Gå til innhold

itgrevelin

Medlemmer
  • Innlegg

    370
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av itgrevelin

  1. Eg så ferdig The Gentlemen, gir den 7/10, og eg liker stort sett Guy Ritchie.
  2. Har vi lært noe fra ukraina-krigen, hvordan moderne krig føres? Er det håndvåpen som gjelder? Eller er det andre ting man kan bruke penger på, som gir mer?
  3. Unge folk driter i media som vg etc, de er på tiktok etc og i en helt annen intern boble. Kan godt hende det får fullstendig motsatt effekt og, at skjellsord som "fag" fort blir på vei inn igjen om noen få år. Men å tro at de går i mot sin egen sterke kjønnsdrift og plutselig blir homo er å dra strikken så langt at det i seg selv er komisk. Å hive kjoler på små gutter i 5 års alderen setter eg derimot streken i sanden. Dette er for jenter
  4. Har aldri noen gang vært med på at noe besluttes med promille, klarer nesten ikke se det for meg engang. Mikrotransaksjoner og hvordan melke mest mulig ut av kunder kan eg se for meg, men vanskelig å se for seg vanlige arbeidstakere sitte med høy promille etter jobb å diskutere dette
  5. Eg bruker saks, og kaster driten i søppelet etterpå i ren protest sammen med kartong. Veldig mye dårlig brukervennlig design som har kommet siste årene, på alle felt. Hvem er disse folkene? Virker som leftover ingeniører, eller de som feilet, som sitter med de lettere oppgavene de heller ikke mestrer. TV kontrol, autoviskere, lysteknologi på biler, alt som er så "smart"..
  6. Kanskje er det mange som er enig med willy, og nå er språket flyttet litt til. Det er sånne små steg man får amerikanske tilstander av til slutt. Virker som man høster en haug med sure og frustrerte velgere, og nå skal gutta få utløp for sin frustrasjon mot kvinnfolk (og omvendt), litt som i sør-korea. Politikere blir skånet fra skuddlinjen, de er ikke målskive lenger, selv om de fortjener å få som pepperen gror akkurat nå. Er dette som er farlig med hjelpesløsheten mange føler, om politikere som erna bare står arrogant og trygt i den shitstormen sin og andre blir tatt litt ut på gangen, før de kommer inn igjen. Da velger man en annen "fiende".
  7. Er det noen spill som er populær nå, som er som Tribes 1/2 ? Er Helldivers slik? En slags miks med RTS og FPS og gjerne kjappe bevegelser. Elsket skiing i Tribes.
  8. Fordi kjønnene er ulik? Folk er forskjellig, og har forskjellig utgangspunkt til å løse en situasjon. Når de tar denne realiteten bort og din fysiske realitet bare blir visket bort kun for deg, blir det feil, og kan lett oppfattes som woke. Er mange filmer og serier som er svært overnaturlig, men som likevel har en fysisk begrensning, slik som game of thrones.
  9. Eg aner ikke hva hele nettet kritiserer som woke, eg sa hva woke betydde for meg, og eg prøvde dra inn en dverg for å synliggjøre at det ikke er noe spesielt med kvinner, det kan også være handicappede o.l. Å plutselig gi denne fysisk underlegne befolkningen ekstra kraft for å bevise at "vi er like gode, på samme vilkår" blir for woke. Man prøver å løfte dem opp unaturlig, når det finnes så mange andre måter å gjøre det på. Latskap eller woke? Kanskje begge deler.
  10. For som regel er ikke filmer john wick, og veldig ofte har de ikke superman krefter heller. Så da antar man litt mer realisme enkelte steder, selv om det flyr drager og det foregår svart magi i serien/filmen. I asiatiske serier og filmer der kampslossing er at en flyr over vannet (kinesisk stil?), og er mer som en dans, kan dette passe helt fint inn at kvinner og menn er likestilte fysisk sett. Og merk at eg nevnte ikke "dreper masse mennesker", for det gjør kvinner lett, bare på en annen måte enn menn.
