Jump to content

MrCradock

Medlemmer
 • Content Count

  483
 • Joined

Community Reputation

146 :)

About MrCradock

 • Birthday 02/24/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2280 profile views
 1. Jeg har spilt mye med Xbox Series X på min LG CX. Aldri opplevd det problemet du beskriver. Har du oppdatert TVens firmware? Jeg bruker en 8K-kabel.
 2. Jeg har forrige versjon av den TVen (CX) og er strålende fornøyd. Vanvittig bra! Once you go black(OLED), you don`t go back!
 3. Det har skjedd ofte med meg også. En gang opplevde jeg at de delte ut pakken min til en annen person. Er mye rart som jobber i Posten/Postnord/DHL/UPS osv
 4. Veldig avhengig av hvem som kjører også. Har opplevd at flere ikke gidder å levere pakken. Et bud mente han stod utenfor huset mitt. Jeg gikk ut og der var det ingen. Ingen biler i hele gata. Til slutt sa han at dette gidder jeg ikke også la han på. Det var vel DHL (hvis jeg husker rett), og pakken kom direkte fra Lego fordi jeg jobbet for dem. Så fikk en i Lego Norge til å ta kontakt med DHL og stramme opp sjåføren. Tipper han fikk høre det. Ellers er det veldig varierende på Posten og Postnord. Et triks kan være å velge å hente pakken på terminal (den er vel i Langhus) fremfor å få den levert på døra. Går raskere.
 5. Får denne ved registrering. Så det stemmer det. Har sendt mange kall nå og får samme hver gang. {"auth":null,"login_token":null,"game":{"ticket_prize":null,"consolation_prize":null}}
 6. Hadde det vært normale tider hadde jeg bare levert inn maskinen hos Elkjøp (hvor jeg kjøpte den), men de har jo stengt pga covid-19 og åpner ikke før om et par uker. Microsoft skal ha meg til å printe ut en fraktseddel. Jeg har ikke printer og det er jo ingen steder man kan reise til for å printe ut heller i dag.
 7. Har en Xbox Series X fra lanseringen i november. Den har nå sluttet å virke og jeg får Systemfeil E100 0000070D 800703ED. Har snakket med Microsoft og de har laget en henteordre på den til UPS. Så venter på at de skal komme og plukke den opp. Noen andre her som har vært borti samme problemet og vet sånn ca hvor lang tid det tok? Jeg fikk estimert 3-4 uker.
 8. Skal se om jeg finner de igjen i morgen. Det var på YouTube. Liker Rtings selv.
 9. Den er overlegent på at svart er svart, men har sett flere tester hvor de sier at det som skulle vært mørkegrå blir svart. Mulig de testerne er veldig ømfintlige på detaljer og legger merke til ting vi andre ikke legger merke til. Jeg har en Q80T oppe i loftstua hvor det er to store vinduer og mye lys inn på dagtid. Den fungerer veldig bra der. Men nå skal jeg ha en skjerm til det aller helligste, og der har jeg 100 % lyskontroll og da høres det ut som om det eneste valget er LG CX. Men som med alt her i livet så har alt fordeler og ulemper. Det er ulempene med LG CX jeg lurer på. Hvor godt merker man dem?
 10. Vet det er flere her som har LG CX og PS5. Hvordan er den TVen i mørke scener? Virker som det er ett av TVens få svake punkt. Er det virkelig få detaljer i mørke scener eller er dette ikke noe særlig problem? Skal ha TVen i et rom hvor jeg har 100 % lyskontroll.
 11. Du har LG CX og bruker den som PC-skjerm? Jeg vurderer sterkt det samme og er på utkikk etter erfaringer fra andre.
 12. Det er riktig det. Noen av kortene som kommer inn blir holdt av til de ferdigbygde PCene de selger. Jeg kjøpte selv en maskin derfra med 3080 og det gikk rimelig fort. 11 dager fra jeg bestilte til jeg hadde maskinen i hus. Fulgte med litt og det dukker jevnlig opp 3080-kort. Siden jeg skulle bygge ny maskin så var det en no brainer.
×
×
 • Create New...