Jump to content

Onyx

Medlemmer
 • Content Count

  6581
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

382 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MC Eiht - Compton Zoo https://www.youtube.com/watch?v=x3QgnZubn84 Rart ingen har sagt noe om MC Eihts 2017-album. *crip walking*
 2. Onyx

  Hiphopsample-quiz

  What a coincidence. Låta med denne sampelen har jeg lenge hatt lyst til å legge ut i modertråden for gjensyn/retrospektiv, men passer aller best å gjøre det på senhøsten/vinteren. Common - The Light (produsert av J Dilla) er svaret.
 3. Går det an å kjøre noe annet enn tysk premium? De ekte gutta har smaken i orden. Props. Ellers: The Infamous Life: Havoc on Meeting Prodigy, Creating Shook Ones and Mobb Deep's Legacy: https://www.youtube.com/watch?v=FzdmLasLFT0 Kommer med mer ut på uka. Jeg kan bruke en hel kveld på sånt som dette.
 4. Cinemateket i Oslo viser Christopher Nolans Dunkirk på 70mm. (også litt om 70mm-festivalen og Nolan-retrospektiv/-tema) (Montages.no) Nolan-retrospektiv. (Cinemateket.no) Hva er 70mm? (Cinemateket.no)
 5. Sover dere? Ice Cube - Good Cop Bad Cop https://www.youtube.com/watch?v=SSKRLZSzCXA Edit: Måtte legge til media-tag denne gangen (Chrome on Android.)
 6. Det tar lenger tid å få i stand GParted som live-cd/live-usb enn å benytte seg av diskpart. Trådstarter kan forresten prøve å kjøre diskpart i command åpnet med adminrettigheter i Windows hvis man synes repair tools/Windows Repair er skummelt. Og selvfølgelig do I need to state the obvious: ta backup før du begynner. Trådstarter har jo uansett prøvd å formatere, det har jeg tatt hensyn til i mitt innlegg. Bare velg riktig disk med select disk og du vil ende opp som en lykkelig nice guy.
 7. Hei, Hvis du ikke får det til med Diskbehandling (les: også åpnet med adminrettigheter) er neste steg diskpart. Gjør slik: 1. Før Windows booter, klikk på F8 et par ganger 2. Velg Repair Windows/Reparer Windows slik at du kan bruke command 3. Åpne command og skriv inn diskpart Siden du sier du har prøvd å formatere harddisken, så kan framgangsmåten være slik: 1. diskpart 2. list disk 3. select disk x (x=ønsket disk) NB. Viktig at dette er riktig 4. clean disk 5. create partition assign=e 6. exit Du kan følge framgangsmåten t.o.m. punkt 4 og gjøre resten på Diskbehandling. Se på dette som tips. Helt til slutt: forskjellen på clean og clean all og hvorfor du velger å assigne bokstaven E: Med andre ord holder det med clean. Det går også fortere. Premisset for bokstaven E er ditt opplastede bilde og at du ønsker en partisjon og derfor forsvinner partisjon F.
 8. Onyx coming throuhg here again og dere er late hele gjengen. Masse nytt i år og da tenker jeg på hip-hopen slik den var ment for å låte. Husker dere Ice Cube - Gangsta Rap Made Me Do It? Fortsatt relevant i dag, eller for å skrive det på engelsk for å referere til Still D.R.E.: Still relevant today. --- Pete Rock med banger sammen med Smoke DZA: --- Sadboy Loko - Gang Signs: Får gay-Drake til å tisse i buksa. Brutal beat. --- Talib Kweli feat. Styles P - Last Ones: Certified banger. Gamle travere viser hvem som er boss her. Får Future, Meek Mill, gay-Bieber og generelt gay-trap til å blekne. --- O.C., Pharoahe Monch - Night Rider: Certified banger. --- Meget, meget, meget bra materiale fra eks(?)-Wu-Tangere: Harde beats som forsvarer oss ekte hoder mot "hip-hop". --- Reks i samarbeid med neo-hip-hop-soul-lengende Apollo Brown: Husk: jeg liker også bangeren Jump Shots som Fresh Prince postet tidligere i år. Også har jeg spart denne helt til slutt: Fra Illmatic som nærmest definerer 90-tallssounden til dette? Lol.
 9. R.I.P. Phife Dawg. We do it like this: https://www.youtube.com/watch?v=FiOcVWQY2bc
 10. Preemo med den beste låta på plata, på Dr. Dre sitt eget album! Låta med Preemo + to-tre til var gode, ellers rimelig antiklimaks. Altfor mange new school rappere med plagsom 2014 flow som man blir lei av før låta er spilt ferdig. Ikke den avslutningen jeg så fra Dr. Dre. Det var synd å høre. Setter meg ned med hele albumet i morgen. Egentlig så forventet jeg også fysisk eksemplar av albumet på release i tillegg til digitalen. For dette albumet skulle jeg gjerne hørt på stereoen i kveld. Synd, synd. 90-talls-bangere på NRS nå forresten. Det får være trøsten.
 11. På tide med gjensyn av denne klassikeren: Raekwon - Incarcerated Scarfaces Kanskje RZAs hardeste beat.
 12. Fikk den ikke med meg før den blei borte. Jeg har vært i humør for breial west coast hip-hop selv og har spilt Dr. Dres 2001 (eller The Chronic 2001) i det siste. Deilige Dre-beats som maltrakterer trynet til Justin Bieber, Lil Wayne og Alexander Rybak. Det er albumet sitt det. The Chronic 2015/2016/20?? skal jeg ha på release.
 13. Det er så deilig å barbere seg med nytt Feather-blad. Det er proper TLC. Det stopper ikke opp, gir veldig tett barbering og det går fort. Alltid i dusjen. Fikk med en prøve av Prorasos barberkrem og den hadde en nice sting. Da er det bare å si forza Proraso (et italiensk produkt) og Il grande Feather!
 14. Billett er allerede sikret. Jeg er klar for proper action. "As the world fell, the madness began." - Warner Bros. Pictures Yeah!
×
×
 • Create New...