Jump to content

Kjøleskap

Medlemmer
 • Content Count

  1801
 • Joined

Community Reputation

2159 :)

Recent Profile Visitors

6553 profile views
 1. Hvor mange Ed Wood-filmer bør man se for å få mest utav Tim Burtons Ed Wood? Holder det med Plan 9?
 2. Jeg har heldigvis aldri møtt noen sånne folk, men har sett altfor mange av de på internett opp gjennom åra.
 3. Jeg ser bare voksne i videoen. Hvor er barna som blir seksualisert? De fleste på den alderen har sett porno allerede, så dette er ganske tamme greier.
 4. Folk som legger ut på fjelltur når det er elendig vær, for så å måtte reddes. Hva skjedde med å vise respekt for været og værmeldingen?
 5. Noen som har sett eller har tenkt å se Cuties?
 6. Alle som klapper bør skytes med MP5-softgun på familiemodus.
 7. https://www.filmweb.no/filmnytt/article1438743.ece Nok en nyskapende idé i en verden full av remakes, reboots og oppfølgere.
 8. Oscar-seremonien har vært en politisk sirkelrunk så lenge jeg kan huske, så dette kommer ikke som noen overraskelse. Vet ikke helt hva de tror de skal oppnå med dette annet enn at de kan gi hverandre et klapp på skuldra for å tro at de har gjort verden til et bedre sted. Det er jo ikke akkurat sånn at en film automatisk blir bedre av en "fargerik" rollebesetning. Pleier å bruke Band of Brothers som et eksempel, siden 99% av rollene er hvite menn og det likevel er tidenes beste miniserie.
 9. Ikke strengt i det hele tatt. Mulan har superkrefter og trenger ingen trening siden hun allerede er mye bedre enn alle andre. Her er det bare å gratulere Disney med å ha misforstått karakteren fullstendig. Når skal de lære at det ikke er slik man skriver sterke kvinnelige figurer? Filmen mangler også alt det andre som gjorde originalen så bra, så da hjelper det fint lite om den har fine bilder. Disse live-action remakene blir bare verre og verre.
 10. Face the Music var ikke helt på høyde med Face the Music? 🤔 Men ja, gøyale filmer alle tre.
 11. Vil slå et slag for denne norske moderne klassikeren. 12 minutter med deilig progressiv metall.
 12. Minner meg om alle disse sakene om hvordan unge folk har hatt råd til leilighet og hytte, også er "tipset" at de har arvet millioner. Glimrende journalistikk.
 13. Denne tråden hadde jeg nesten glemt! F6A0
×
×
 • Create New...