Jump to content

OddZen

Medlemmer
 • Content Count

  2812
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

320 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15412 profile views
 1. Hei, @Potet1. Hvordan har de 3 første årene med 2018 Touran vært? Erfaringer, og vurdering om det var et godt valg hadde vært kjekt 😉
 2. Løsningen er jo enkel både for UEFA og Super league lagene, og resten av fotball europa. Sett makspris på spillere, f.eks. 700 mill. Sett lønnstak for spillerne i klubbene. Da kan ikke klubbene trekke fram dette kortet om at det er så dyrt, UEFA slipper å krangle med dem. Best av alt, det blir mere fair fotballmarked.
 3. Trolig for mye penger på spill og for mye juss for å kunne avlyse.
 4. OddZen

  Manchester United

  R.I.P Får håpe United kommer seg gjennom denne shit stormen som Superligaen er, på et eller annet vis. Men dette var svært skuffende, og gjennspeiler Glazer, i et og alt!
 5. Haha, ja, det fungerer nok bedre i et land enn et kontinent hvor ikke alle de beste vil være med engang. Dette er jo også slik det fungerer i f.eks. League of legends, hvor lagene kan kjøpe seg plass i ligaen. Hvis det går for dårlig med et lag og det ikke har god nok økonomi eller konkurranseevne, så er plassen din up for sale...
 6. Hvordan er det tenkt at nye klubber skal kunne komme seg til denne ligaen? Har du mye penger, kan du kjøpe deg en plass.... Spenningen forsvinner helt hvis ingen kan rykke ned, også når det heller ikke er en gulrot å vinne ligaen. Det høres helt latterlig ut, føles ut som en gutteklubb har samlet seg og bare begynt å komme med latterlige ideer til hvordan man kan tjene mere penger. Og hvor ideen de spinner på er fryktelig dårlig. Jeg kan ikke forstå hvorfor noen skal gidde å sponse eller se på dette opplegget heller, da man mister helt konteksten, ved å kaste all historie og tilhørlighet på bålet. Derfor tror jeg dette kun er en bløff og spill for å få mere penger og makt i dagens system.
 7. Seff handler det alltid om mere penger og makt. Men er det egentlig slik at disse klubbene ser på dette som reelt, eller er det litt slik som det er i en forhandling om mere lønn. Hvis jeg har et jobbtilbud jeg kan vise til, kan jeg forhandle om bedre vilkår og lønn i nåværende stilling. Selv om det aldri var realistisk å bytte jobb...
 8. Kan det være at de største klubbene rasler med sablene, i form av ny superliga, for å kunne bruke det som et virkemiddel for å få mere penger og makt i dagens liga og cup systemer?
 9. Hei. Jeg trodde kanskje dette var lagt på is, og ikke særlig realistisk når jeg leste noe om denne nye Europeiske superligaen for over et år siden. Men når jeg idag så dette i VG ble jeg nesten litt skremt. Her er det pengene som snakker, og man vet aldri hva som skjer da... For dem som ikke har fått det med seg er Super league en ny europeisk liga bestående av dagens 20 største europeiske fotballklubber. Disse storklubbene skal da bryte ut i en lukket Super League, som skal sikre disse klubbene større inntekter - på bekostning av de mindre profilerte klubbene. Medier melder om at følgende klubber ha signert en avtale om å bli med i den nye ligaen: Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham, FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Inter, Milan og Juventus
 10. The expanse har bergtatt meg! 3 episoder igjen av sesong 5... 😔 Noen som har noe lignende, eller annen sci fi med samme kvalitet å tipse om? Trenger ikke være så mye space.
 11. 1. Slutt å flytt til samme plass. Hvorfor skal alle til Oslo? Større etterspørsel = Høyere pris. Markedet styrer det. 2. Nekt personer å kjøpe bolig nr. 3. 3. Nekt selskaper å investere i boliger. Særlig i de områdene presset er stort.
 12. Hvil i fred Merko! Kondolerer så mye!❤️
 13. OddZen

  Manchester United

  Virker som om dette er sesongen et middelmådig United kan vinne ligaen.... Kanskje det som trengs for å få økonomi og ny giv til klubben etter magre år. Samt gi enda litt mere pusterom uten trenerskifte for våre unge tallenter å ta flere steg.
 14. Jeg ville fulgt legens anbefaling. At det kan være bivirkninger er baksiden, men det er mye verre å være deppa, irritert og sint til enhver tid, enn å få litt større matlyst, eller ha litt mere problemer med potensen enn vanlig.
 15. Ang. dosering må du høre med lege, men har selv fått beskjed om å øke dosen hvis det ikke har rett virkning. For meg hjalp Cipralex mot sinne og irritasjon. Sinne og irritasjon er de tydeligste tegnene på at jeg er deprimert og utkjørt. Jeg hadde vektøkning, pga. jeg spiste mer kosemat enn tidligere da jeg ikke spiste noe. Men verdt det, er som du sier forferdelig og med unger og kone, er det svært vannskelig å ikke bli sliten og sint av småting.
×
×
 • Create New...