Jump to content

Lykketrolling

Medlemmer
 • Content Count

  2492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1071 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Om det skulle være noen tvil: “They won’t let us kill him,” John Goldwyn (en av produsentene av Dexter) told Vulture in a recent interview. ”Showtime was very clear about that. When we told them the arc for the last season, they just said, ‘Just to be clear, he’s going to live.’” http://www.ign.com/articles/2013/10/07/showtime-would-not-let-the-writers-kill-dexter
 2. Førsteperon, gruppe helter, turbasert kamp? Holder meg til Etrian Odyssey.
 3. For å ta det beste først: Utseendemessig er gamer.no en sterk forbedring fra det forrige. Det var ikke dårlig, men det nye er bedre på mange måter. Det er bare et problem: Det funker ikke på Chrome. For å ta noen eksempler: Når jeg er på forsiden går det fint å trykke seg inn på en artikkel. Men om jeg da velger å se kommentarene skjer enten ingenting, eller siden hopper opp til topps. Å kommentere selv fungerer heller ikke, så jeg må klikke meg frem i selve forumet til jeg finner tråden for artikkelen, og så kommentere der. Videre har vi leseranmeldelser. I skrivende stund er det en artikkel om leseranmeldelser på forsiden, så jeg ble fristet til å skrive min egen. Men nope, det fungerer ikke. Om jeg velger "Skriv din egen anmeldelse" artikkelen hopper siden opp til topps, og that's it. Velger jeg derimot "Skriv anmeldelse" øverst til høyre skjer ingenting i det hele tatt. Det er nok flere slike ting på gang, men dere ser tegningen. Utseenemessig er gamer.no forbedret, men det tekniske har en del mangler. Og før noen begynner: Nei, jeg har ikke tenkt å skifte browser. Det burde slettes ikke være nødvendig å vurdere engang.
 4. Har endelig fått meg til å prøve Sleeping Dogs, etter å ha hatt det installert omtrent siden det kom. Men nå da oppfølgeren er bekreftet er det vel på tide. "Picture my ass!" sa jeg. Tror han misforsto litt. Like a pro. GTA? Tøysespill.
 5. Jeg skjønner bare ikke hvordan PoE kan være en oppfølger til et spill det ikke har noen som helst kobling til på noen som helst måte. Du kan like gjerne si Call of Duty er en oppfølger til Doom. Begge er jo FPSer. Bare fordi PoE er et glimrende spill, betyr det ikke at det er en oppfølger til noe som helst. Folk med IQ større en skostørrelsen burde forstå det. Men kanskje nettopp det er problemet her...
 6. Jeg synes Leviathan-sesongen var ganske god, men kunne ha vært mye bedre. Irriterende nok var jo H.P. Lovecraft med i sesongen før, men noe Cthulhu fikk vi aldri se.
 7. Spillet har vært ute lenge, og jeg synes det er noe av et beste som er kommet i ARPG-sjangeren. Men ja, om Steam blir tvang sletter jeg hele greia. Og nei, PoE har ingenting med Diablo å gjøre. Det er ikke engang laget av de samme folkene. Marvel Heroes er laget av David Brevik, en av hovedfolkene bak Diablo, og en av de tre som startet Blizzard North i første omgang. De andre to startet Runic Games, og har gitt oss glimrende spill som Torchlight-serien. Vil heller påstå Torchlight er det nærmeste man kommer en 'ekte' oppfølger til Diablo. Om vi da er så idiot av man ser bort fra det glimrende Diablo 3, så klart.
 8. Poenget er at det er mange feil i bøkene til Dan Brown, og han er ikke en spesielt god forfatter. Suksessen hans kom utelukkende ved å skapte blest om DaVinci Code, siden han (eller rettere sagt forlaget) fikk folk til å tro det han brukte av fakta der var ekte. Men det største problemet her er at han bare har brukt teorier folk har kjent til i flere tiår. For eksempele har vi et spill kalt Gabriel Knight 3: Blood of the sacred, blood of the damned. Det kom mange år før DaVinci Code, men omhandler nøyaktig det samme problemet med Jesus og alt det der. Dan Brown er med andre ord ikke akkurat original. Btw, det med google er jo så klart Dan Brown selv jeg snakker om. Det ville tatt han noen minutter å undersøke hva svartedøden egentlig var og sjekke andre fakta, men det gadd han ikke. Dermed får vi en bok full av faktafeil og vill spekulasjon. At noen ting er rettet eller utelatt i den norske versjonen endrer ingenting.
 9. Ja, Bobby kommer sannsynligvis tilbake, som noen nevnte i en spoiler... Crowley vil nok fortsatt være med, men er han den samme gamle? Ser ikke helt hvorfor han ikke skulle være det. Tenk også på at Castiel nå er et menneske (som kan være det episoden "I'm not an angel" hinter til), men han vil selvsagt være med. Det morsomme/kjedelige her er at Metatron beholdt engle-essensen hans, så han vil garantert få den tilbake før eller senere - med mindre den blir gitt til noen andre, så klart. Bobby, kanskje? Det hadde vært tøft.
 10. Det er vel ikke et krav at man har steam? Har spilt det siden før open beta, og vil helst slippe å avinstallere nå. Meget bra spill, men det skal godt gjøres å dytte Diablo ned fra tronen. Selv om det skulle klare det, vil Diasblo dytte PoE ned igjen med en expansion og null AH. Deretter blir det vel Diablo 4, og helvete (hihi) er igang igjen. Selv foretrekker jeg Marvel Heroes uansett.
 11. Både og. De to siste sesongene har ganske bra, men langt fra noen klassikere. På den annen side har det gått oppover fra sesong seks (ræva), så vi vet aldri. Det som bekymrer mest er nok at en viss karakter høyst sannsynlig vil komme tilbake.
 12. Jeg har brukt Windows siden Win 3.1. Jeg tror jeg vet hva jeg snakker om. Prøv å kopier over et spill som ikke er på Steam, så ser du hva jeg mener. For øvrig er det vel ikke bare-bare å kopiere over Steam-mappen heller. Eller er samtlige spill på Steam uten DRM nå?
 13. Jeg mente selvfølgelig en ny ekstern skjerm. Det koster ikke stort, og du sparer en hel masse slit med å installere på en PC og spille på en annen. Å kopiere over spillmappen er noe som sjelden funker, da de aller fleste spill legger filer i system-mappen til Windows.
×
×
 • Create New...