Jump to content

LarZen

Medlemmer
 • Content Count

  17790
 • Joined

 • Days Won

  5

LarZen last won the day on June 20 2018

LarZen had the most liked content!

Community Reputation

7138 :)

About LarZen

 • Birthday 09/09/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39525 profile views
 1. Noen som har tips til hvilke type og hvor en kan kjøpe munnbind/maske? Finner noen med usikker på om det er bare svindel og tull...
 2. Du må gjøre barnet dit sin konsoll som din hjemme konsoll.
 3. Jeg tenker på løsninger og spill design. Som er hvorfor utviklere er så glad SSD nå endelig kommer til konsoll. Utviklere ifra Sony har utrykket hvor spennende og revolusjonerende SSD/IO på PS5 er og det er jo ikke rart. For det første så er det skikkelig imponerende. Men for det andre så lager dem kun (stort sett) spill til PlayStation. Så dem kan og vil utnytte det. Men andre som lager spill som skal kjøre på flere plattformer kan ikke og vil ikke designe for kun hva PS5 og high-end PC’r også etterhvert kan klare da dem må ta hensyn til alle dem andre. PS5 spill kommer ikke til å få versjoner av samme spill som har helt andre level design pga hva en så rask SSD kan gjøre. Det sier seg jo selv... Det gjenstår å se selvfølgelig. Men så langt så ser det her veldig ut som enda en Cell situasjon.
 4. SSD/IO farten er styrken til PS5. Raskere en noe som er på markedet idag og som vil etterhvert kun «matches» på high-end PC. Når utviklere starter å designe spill rundt SSD (noe ingen gjør idag utenom Starship Citizen som kommer engang i 2050) så vil det være retta mot hva gjennomsnittet har av moderat raske SSD. Ikke hva PS5 og high-end PC’r har. Akkurat som Cell så kommer det til etterhvert å være kun Sony sine studioer som kommer til utnytte PS5 sin SSD. Igjen så ser det ut som Mark Cerney har vært med å designe noe som egentlig er helt rått (noe Cell også var) men som blir for unikt i det store bilde.
 5. Dessverre ser det ut som PS5 sin SSD kommer til å bli en ny Cell situasjon.
 6. Et skikkelig beist. Bedre en hva gjennomsnittet har av PC og slik vil det nok være en stund. Skikkelig artig at det nå kommer så store forandringer.
 7. Ser unektelig veldig veldig bra ut det her altså. Skal si Xbox har gjort leksa si denne gangen. Nå som hardware biten er ute av veien så skal det bli spennende å se spill fremover. Blir nok haugevis å se på dette online E3 showet som dem skal ha. Det eneste jeg er skeptisk med ang Series X er håndkontrollen. Der virker det som PS5 kommer til å ta ting videre ved å få bort ifra disse gamle rumble motorene og få på plass ny moderne haptic. Og enda mer spennende disse adaptive triggerne. Høres veldig kult ut på papiret...så får vi se da hvordan det er i virkeligheten.
 8. Om jeg skal gjette så kanskje det kommer til PS5 og PSVR2 engang til neste år? Et nytt PSVR2 headset og det spillet der på slutten av året ville nok selge som hakka møkk..... 😁
 9. Du er nok i veldig godt selskap! 😄 Sony har vært alt for trege denne gangen synes jeg. Microsoft synes jeg har gjort en veldig bra jobb med å bygge opp hype siden dem viste Series X. Men folk kommer nok til å gå av skaftet når endelig PS5 blir vist og en får mer info etc. Michael Pachter fikk spørsmål ang dette og han mente det ikke burde bli et problem da produksjon kan flyttet til andre fabrikker med kun en liten pris økning. Men det han kanskje ikke tenkte på er hvordan det står til med produksjon av alle delene som skal i disse konsollene da det aller meste av det blir laget i Kina. Så det spørs....
 10. Da får vi se da om det stemmer at det kommer noe PS5 info idag. Er hele tiden nye rykter osv men grunnen til at jeg har et lite håp om at det er idag er pga AMD skal snakke om deres nye GPU'r etc den 5. Så kan hende Sony vil få ut endel info før det. Skal ikke se bort ifra at det plutselig dukker opp en Wired artikkel igjen...
 11. Navi er ny og mye mer effektiv arkitektur. Så 12Tflops er egentlig langt mer om en hadde sammenlignet med fks dagens konsoller.
 12. Et skikkelig beist. Men trenger mer specs... Skal bli spennende å se hva Sony har på lur.
 13. Den vil være det med PS4 spill. Men håpet er at den er det med resten også. Men det spørs...
 14. Hva er det dere gleder dere til med PS5? Noe spesielt dere vet kommer eller noe dere håper på? Selv så ser jeg veldig frem til at vesentlig flere spill vil være 60fps. Forhåpentligvis dem fleste. Men så er jeg også veldig spent på den kontrolleren med disse adaptive triggerne og fjerning av rumble motorer i fordel til nye moderne haptic motorer som vi er vandt til i mobil telefoner. Burde åpne opp for endel nye sanser mens en spiller og utvide innlevelsen enda mere.
×
×
 • Create New...