Jump to content

maanemann

Medlemmer
 • Content Count

  1897
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La Revolution og Barbarer på Netflix er ikke noe å se opp for? https://serienytt.no/2020/10/manedens-serietips-oktober-2020/
 2. Fikk litt "Hold your horses!"-følelse når jeg så prisen første gang selv. Så jeg skjønner hvor du kommer fra. Men gamle gode crpg er i krise så må er det bare å kaste penger på de som fortsatt driver med det! Er det forresten noen som får til å la fighter være en slags tank i spillet? Hvis ja "trenger" jeg noen tips.
 3. Det som er bra med dette er at det blir en slags diskusjon. Så til konklusjon og din liste over serier som ikke er min(e) sjanger(e). Så ja har du nok basert på det rett i at det ikke er en strømmetjeneste som ikke retter seg primært mot tenåringer. Dickinson, dog, står vi igjen med. Imdb lister serien som Biography, Comedy, Drama. Hvis det med Comedy menes at hovedpersonene er tenåringer (slik som i Reign) tenker som tenåringer og at serien hva som kan virke som friheter i biografidelen, sånn som at de troppet opp å lagde "furore" på universitet under en forelesning etc., og setter mye at nåtidens liberale tankegods inn datiden går dette meg hus forbi. I Vikingene dog skjønner jeg at nettopp det er humoren. Men hva med de resterende 2 sjangerene..(?) Hvis du mener at Reign, Twiligt Saga og Hunger Games retter seg først og fremst mot et voksent publikum også, så ser vi bare dette også forskjellig. Ikke noe galt i å se de seriene om man er voksen dog. For meg virker det som om de i Dickinson dog prøver å modernisere kostymedrama og samtidig henvende seg til et yngre publikum. Dette kan jo være en bra ting. F.eks det musikalske (i A Knights Tale stil) funker delvis. Klippingen og frisk på sin måte. Det er endel ting med kostymedrama som blir forutsigbare gjengangere f.eks fornuftsekteskapsproblemattikken. Forståelig at noen får lyst til å leke sjangeren. Tilbake til dette med markedsandeler ser man ved å google litt at Apple+ fortsatt er beskjedne. I appen forsøker de å hekte seg på andre og det er veldig forståelig. Som nevnt et. ab. som gir både Apple+ og en større strømmetjeneste kan ha noe for seg.
 4. Håper dette ikke regnes som spoiler, men når man møter Shadowheart sier hun at vi trenger en healer, men hun er en cleric selv som vel er en healer, eller mest healer i ea. Er det den greia i hodet hun referer til eller hvorfor sier hun healer?
 5. Vel her er det nok et innslag av smak igjen. De sjangerene du liker, liker ikke jeg ikke, og vice versa. Tenker vel mest på Dickinson. Med MMO er det vel ikke helt borte vekk å si at Ravens B. henvender seg til et ungt publikum ihvertfall. Nok ikke alt for mange 50+ åringer som ser den. See, som typisk ville vært i en sjanger jeg liker synes jeg var kjedelig og jeg orket ikke en hel episode. Og nei, den er ikke spesielt ungdomsbasert. Kredit til serien dog for å prøve noe utradisjonelt. Betviler ikke juryene heller på denne.
 6. Ja, og det bør da være noen andre enn Larian slik at man får en annen touch på det.
 7. Jeg synes denne er vel anvendte minutter ift hvordan de har tenkt combat. Jeg plukket opp et par triks her som kommer godt med. Jeg har et mer positivt syn på combat’en nå.
 8. Karate Kid har vel alltid vært best for helst rett før tenårene. Den er også veldig åttitalls og jeg må si meg veldig overrasket over at man lagde en serie av dette de siste årene. Akkurat som at jeg ville vært svært skeptisk til en serie basert på Rocky 4 eller Rambo 3.
 9. Først @Sarasin og evt. andre som påpeker at dette er early access og forvent bugs, er jeg ihverfall veldig klar over dette på forhånd og Larian kan kan i hvert fall ikke beskyldes for ikke å flagge at dette er early access og bugs etc. . Som kjøpere går vi inn i dette med åpne øyne og har gjort den vurderingen. Som jeg pleier å "si"; tar jeg imot bugs med glede hvis utvikler "dytter konvolutten," og legger lista høyt. Heller bugs og imponerende enn bugfritt og platt. Derfor er Daggerfall mitt topp 3 digitale spill igjennom tidene. 