Jump to content

LarZen

Medlemmer
 • Content Count

  17883
 • Joined

 • Days Won

  5

LarZen last won the day on June 20 2018

LarZen had the most liked content!

Community Reputation

7223 :)

1 Follower

About LarZen

 • Birthday 09/09/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39787 profile views
 1. Vært veldig skeptisk til spillet men nå har jeg lest og sett på nok anmeldelser til å kjøpe spillet. Gleder meg 👍🏻
 2. Er nok lurt å ta dem bildene med en klype salt ja. Er tross alt Ubisoft dette... 😁
 3. Synes Legion fremstår som veldig rotete og liker hverken grafikken/stilen eller området spillet utfolder seg på. Synes det ser ut som en nedjustering på mange måter ifra Watchdogs2.
 4. Tror det her kan bli ganske bra jeg. Jo mer jeg ser jo mer liker jeg spillet. Ingen revolusjon på ingen måte men nok her til å fenge interessen. Spesielt Viking temaet.
 5. SeriesX kommer til å bli et beist
 6. Enda et kult cover. Det er en ting jeg kommer til å savne litt når jeg går 100% digital med PS5...
 7. Nah, ikke et sekund faktisk. Om problemet er reelt og eskalerer så vil det bli ordnet.
 8. Alltid klar for mer FarCry. Håper dem har gjort sandkassa enda mer gøy denne gangen og det ser jo ut som dem forhåpentligvis har fått en skikkelig kjeltring på plass nå.
 9. Er nok ikke noe offisielt det der. Farge temaet til PS5 er hvit noe en ser i konsollen, tilleggsutstyr og spill cover. Men som med PS4 så kommer den nok i andre farger etterhvert eller at det er mulig å skifte side dekslene. Men sikkert ikke før engang i 2021.
 10. UE5 kommer nok til å bli brukt av mange så at Epic og Sony nå jobber samens lover bra 👍🏻
 11. Slik vil fysiske PS5 spill cover se ut. Mest trolig siste gang vi vil se et nytt design på fysiske spill ifra Sony...
 12. En del av meg "håper litt" at dem ikke har noe av interesse å vise for meg og at jeg kan holde meg til kun PS5 denne neste generasjonen. Noe lommeboka og tidsklemma hadde likt veldig 😄 Men jeg har faktisk veldig troa på Microsoft og Xbox denne gangen. Dem har gjort en helt fantastisk jobb med Xbox One X og GamePass. Markedsføringen av SeriesX har vært helt spot on og for min del plassert Sony i skyggen lenge nå. Så jeg er nok redd for at det kommer til å være spill etter spill som kommer til å imponere den 23 ifra Xbox som har lada børsa og skyter med skarpt denne gangen....
×
×
 • Create New...