Jump to content

LarZen

Medlemmer
 • Content Count

  17764
 • Joined

 • Days Won

  5

LarZen last won the day on June 20 2018

LarZen had the most liked content!

Community Reputation

7129 :)

About LarZen

 • Birthday 09/09/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Blitt bekreftet at det er et over 1år gammelt konsept klipp ifra PC versjon under produksjon.
 2. Tiden er inne for en egen tråd for PlayStation5. Om ryktene stemmer så er det ikke lenge til vi vil få ganske så mye informasjon. Denne posten vil oppdateres når offisiell informasjon slippes mest trolig iløpet av februar.
 3. Veldig positivt overasket over serien. Tids hoppingen var veldig klønete gjort synes jeg men ellers meget fornøyd. Det som overasket meg mest egentlig var hvor ekstremt bra Ayna Chalotra er som Yennefer. Hun gjorde hele første sesong for min del.
 4. Når en ser hvem kilden er så er der nok stor sjans for at dette stemmer.
 5. Dumt for dem som skal til E3. Men for resten av oss som ikke skal dit og som kommer til å se time etter time med innhold på nett så har det liten til ingen betydning. Om vel å merke Sony skal vise frem saker å ting. Noe dem må vel gjøre enten med et eget show en plass eller med kun video informasjon skulle en tro. Det har nok endel eksklusive spill osv dem vil vise frem. Alt annet vil jo Microsoft vise frem så det er jo ikke noe problem for oss å få sett
 6. Digital Foundry bekrefter hva jeg har tenkt 😏 https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-can-microsoft-deliver-next-gen-experiences-while-still-supporting-xbox-one?fbclid=IwAR2zh1shPVNphrcFSt3RMiM1h1PuizGWQUoG9c2iNDpg9GMUDeOcG3_rwAM
 7. Korrekt at Microsoft nå går for skalering av spill ala det vi ser på PC. Og mange mener da at Xbox One,S og X ikke vil holde igjen Series X på noen måte. Det er feil. Hadde dette vært PlayStation Pro og XboxOneX vi snakket om så hadde det vært riktig det veldig mange (veldig bastant) nå mener. Men både Series X og PlayStation 5 vil kunne streame betydelig mer data en idag. Nå kan spill utviklere lage spill ifra grunnen opp til å ta utnyttelse av dette og vi kan få spill som både sees og oppfører seg veldig annerledes. Ikke lengre trenger en å lage spill som tar ibruk triks for å laste inn data da en har nå så mye båndbredde at en kan kjøre mye av det i sanntid. Ikke flere korridorer,heiser,film sekvenser eller andre triks for å gi spill tid til å laste inn data. Se for deg et stort open world spill hvor et massivt jordskjelv skal skje idet du er på område X. Isteden for å "lure deg" til å å gi spillet tid som fks med en film sekvens eller andre triks så kan det nå skje umiddelbart og på en skala ikke mulig tidligere. Sier seg selv at det kan bli kanskje så heftige ting som kan gjøres. Mange tenker nok som så at PC har hatt SSD i mange år nå. Problemet der er at utviklere har ikke laget spill designet for SSD. Greit nok ting laster vesentlig raskere men streaming av data i spill...nei. Første spillet vi har sett som krever SSD på PC er Starship Citizen. Det første av nok mange spill som vil kreve SSD på PC i tiden fremover når Series X og PS5 får full fokus ifra utviklere. Hoppet i CPU også vil gjøre mye mer en å øke fra 30 til 60+fps. Mer npc's på skjermen, bedre Ai, fysikk osv osv..
 8. Det er bra på mange måter men også synd for entusiaster som løper ut for å kjøpe disse nye konsollene på lansering. Ikke misforstå meg det kommer til å bli en ganske så betydelig hopp selv for dem med en XboxOneX. Men vi kommer ikke til å se spill som tar ibruk det fulle potensialet til Series X på en stund når disse eldre maskinene også skal kjøre disse spillene. Og det er jo synd. Så jeg håper virkelig at ryktene om at PS5 vil ha eksklusive spill til den stemmer. Ja synd for dem som ikke kjøper en PS5 eller Series X på lansering men når jeg bruker 4-5000kr så velger jeg å være litt egoistisk på hva jeg vil ha av spill tilgjengelig... 😋
 9. Synes der er litt dumt måten det blir feiret på. Det er 10 millioner som har prøvd spillet og mye er nok pga det er mulig å prøve det så si gratis. En kjapp sjekk av achievments viser et veldig annet bilde med 66% som har satt seil ifra øya du starter på. Kun 42% har fullført en Gold Hoarder voyage. Og kun 11% har kjøpt en ny blunderbuss....
 10. Gikk det bra å legge til begge kodene?
 11. DigitalFoundry skriver idag at GPU’n i Series X er 12TF 😲
 12. Jepp, hadde jeg spilt på PC så hadde jeg nok gjort det samme
 13. Synes den ser bra ut jeg. Den kommer nok til å sparke greit ifra seg den der. XboxOneX har gjort at PC’n har blitt minimalt brukt. XSX vil nok pensjonere PC’n helt for meg og veldig mange. På høy tid for dem av oss som aldri har hatt sansen for PC.
 14. Prøvd litt idag via et buddypass. Prøvde på PC via wifi og da et gammelt wifi kort i min PC. Noe uklart bilde men latency er overraskende bra. Om det ikke hadde vært for oppløsningen så hadde jeg glemt jeg spilte vis streaming. Så bra fungerte det for meg. Må få prøvd via Ethernet kabel da der forhåpentligvis hjelper på oppløsning. Men det fungerer det her altså. Game streaming virker!
 15. Å ikke tilby det samme som konkurrenten gjør og kommer til å mest trolig utvide dem neste årene høres ut som en avgjørelse han kommer til å angre bittert på. Men det gjør jo valget bare desto enklere. Vil du ha en total konsoll pakke så kjøp en PlayStation.
×
×
 • Create New...