Jump to content

Kjøleskap

Medlemmer
 • Content Count

  1929
 • Joined

Community Reputation

2310 :)

Recent Profile Visitors

6925 profile views
 1. Det motsatte er ikke noe bedre. Gud vet hvor mange ansatte på jobb, men bare én person er i kassa, det er lang kø og hun må plutselig forlate kassa for å hjelpe noen som dreit seg ut i selvbetjeninga. Og dette var halv ni på en lørdagsmorgen. Det skulle liksom være en kjapp butikktur.
 2. Vær ærlige nå. Hvor mange av dere holder DogeBonk?
 3. Arcane må være det beste som har skjedd på seriefroten i år og jeg håper ikke folk avfeier det bare fordi det er basert på et videospill.
 4. Piggdekkgebyr. Her skal man straffes for å kjøre tryggere på vinteren og hva i all verden hjelper det om man faktisk betaler?
 5. Husker dere da de plutselig bestemte seg for at koronakrisen var over i slutten av september? Hvordan synes dere det går nå? 🤣
 6. Når politiet ikke skyter farlige gjerningsmenn er det galt, men når de faktisk gjør det er det plutselig galt også. Det skal ikke være lett.
 7. Noen her som har sett Eternals enda? Er den så kjedelig som folk skal ha det til?
 8. Hvorfor er mediene så opptatt av hvor mange som er smittet på samme ukedag i forrige uke? Hva i all verden er den informasjonen nyttig for?
 9. Det ble kanskje ikke oppfunnet i nyere tid, men det har bare vært en utbredt greie de siste årene. Ingen ville "kansellert" deg om du fortalte en vits om transpersoner i 2008.
 10. Så fint at de er enige da. Nå kommer nok alt til å løse seg 🤣
 11. Wes Anderson prøver i det minste å lage noe unikt og annerledes i en verden full av halvhjerta remakes, reboots og oppfølgere, så filmene hans ser jeg frem til hver eneste gang.
 12. Denne trenden med å vise høydepunktet på starten av videoer. Er det den eneste måten de kan få dagens ADHD-generasjon til å se videoer på?
 13. Denne kronikk-kranglingen om fårikål må være noe av det dummeste på lenge. Hvis du ikke liker det så ikke spis det eller noe. Hvorfor skal det være så vanskelig.
×
×
 • Create New...