Jump to content

b-real

Medlemmer
 • Content Count

  17952
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2866 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

41330 profile views
 1. Da har en av mine favorittserier Shameless US over mange mange år nå er ferdig og jeg skulle så gjerne ønske det var mer. 11 sesonger med kvalitet, så mye morro William H. Macy har bare brilliert i rollen som Frank Gallagher.
 2. It's a sin Troverdighet over fjøla, innslag fra Neil Patrick Harris, Stephen Fry er alltid velkommen men ikke nødvendig for å dra historien fremmover om AIDS-krisen/epedimien eller hva en man skal kalle det for. Felte en tåre gitt på siste episode. 8/10
 3. Bare en dag til hos svigers...faen for et slit.. *sigh*
 4. Peaky Blinders falt heller ikke i smak hos meg, vet ikke helt hvorfor men..nei..det var noe som ikke fenget dessverre 😕
 5. Hvilken drøm er det jeg svarer på nå egentlig?
 6. Missforstå meg rett, jeg elsker lille satans lodotten vår, hun er 10 år gammel nå og kan vel helt sikkert bli 14-16 år..små hunder osv. Men jeg setter ikke den jeg er glad i gjennom operasjon for mye over 30K før det tilsvarer prisen på en ny hund. Har hun vondt så skal hun få slippe. Det er livsspannet til en hund, de lever ikke så lenge som vi gjør og jeg skal ikke ha en 2-bent hund med stomi (utlagt tarm) som er i livet for min del. Er det hennes tid så skal hun få slippe og jeg kommer faen meg til å gråte.
 7. Aha, takker og bukker. Fått ordnet meg et brukt 2060 super kort en så lenge.
 8. Give it a rest, finn.no gonna finn.no og folk prøver å tjene penger på det. Big deal, vi vet det alle sammen. Prisjakt.no viser en ETA hos Proshop som ikke står på nettsidene deres: https://www.proshop.no/Grafikkort/GIGABYTE-GeForce-RTX-3070-VISION-OC-8GB-GDDR6-RAM-Grafikkort/2878392 https://www.prisjakt.no/product.php?p=5618121
 9. GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC - 8GB fra proshop bestilt så får vi se hvor lenge det tar. Kvittet meg med 2060 super til naboen som var helt desperat da hans kort tok helt kvelden.
 10. Tykjepelk, noen som har et RTX-kort til overs som de ønsker å bli kvitt/selge? Naboen som er nogen lunde hardcore gamer sitt skjermkort tok kvelden, så jeg solgte han min RTX-2060 super kort uten å tenke på at nye kort faen meg ikke er å oppdrive noen steder Edit: Lagt inn bestilling på GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC - 8GB så får vi vente et par måneder
 11. Aha, da var det omtrent samme patenten. Takker!
 12. Hepp! Jeg prøver å finne tak i noen øreavlastere for masker til arbeidsplassen min (helsevesnet), etter 1-2 måneder med krav om munnbind i alle situasjoner omtrent så begynner ørene mine å streike snart og gnagsår bak ørene er ikke morsomt. makersmotcovid.no hadde en fungerende ordning tidligere men ser ut til å være avviklet/død prosjekt som ikke printer ting lengre dessverre. Ser de har print-filene liggende tilgjengelig men jeg ser ikke helt hvordan de ser ut, antar det er samme prosjektet som han guttungen som var omtalt i media for en tid tilbake. Finn.no får jeg opp et par alternativer men 40kr pr stykk virker da litt stiv pris, eller er jeg på vidden og er prisen innenfor?
 13. Boksen min tryna kraftig så kom over denne og den fungerte utmerket, men får ikke koblet til FAHClient what so ever, verken remote eller i browser. Fantastisk. git clone https://github.com/cdberkstresser/fah-control.git cd fah-control python3 setup.py build ./FAHControl FAHControl på python3, fungerer fint ser det ut som.
 14. Påbegynt Next (ser nå i skrivende øyeblikk at den ble kanselert) og angrer litt på at de faen ikke klarte å utføre dette bedre, glimrende tematikk å ta opp men gid så dårlig utførelse.. John Slattery skal liksom ha insomnia-syndrom og sover ikke men i helvette...folk dør etter x antall dager uten søvn..blæææh, første episode er ganske bra egentlig, men virker som det er bare downhill etter dette. Skal se den ferdig iallefall.
×
×
 • Create New...