Jump to content

Papirkurven

Medlemmer
 • Content Count

  3981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Papirkurven last won the day on February 28 2013

Papirkurven had the most liked content!

Community Reputation

591 :)

About Papirkurven

 • Birthday 03/08/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vet ikke hva dram cache har og si men Har det mye og si i f.eks. spill? Er den bedre eller dårligere en "Samsung 970 EVO Plus 1000GB" ? Denne har jeg nå
 2. Tenker også på å gå for den "WD BLACK SN750 SE 1TB Battlefield 2042 Bundle" siden jeg både trenger mere lagring og skal ha BF2042 😄 Men ser at denne er PCI Express 4.0 og hovedkortet mitt støtter PCI-E 3.0. Har dette noe og si? 1 x M.2_1 socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode) ASUS TUF Gaming Z490-Plus (WI-FI)
 3. Jeg har Elite strap med batteri (Oculus sin) og jeg har også veldig stort hode. Passer meg veldig bra og kvaliteten virker bra. Anbefaler virkelig den med ekstra batteri. Hjelper på med ekstra tyngde bak brillene så de ble litt mer stabil på hode + noen ekstra timer med spilling 🙂
 4. Jeg synes fun factoren er mye større i Boneworks. Så sykt mye kult du kan gjøre. Boneworks var et av de første VR spillene jeg kjøpte, og synes fortsatt det er en av de beste VR spillene jeg har spilt. (mest pga. slow-motion funksjonen😄) Spiller selv på quest 2 (VD), så det går helt fint.
 5. Jeg bruker OVRdrop som jeg kjøpte på steam. Ser på netflix / prime etc mens jeg spiller Elite 😎 Funker helt utmerket
 6. Jeg kjøpte 64gb versonen for en liten stund siden. Har så og si alle spillene mine på Steam. Har noen få småspill som er i headsette som jeg bruker til å vise frem til venner osv. Har fortsatt mye plass ledig. Du kan vell gå inn på oculus store og se på spillene der hvor stor plass de tar.
 7. Har fått lekt meg en ukes tid med X52'en du anbefalte nå og du verden så mye bedre alt ble😀 Det å sitte godt i stolen med joystick i hånda og fly i VR var bare helt rått! Takker så mye for tipset! Den "Safe / Fire" knappen var jo bare porno da 😄 Kjøpte meg også IL-2 Battle of Stalingrad på tilbud til 40 kr elns. Sykt morsomt, selv om jeg ikke helt skjønner alle funksjoner og knapper. Men klarer iallefall og lette og "delvis" lande nå da 😄 Noen som har testet det nyeste Microsoft flight sim? Er det verdt det? Ser mange klager på elendig ytelse på dette i VR. Gidder ikke å bruke 5-600kr på noe som ikke funker optimalt.
 8. Takker for tips. Vurderer sterkt dette ja. Den Logitechen var jo skremmende lik joysticken som er i skipene i Elite Dangerous, nesten identisk😄 Kult, mulig det blir denne på meg også.
 9. Hvordan er dette i forhold til f.eks. DCS? Testet DCS men dette ble alt for "realistisk" og komplisert da jeg spiller med xbox kontroller. Kjøpte meg Project Wingman men dette ble igjen for "urealistisk"..😄 Ellers har jeg kjøpt meg Elite Dangerous og storkoser meg med dette i VR. Aldri prøvd det før. Litt deilig med et VR spill jeg kan sitte og spille også 😄. Bare jævlig synd det er så dårlig VR support på den nyeste DLC'en.. Gidder ikke å kjøpe den engang. Håper Star Citizen får VR support.. det er jo drømmespillet og fått spilt i VR.. Men det er jo litt tvilsomt om det i det heletatt kommer ut av Alpha
 10. Noen som har erfaring med elite strap med batteri? Trenger virkelig nye straps til quest 2😅 Men leser mye på nett at disse ryker/knekker veldig lett. Ikke så gira på å bruke 1500 på noe som ikke holder. Evt. Om noen har tips til andre straps til quest 2?
 11. Jeg var i samme båt som deg og endte opp med og kjøpe Quest 2. Dette er mitt første VR headsett. Jeg har ikke prøvd noen andre så jeg kan ikke sammenligne den med noen, men jeg er i hvertfall kjempefornøyd.
 12. Kjøpte meg nylig quest 2 og har spilt VR konstant siden. Helt sykt hvor gøy dette var😄 Har fått spilt en del Alyx nå men ser ut som den sliter litt med "stuttering" og lyden lagger også en del. Har ikke opplevd så mye av dette i andre spill. Har spilt mye Boneworks, Blade & Sorcery, Gorn etc. Disse spillene går som regel smooth. Har ikke så lyst å spille mer Alyx før jeg får det mere smooth da dette spillet skal nytes😄 Spiller trådløst med Virtual Desktop. Det jeg mistenker er at 5Ghz`en er for svak? Bruker en Airties jeg fikk med internett leverandøren. Denne er koblet med kabel til PCen og 5GHz til headsette. Vil jeg få bedre ytelse om jeg kjøper en egen 5Ghz router? Står 2-4m fra routeren når jeg spiller, så det skal ikke være derfor.
 13. Takker, etter mange timer med google og youtube endte jeg på quest 2. Bestilte de i går. Trådløst fristet mest, samt at disse var så mye billigere en alt annet. Tenker at disse er greie til å starte med så får jeg se om jeg oppgraderer senere.
 14. Noen release date på dette? Tenkte og bruke noe av skattepengene på VR briller da jeg har lenge ønsket meg dette. Vurderer Cosmos Elite, men hvis det er et nytt headsett rett rundt hjørne kanskje det er like greit og vente på det? Kommer jo litt an på prisen også da. Gidder ikke å bruke så mye mer en 10K på et headset. Eller er Reverb G2 et bedre alternativ? Har aldri prøvd noe VR headset før. Men ser det er mange som klager på kontrollerne til reverb
 15. Hva sier oppgavebehandlingen, og CPU bruk? Siden du har bygget den selv, har du lagt riktig mengde kjølepasta på CPU? En gang jeg hadde på for mye kjølepasta, ble det veldig høy og varierende temperatur. Så lenge PCen står i idle, så skal temperaturen også være stabil
×
×
 • Create New...