Jump to content

covah

Medlemmer
 • Content Count

  7630
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1984 :)

About covah

 • Birthday 07/04/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21440 profile views
 1. Grunnen til at jeg spør, er fordi veldig mange blander disse. De har feks. en 250 Mbit/s linje, og så klager de når målingen viser et langt lavere nummer, og skjønner ikke at dette nummeret er i MB/s og ikke i Mbit/s.
 2. Bare en liten ting... Måler du Megabit/s (Mbit/s) eller MegaByte/s (MB/s) ? Det er 8 bit i en byte. Man bruker ofte Megabit/s når man snakker om hastighet (feks. 1000Mbit/s nettverkshastighet), og MegaByte/s om lagring/filstørrelse. 1000 Megabit/ tilsvarer teoretisk 125 MegaByte/s.
 3. Ingen krav. De spurte meg om jeg var fornøyd, og det sa jeg at jeg var bortsett fra at jeg syns det var dyrt. Da kontret selgeren direkte å sa at jeg kunne få 4 mnd gratis mot å binde meg i 1 år.
 4. Flott at det er så mange eksperter her i gruppa. Som vi alle vet er magefølelsen det viktigste argumentet, og vi må i hvert fall ikke se lenger enn til egen nesetipp
 5. Nei. Leste du i det hele tatt artikkelen jeg linket til? Det er IKKE aktivitetsnivået som avgjorde dette, men en genetisk forskjell.
 6. Hvis du leser artikkelen jeg linket til litt tidligere, så viser det seg altså sånn at mens omtrent halvparten av befolkningen lagrer ekstra energi som fett, så omgjør resten av befolkningen om energien til varme. Så for den dette gjelder oppløses energien faktisk ut i løse lufta
 7. Permanent vekttap er veldig vanskelig. Biggest Loser er et prima eksempel på det. Deltakerne i Biggest Loser ble fulgt opp i 6 år etter at opptakene var ferdig: The 6 year Biggest Loser study: Why Is It So Hard to Maintain Weight Loss? (mayooshin.com) The average weight of the Biggest Loser contestants was back up to 290 pounds (approx. 132 kg). There was only one contestant who didn’t regain any weight. 4 of these contestants have reported—after this study was done—that they now weigh even more than before their participation on the show. Studien viser feks. at forbrenningen gikk betraktelig ned etter vektnedgangen. Dvs. at de måtte spise betraktelig MINDRE enn en gjennomsnittsperson bare for å unngå å gå opp i vekt. Å bare si "spis sunt/mindre og beveg deg" (nå peker jeg ikke på deg for jeg aner jo ikke ditt synspunkt i dette) bare viser at de som sier det ikke ANER hva de snakker om. Det eneste de gjør er å tråkke på folk som har blitt tråkket på i lang tid allerede, noe som ikke hjelper et døyt.
 8. Ja? Du overså kanskje noe i det første innlegget mitt?
 9. Det jeg reagerer på er de som da IKKE har dette genet, og dermed ikke har problemer med overvekt, stadig kommer med pekefingeren og (ofte indirekte) sier at siden de selv klarer å holde seg normalvektig, så må jo de som ER overvektige være late og dumme siden de ikke klarer det samme.
 10. Jeg er helt enig med deg om at folk må ta mer kontroll over sin egen helse. Kostholdet HAR mye å si. Det nytter ikke å sitte på ræva å håpe på at alt går bedre. Men reagerer litt på det jeg siterer deg på, da det er basert på utdatert info. Ca. halvparten av befolkningen har et gen som gjør at overskuddsenergi lagres som fett. Hos resten omdannes overskuddsenergien til varme. Når forskerne slår ut dette genet hos overvektige mus, blir de tynne, selv om de spiser like mye som før. Dessverre er det ikke bare å slå ut disse genene, da de er viktige for andre ting. Ta en titt på denne artikkelen: Fedme-gener senket forbrenningen (forskning.no)
 11. Ble ringt opp av Viken i går. Var utenfor bindingstid, så jeg fikk 4mnd gratis mot at jeg bandt meg i 1 år.
 12. Altibox har også en Android TV app. Er fortsatt i beta, men funker greit. Har selv brukt denne de få gangene jeg ser på direkte-TV. Fordelen er at du ikke trenger å tenke på VLAN/IGMP eller noe annet, så lenge Android TV enheten har nett, så funker den. Kan godt hende de har tilsvarende app til AppleTV, men det vet jeg ingenting om.
 13. Du vil mest sannsynlig finne noe info om dette i "Hendelseslisten" (høyreklikk på Start-knappen, så finner du den lett). I denne vil du se de forskjellige windows-loggene og begynne å nøste opp i hva som forårsaker restarten.
 14. Ikke helt enig. Alle disse (uskker på Asus?) har både maskiner beregnet på både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Modellene som er beregnet på privatmarkedet er som regel så pressa på pris at de har gått langt ned i kvalitet på deler. Modellene for bedriftsmarkedet er som regel langt bedre.
 15. Det finnes noe verre. Det stråler hele tida med en frekvens som er MYE høyere enn 5G, gjerne fra 3THz til 3PHz . Det varierer veldig på når på døgnet man blir utsatt for denne strålingen, men den er overalt, og er vanskelig å komme unna. Strålingskilden heter sola.
×
×
 • Create New...