Jump to content

Papirkurven

Medlemmer
 • Content Count

  4009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Papirkurven last won the day on February 28 2013

Papirkurven had the most liked content!

Community Reputation

579 :)

About Papirkurven

 • Birthday 03/08/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for tipset, men tror jeg prøver med scart først. Er ikke hos meg dette men på et lite festlokalet hvor det ikke er så nøye, bare det blir lyd 😄 Hifi life har nesten halv pris på div. Kef nå, så da ble det dolby atmos på meg. Kef Q350, Q150, Q250c, Kef Ci160QR og nye Marantz Cinema 60 😁
 2. Er en LG smart-TV som ikke er så veldig gammel. Var kun lyd inn, bak TVen (PC-AUDIO IN) bortsett fra et aux uttak for headphones. Men hørte at man ikke bør bruke denne til forsterker?
 3. Noen av dere vet kanskje dette. Har en gammel stereoforsterker som ikke har noen digitale utganger, kun phono. Kan jeg da kjøpe en scart adapter med lyd ut til TVen og koble den til forsterkeren? vil det da fungere og bruke f.eks. Chromecast som er koblet til TVen til å strømme musikk?
 4. Her er en Mod pakke som gjør HL2 VR en del penere. Anbefaler denne hvis dere ikke har prøvd den https://github.com/Ashok0/HL2VREssentials
 5. 8 timer til HL2 VR Mod slippes på steam! Lenge siden jeg har gledet meg så mye til et spill. Bare jævlig kjipt at jeg er på firmatur og kommer ikke hjem før søndag 😭
 6. Litt som i den nye Vikings serien. Plutselig kommer det ei mørk "strongwoman" som er jarl i skandinavia i vikingtiden. Det ble så dumt at jeg gadd ikke å se mere.
 7. Money, money, money.. Folk slutter vell å spille når de har gjort ferdig alle dungeons og fått full high-end gear. Så for at folk skal fortsette å spille og betale så må de vell bare gjøre det slik.. Jeg slutta med WoW classic med en gang jeg fikk høre Burning Crusade skulle komme..
 8. Tenkte på receiveren ja. Spørsmålet var vell mer om jeg skal kjøpe en 7.1 eller 9.1 receiver når jeg skal ha 5.1.2 oppsett. Men hvis det gir lite gevinst så er det kanskje lurere og ta de 5000 kronene som 9.1 koster mer enn 7.1 modellen og legge de til en effektforsterker? Ikke sikkert jeg trenger det heller. Er jo fornøyd med oppsette idag hvor jeg kjører bi-amp. Men må kjøpe ny receiver som støtter Atmos.
 9. Kan jeg kjøre bi-amp på fronthøytalerne mine hvis jeg har et 5.1.2 oppsett og receiveren er 9.2?
 10. Ja så dette jeg også, men fikk det fortsatt ikke til. Får se litt mere på det i dag. 😄
 11. Er dette kun for WMR briller? Fikk det ihvertfall ikke til med quest 2 😅
 12. Hvor enkelt er det og skaffe en Index i norge nå? Har syykt lyst på den jeg også. Bare pga. FOVen. FOVen i Q2 er helt rævva, som er ganske kjipt når jeg spiller mest flysims 😅
 13. Takk for tips. Disse så veldig lovende ut. Har ikke hørt om KEF før. Hadde i utgangspunkte tenkt på innbygningshøyttalere i taket. Men mulig dette er et bedre alternativ?
 14. Hei. Er det noen her som har god peiling på Atmos oppsett? Skal pusse opp stua nå og tenkte i den anledning og montere høytalere i taket så jeg kan få dolby atmos. Tenkte og kjøre 5.1.2 oppsett da soffakroken er veldig liten og fruen skal ha store vinduer, som også gjør at jeg må fjerne gulvhøytalerne mine og bytte de ut med stativhøyttalere. Tror dere jeg kan få et greit oppsett til ca. 30K? Trenger alt bortsett fra sub (Har XTZ W12.16). I dag har jeg en Marantz SR6008 og Klipsh RF-62 II og har vært veldig fornøyd med disse. Så jeg kunne tenke meg en ny Marantz reciever siden jeg kan disse. Hvis jeg skal ha et 5.1.2 oppsett da må jeg ha en reciever med min 7.1 kanaler? Hvis noen kan komme med tips til både høytalere og recievere så hadde jeg satt stor pris på det siden jeg har veldig liten erfaring og kunnskap om dette😄 Va med denne ( https://soundgarden.no/marantz/113335/marantz-sr5015-sort-hjemmekinoreceiver ) ? Eller blir det overkill hvis jeg skal bruke stativhøytalere?
×
×
 • Create New...