Jump to content

maanemann

Medlemmer
 • Content Count

  2022
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

147 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanskelig å forstå at de nye reglene for oppløp i langrenn er så kontroversielle og hvorfor russerne mener at reglene favoriserer Norge…
 2. Ok. Ja det aller beste hadde vært om det var en telia app på smart tv’ene det frister ikke så veldig å bla opp snaue 2 tusen for å få en stabil telia app via Apple tv. jeg liker dog hvordan telia intergrerer sitt Eurosport pluss ab. inn i Discovery sin standalone app discoverypluss. Så kanskje blir det slik på Max også slik at man får hdr gjennom poeng og app integrasjon. Da kan jo se Max slik du beskriver. liker dog ikke at telia holdt av 2mnd ab. Når jeg tegnet og sa opp ab. på samme dag. Måtte ringe for å få det nedjustert til 1.
 3. Ok bra det da. 🙂 ikke lett å få det til å funke på BoX..
 4. Hvorfor har Stjernen (Fredrikstad) en fugl (regner med falk siden heter Falco) som maskot? Jeg skjønner dog at det kan være litt slitsomt å gå rundt dom ei stor stjerne, eller en planke. Jeg er bare litt nysgjerrig på hvorfor det ble falk ift lokalhistorie etc. , eller om bare bare valgte falk for det det er en kul skapning? Sistnevnte er noe det jo er.
 5. Hadde ikke egentlig det beste vært app på snart tv’en? Noen som vet hvorfor ikke Telia har det på Samsung? Mobilapp er jo finfin. så hadde vi sluppet å slite med å få hdr til å fungere. tv appene takler hdr bedre. Utover det bidrar Telia BoX med radio app siden jeg ikke har fysisk radio.
 6. Jo jeg mener også ha «hørt» det… Ikke noen nyhet, men husk at man i hvert fall kan bruke teliapoeng på paramount+ (Jeg oppdaget det for ca ei uke sida selv).Ikke nok innhold til å betale for ab. der synes jeg. Rust er jo kjedelig som kritikerne har beskrevet.
 7. Fikk du dette til å virke med nye kabler? Jeg får det heller ikke til å virke.
 8. Interessant det der at vel alle som har kommentert traileren synes den er dårlig, men ikke har sagt hvorfor. Jeg sliter litt også med det, men for diskusjonens del har jeg lyst til å prøve. Bare for andre å "korrigere"/fylle på. Jeg har ikke Prime, men opplever (uten særlig grunnlag) at det som der der er veldig stereotypt Hollywood, glatt, flatt og upersonlig. Mens engelske produksjoner ofte har mer sjarm og varme. Amerikanske independence (typiske Sundance valg) har ofte mye dybde, men det var også fraværende her. Traileren følte også ganske generisk, karakterer her føles som om de lett kunne vært byttet ut med andre fra andre univers og gjenbrukt mye at det andre. Nærmeste som finnes der uten i mal er kanskje Cursed på Netflix? Jeg har hørt mye av Fires of Heaven på lydbok og det med tempo og kvinnekarakterer er så påtakelig. Alt føles som om det går i 2/3 gear. Og jeg tok meg selv i tenke hvilken kvinnekarakter er det han skriver om nå da er så endimensjonale og like. Att på til har han skrevet svært mange av dem. 😉 Der er R.R. Martin så utrolig oppfinnsom og flink. Helt motsatt ende av skalaen. Jeg skjønner nesten ikke hvordan det er mulig å skrive så bra fra perspektivet til noe han ikke er. Om et års tid i teorien vel, sikkert pluss en covid-forsinkelse... Men nettopp den produksjonen bekymrer meg etter WoT-trailer. Ja, den har mye mer penger enn WoT, men håper ikke på en generisk produksjon her. Peter Jackson var så slik til mikse animasjon og cgi og få med masse sjarm og moro. LotR vil ikke funke hvis det blir grunt, upersonlig og uengasjerende.... LotR-teaser virket lagd over samme lest som WoT...
 9. Ja skuffende. Ser ut til at Aftenposten likte den enda mindre. er det noen som vet svaret på det sjalottløk stilte spørsmål til Telenor om ang. HBO Max for Telia og AltiBox?
 10. Jeg ser at HDR har blitt diskutert tidligere i tråden og at HBO Max skal støtte det. hvordan kan man se om hdr virker f.eks på en qled tv, og vil boksen støtte det fra HBO Max?
 11. Det var vel kvinnelige snikskyttere ved Stalingrad og eller Leningrad (?) Så de er vel innenfor der. er det noen som har spilt de fleste cod i ww2 setting som kan si om gameplayet har utviklet seg i enspiller siden det første spillet? Tenker på om det har blitt ting som call inn airstrikes, skigåing, deaktivere lyskastere etc. ? Altså ikke bare nye brett og bedre grafikk.
 12. Jeg har ikke spilt call of duty på flere år. Ser på wiki at spillet også skal ha enspiller Savner litt videreutvikling av gameplay i ww2settingen. Selv gamle rtcw hadde lt klasse med call in airstrikes. Skjedd så lite bortsett fra bedre grafikk i settingen siden den gang. Battlefield V hadde skigåing, det var en artig feature, men kan vi regne med klasser eller annen videreutvikling av sjanger her?
 13. Ja langt ned på lista er han visst det. Men han listet ikke blant stjernene. Vi får håpe HBO N. (eller snart MAX i Norge?) plukker opp denne fra Showtime.
×
×
 • Create New...