Jump to content

Kjøleskap

Medlemmer
 • Content Count

  2106
 • Joined

Community Reputation

2686 :)

Recent Profile Visitors

7203 profile views
 1. https://www.dagbladet.no/kjendis/foler-meg-dum/77911453 Dette er det jeg forbinder med typisk woke tankegang. Absolutt alle ubetydelige småting skal være problematisk, som mangelen på mangfold og aldersforskjell i forhold.
 2. Reglene rundt søndagsåpne butikker. Vi kan ikke la butikkene være åpne på søndager, for da blir Jesus lei seg, men det er greit hvis butikken er under en viss størrelse, eller hvis den ligger i et turistområde, eller hvis det er desember. Kanskje vi bare skal la det være åpent uansett? Ikke at jeg trenger søndagsåpne butikker, men det blir litt tåpelig at noe ikke skal være greit bortsett fra en hel haug med sære unntak.
 3. Det som irriterer meg mest nå for tida er at folk klikker i vinkel så fort de ser noen bruke ordet woke, men så bruker de alle mulige lignende tulleord selv, som toxic, incel, karen, mansplaning osv. Da er man virkelig ikke noe bedre.
 4. Hvorfor tror du automatisk at det var en massiv kø fordi noen tilpasset farten på ekstremt glatt føre? Sier du at det ikke er greit å kjøre etter forholdene og at man må holde fartsgrensa uansett? Fordi det er det det høres ut som her.
 5. Strange World har vært markedsført så dårlig at folk flest knapt hadde hørt om den før den var på kino, så skjønner godt at den bomber, uansett om den er "woke" eller ikke. Det hjelper heller ikke at den ikke ser ut som en Disney-film i det hele tatt, men heller en dårlig etterligning laget av et amatør-studio. Ingen av bildene jeg har sett gir meg lyst til å se den, som er rake motsetningen til Encanto som så skikkelig fargerik og vakker ut.
 6. Synes Scandi Flick var den beste av spesialene siden selve serien sluttet, men ikke like bra som Mongolia og Colombia. Det tunnel-stuntet må være noe av det aller farligste de har gjort og det kunne endt langt verre. Det jeg ønsker meg nå, som jeg alltid har ønsket meg er en tur gjennom Kyrgyzstan, Tajikistan og Uzbekistan. Er vel en av få deler av verden de enda ikke har besøkt. Håper også de får mulighet til å lage den Sibir-spesialen de hadde planlagt til 2020.
 7. Folk som skryter av hvor voksne de er siden de liker ALT og kritiserer andre for å være barnslige når det er ting de ikke liker, men så nekter de å spise Grandiosa eller hamburger på MacDonalds fordi det er æsj. Det er matsnobberi det også og får dem bare til å fremstå som hyklere.
 8. Helt naturlig å heie på Walt. Man vil jo selvfølgelig at hovedpersonen skal lykkes, og man vet jo at det bare er fiksjon. Litt annerledes når det er "true crime", men der vet man som regel hvordan det ender uansett.
 9. Det er jo en sånn trilogi som egentlig ikke er en trilogi, akkurat som Dollars-filmene, Vengeance-filmene til Park Chan Wook og de filmene til Edward Wright som kun har et iskrem-merke til felles eller hva greia var der. Merker jeg ikke er noen stor fan av å kalle slike filmer for trilogier siden det kan skape unødvendig forvirring.
 10. Det der er jævlig irriterende. Noen ganger kan det være umulig å finne den opprinnelige videoen fordi det er alle reaksjonsvideoene som har vært mest populære de siste åra. Andre ganger har den opprinnelige videoen forsvunnet, mens kun reaksjonene er igjen og da blir man sittende å lete forgjeves i flere minutter.
 11. Alle kommentarfelt hver gang det kommer ny Pixar-film: "Hva om X hadde følelser" STFU allerede. Den vitsen ble gammel for ti år siden.
 12. Det spørs jo hvor det ekstra feltet slutter. Hvis det bare plutselig går fra 3 til 2 vil det ikke bli mindre kø, men hvis det ekstra feltet går frem til et kryss hvor mange svinger av vil det naturligvis bli mindre kø.
×
×
 • Create New...