Gå til innhold

OddZen

Medlemmer
 • Innlegg

  3 061
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

17 254 profilvisninger

OddZen sine prestasjoner

385

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ingen salg av klubben? https://www.vg.no/sport/i/WRAW0G/boersras-for-manchester-united-verdien-ned-6-7-milliarder
 2. Er det plass til et navn til der i 500 millioners/milliard kroner i året klubben? 😅 De fleste nordmenn ville reist å jobbet et år der nede for en brøkdel, og noen er der allerede, enten som turister, arbeidstagere innenfor olje og gass eller finans. Det er skuffende men forståelig for de fleste av de navnene på den listen som valgte å gå dit, dessverre.
 3. Jeg endte opp med å koble 8Bitdo sn30 pro plus Bluetooth kontroller til Iphone 14 pro max, installere moonlight og streame fra PCen. Har også bestilt klip on feste slik at jeg kan feste mobilen til kontrolleren. Sparte noen kroner og jeg tror ikke at jeg ville fått noe bedre kvalitet på grafikk og bildeflyt ved å gå for noen av de andre aktuelle konsollene. Kan også spille alle spill jeg ønsker og emulere alt jeg vil. Batteritiden er også fantastisk mye bedre enn de andre alternativene 😉 Men en ting er jeg sikker på, og det er at det kommer til å bli større og bedre utvalg innenfor denne type håndholdte spillkonsoller. Så kanskje om 2-3 år er det mer forlokkende konsoller 👍
 4. Cash is king! Hater det, men det er slik verden blir styrt og folka med....
 5. Kommer det ny oppgradert versjon av Steam deck snart? Den er jo 18 mnd og har hardware som ikke akkurat er enormt spenstig. Så jeg føler at hvis man kjøper en steam deck nå, så er det kjipt å lese om at det kommer ny og bedre om noen få dager. Rog Ally har jo bedre hardware, skjermoppløsning og virker å være et litt mer framtidsrettet valg. Noen som har Rog Ally og kan fortelle litt om erfaring med den? Er det som å bruke PC bare litt mer krokete navigering?
 6. Kan man kun spille titler som er på Steam eller kan man f.eks. emulere Switch spill på Steam deck?
 7. De selger Rog Ally også, begge koster rundt det samme.
 8. Takk for tips, skal sjekke ut youtube kanalen. Jeg tenker nok litt nyere spill enn Gamecube spill, men takk for tips😉
 9. Hei. Er det noen som har prøvd og har erfaring og tips å dele når det kommer til håndholdte konsoller av typen hvor man kan emulere spill f.eks. Nintendo Switch spill, spille steam spill, Microsoft game pass spill, lokalt installerte spill av fra ulike kilder. Er det enkelt og lite knot? Stabilt? Brukervennelig? Er det god nok opplevelse til at man faktisk bruker det fremfor å sette seg ned forran PCen i et annet rom? Tenker da på konsoller som f.eks, Steam deck, Asus Rog Ally, Logitech G Hub etc. Jeg er PC gamer og ungene har Nintendo Switch, så jeg pleier å emulere Nintendo spillene deres på PC, som f.eks. Zelda. Men spiller mest PC spill via Game pass, EA, Steam, og standalone. Istedenfor å alltid sette meg i et annet rom vurderer jeg om det kunne vært en god ide å kunne spille disse spillene i sofaen mens kona f.eks. ser på tv om kveldene?
 10. Samme erfaring som meg på rewatch av GoT. Bedre bilde og ikke så mørkt som forrige gang jeg så season 8 så jeg så faktisk hva som skjedde i alle scenene, og jeg hadde all kunnskap fra tidligere sesonger ferskt i minne. Det hjalp også veldig å ha alle episoder av siste sesong klar til binging, så jeg var ganske positivt overasket og hadde mye mer glede av rewatch i forhold til forrige gang. Kjempebra serie i sin helhet!
 11. Hei. Jeg har nå montert 3 ventiler på 125 mm diameter. 1 ganske langt nede på vegg nær garasjeport, og 2 på loft i hver av de 2 mønene. Har også kjøpt en Flexit baderomsvifte silent eco 125 TH, som er fuktstyrt som jeg skal montere i en av ventilene i mønene for enda bedre trekk. Hvilken ventil bør jeg ha utvendig på ventilen hvor vifta er montert? Jeg ønsker jo at det er stort sett den naturlige ventilasjonen som skal ta seg av luftflyten, og at vifta skal kicke inn når luftfuktighet blir for høy. En kaldras/spjeldventil vil vel kun hindre den naturlige ventilasjonen når vifta er av? Bør jeg da heller ha kun benytte den ventilhetta som fulgte med friskluftsventilene som beskytter mot regn og dritt, og så får bare vifta surre passivt i begge rotasjonsretninger når den er av? https://www.staypro.no/flexit-aero-friskluftventil-125-mm-hvit-2364273
 12. Dette er helt vanlig praksis. Man betaler for levert vannmengde, viser måleren så så mange kubikk forbruk må man forholde seg til det, at eier må komme med eventuell forklaring til at det er feil er rettferdig nok eiers ansvar å bevise dette. Det går ikke ann å ha et system hvor man skal kunne forvente at man skal bare klage seg frem til en lavere regning uten å faktisk komme med bevis for at du ikke har fått det du har betalt for. Hvem får regningen til slike unnasluntrere og folk som nekter å betale? Jo, det er de andre innbyggerne, og det er ikke rettferdig en eneste plass. Det blir som å ringe til avisen som du abonnerer på, og si at nei, jeg leste ikke avisen de siste 2 årene, så det vil jeg ikke betale for, selv om du hjemme sitter med aviser datert to år tilbake i tid.
 13. Regnløp har jeg funnet ut at fungerer meget bra å ta opp og se i etterkant, bare å spole over utsettelser. Så slipper man potensielt kaste bort noen timer unødvendig👍
 14. Dyrets merke. Tja, jeg vil tro at chippen ikke er selve problemet, men eventuelt hva man tar del i og aksepterer ved å ta den i bruk. Uansett så tror jeg ikke at det er en datachip det er snakk om, men spennende tanke.
×
×
 • Opprett ny...