Jump to content

LarZen

Medlemmer
 • Content Count

  18316
 • Joined

 • Days Won

  6

LarZen last won the day on May 25

LarZen had the most liked content!

Community Reputation

7711 :)

2 Followers

About LarZen

 • Birthday 09/09/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

42376 profile views
 1. Er nok mange som kommer til å bli overasket når spillet lanseres til neste år....
 2. Det her er et så perfekt eksempel på hvilke type folk som har så problem med Rings of Power.. 😆
 3. Beste måten å fase det ut på tror jeg ville vært å sette et årstall på full stopp og salg. Samt import forbud. Og hvor røykere født i X må fremover få resept via lege og hente på apotek. Det vil da holde på i et par generasjoner inntil dem er gått bort og Norge blir et røykfritt land.
 4. Barnebarnet til J.R.R. Tolkien, Simon Tolkien jobbet vist tett med Amazon på både historie og karakter utvikling. Får håpe at han ikke blir skremt bort ifra å gjøre noe lignende eller mer i fremtiden. Litt ironisk at "fansen" kan bli dem som skyver bort den siste av Tolkien familien.
 5. Her er resten av hva Musk skrev. Ikke overraskende så er Musk en dust. (Ey det rimet litt jo!)
 6. Ikke siden Game of Thronee var på sitt beste har jeg kost meg å gledet meg til å se neste episode som med Rings of Power. Synes det er helt hinsides bra. En ønsker ikke at det slutter rett og slett. Det visuelle blender deg og en vil bli mer kjent med disse karakterene… Skikkelig digg med en serie virkelig leverer noe såpass heftig som det her igjen på TV. Hadde uten å blunke reist på kino hver uke for det her..
 7. Rings of Power får House of the Dragon til å fremstå som billig lav produksjon. Helt rått hvor bra det her var altså...en ser fort at det ikke er blitt spart på noen ting for å si det slik. Helt fantastisk bra!
 8. Deilig å se Sony smake på sin egen medisin 😊
 9. Sony har vært med å skrive boka om å påvirke konsoll salg med spill. Og da ikke nødvendigvis med spill ifra deres egne studioer. Så ikke rart dem er kommer med denne meldingen. Men dem kan strengt tatt bare klappe igjen…
 10. Turbasert betyr ingen kjøp for min del. Er det en type spill jeg ikke liker så er det turbaserte spill. Jeg kjøper ikke at det er for å "appellere til yngre spillere". Det er for å tjene mer penger da dem vet at turnbaserte spill kutter bort en gigantisk gruppe spillere som glatt hopper over.
×
×
 • Create New...