20 år var lenge å vente, og derav ea på meg. Tror du klasser etc. blir unlocked fortløpende iløpet av ea? Mener de har sagt det. Uansett legger ikke dette på hylla enda. Tipper du de som har sendt inn "feillogger" , evt.postet på forumet blir rewardet, eller alle vi som kjøpte i ea? Ang. setting har jeg ikke så sterke meninger ift å følge opp evt. storylinjer etc. fra BG1/(2). Sålangt mangler det en del på banteren, speilingen av karakterer som var så fantastisk i spesielt BG1. Det klassiske kjønnsrollemønstret som er snudd på hodet i forholdet mellom Jaheira og Khalid (Khalid pysete og Jaheira beintøff), likevel et intenst forhold. Minsc som snakker med hamsteren sin Boo og buser inn i situasjonene på en happy go lucky sinnstemning etc. . Samt den generelle banteren/småkranglingen imellom karakterene i partyet fordi deres aligmnment (forhold til naturen, opportunisme etc. ) er forskjellig. Så langt virker det som om Larian vil for mye og at karakterene skal være så forskjellige som mulig uten å tenke på matchingen opp mot andre for å skape sjarm/gnist. Håper jeg evt. vil ta noe noe feil her. Men det virker ikke som om dialogene er spilt i studioet med mer enn en en skuespiller tilstede. Videre savner jeg makroverden endel. Her er man på et mikronivå hvor det handler om å overleve og bli kvitt en fysisk/psykisk plage. Mens det storpolitiske faksjonsmessige i bestefall har en baksete rolle. Hvor er motsetningene mellom Sverdkysten og Amn f.eks., eller hvor er Flaming Fist og deres agenda eller andre større en deg selv greier. Combat: helt ening. Håper det kan tunes. Dytting: Enig i at det er over powered. Nerf dytting! 😉 Dialoger og overaskende utfall. Jeg la merke til det samme når jeg så Sven (ikke det at jeg er på fornavn, men husker ikke etternavnet) spilte. Her virker det igjen krampaktig. Det må være en hvis logikk ift utfall ift noe man kan vite ift til lore eller personlighetstrekk, og det trenger ikke skje hele tiden. Det er en fin balanse imellom twist og turns og at spillet blir for slitsomt/goofy. Litt mindre møllers tran blir bra. Ellers håper jeg noen kjøper Icewind Dale lisensen og går litt tilbake til røttene.
 10. Fikk et gratis ab. på Apple+ , glad jeg ikke har betalt penger for dette. Virker som om det henvender seg til et tenårings publikum, og det blir kanskje litt krampaktig i forsøket på å mordernisere gamle sjangere. Noe funker tildels, og andre grep, ikke. Ingen grunn for aksjeeiere i de store andre strømmetjenestene til å miste noe nattesøvn mtp Apple+. I USA er det vel en bedre deal med innbakt HBO Max eller noe. Uansett kan det jo dukke opp en bra serie før eller senere.
 11. Noen som vet hvordan man kan få opp tutorials man har «passert» ? Gameplayet er veldig uvant og tar litt tid å bli venn med (har ikke spilt Larian spill før). ikke ment som klaging, men kameraføring er clunky. Spesielt merker jeg at noen ganger savner jeg mer fugleperspektiv, menes andreganger mer froskeperspektiv. Noen som vet om noen triks på der ? 🙂 ellers tar jeg gjerne imot fortløpende patcher ja. Slik som bugfikser, nye klasser og skills etc.
 12. Veldig bra! Ser mer lyst på det nå. Det er sikkert en prosess å jenke AD&D regelsettet i sin motor meg sin mer actionorieterte combat flow. Håper de kan får til evt. justeringer. Noe det jeg likte godt med BG1 og Icewind Dale var muligheten til å detaljstyre partyet. Forstår det sånn at karakterene lever litt mer sitt egent liv i BG3, men forhåpentligvis går det ikek så langt at spillet nærmest spiller seg selv som i DA2.
 13. Jeg har betalt mine 540kr så litt seint for min del, men (til dere som har spilt det endel) er det så ille som Ars T. påstår?: https://arstechnica.com/gaming/2020/10/baldurs-gate-3-early-access-mediocre-rpg-amazing-rendering-engine/ Vet ikke hva F'en i Fextralife står for, men litt mer positivitet her:
 14. Ekspertene har påpekt at neste år blir verre mtp innhold. Stemmer det med ditt inntrykk (du som har litt insight)? Jeg ser Comey rule som den første serien fra Showtime på svært lenge. Så forøvrig en kjempeinteressant Youtube av Michael Moore hvor Jeff Daniels hevder at Showtime ville skyve serien til etter valget, bortsett fra at det er en ripe i lakken til Showtime, håper jeg denne serien er tegn på mer interessant stoff fra Showtime og ikke bare nye sesonger på gamle serier.
×
×
 • Create New...