Jump to content

Papirkurven

Medlemmer
 • Content Count

  3956
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Papirkurven last won the day on February 28 2013

Papirkurven had the most liked content!

Community Reputation

586 :)

About Papirkurven

 • Birthday 03/08/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fikk en switch i julegave med svigers, og jeg må si jeg fikk litt sjokk av å se prisene på div. Spill inne på eshoppen. Finnes det noen andre utenlandske nettsider eller noe man kan kjøpe spill digitalt for litt mindre? Litt kjipt og betale 700kr for et spill man kanskje ikke liker.. Håper virkelig de tar til fornuft og ordner noe ala game pass.. 😅
 2. Oz, beste serien på HBO imo 😍 Six Feet Under er også veldig fin. Så har du jo The Sopranos, True Detective, Chernobyl osv.. Det aller meste på HBO er jo bra..
 3. Noen som har byttet skjerm/glass på P20 pro, hvor mye det koster? Klarte og knuse skjermen i helga..
 4. Noen som har noe tips til hvordan jeg får flex filament til å sitte fast i bedden? Hjørnene løsner hele tiden, også løsner hele printen. Har kjøpt PEI plate men hjap ikke så mye. Prøvd å juster bed temp også.. Hvordan er Geckotek?
 5. Er det slik at hvis man ikke oppdaterer spillene sine så forsvinner de? Ser nå at jeg mangler fult av spill på min xbox. De ligger ikke i queue, update eller ready to install heller. Husker ikke engang alle spillene jeg hadde. Jeg har xboxen hos dama som har 1mbit Internett så jeg får aldri oppdatert når det er store updates. Tenkte jeg skulle spille litt forza horizon 4, men den var borte og jeg må installere det på nytt...
 6. Hmm.. Har nå prøvd både battlefield 1 og battlefield V på xbox one, men ingen av de fungerer. Når jeg åpner spillet, så lukker det seg etter 3 sek og jeg kommer tilbake til home screen. Har prøvd div. Tips jeg fant på google uten hjelp. Noen som vet om fix til dette?
 7. Nei. For det er akkurat det Apple vil og derfor den ikke kan oppdateres lengre. Denne fungerer fortsatt knall til å se på film med, noe jeg kun brukte den til.
 8. Nei, jeg fant den frem for noen måneder siden, og da har den ligget ubrukt i over et år. Jeg får ikke brukt hverken netflix, viaplay eller andre apper. Kun Safari og noen få spill som fungerer. Får ikke lastet ned eller oppdatert apper fordi iosen er utdatert. Har forsøkt å googlet hvorfor, og finner kun ut at den ikke kan oppdateres lengre og det ikke er noe jeg kan gjøre med det.
 9. En av grunnene til at jeg aldri gidder noe apple er at jeg fikk en Ipad 2 med jobben når den kom ut. Brukte den mest når jeg var ute og reiste. Tok den frem en dag etter et år den lå og støvet ned. Nå funker ikke en jævla app fordi ios'en er utdatert og jeg får ikke oppdatert den fordi den er for gammel(?!?!) Er jo fortsatt en fult fungerende pad, men nå er den helt ubrukelig.
 10. Av og til når jeg drar fingeren over skjermen, så kommer det en blå strek etter fingeren. Det virker som det er helt random når den kommer. Jeg får den aldri frem når jeg prøver og få den frem. Til tider irriterende. Noen som vet hvordan man skal få denne frem, evt. hvordan jeg slår den av? P20 Pro
 11. Ikke mer enn et år eller to siden jeg kjøpte 6'ern spilte det igjen. Helt sykt bra spill.
 12. Noen andre med P20 Pro som sliter med databruk? Jeg har et 12GB abonnement, men all data blir brukt opp bare etter et par uker. Før jeg hadde P20, hadde jeg en S7 med et 6GB abonnement og jeg brukte sjeldent opp all data. Jeg bruker denne akkurat like my som den forrige. Når jeg går i innstillinger og sjekker databruk sist måned og summerer opp all brukt data stemmer ikke dette i det heletatt. Nå f.eks. står det i abonnemange mitt at jeg har brukt over 4GB allerde (siden 1.11), når jeg summerer opp all databruk ifølge mobilen, har jeg brukt ca. 1,5GB. Finnes det noen apper som leser databruk bedre kanskje? Må jo være noe som sluker data.. Kjipt og må betale nesten 1000kr i mobil regning hver måned når jeg betaler 379 for 12GB
 13. Hmm, mener det var litt "street fighter" grafikk også tror jeg det var på barneskole jeg spilte det. (15-18 år siden) Mulig jeg bommer der, men det er hvertfall veldig lenge siden.
×
×
 • Create New...