Gå til innhold

Comma Chameleon

Medlemmer
 • Innlegg

  14 398
 • Ble med

 • Dager vunnet

  5

Alt skrevet av Comma Chameleon

 1. Om det er nytt eller ikke er jo ikke relevant. Forbud er jo ikke nytt det heller men det funker jo åpenbart ikke.
 2. Å brenne selv er jo ikke så ille. Akkurat som å gro selv ikke er ille. Det er denne smuglingen av dårlig alkohol fra utlandet som er ille. Og der er det jo utrolig lite av det. Det meste er jo butikk-produkter som blir smuglet. Og de absolutt aller fleste kjøper lovlig. Forsvinnende liten del av samfunnet som kjøper ulovlig alkohol. Hadde vi hatt samme prosent på narkotika hadde det vært fantastisk forbedring. Som vi ser med alkohol så foretrekker folk flest å kjøpe trygt og lovlig. Det samme vil skje med narkotika også. Spesielt hvis man fortsetter å ta disse narkogjengene samtidig som man legaliserer. Kanskje stoffmisbrukere driter en del i det, men de fleste som bruker narkotika er ikke misbrukere. Det flyter over av kokain, MDMA, marihuana som blir brukt av helt vanlige normale folk. Det er en grunn til at folk bruker test-kit og prøver å handle tryggest mulig. De som bruker narkotika til fest eller rekreasjon bryr seg absolutt om sikkerhet. Akkurat som de som bruker alkohol. Og så har du noen som er så alkoholiker at de drikker alt med en prosent i seg. --- Nå er jo dette bare en del av problemet med disse gjengene, men tar man fra inntekten så blir det å slite med å drive slik de gjør nå. Forhåpentligvis blir det mindre penger og dermed også færre våpen.
 3. Greit at de i Ukraina gjør det. Å begynne med det her i Norge hadde vært rart. Russland er jo tross alt mer enn Putin og co.
 4. Høyere straffer og deportering er jeg helt enig i er det viktigste. Legalisering er kun en annen ting som også hjelper. Hvor mange smugler alkohol/sigaretter eller kjøper det på ulovlig marked? Forsvinnende få i forhold til resten. Får man til det samme med narkotika så blir det et tryggere samfunn. Jeg driter i om folk vil ruse seg, men jeg fordrar ikke kriminaliteten rundt det.
 5. Dette må tas tak i ganske kjapt. Disse jævlene i den gjengen der er farlige og burde kastes ut av landet så fort som mulig. Jeg er ofte i Stockholm, sitter her nå faktisk, og har merket gjennom årene hvor ille ting har blitt. Og det blir bare verre og verre ser det ut til. Og veldig mye av skylden, spesielt i siste tiden, er pga den foxtrot gjengen og den "kurdiske rævhullet" som styrer alt fra Tyrkia. Stockholm er stort sett trygt og fint, men Oslo er mye mye bedre. Man ønsker ikke at det skal bli like ille Lovlige utsalg for narkotika hadde hjulpet å fjerne mye av pengene de tjener og kanskje dør gjengene ut etterhvert. Narkotikaforbudet er direkte med å fylle lommene til disse skurkene.
 6. 15 Pro virker bra. Jeg har alltid case på så ikke så redd for å skade den. Tenker jeg plukker opp en på neste DNB/Power-tilbud! I mellomtiden er jeg strålende fornøyd med min Apple Watch Ultra 2. Stor oppgradering fra min Series 6.
 7. Det er vel kanskje fortjent hvis man setter seg ned med en smarttelefon i baklomma, lol.
 8. Ifølge JerryRigEverything i videoen over var det kun pro max som slet. Hvor ser du at begge pro modellene er svakere? Det er ikke mye gjennomført testing akkurat.
 9. Kanskje ikke heeelt hva du er ute etter men nærmeste jeg fant
 10. Jeg hadde ikke brydd meg. Tvert imot har jeg i flere spill valgt å spille med proteser der det er mulig. Ikke misforstå og tror at jeg er imot at man kan velge fritt. Jeg støtter Bethesda i det. Jeg mener bare at den modden i seg selv ikke er skadelig, og at det å fjerne den var litt drøyt. Og det har ført til mer negativt fokus i ettertid. Det var en barnslig mod, men å bare la den dø uti intet hadde vært bedre og hadde gjort at den var latterlig. Nå er nok denne moden blitt en "martyr" for disse fjolsene og styrket deres sak.
