Jump to content

OddZen

Medlemmer
 • Content Count

  2555
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

134 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13931 profile views
 1. Fikk endelig bestilt Spigen Tough Armor fra Spigen UK, har ikke hatt det inne der før og den fra USA var kjempedyr. Noen som har tips til skjermbeskytter i glass som fungerer?
 2. Noen som kan anbefale en god film, eller serie for meg og kona som viser fram hva anlegget kan by på? Trenger ikke absolutt være atmos, selv om det er et pluss 😉
 3. Går det ann å justere opp volumet på kun en av bakhøytalerne. Den ene står litt lengre unna.
 4. I mitt tilfelle bruker jeg kun feste til bakhøytalerne. Bruker da denne fra jula https://www.jula.no/catalog/hjem-og-husholdning/hjemmeelektronikk/tv-og-bilde/veggfester-og-mobler/veggfeste-til-hoyttalere-929051/ Fungerer utmerket og tar lite plass, tilting og dreining er også et pluss for å styre lyden rett vei i både tak og i hodehøyde.
 5. Hade glatt kjøpt den til den prisen hvis jeg tenkte 65 tommer, istedenfor å vente flere mnd for kun å spare et par tusen maks.
 6. Der ja, bra tilbud det på en såpass ny tv. Bra tips!
 7. Hva med adaptiv modus da? Kan man ikke bare la den stå på å satse på at AIen velger å ikke skalere eller skalere opp til riktig tid og ikke bekymre seg noe mer? Velger den f.eks alltid å skalere opp fra 5.1 og 7.1 når den finner det mulig? Men det er kanskje bare vi som har nye qled fra samsung som har denne modusen tilgjengelig?
 8. Ok, men ved bruk av smart things appen gjør den alle stegene selv da og jeg trenger ikke å gjøre det du sier for å få oppdatert høytalerne? Har forresten fått opp 75Q85R som flere her anbefalte meg, og den er knallgod! Stor oppgradering fra UE65KS7005. Måtte kjøre litt andre innstillinger enn det endel anbefalte på nettet, f.eks. auto motion plus har jeg valgt å ha på hele tiden og ikke kun ved sport og mye raske bevegelser, følte det var litt hakking selv på enkle panoreringer, da særlig når jeg spillte av fra apple tv 4k via samsung hw-q96 planken. Men det varierte litt hvilke apper man spilte av fra der også. Uansett, takk for 2 gode tips !
 9. Oppdaterte du via smarth things appen eller usb? Når man oppdaterer via smart things appen, oppdaterer den da også bak og sub? Ved oppdatering via usb er dette to forskjellige oppdateringer.
 10. Takk for nyttig info og klargjøring av endel ting. Da har jeg tolket det rett da jeg nå bytter ut apple tv 4k med nvidia shield. Fant fort ut at det var umulig å finne innhold i DD+ forutenom et begrenset utvalg strømmetjenester
 11. Hifi guruer har et eget rom hvor kona ikke blander seg inn i inventar og plassering av absolutt alt 🙃
 12. Det kommer opp hos meg også, men så forsvinner det, og man må inn og ut på kilden for å få det opp igjen hvis man ikke fikk det med seg første gangen. Vet du hvordan man kan se om det er atmos om man gikk glipp av det når det vises den korte tiden når man starter opp filmen etc?
 13. Takk, hvordan spiller du av trailerne? Har prøvd over Plex og infusion på Apple tv, men der kom det ikke atmos. Jeg kjører hdmi kabel fra arc lydplanke til tv arc. Så kjører jeg aplle tv 4 til lydplanke. Hvordnan får du opp informasjon at det er atmos, det forsvinner jo etter litt, hva trykker du for at det skal komme opp igjen i displayet?
×
×
 • Create New...