Jump to content

Sjørøver

Medlemmer
 • Content Count

  1551
 • Joined

Everything posted by Sjørøver

 1. Tror jeg må se de første episodene igjen, for det fikk jeg virkelig ikke med meg.
 2. Kommer en del i slutten av august/september. Tror det blir værre mot november.
 3. Nå er det bare en uke til jeg reiser til Spa, om dere vil jeg skal se etter eller ta bilde av noe spesifikt så må dere bare hyle ut.
 4. Hadde vært bra om en kunne sendt kraften til østeuropa. Noen som kan kommentere hvor realistisk det som blir nevnt på bildet er?
 5. Det eneste som har skuffet meg mer en Polestar 2 det siste året må være EV6. Elendig skrudd sammen og full av bugs. Knirker mye, spesielt i seter og bagasjerom. Kniterer og knaker fra der setebeltet er festet rett med øret. Kommer også mye ymse knriking fra dash. Masse bugs som jeg ikke får fikset. Bilen skrur seg feks kun av om jeg åpner pasasjerdøren. Får ikke oppdatert OTA, må alltid inn på verksted. Har vært 6x mer på verksted en den forrige bilen vår, men må 1/6 av tiden. Fysj. Gleder meg til den blir solgt. I samme prisklasse kan du få en Panamera også, både med v6 diesel, bensin og suge åtter. Det frister også litt, men jeg snublet over denne som jeg seriøst må vurdere når polestaren er vekke: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=267955026
 6. Ligger vell noen brukte ute til rundt 700k, gleder meg til de blir veldig billige. Er visstnok litt kompliserte å skru på. Mye avanserte løsninger, må demontere mye når en utfører arbeid. Venn av en venn jobber på alfa i stavanger, der er det flere innom regelmessig. En annen bil som begynner å bli attraktivt priset: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=256418992
 7. Alternativet er jo ofte at det ikke blir lagd noe. Det er ikke overflod av historier som er fortalt i tolkien sitt univers akkurat. Er lagd noen få spill med originale historier, men det er alt for lite. Jeg nevnte den. Liker de ikke, og lever helt fint med det. Finnes mye annet bra jeg heller bruker tiden min på. Om jeg skal se det igjen så slutter jeg bare å se det når det blir kjedelig. Leser av og til litt fanfiction med alternativ slutt, synes det er litt spennende. Kan forsåvidt gjøre det samme med Lost også. De første sesongene er veldig gode, men det blir ganske brått kjedelig. Har fortsatt sitt de første sesongene mange ganger.
 8. Jeg vil heller at de produsere er del dårlig og middelmådig, med noen få virkelig gode, en at det ikke produseres noe som helst. Jeg kan faktisk bare se vekk i fra det jeg ikke liker. Synes star wars sequels er noe piss, men jeg er ikke målgruppen. Det er barn. Og de som vokser opp med de nå synes de er helt topp. Ser på alle onkel barna mine at de liker det meste fra Pixar også. Pust med magen, så går nok dette fint.
 9. Hvordan opplevde du rekkevidden på vinteren? Trenger ca 20km, så dekker det ganske mye av kjøringen. Jeg er at billig elbil ikke dekker de kravene vi har, så må nok vente noen år til typ id3 koster 150k.
 10. Noen som har erfaring med mini/bmw hybrid nå når de begynner å bli noen år gamle? Mye krøll? Hvordan er rekkevidden? Vurderer sterkt en mini countryman hybrid når vi kvitter oss med elbil. Har også sett litt på bmw 530e, men synes de er litt for dyre fortsatt.
 11. Den hadde veldig lav score når den gikk på kino husker jeg. Når jeg har fått tenkt litt på det, så var spesielt når hovedpersonen skulle fortelle om sine følelser og ting ble abstrakt som ødela. Spesielt når han *spoiler* setter seg ned på wiren mellom bygningene. Og jeg mener på den var veldig oppdelt og for lang, litt uklart.
 12. Hva er bråk? Jeg blir smått irritetert når nærmeste nabo fyrer i gang svensk danseband musikk på full guffe mens han maler huset, men liker lyden av en v8 som drar ut noen gir langs veien. Litt med måte, selvfølgelig.
 13. Hvorfor kjøper folk dyre klokker, sigarer eller holder på med hest?
 14. Støtter den. Hadde mini tidligere, både jeg og samboer digget den bilen. Kunne kjøre den veldig hardt uten at du ble kriminell. Veldig stas med kompressor lyd også. Anbefaler alle å se hele denne episoden fra top gear, diskuterer litt de som har diskutert i de siste postene her:
 15. Jeg har ikke noe problem med å betale en halv øl i måneden om de faktisk produserer ting jeg vil ha. Men når det blir langt mellom ting som interesserer meg, så bare avbestiller jeg. Tror den økte konkurransen bare er bra for oss som forbrukere. Det produseres mye bra innhold av mange nå. Synes dog mangelen på en europeisk konkurrent er veldig kjipt. Jeg begynner å bli veldig forsynt av at så mye er sentret rundt USA. Muligens det er derfor jeg foretrekker sci-fi og fantasy.
 16. Litt off-topic: Jeg har tilfeldigvis akkurat sett et par dokumentarer om utviklingen av tog i England. I starten så lagde de broer i støpejern, som ikke er et veldig heldig materiale. På noen broer så festet de også forsterkningene feil. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dee_Bridge_disaster
 17. Sjørøver

