Gå til innhold

OddZen

Medlemmer
  • Innlegg

    3 093
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

17 622 profilvisninger

OddZen sine prestasjoner

411

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke langt ifra 1 sekund raskere race pace for Red bull og Maxern hvis han virkelig gir jernet 😅
  2. Jeg tror ikke Red Bull trenger max for å vinne fører og konstruktør VM når de har så dominant bil. Jeg tror både Alonso, Hamilton, Russel, Leclerc og Sainz fint kunne gått inn og gjort det tilnærmet like godt som Max, men det er en påstand jeg kommer med 😉 At Max er den beste eller blant de beste førerne er det liten tvil om. Men så er det jo ganske mye enklere å kjøre alene i front uten at noen presser deg til å gjøre feil. Men det finnes nok statistikk fra de sesongene han oftere lå lengre bak i feltet og knivet.
  3. Det er mer drama utenfor banen og løpene for tiden, men det er vell ikke første gang i F1 historien har jeg fått med meg. Jaja, kanskje det som skal til for å sprite opp F1 hverdagen under denne Red bull dominansen.
  4. Meh. Fasiten ser dessverre ut til at Red bull er 0,5 sek raskere enn de andre. Syk bil de har bygget!
  5. Tror dere Sainz kunne passet inn i Red Bull?
  6. Red Bull virker ut til å være like dominant som i fjor. Sainz mot Leclerc gir oss litt god underholdning 😉
  7. Jeg har sett meldingene som er lekket og kjenner at jeg blir litt trist og skuffet av å se slikt. Av respekt og hensyn for familien, den involverte ansatte og Red Bull samt sporten, bør Horner gå av. Det er ikke OK at han fortsetter hvis bildene taler sannheten. Det er mest tragisk for familien og de livene som påvirkes av dette og at det brettes ut i offentligheten. Jeg syntes ikke at noen fortjener offentlig gapestokk for det som kommer frem i meldingene. Jeg er nok av den mening at det er et større overtramp å legge ut meldingene slik de har blitt gjort enn å faktisk være så på som Horner her var overfor en underodnet voksen kollega. Vi blir kun presentert biter av et større bilde og vi ser ikke det som potensielt gjør at Horner fortsetter å være så pågående helt til det åpenbart blir for mye. Meen Horner har gått over en strek som en ektemann, far og sjef ikke bør trø over. Alltid tragisk med slike personlige tragedier.
  8. Får håpe det, og at det er rett avgjørelse, noe vi må stole på. Jeg syntes han er fin å ha i F1 ✌️
  9. Hva tenker folk om Horner i F1, sett bort fra ryktene som går nå om dagen. Er det krise å miste han fra F1 sirkuset? Eller liker folk han godt? Hvem er eventuelt aktuell som arvtager?
  10. Best in the game! Hvor mye tjener Newey?
  11. Noe nytt ang. Horner i RB og varslet mot han? Mente jeg leste på reddit at det er utvikling i saken og at det faktisk tyder på at det er snakk om seksuelle anklager, som RB muligens har prøvd å vri mot at det gjelder hans lederstil. Men det er reddit og mye blir sagt.
  12. Joda, det er sant. Får håpe det ikke utvikler seg videre slik man har sett med endel andre. Men du har rett, det er jo ikke allverden det 😉
  13. For mye penger, makt og egoisme ødelegger de fleste personer, sjansen er ihvertfall stor hvis man ikke har enormt fokus på det og har nære personer som man faktisk lar seg irettesettes og korrigeres av så man ikke blir forvandlet til et egoistisk monster. Jeg skal ihvertfall aldri oppfordre ungene mine til å bli kjendis og stor stjerne. Jeg elsker dem for høyt til det. Da risikerer du at de må igjennom mer elendighet og personlig tragedier enn nødvendig.
  14. Dette er jo bare klassiske eksempler som dessverre ikke er de siste. Mennesker generelt har ikke godt av for mye makt og rikdom. Total egoisme og selvnytelse fører til etisk og moralsk selvutslettelse i lengden. Og hva sitter man igjen med da? Ribbet for det som skal være det som gjør oss til gode og samfunnsnyttige mennesker. Det er ikke godt for verken oss selv og dem rundt. Likevel trakter mange etter akkurat det, det må vell være en av de største løgnene vi menneskene lever og strever etter. Og det er vell her meningen med livet kommer inn, lever vi for pengene, er vi en slave under dem, eller er vi sjef over pengene og er pengene ment som et middel for at vi skal kunne gjøre godt, forsørge oss selv, våre medmennesker og samfunnet? Men det er en diskusjon for en annen tråd. Wow der grep noe tak i meg. Kos dere med dagens kamper! Fotball og premier league er et krydder i livet 😉👌
×
×
  • Opprett ny...