 11. Fylte tanken, mens jeg lengter etter dagene der bensinprisen var halvparten av det den er nå.
 12. Kaotisk start lol. Håper de kan gi sargeant sparken mid-race
 13. Går fint å ha case eller går helt fint uten? Personlig liker jeg å ha skinndeksel utenpå. Mye mer behagelig å holde i. Ser bra ut også. Gjør også at man slipper småriper så den er verdt mer når man selger den.
 14. Litt uenig. Setup blir jo litt individuelt uansett, men jeg tror de lager raskeste bilen og så er bare max flinkere til å tilpasse seg. Max knuser Perez konsekvent, selv når Perez er på og leverer for å komme på andreplass.
 15. For en quali av Max. Et halvt sekund forbi nestemann. Helt sjukt. Ser jo på det Perez gjør at her er det ikke kun bilen. Imponerende. Jeg skal se løpet, men jeg gjør som idag og bare ser reprisen etterpå. Jeg er flink til å unngå spoilers. Orker ikke stå opp så tidlig på en søndag.
 16. Personlig opplever jeg at de kun ringer 1 referanse eller maks 2 i forhold til tidligere arbeidsplass. Noen ganger ingen. Jeg viste kun til vitnemål første arbeidsplass, ingen andre har sett på det. Så det er fullt mulig for noen å lure seg inn hvis de klarer å lure første arbeidsgiver. Etter det er det ofte kun referansene som blir ringt opp, ikke institusjonene. --- Attester/referanser kan være tricky hvis du intervjuer for en plass mens du allerede er ansatt uten å ha sagt opp. Letteste er å bli anbefalt av noen du kjenner, da slipper man litt på det.
 17. Avhengig av hvor dere bor så er det jo mulig å bare stikke innom en butikk. Eplehuset har hatt masse tilgjengelig og er fortsatt en del ut av 15 Pro i diverse butikker. Pro Max var det jo som forventet lavere mengde av så den er det verre med.
 18. Like greit. Å begrunne det med at de blir for sterke på strømmemarkedet var uansett dumt. Ingen er sterke der. Alle burde vel være glad hvis noen faktisk får det markedet til. Strømming av spill har feilet gang på gang. Stadia leverte vel beste teknologien men feilet på alt annet. Selv nye PlayStation portal er jo søppel med mindre du har enheten rett ved konsollen.
 19. Det er jo ikke så veldig mye å diskutere rundt de nye iPhonene som ikke er diskutert i alle nyhetstrådene. Om du har spørsmål så får du svar. Men fram til folk faktisk får telefonene så er det jo ikke så mye å prate om. Fra og med i morgen går det sakte over til førsteinntrykk framfor fraktstatus.
 20. WTF??? Med mindre du er streamer som åpner loot-boxer og i tillegg vet at det åpne ting på stream gjør at du tjener mer enn det boksene koster så er det jo sinnsykt.
 21. I så fall ville jo den vært billigere enn en PS5 og Spider-Man 2 hver for seg? Det virker jo rart for en limited edition. Nå ligger den jo til under 8000 hos flere andre også: Og ja det er fortsatt for dyrt for meg også, men det er jo en limited edition. Det koster ekstra penger å lage eget design i et lite opplag. Og så spiller de på det med "begrenset opplag" og dermed kan øke prisen. De som er interessert i denne er vel villig til å betale ekstra. Personlig ser jeg ingen grunn til å kjøpe en konsoll som har slike design. Det blir fort utdatert i mine øyne.
 22. Det er vel kun de på toppen som bruker vanvittige budsjetter og dermed har stor fallhøyde? Mindre studioer, indie-team og enkeltutviklere har aldri hatt det enklere/billigere å lage ting. Blender + Unreal (inkludert deres gratis-assets) lar deg lage spill med AAA-kvalitet i mange ledd. Scope blir selvfølgelig mindre, stemmeskuespill er vanskeligere osv, men man kommer utrolig langt med lite nå til dags.
×
×
 • Opprett ny...