  11. Eg klarer ikke helt sette fingen på woke i film/serier, men skal prøve på et eksempel. Tyrion lannister, en dverg og meget fysisk underlegen, må bruke sin karisma, status og penger og litt kløkt for å håndtere farlige situasjoner. Det hadde vært woke om denne dvergen skulle være like god som en vanlig mann, la oss si broren sin, i sverdkamp, og at på til være arrogant og skylde på at samfunnet har misforstått hans skjulte styrke. Ofte er det slik med kvinner i film som eg synes blir woke, og de som forsvarer dette har av og til litt sære argumenter som "whatabout john wick??". En annen ting som irriterer i underholdning, er når kvinnfolk tar på seg de verste toxic personlighetene fra menn, å være mega macho boss babe, og i tillegg banke opp menn i ekstremt dårlige kampscener. Kanskje ikke woke, men bare dårlig underholdning, men det skriker litt "vi er like gode som menn på deres premisser".
  12. Typisk arroganse å tro at bare fordi du ikke valgte meg, så har du valgt meg bort og alle andre valg eg tar bekrefter dette. Verden er blitt mye mindre enn da du var ung, det var en tid (10år siden) det kostet 1990kr en vei, 9000km herfra til bangkok, det var så billig at det var bare å ta en rask 2 ukers. Man gidd ikke reise i europa når man kan nå helt andre reisemål for en så billig peng. Og eg ser stor endring i kjønnsroller, eg merker det på meg selv og mine kollegaer som er i 30-40årene, nå er vi alle med høgere utdanning, men har også bekjente med lavere som også tar i. Min kones helse betyr så mye, at eg lager maten fra grunnen opp når hun kommer hjem fra jobb så hun ikke eter instant-nudler pga. hun ikke orker lage mat. Men er det så forferdelig mye husarbeid egentlig? Klesvask og oppvask gjøres av maskiner, roboter støvsuger det meste av gulvet, organisering av barns aktivitet er opp til hver familie hvor en legger i det, og da har en stort sett middag som eg ser på som den store aktiviteten, men smarte familier engasjerer også barna i denne aktiviteten, så det ikke blir fjordland. Og eg er skyldig selv i denne forferdelige off-topicen, eg lot meg rive med. Hadde vært fint å delt opp denne tråden, for no handler den om alt mellom himmel og jord i et parforhold. Mye kunne blitt tatt i en tråd om menn som blir valgt bort.
  13. Og eg synes det er veldig off-topic å klage på ting som ikke har noe med lykken av partner i thailand, og hvorfor dem er populære. Er enig i poenget at "krisen" for gutta har alltid vært, det er tøft å stå på bar bakke som ung 18-23 åring, mens kvinner er i sin mest attraktive alder. Hadde bare gutta hatt litt perspektiv og sett at alt dette går over, fullfør studiene og jobb med deg selv, for det er der du er i livet no, så kan du høste gevinstene senere, om det er med norske, svenske, asiatiske, europeiske damer. Synes det hele er syting fra guttenes side, at dem ikke får pult like mye som damer i en liten periode i livet. Personlig var eg heldig å få et fast forhold som varte i mange år rett før eg ble 18, så eg fikk "pult" fra meg, før det ble litt tørke under studier, så er ikke sikkert eg forstår frustrasjonen dems så godt.
  14. Du er i feil tråd, denne tråden er ikke "til dere som blir valgt bort". Kanskje først finne ut hvilken tråd du er i? Og bt artikkelen som er 20år gammel snakker fortsatt endel om gamle kjønnsroller, og 20år har helt andre type mennesker med ulik oppvekst. Både asiatere og nordmenn er annerledes enn for 20år siden. Tror ikke eg har møtt noen på min alder som har slike kjønnsroller med sine koner og kjærester fra utlandet.
  15. Å ikke velge en som har trålt gjennom 20-50 tinderkonger er ikke å være kresen, men å ha et minstemål av standard. Og hele tråden handler om at fiskene i havet ikke slutter med norges grenser, så handler omtrent resten av debatten at vi er haier som eter opp stakkars småfisk. Men man glemmer at disse fiskene faktisk ikke blir spist opp, men foret med ekstrem luksus slik at også de blir selvstendig og står på egne ben, kan skille seg, finne bedre ektemake om de ønsker osv. De blir norsk statsborger rimelig kjapt. Må da vel finnes statistikk på bruder fra thailand og andre asiatiske land som skiller seg etter norsk statsborgerskap et sted, eller? Og så sammenligne med resten av samfunnet. Mange av disse jobber i helsevesenet, og der tjener de ganske bra med alt av overtid og tillegg.
