Jump to content

Kjøleskap

Medlemmer
 • Content Count

  1775
 • Joined

Community Reputation

2122 :)

Recent Profile Visitors

6487 profile views
 1. https://www.nettavisen.no/nyheter/l'oreal-fjerner-ord-som-bleking-og-hvit-fra-sine-produkter/3423988279.html Er galskapen komplett nå?
 2. Pompeii hadde vel ikke akkurat en lykkelig slutt i virkeligheten heller, og takk og pris for at ikke alle filmer har det.
 3. Har ikke sett altfor mye av Schumacher, men Falling Down, Phone Booth, The Lost Boys, og Flatliners er alle gode filmer. Spesielt de to første. Synes også Batman-filmene hans er undervurdert. Batman & Robin er jo sinnsykt jalla, men den er ihvertfall underholdende.
 4. Synd at vi sannsynligvis aldri vil få høre en samtale mellom Trude og Steinar.
 5. Hvorfor tror folk at det er rasistisk å spørre innvandrere hvor de opprinnelig kommer fra? Det er et helt legitimt spørsmål som hovedsakelig dreier seg om nysgjerrighet og spesielt hvis man er opptatt av kultur, geografi og reise. Å tolke det som noe annet er typisk offerkultur hvor det er om å gjøre og tolke ting i verste mening sånn at man skal kunne ha noe å klage om.
 6. https://www.nrk.no/vestland/meiner-maleriet-i-bystyresalen-minner-om-drapet-pa-george-floyd-1.15045563 Dette er akkurat den type fjas som ødelegger enhver debatt om rasisme.
 7. Kjapt spørsmål. Ser at det åpnes for reiser til Danmark i sommer, men vil det også være innafor å dra til Færøyene?
 8. Likte ikke Solaris. Synes den virka interessant helt til han ankom romstasjonen, men resten var bare vås.
 9. Ukens morsomste logikk: Hvis du ikke synes det er greit at tusenvis bryter smittevernsreglene er du automatisk uenig med demonstrantene og støtter rasisme.
 10. Elsker når det skjer. Spesielt når jeg bruker engelsk tekst.
 11. Har alltid lurt på hvordan de kom frem til akkurat det tallet. 5%? Nei, det blir for mye! Grensa må være 4,7 og ikke en promille mer!
 12. Det der var ihvertfall en litt bedre metafor en den tåpelige greia om å slokke nabohuset hvis ditt hus brenner, som så mange har postet i sosiale medier i det siste.
 13. Skjønner fortsatt ikke hvordan dette kunne misforstås. Jeg sa aldri noe om at vedkommende parkerte for nærme, og hvis jeg skulle klaget over det så hadde jo ikke typen bil vært relevant. Nå var det heller ikke slik at det var hundrevis av ledige plasser, og man må jo nesten forvente at noen parkerer ved siden av deg.
 14. Ja, hvor tror du det er størst sjanse for å bli smittet? I en stor folkemengde der de fleste ikke bryr seg om å holde avstand eller på et kjøpesenter hvor du møter de samme folka som på kjøpesenteret i hjembyen og hvor det er mye lettere å holde avstand?
×
×
 • Create New...