Jump to content
Reg2000

Woke i moderne underholdningsindustri

Recommended Posts

1 hour ago, Gouldfan said:

Sandman tegneserien har blitt serie på Netflix.

Har alltid tenkt at Sandman var tilnærmet umulig å filme, men sett de to første episodene nå og det er absolutt bra. Den virker å være veldig tro mot  tegneseien utfra det jeg husker når jeg leste den for mange år siden. Noen kommer sikkert til å klage over at det er woke da fordi det er både svarte og kvinner med.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Gouldfan skrev (32 minutter siden):

Åh er lei dette maset om Woke, er bare sånn tida er. Foretrekker fargede og transer og gay på skjermen, framfor Blackface på kinoduken som synger,

-I Wish I was in Dixie....

Ånei, nå krenka jeg vel slave-eierne i 2022, det går begge veier...

Veldig enig. 

 • Like 3

Share this post


Link to post

Amen til innlegget ovenfor. Jeg tror også enkelte her inne hadde hatt godt av et lengre fravær av videoer av "Kvarteringen" og diverse andre antiSJW-youtubere.

 • Like 9

Share this post


Link to post
Outlier616 skrev (1 minutt siden):

Så du burde vel egentlig først og fremst følge ditt eget råd.

Det gjorde jeg allerede for ca et par år siden. Og da sluttet jeg etterhvert å se "wokeness" overalt.

 • Like 7

Share this post


Link to post

Det fine med livet er at man kan vrake og velge hva man vil se. Om du synes noe er helt horribelt så trenger du ikke se det. Om det er for "woke" for deg så ikke se det da? Synes det er relativt patetisk å klage over slike ting. 

Var folk som klagde at det var kvinner i et videospill.. Hallo. 

For min del er jeg glad det blir mer variasjon mellom hvem som spiller roller osv. Kunne ikke brydd meg om det var en svart person som spilte en gitt rolle selv om det i en tegneserie var en hvit en. Det er så ufattelig uinteressant. Det interessante er hvordan skuespilleren gjør jobben. 

Edited by Omnia vincit amor
 • Like 9

Share this post


Link to post

Jeg er så glad jeg IKKE henger meg opp i alt dette, for da virker livet for tiden å være utrolig kjipt. Liker Sandman etter å ha sett de første tre episodene!

 • Like 7
 • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post
Outlier616 skrev (8 timer siden):

Når du kvoterer inn grupper med brekkjern i IP'er pga. hudfarge, kjønn og legning, er det rasistisk, sexistisk og dehumaniserende.

Det er dypt respektløst mot både forfattere, eksisterende fans, og ikke minst de gruppene som blir skvist inn for å slå politisk mynt på én eller annen form for bisarr sjekkliste som den selv-hatende amerikanske eliten har.

En annen tid så var allmuen kjempeforbannet av at en kvinne jobbet som sanger, skuespiller eller i tv som hallodame.....

I gamle dager så var de så imot at kvinner sang, at de heller kastrerte små gutter mot sin vilje så de kunne synge lyst, eller være skuespiller....

I serier så er det litt mye gay roller for tiden, men i kinofilmer er det absolutt ingen..... Og fargede roller er alltid veldig stereotyp på film. Kino Film er jo så klisje ofte, at man er vant til det... Og reagerer på avvik fra normen. Dette tror jeg er årsaken til at vi reagerer sånn på svarte dverger i rings of power, eller en gay leder-rolle et eller annet sted.

 

Edited by Gouldfan
 • Like 6

Share this post


Link to post
12 hours ago, Outlier616 said:

Det er en interessant tolkning at verden går fremover ved å være MER rasistisk, MER sexistisk, og MER kjønns og legnings- diskriminerende - som om rasisme og diskriminering andre veien på én eller annen måte vil gjøre opp for det som har skjedd tidligere.

De av oss som alltid har vært liberale meritokrater vil vel påstå at det tvert imot er et stort steg tilbake.

Akkurat dette er dessverre mer sant enn de fleste forstår. Det som virkelig overrasker meg er at man også angriper de som kjempet for likhet for alle, i mange tiår. At vi ikke har utviklet oss mer er skuffende. Det virker som mange mister gangsynet og kaster stråmannsargumenter og beskyldninger alle veier. Det blir litt i samme gata som å si at alle tyskere var nazister, selv motstandsbevegelsen. Noen av oss klarer jo å ha flere tanker i hodet samtidig.

“The oppressed, instead of striving for liberation, tend themselves to become oppressors.”

Ellers venter jeg spent på flere episoder av The Sandman. Jeg liker serien uavhengig av cast og synes de gjør en sabla god jobb. Det var kjipt når jeg så forløpig siste episode i går.  

23 hours ago, Snikpellik said:

Moses Ingram er på ingen måte en dårlig skuespiller, men skuespill er et samarbeid med de andre fagfunksjonene. Regi, manus, script, foto etc. Ser ut til at det er det butter, da spesielt på manus og regi-siden.

Ja. Vi har alle sett gode eller lovende skuespiller gjøre dårlige roller.

Edited by Theo343 (takk for meg)
 • Like 4

Share this post


Link to post
21 minutes ago, Dotten said:

Leser man historiebøker, eller har levd noen år på planeten og opplevd livet, er det mindre rasisme, sexisme og diskriminering nå enn tidligere. 

Det tror jeg alle er enige om. Takket være manges innsats siste 100+ år. At man fortsatt fratar kvinners rett til abort i stater i et vestlig land er dog sjokkerende.

Edited by Theo343 (takk for meg)
 • Like 6

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...