  16. Kanskje eg er litt sær, men eg synes denne serien var veldig god. Tok opp en tematikk eg egentlig ikke har sett før, selv om eg har hørt om serier som eg tror heter noe med "13 reasons why" eller noe i den dur. Det er en selvmord serie, hvor han møter døden/reaper og får 12 nye liv av ulike personer han lever gjennom. Eg synes i hvertfall dette var veldig original, ble tatt virkelig på sengen, men kanskje det finnes et flust av slike typer filmer/serier som bare har forbigått meg i stillhet. Men bare så du er advart, så er det endel kjærlighet i denne serien, selv om mange av episodene tildels er makabre. https://www.imdb.com/title/tt26225038/
  17. Tror du vil bli overrasket over hvor fort mennesker plutselig finner ut at dette er en god ide. Tror kjønnskampen og splitting av menn og kvinner i sør korea har mye å si, ikke prevensjon. Det er en bevegelse i sør-korea som går på å ikke date, gifte seg eller gi sex til menn. Tror den er ganske stor og. Samtidig sliter vel også Japan med lav fødselsrate, og er ikke de et ganske sterkt patriakalsk samfunn ? Er det i det hele tatt dumt at vi reduserer litt på formeringen våres, med tanke på bærekraft? Må alt økes og økes hele tiden? Har vi ikke snakket om en eldrebølge på 90 tallet, som skulle treffe oss som en tsunami nå, men som likevel er blitt løst med teknologi og at folk bor lenger hjemme?
  18. Men det betyr ikke at man vet hvordan er mann som blir sveipet bort kontinuerlig i 20årene føler seg, og hvordan alt kvinnfolk gjør blir fremmet og hyllet, mens menn er tapere som seiler akterut, og i tillegg til sarkasme om problemene deres på statskanalen i debatten. Eg kan si med hånden på hjertet, å få seg et ligg var veldig viktig for meg. Husker eg gikk en periode uten, og det føltes ekstremt belastende mentalt, og den gløden eg fikk når eg fikk meg noe var som en lettelse, større motivasjon for å gjøre studiene mine osv. Sex er fortsatt viktig den dag i dag. Man kan risikere og få en generasjon menn som ikke føler de har lyst å bidra mer til samfunnet, for de har ikke noen motivasjon for å jobbe lenger, og kanskje de blir lette offer for høgresiden. Dette er ingen tjent med.
  19. Reklame er så cancer for meg at eg aldri hadde brukt disney om det så var gratis med reklame. Heldigvis for meg så tillater moralen min å finne alt hollywood skvipet på nett. Tror eg må smøre meg med tålmodighet og vente til alt er ute, noen serier er bare mye bedre å se alt med engang, 1-2ep om dagen.
  20. Du er blant den eldre generasjonen, du vet ikke hvordan virkeligheten er for menn og kvinner i 20-30årene nå, med disse appene som har tatt over diskotek og fest.
  21. Er shogun japansk med hollywood forankring og ameriansk språk? Synes det føles ekstremt rart å høre engelsk tale i traileren, mister veldig mye kraft for min del, selv om det var noe japansk der.
  22. På min arbeidsplass opplever eg dette lite, men det var en fyr som var helt rabiat på en konferansereise, han ble en liten snakkis. Litt morsomt, men han ble ikke utfryst på noen måte. Han er en spesiell ung skrue, sånne finnes. Personlig holder eg meg alltid langt unna sladder og baksnakking, deltar ikke viss noe sånt skulle komme opp, eg trekker meg bare stille unna da. Aldri opplevd ledere som baksnakker, men har opplevd at dårlige ledere blir baksnakket når de er horribel i jobben sin. Synes det er greit å snakke om sin leder, både positivt og negativt. Min nåværende sjef blir baksnakket positivt.
  23. Aldri forstått meg på den "smarte" biten når det gjelder TVer. Hva som er så nødvendig der egentlig? Trenger kun input mode pc, og kommer så og si alltid til å styre alt show i stuen med tastatur og mus. Har selv LG, og den jævla fjernkontrollen irriterer meg så grenseløst når eg må gjøre noen små justeringer som lysstyrke, low blue mode etc.
  24. Kanskje det ikke irriterer meg, men ganske tragikomisk hvor forskrudd kvinnehjernen er i blant, når dem gjør noe så idiotisk som dette. Hvem liker det stygge mannetrynet til høgre? Har en følelse at kvinner i vest ønsker å se sterke og vakre ut, mens de i asia ønsker å se søte og snille ut, slik hun til venstre.
  25. Bruker du seriøst Makta som kunnskap om politikere? Det er jo bare en røre alt sammen med noen tilfeldige føtter i fakta. Gro i Makta var en meget bestemt dame kunne du sagt
×
×
  • Opprett ny...