  Elbil-tråden

  Noen som har prøvd xpeng p7? Synes den ser ganske lekker ut, men er veldig skeptisk.
 18. Hvordan kraften blir levert har også veldig mye å si. Selv om polestar 2 og Cayenne turboen min er ca like rask, føles polestaren utrolig tam. Får litt sug I magen opp til 50, men så er det utrolig sterilt videre opp. Samboer, som er en kvinne, savner motorlyd så mye i polestaren at hun heller vil ha en diesel firer. Om bil skal være mer en ett transportmiddel, så tror jeg nok akselerasjon kommer langt nede på lista. Av alle gode bil minner så er nok det beste når vi rånte rundt i en Volvo amazon med doble webere. Gikk ikke veldig bra, jeg hadde en Mercedes med stor sekser på den tiden, men opplevelsen var helt magisk. Og du kunne faktisk tømme flere gir uten at du kom i fengsel.
 19. Disney skrur opp prisen. Har tidligere hatt årsabonnement. Kansellerer i protest. Opp 300kr/år på et par år synes jeg er drøyt. De leverer også relativt lite innhold som jeg og samboer føler vi må få med oss mens det sendes, så kan ta en oppsamling en gang i blant.
 20. Hva er ikke galt med den? Om du ikke har sett den, se hvor langt du kommer før du vil gi opp: https://www.amazon.com/Walk-Joseph-Gordon-Levitt/dp/B0163KQ55E Kommer det noen spennende filmer resten av året? Har sitt The Batman og Topgun på kino, og kommer ikke på noe jeg kan se fram til.
 21. Det er ikke et problem, motoren er designet rundt det. De bruker 0w-20 olje mener jeg på, det er enormt tynt. Blokken er også isolert for å holde på varme vil jeg tro, mange andre produsenter gjør hvertfall det nå. Det har også skjedd mye med oljekvaliteten det siste tiåret, på jobb kan jeg gjerne fyre i gang en 750kw sekser og legge på 200-300kw last når den er 30 grader. Tar ikke skade så lenge oljetrykket er innenfor spec. @kremt Ford Cosworth var bare 2L, men ble ansett som en vill motor. Samme kan vell sies om Lancer Evo, tror jeg? Volvo har en twincharged motor som lever 150+ hk/l, det må absolutt være godkjent.
×
×
 • Create New...