Gå til innhold

b-real

Medlemmer
 • Innlegg

  18 066
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

44 235 profilvisninger

b-real sine prestasjoner

2,8k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. For de/dere som ikke har hørt:
 2. Har bare hatt en sang jeg har våknet til sånn på CD-plate og det er Pink Floyd - Echoes. Våkner konsekvent av første "pingen" og jeg sover ganske tungt... Jeg er litt usikker på om jeg hadde tålt Ghost of Perdition
 3. Heritage er nok min favoritt, den sitter som et skudd untatt en sang jeg syns er meeh. Resten er akkurat så eksperimentell som jeg vil ha det.
 4. Skulle det bildet fra NRK vise at han smilte? Men..har hilst på nok høyststående befal i løpet av min tid i Forsvaret og jeg vet forskjellen på når folk faktisk har interesse og når de har en "hilsekvote" å fylle.
 5. Nå har ikke jeg sett et eneste flir over ansiktet under de intervjuene/debattene og jeg har fulgt med, skulle gjerne ha sett noen bevis for denne påstanden.. Har dere glemt kjernefunksjonee til Forsvaret? TTT! Få snudd en skute som Forsvaret er noe av det vanskeligte man kan gjøre. Rent militært virker det som han gjør det veldg bra, ytrer kloke tng i media og Forsvarets diverse podcaster, men organisasjonsmessg virker det som at det er mye læring å gjøre og ikke minst gjenninføre lover og regler om refsing og faktisk sparke inkompetente folk og ikke bare omplasserer folk opp og rundt i stillinger de ikke skulle ha vært i. På meg virker siste saken hull i hodet, mangel på "Tøm våpen kontroller" viser bare inkompetanse på alle nivå for et befal. Ja, de var/er FSK men det er noe av det mest basic tingen som eksisterer. Det å bare flytte folk opp over i systemet fungerer ikke og straffbare forhold må straffes. Bæsja på leggen har han gjort. Hadde forrøvrig gleden av å hilse på Kristoffersen under en Heimevernsøvelse før han tiltrodde i rollen som forsvarssjef, fremsto som genuint opptatt om hvordan vi hadde det og viser tydelig at han har vært fotsoldat selv en gang (panserbataljonen hvis jeg husker riktig).
 6. Your Honor...S02. Jeg vet ikke helt hva jeg skal synes. Cranston underleverer synes jeg, samme som i S01 og Michael Stuhlbarg finnes jo ikke skummel...3/6 dessverre.
 7. Ble kjøpt i 2014-2015 hvis jeg husker korrekt. Liten og snedig men litt for liten motor.. ellers ingen klager egentlig.
 8. EU-kontroll i går og i dag velger lille fiestaen og ikke starte...rart det der hvordan slike ting kommer samtidig. Jaja, batteriet er vel...9-10 år gammelt så skal vel ikke klage.
 9. Horribel oppbygging til omtrent ingenting ja. The Mandalorian leverer godt siste episode!
 10. Har brynet meg på Yelowstone. Piloten sitter som et skudd men resten drar noe fryktelig langtekkelge greier og ræva skuespillprestasjoner gjør det hele, underholdene men...tja..nok til at jeg så serien "ferdig". kevin costner leverer merkelig dårlig egentlig..problemet er vel at han også er bak kamera? 1883 spinnoff var grei, flott historieforteling. 1923 var er løft, her har man hentet "big guns" med Harrison Ford og Helen Mirren og det merkes at skuespillerene faktisk har erfaringer fra tidligere.
 11. Clarksons Farm S02 var veldig fornøyelig å se på. Skrev vel det forrige gang også, det å se Clarkson i noe som ikke er så jææææævla scripted og påtrunget morsomhet gjør susen. Byråkratiet tar en del plass i denne sesongen og med god grunn 7/10.
 12. THE CONSULTANT ser lovende ut, Får håpe Christoph Waltz har en serie og manus som er han verdig.
×
×
 • Opprett ny...