Jump to content

maanemann

Medlemmer
 • Content Count

  2083
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah ok det visste jeg ikke. Klipsch modellen over har mye bedre lyd enn move, men kun Bluetooth , så det ble move. Mulig mardhsll og klipsch har omtrent samme lydkvalitet.
 2. Litt rart at nrk ikke sender/ legger ut em i skiskyting på web-tv ihvertfall. Svt sender lineært.
 3. Kjempebra at du er så god på det! Herlig blanding av nesten kreditt før det hopper til ramsalt kritikk der. Jaja. 🙂 for meg er interessant å veie denne vurderingen. En viss forståelse for at det skal deles ut kritikk på dette siden det veldig yesterdays News for veteranene her. Så ja det handler om å ville det nok og det skal jeg nok ha på kritikk på å ikke ville. Har nok noe å gjøre med ikke alt for stort tittelbibliotek i min sjanger også. det må også være lov å ønske seg en god kjøpsopplevelse særlig etter flere år. Litt som at halve moroa med å kjøpe pc feks på komplett, er kjøpsprosessen. takk til alle for innspill. Det styrker min ide om hvor dette står .
 4. Det er vel ikke bare jeg som mener at ps5 har vært vanskelig å få tak i. Nå i januar en bra artikkel på tek.no hvor det fra elkjop og komplett ble brukt frase at det nå var mindre vanskelig, og det er god beskrivelse synes jeg. Å si bra tilgjengelighet bli å ta i. jeg er helt enig at 7000 er den nye prisen man må regne med lenge fremover, sur ekstra tusenlapp for den skulle koste 6000. Det er ikke det jeg primært som overpriset , men de 10-11 tusen fra de som kjøpte for å selge videre rundt launch . Selv ønsker jeg å kjøpe når det er på lager for å unngå de stadig datoforskyvingene de som kjøpte rundt launch opplevde samt trplacement på doa. Så kan man si at det er snøen som falt i fjor og at de 1 mnd til lager nok ikke sprekker fult så mye. de lekkede spec’ene på pro ser bra ut. Kjekt å slippe 30fps osv. , men hvis de fikk den litt mindre uten varmegang/ustabilitet er det for meg den viktigste grunnen til å evt. vente. Vil ha med Blu-ray , men ekstern kabel for å gå ned størrelse i det daglige hører ut som en ide. Ikke ofte jeg installerer eller ser Blu-ray . Men ja jeg ser ikke for meg tilgjengelighet med det første . Så ender vel opp på en ps5.
 5. Dere? Så vi som ikke har fått tak i / vært villig til å kjøpe overpriset ps5 er en felles gruppe som er ute i kulda. 😉 uansett.. gjør det noe med en å vente årevis på noe (dog ikke noe jeg tenker på dag og natt) og sitt syn på den delen av Sony. Venter man et år til har man antakeligvis ventet størsteparten av totale ventetid allerede. I det perspektivet blir det kanskje ikke så rart å vurdere det. Jeg forstår også de som hopper over hele generasjonen.
 6. Jeg ser at det spekuleres i release 2023. Så da blir det en vurdering. Blir vel antakelig før jul da pluss en evt. forsinkelse … så da blir vurderingen kjøpe ps5 på våren eller vente et år på ps5 pro..
 7. Er det noen grunn til at ikke ps5 pro ikke skal ha samme leveringstrøbbel som ps5? Det er vel først på «ps6» at Sony har egen halvlederfabrikk.. (?)
 8. Enig i det som skrives ang hopp og på kvinnesiden varierer karakterene mellom 15.5 og 17.5 og kan fort bli rundt 16 med nesten fall. Mangel på nedslag trekkes det lite/ingenting for.
 9. Basert på lyd liker jeg klipsch the one ii best, men siden den ikke støtter wlan avspilling etc. ble det en sonos move på tilbud. Håper klipsch støtter mer i fremtidige modeller.
 10. Hvordan se Tv6 Sverige i Norge? synes Viaplay kunne hatt det slik at man bare kan bytte lydspor når man er interessert i hva svenskene mener.
 11. @Mr.MBra de landet ned på det. Bra jobbet av de som sto imot.
 12. Leder i fis er jo overraskende nok på gli, så ville ikke forundre meg om de er det. De fleste kom jo seg til ol den hangen de skulle utestenges også (dog for andre grunner)
 13. Jeg er på utkikk etter en grei høyttaler til musikk for å kunne bære med seg mellom rommene i bolig. Jeg tenker ikke alt for mye over "prislandet" på på link under, men synes denne hadde noe sped/plastikkaktig lyd. Finnes det andre høyttaler som er bedre i samme segment? F.eks Bose etc. https://www.hifiklubben.no/heos-by-denon-denon-home-150-traadloes-hoeyttaler/denhome150bk/
 14. Helt enig med deg der. Kjempeuniteressant med lag som går for et bedriftsnavn og består at de de hadde råd til å få inn på laget. Fullstedning uenig og skuffet over Klæbo her. Men helt enig når det GJelder "Formel1 Drive to Survive"-endringene som han snakker om (kamera på alle løpere etc.) Frida Karlsson misforstår vel helt. Dette er vel det motsatte av det hun er redd for som vil skje. Hvorfor ikke heller lære av skirskyting som har 25 aktive nasjoner eller noe og hvor de små nasjonene blir ringt opp av president/statsminister når de får medalje om løftes frem med en ekstra medalje av nasjonen (Regina Oja og Rene Zahkna). I skiskyting øker de jo til og med premiene denne sesongen.
 15. Takk! Da er det muligheter. Greit å slippe høytalere på stativ midt i rommet.
×
×
 • Create New...