Jump to content

Mala

Medlemmer
 • Content Count

  38605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Mala

 1. Det var mest det å få en kosmetisk pen eske som var tanken ja
 2. Såvidt jeg husker var det konkurranse dyktige på pris rundt PS4 lanseringen. Eneste som bekymrer meg litt er at de ikke pakker inn selve PS5 esken ekstra, men klistrer på sendings nummer rett på esken og fyrer den av gårde. Om man bestiller litt andre ting i tillegg så sender de kanskje alt samlet i felles eske. EDIT: Ser jeg betalte 3490,- for PS4 ved lansering hos Komplett
 3. Som det står på sidene til komplett så blir det sendt ut faktura ved sending, når prisener endelig.
 4. Ja jeg har vel rundet det første RE Chronicles spillet back in the day, men solgte jo unna nesten alt Wii relatert for mange år siden, men har handlet meg opp igjen litt siste årene. Så en ny runde med RE on-rails spillene ligger på agendaen det også 😛
 5. Kanskje såpass mye goodwill at de tør å slippe prisbomben først, muligens 6.august? Jeg håper det
 6. Handlet Extraction til Wii tidligere i år, har ikke fått spilt det enda da!
 7. Dette er helt rett. Runder med fraværende ledelse er rett og slett ikke morro, og man blir som regel steamrolled ganske kjapt her om man sitter med mange units uten en engasjert leder.
 8. Hehe, ja det har vel rykte på seg å være ekstremt vanskelig
 9. Heh, jeg liker i grunn ikke denne grafikk typen? Eg får ekstremt mobillspill vibber av dette her 😛 Men nå har jeg aldri spillt det første spillet så jeg driter i grunn i dette også sånn sett.
 10. Om Microsoft ikke tjener penger på Gamepass, ikke ønsker å selge konsoller samt fjerner Gold.. hva skal de egentlig tjene penger på med Xbox Gold har de vel dradd inn en del penger på, men om de Baker dette inn i Gamepass + en prisstigning og to down the line så kan det vel på sikt gå seg til?
 11. Ja dette var helt klart ett Dead Space for massene, ett skygge av det som en gang var. Resident Evil 5 lånte jeg av en kompis på Xbox 360, men skuffelsen var så stor og spillet så dørgende kjedelig at jeg ikke orket å fullføre det. RE6 testet jeg demoen av på 360, og det holdt i grunn. Har i grunn alltid irritert meg litt å ha disse to spillene på samvittigheten..og ettersom jeg hadde begge to stående i plastikken i hylla på PS4..så satte jeg i gang med RE5 og 6 i fjor. Det tok faen ikke lange tiden før jeg angret meg i hjel med RE5, men så er man jo litt sta da og var det jo for samvittigheten sin skyld. Ikke bare spilte man igjennom spillet, men all DLC også, for her skulle man gjøre rent bord! I grunn glad jeg fikk oppleve dette nå i ettertid med bedre grafikk og 60fps, om ikke annet. Begynte med Resident Evil 6 rett etter rulleteksten til RE5, all time low forventninger og i grunn psykisk knekt av å ha spillt igjennom sistnevnte..Men jeg kjørte på! På forhånd fant jeg en artikkel som la opp en timeline på beste mulige/logiske rekkefølge man burde spille alle karakterene og kapitlene på. Og akkurat det der tror jeg reddet mye av opplevelsen min, siden man fikk en tålelig grei variasjon mellom setting og karakterene man spilte.. Rent teknisk er det veldig bra og jeg ser jo hva Capcom har prøvd å gjøre her. Spillet er så hinsidig over the top og action fullt at jeg tidvis måtte le, men det er greit. Jeg hadde allerede avfeid spillet som ett godt RE-spill..men tok det for det det var. Altså satt jeg igjen med ett spill jeg fant mye morro i, og jeg kjedet meg aldri underveis heller. Rett og slett en voldsom opptur jeg aldri i livet jeg trodde jeg skulle få 😛 Leon sin kampanje her var bedre og mer givende enn hele RE5 etter min mening.
 12. I RTS er det en selvskreven bit av gameplayet, ikke noe problemer med det her. Men nå har jeg knapt rørt sjangeren etter at Homeworld brakte RTS ut i verdensrommet. Etter det føltes bakkebasert RTS veldig kjedelig ut.
 13. Dead Space 3 ja..huff. Jeg hadde faktisk min første gjennomgang av serien her i fjor på One X. Hadde kun spilt det første med en kompis av og på når det kom ut. Spillene har holdt seg utrolig bra, 1 og 2 er helt der oppe i toppen av spillopplevelser. Perfekt spill for showcase av nye OLED TV'en også Jeg var forberedt på at Dead Space 3 ville bli en solid nedtur. Men at det var så grusomt elendig som det var, DET var jeg faktisk ikke klar over. For dette var helt forbanna krise. Det legger i grunn lista for mengde action og tempo med én gang spillet starter. For og så ta seg bittelitt opp før det ender med horde-mode gameplay, ekstremt forutsigbare sekvenser og det å være totalt blottet for det som gjorde 1 og 2 så bra, stemning og atmosfære. Èn ting skal spillet ha, det er utrolig pent rent visuelt med fantastisk lys effekter. Men det er i grunn det. Snakk om å maltraktere en serie og sende den på sin siste reise. Nok en spill opplevelse ødelagt av å være designet rundt co-op gameplay, og jeg kjenner at jeg rett og slett hater spillet. Litt som med Resident Evil 5 som er ett fitteri uten sidestykke. Grusomt.
 14. «The build used to run the campaign demo was work-in-progress from several weeks ago with a variety of graphical elements and game systems still being finished and polished.« https://www.halowaypoint.com/en-us/news/infinite-inquiries Høres ikke så veldig gammel ut denne builden
 15. Var dessverre en av de som lot seg friste av No Mans Lie ved lansering. Handlet det på PC og hadde vel en 10+ timer i det. Det var jo ett helt grusomt spill, så det ble eliminert fra SSD. Har skjønt at utviklerne virkelig har gitt jernet de siste årene og at spillet nå er nærmest nytt, men tror neppe jeg blir å ta turen innom igjen Basebygging og ressurs håndtering i spill er vel i grunn nok til å kjenne smaken av oppkast i munnen for min del, så takk som byr Den biten sv Fallout 4 kan du si..ble vel ca 95% ignorert for min del. Jævla Preston Garvey hehe.
 16. Jeg postet denne i en Facebook gruppe bare for å advare folk om dette søppelet. Her var det faktisk en kar som gjorde seg litt vanskelig og påstå direkte «at det var mening, og spille skulle være slik» Dette var skaperen av spillet sin visjon! For ett jævla nek av en type.
×
×
 • Create New...