Jump to content

Cloudemyx

Medlemmer
 • Content Count

  3073
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

250 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det kan godt hende at de engelske stemmene var bedre enn i andre spill, men mine ører likte de ikke i forhold til de japanske.
 2. Bare vi får de japanske og at de er bra, så er jeg fornøyd. De engelske stemmene i Xenoblade Chronicles var heller dårlige imo.
 3. Den sesongen her har gått fort... Et heeeeeelt år til neste sesong, som jeg egentlig tror kommer til å bli bedre enn denne, med tanke på at de har begynt å lete etter skuespillere til flere kule roller allerede.
 4. Hentet min i stad. Sinnsykt stor pakke! (Crappy bilde tatt med iPad, yess...)
 5. Det er det jeg liker så godt. Er glad i å snakke om spill, og det er gøy å si hva jeg mener når jeg spiller. Tror jeg hadde likt det godt også, men siden det er andre i huset her føler jeg at det hindrer meg fra å gjøre det. Det hadde ikke vært noe problem om det ikke var noen andre her.
 6. Jeg har lyst til å prøve streaming også, men siden jeg bor hjemme føles det så kleint å prate høyt til noen som "ikke" er der.
 7. Jeg har kommet dit i spillet også og ser overhodet ikke frem til tempelet. Gjorde det "svømme gjennom ringer" spillet i stad og trodde jeg skulle bli sprø. Majora's mask har gitt et bedre inntrykk nå enn det det gjorde for, hva, 15 år siden. Blir bare lei av å gjøre enkelte ting om og om igjen, særlig de tingene som krever prøv og feil-metoden.
 8. Midt på natta med hodetelefoner. Jeg skvatt.
 9. Åh, gosh! Ikke snakk om Great Bay Temple. Husker første gang jeg var der med gru. Tok feil av de gangene med sterke strømmer ørten ganger og da jeg endelig kom frem til bossen var jo den sykt vanskelig. Så da måtte jeg ut av tempelet for å finne feer og tilbake inn igjen, finne riktig gang og sloss mot den teite bossen.
 10. Ja, det er et pluss, så da får min egen karakter være så utfrika som mulig og de andre grå mus, så da jevner det seg ut litt.
 11. Det ser helt hinsides stort ut og ikke minst variert landskap. Litt småkjedelige karakterer i forhold til de som var i det første, men det får gå.
 12. Det er lett ett av mine favorittspill noensinne. Veldig fristet til å spille det igjen. Koste meg masse med alle sideoppdragene! Nå for tiden spiller jeg Mario & Luigi: Superstar Saga. Tror jeg kom til sistebossen og den virket lett, helt til den gjorde et angrep som var helt hinsides trollete og jeg døde. Liker disse spillene veldig godt og ikke minst at de har laget flere spill der alle faktisk er gode, etter min mening selvfølgelig. Det samme kan jeg ikke si for Paper Mario-serien og det er veldig synd. Det første har jeg ikke spilt, The Thousand-Year Door er kjempebra og Super Paper Mario er veldig annerledes, men jeg likte det også. Sticker Star husket jeg bare som helt greit da jeg var ferdig med det, helt til jeg så en LP'er spille det og jeg tenkte for meg selv at spillet er rett og slett himla dårlig.
 13. Jupp, godt nytt år! Dragon Age: Inquisition er helt vannvittig! De så på alle klagene de fikk om at DA2 hadde for små områder å utforske, også laget de dette. Origins var større en DA2, men dette bare fortsetter å gi og utvide seg.
 14. Spilte det i går og synes det er knall så langt.
 15. Ikke at jeg skal ha den, men til den prisen bør det være noe heftig for at det skal være verdt det. 99 dollar er en ganske vanlig pris for Limited editions, men 249 plusspluss, er en litt annen deal.
×
×
 • Create New...