Jump to content

LarZen

Medlemmer
 • Content Count

  17751
 • Joined

 • Days Won

  4

LarZen last won the day on June 20 2018

LarZen had the most liked content!

Community Reputation

7112 :)

About LarZen

 • Birthday 09/09/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Prøvd litt idag via et buddypass. Prøvde på PC via wifi og da et gammelt wifi kort i min PC. Noe uklart bilde men latency er overraskende bra. Om det ikke hadde vært for oppløsningen så hadde jeg glemt jeg spilte vis streaming. Så bra fungerte det for meg. Må få prøvd via Ethernet kabel da der forhåpentligvis hjelper på oppløsning. Men det fungerer det her altså. Game streaming virker!
 2. Å ikke tilby det samme som konkurrenten gjør og kommer til å mest trolig utvide dem neste årene høres ut som en avgjørelse han kommer til å angre bittert på. Men det gjør jo valget bare desto enklere. Vil du ha en total konsoll pakke så kjøp en PlayStation.
 3. Noen vil nok si han er en pervers, barnslig, desillusjonert mann. Andre et geni. Det er en grunn til at denne mannen er hyllet av spill industrien og spillere verden rundt og nå også store navn i film industrien begynner å anerkjenne hans evne til å lage og formidle historier. Kunstnere har i århundrer vært missforstått og en har ikke forstått budskapet og teknikker i malerier. Det er først når en har begynt å gjøre det at en ser hvor genialt det er. Det er nok tilfellet med mange som misliker Kojima sine spill også.
 4. Huff... Håper virkelig ikke dette er hvordan den blir. Er på høy tid Sony erkjenner at symmetrisk plassering av stikkene ikke er optimalt.
 5. Er du som meg sliten og lei av krangling om hva som er best av forskjellige konsoller? Eller den evige PC er best diskusjonen? Lei av folk som hele tiden skal hakke på andre eller produkter/spill når alt du har lyst å lese er hvor gøy denne hobbyen er? Vel da presenterer jeg "Den hyggelig tråden om spill som hobby". Her er det kun lov å skrive positive ting rundt denne hobbyen. Har du opplevd noe artig i et spill? Gleder du deg til et kommende spill? Eller har du hatt en hyggelig online opplevelse i et spill? Da er dette plassen å dele det på. Her er det 101% fokus på det positive. Alt annet vil bli rapportert og moderert. Så del deres positivitet i denne ekstreeemt hyggelige tråden!
×
×
 • Create New...