Jump to content

MrCradock

Medlemmer
 • Content Count

  474
 • Joined

Community Reputation

142 :)

About MrCradock

 • Birthday 02/24/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2064 profile views
 1. Hadde det vært normale tider hadde jeg bare levert inn maskinen hos Elkjøp (hvor jeg kjøpte den), men de har jo stengt pga covid-19 og åpner ikke før om et par uker. Microsoft skal ha meg til å printe ut en fraktseddel. Jeg har ikke printer og det er jo ingen steder man kan reise til for å printe ut heller i dag.
 2. Har en Xbox Series X fra lanseringen i november. Den har nå sluttet å virke og jeg får Systemfeil E100 0000070D 800703ED. Har snakket med Microsoft og de har laget en henteordre på den til UPS. Så venter på at de skal komme og plukke den opp. Noen andre her som har vært borti samme problemet og vet sånn ca hvor lang tid det tok? Jeg fikk estimert 3-4 uker.
 3. Skal se om jeg finner de igjen i morgen. Det var på YouTube. Liker Rtings selv.
 4. Den er overlegent på at svart er svart, men har sett flere tester hvor de sier at det som skulle vært mørkegrå blir svart. Mulig de testerne er veldig ømfintlige på detaljer og legger merke til ting vi andre ikke legger merke til. Jeg har en Q80T oppe i loftstua hvor det er to store vinduer og mye lys inn på dagtid. Den fungerer veldig bra der. Men nå skal jeg ha en skjerm til det aller helligste, og der har jeg 100 % lyskontroll og da høres det ut som om det eneste valget er LG CX. Men som med alt her i livet så har alt fordeler og ulemper. Det er ulempene med LG CX jeg lurer på. Hvor godt merker man dem?
 5. Vet det er flere her som har LG CX og PS5. Hvordan er den TVen i mørke scener? Virker som det er ett av TVens få svake punkt. Er det virkelig få detaljer i mørke scener eller er dette ikke noe særlig problem? Skal ha TVen i et rom hvor jeg har 100 % lyskontroll.
 6. Du har LG CX og bruker den som PC-skjerm? Jeg vurderer sterkt det samme og er på utkikk etter erfaringer fra andre.
 7. Det er riktig det. Noen av kortene som kommer inn blir holdt av til de ferdigbygde PCene de selger. Jeg kjøpte selv en maskin derfra med 3080 og det gikk rimelig fort. 11 dager fra jeg bestilte til jeg hadde maskinen i hus. Fulgte med litt og det dukker jevnlig opp 3080-kort. Siden jeg skulle bygge ny maskin så var det en no brainer.
 8. Jeg fikk forresten 1250 kr tilbake fra Statens Innkrevningssentral på denne saken for tre dager siden. Jeg fikk en sum for kanskje 15 år siden også, uten at jeg husker hvor mye det var. Flere andre i denne saken som har fått pengene tilbake? Mener å huske han ble tatt til slutt, og i papirene vi fikk så hadde han flere lovbrudd på seg. Blant annet hadde han ranet noen spilleautomater.
 9. Vet vi sporer litt av topic her. Men er det bekreftet at man må ha PS4-plata i maskinen når man spiller PS5-oppgraderingen?
 10. Hvis man hadde fått en fysisk PS5-utgave måtte man bruke disken hver gang man skulle spille. Hvis oppgraderingen er digital og ikke krever disk så spiller man å bruke disken når man skal spille. Ergo er det å få PS4-utgaven best.
 11. Det var PS4-utgaven av Spider-Man i min bundle fra Coolshop også. Tar kontakt med Coolshop i morgen for å høre hvorfor. Det stod at PS5-utgaven fulgte med. Nå er det gratis oppgradering til PS5-utgaven, og den blir da digital. Noen som har testet om man får spilt den digitale utgaven man laster ned uten å ha plata inni? Skulle gjerne testet selv, men jeg har allerede gitt bort maskinen jeg fikk til en gutt på 9 år. Fikk bilde og meldinger fra dem i kveld om at han og faren allerede hadde spilt sammen. Han gutten fikk hakeslepp når han pakket opp esken. Han trodde det var MC-deler til faren sin hehe.
 12. Skal sjekke min når jeg henter den på posten etterpå. Høres ut som om alle her har fått PS4-utgaven.
 13. Jeg bestilte noe fra Komplett forrige uke som ble sendt med Postnord. Fikk nøyaktig samme melding som deg, nemlig at den hadde stoppet opp. Det var i påvente at jeg godkjente hjemlevering og at det var god adkomst til døra. "Stoppet" høres drastisk ut, men det er bare en ventestatus. Ikke noe å bekymre seg over. Ser også at flere andre også har fått det.
×
×
 • Create New...