Jump to content

covah

Medlemmer
 • Content Count

  7572
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1937 :)

About covah

 • Birthday 07/04/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20610 profile views
 1. Dette er vel mer et lederproblem enn et teknisk Skype problem?
 2. Har utallige timer i X-Wing og Tie Fighter spillene. Dette var absolutt IKKE det jeg hadde håpet på.
 3. Ei jeg kjenner klagde over at hun bare traff "idioter". Ba henne forsøke en annen type menn enn de hun normalt trekkes mot, og da traff hun en som var perfekt. Har sett det flere ganger. Noen kvinner søker mot samme type menn gang på gang og blir brent hver gang. Da gjelder det å bryte mønsteret og prøve noe helt annet neste gang.
 4. Du vet hva en vaksine gjør? Høres ikke sånn ut... En vaksine trener opp ditt eget immunforsvar slik at den kjenner igjen virus. Hvis du da blir utsatt for smitte en senere gang, er det ditt eget immunforsvar som angriper og uskadeliggjør viruset.
 5. Alle Win10 versjoner bruker samme drivermodell. Dvs. at en driver som funker på 1507 versjonen i teorien også skal funke på 2004 også. Har du installert chipset-driverne? Det er det første jeg bruker å installere etter å ha lagt inn Windows fra scratch.
 6. Det er helt normalt at katter brekker seg for å få opp hår. Når katter vasker seg svelger de en del hår, noe av dette går gjennom fordøyelsen som vanlig, men noe må opp igjen. Noen ganger kommer det noe ut, andre ganger ingenting.
 7. Det kommer an på hvem som har produsert serien. Dersom det er NRK selv, er den tilgjengelig hele tiden. Dersom den er produsert av noen andre, har NRK som regel kjøpt rettighetene for en viss tid. Etter dette fjernes serien fra nrk.no.
 8. Første treffet du får dersom du google "download windows 10" tar deg til den offisielle siden for dette. Der står det forklart hvordan du gjør det.
 9. Det finnes områder som automatisk gjør forsikringene dyrere. Vet det er flere områder (bla. noen steder nordpå) hvor forsikringene er dyre fordi det har brent mistenkelig mange hus.
 10. Expanse, Jack Ryan, The Boys, American Gods, Good Omens, Carnival Row, Picard, The man in the High Castle
 11. Nå er det allerede norsk tekst på alle Mandalorian episodene... i hvert fall de jeg har.
 12. Hmm... forholdsvis dyr. Har du erfaring med den selv?
 13. Finnes det noen gode alternativer til Ring og Google's ringeklokker? Helst med lokal lagring og uten at alle dine personlige data selges videre (ala type Ring)?
×
×
 • Create New...