Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må fortsatt ha Steam for å spille. Nei, skal jeg rose et selskap er det CDProjekt. Installer, spill og ikke noe i mellom. Det trenger ikke være vanskeligere.

 

Nei. Det må du ikke. Om du har Steam-versjonen, må du installere det gjennom steam. Så kan du kopiere spillet hvor du vil, du kan avinstallere steam til og med. Og du trenger ikke kjøpe det gjennom Steam. Du kan bruke Gamersgate. Da slipper du steam totalt.

Lenke til kommentar

Lurer på om det er noen muligheter for å få norsk språkdrakt på Epic Mickey 2 når det er kjøpt i Wii store. Kjøpte det til barna, men de kan jo ikke engelsk. Ser at spillet som er i butikken kommer på norsk.

Latterlig at man ikke kunne velge dette da jeg kjøpte spillet. (var jo også billigere i butikken en online)

Lenke til kommentar

Fikk den på julaften. God stemning, fullførte Mario her om dagen (masse igjen å samle dog). Skal ha en gjeng over på litt Nintendoland party på nyåret. Og frem til Rayman kommer i februar så blir det fullføre litt Wii godbiter som jeg ikke har rukket over pga. tid. Tenker da spesifikt på Mario Galaxy 2 og Metroid Corruption som jeg begge har klokke tilsamme 2 - 3 timer på desverre.

 

Sykt genialt at det kan spilles på den lille skjermen egentlig. Jeg som er en sports idiot må ofte ned prioritere gaming i helgene fordi det går fotball/ski hele dagen. Men i rom julen nå har jeg fint kombinert det med å spille samtidig... fantastisk:)

Lenke til kommentar

Hm, hadde ikke fått med meg at wii u allerede var hacket, og at det er mulig å softmodde virtual wii inni wii u'en. det gikk fort

OMFG! Så det betyr at nå kommer vi til å møte morraknullere i onlinespill som hacker for å vinne? Allerede nå, en måned etter lansering? Jeg hater sånne folk så ekstremt mye. Jeg vil ikke spille mot hackere enten de spiller FTW eller FTL. Hovedsaken er at man vil ha et rent rom fri for hackere. Jeg husker i Mario Kart Wii, sånne jævla FTL-hackere joinet og ville ikke stikke. De tror at så lenge de taper med vilje, så er det rettferdig for oss legit-spillere. Reglene til FTL-hackere er å skape så mye kaos de kan på banen; sende en million blåskall etter hver eneste en som tar over ledelsen, bruke lyn på tilfeldige tider for å forsikre seg om at ingen har stjerne eller bullet til å dodge lyn og bli uovervinnelige lap 3 de siste sekundene for å vinne, vente ved mål og spammer en million wall-bouncing grønnskall så du skal bli truffet og miste din ledelse rett foran mål og mye annet. Også taper de med vilje, for de tenker siden de hacker, så må de jo være rettferdige og komme på siste og la oss andre vinne. FTL-hackere tror at de skaper en ny morsom måte for legit-spillere å spille. Har snakket med noen sånne hackerdrittsekker før fra online communities og de har hjerne på størrelse med en brødsmule. Hvilke del av ''de er uønsket uansett hvordan de spiller når de hacker'' er det de ikke skjønner? Sånne folk fortjener å bli slått ned for å ødelegge andres moro med vilje bare for pur f***! Da vil jeg heller spille mot FTW, for ofte så fokuserer de bare på å ligge på 1. hele tiden uten å ødelegge for deg item-messig. Håper bare vi ikke ser sånne drittsekker så tidlig i onlinespill på Wii U...

 

Edit: Beklager min ordbruk! Er sjeldent jeg skriver sånn her på forum, men jeg ble veldig irritert nå, følte jeg. Hvem liker vel hackere, enten de spiller FTW, FTL eller hacker på en diskrè måte for at folk ikke skal finne det ut, så folk kan tro de er gode bare for å få en bra friend roster ved å lure folk. Mange folk har vært så patetiske og tatt MKWii såpass seriøst, at de må jukse på en sånn måte at de ikke blir sett fordi de er noobs og suger, men vil at folk som tro de er gode. mange har blitt tatt i å hacke med videobevis og latterliggjort for legitspillerne, slik straff hackere fortjener! Jeg har selv tatt en som var godt kjent i MKWii-communitiet før da jeg spilte det hele tiden for en del år siden i å hacke. Men jeg hadde da ikke mulighet til å ta opp, og har fortsatt ikke det, så jeg fikk aldri avslørt han for de andre, bare jeg vet sannheten om denne enkelte tullingen. Det skjedde i 2010 og jeg hadde fått min bullet bill legit, og du kan ikke ha to samtidig. Så bruker jeg min lap 3 når jeg har kommet halvveis gjennom siste runde og ser bak meg at han er i en bullet bill også. Konfronterte han om det på skype før jeg sletta han, og han ble veldig skvetten, godt tegn på at han hacket og vet at han ble oppdaget. Vedder på at idioten begynte å svette bak skjermen også. Det er utrolig hvor egoistiske folk kan være i onlinespill. Jeg har aldri hacket og kunne aldri tenke meg å synke til et sånt lavmål uansett hvor ofte spillet irriterer meg med så mye rape.

 

Jeg er egentlig ikke så overrasket over at Wii U er hacket allerede, konsollen suger jo. Min har frosset minst 6 ganger på under en måned etter kjøp på lansering.

Endret av AgeOfRave
Lenke til kommentar

En mnd siden Wii U kom ut nå, folk like fornøyde?

 

Personlig har min samlet støv i et par uker nå :nei2:

Konsollen er bra, den. Men spillene, derimot... Vet det bare er en måned siden Wii U kom, men har gått lei spillene for lenge siden, og ser ingen spill på horisonten jeg er interessert i. Kjipt, men burde ha forventet det etter Wii.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, forsåvidt enig, har kost meg med mass effect 3

 

Men har hatt meste glede av å spille wii spill med dama, aldri hatt det så gøy, hu hater egentlig spill, og har brukt 5-6 år på å få hu til å like noen. Og endelig, med wii party og mario party 9, så er det full fart, og det har vært forbanna morsomt :D

 

men igjen ,dette kunne jeg gjort på en wii uten problemer

Lenke til kommentar

Tja, hadde Mass Effect 3, Batman, Darksiders 2 og Assassin's Creed 3 før Wii U i det hele tatt kom. ;) Men når det er sagt fant jeg en ny figur til Skylanders: Giants jeg ikke har fra før, så da ble det Skylanders på Wii U også... Det verste er at var verdt det. Har gått gjennom historien i Skylanders: Giants på PS3, men hva så? Ennå veldig mye å gjøre. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...