode av Blackadder s4 da vi hadde om første verdenskrig på VG3, og spurte etterpå hva de syntes. Da sa en elev "Skal jeg være ærlig så var det DRITT!".
 14. Jeg synes serien er bra, jeg, men jeg er glad i middelalderen og historie generelt så alltid glad når det dukker opp en god middelalderserie.
×
×
 • Create New...