Jump to content

Lykketrolling

Medlemmer
 • Content Count

  2492
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lykketrolling

 1. Om det skulle være noen tvil: “They won’t let us kill him,” John Goldwyn (en av produsentene av Dexter) told Vulture in a recent interview. ”Showtime was very clear about that. When we told them the arc for the last season, they just said, ‘Just to be clear, he’s going to live.’” http://www.ign.com/articles/2013/10/07/showtime-would-not-let-the-writers-kill-dexter
 2. Førsteperon, gruppe helter, turbasert kamp? Holder meg til Etrian Odyssey.
 3. For å ta det beste først: Utseendemessig er gamer.no en sterk forbedring fra det forrige. Det var ikke dårlig, men det nye er bedre på mange måter. Det er bare et problem: Det funker ikke på Chrome. For å ta noen eksempler: Når jeg er på forsiden går det fint å trykke seg inn på en artikkel. Men om jeg da velger å se kommentarene skjer enten ingenting, eller siden hopper opp til topps. Å kommentere selv fungerer heller ikke, så jeg må klikke meg frem i selve forumet til jeg finner tråden for artikkelen, og så kommentere der. Videre har vi leseranmeldelser. I skrivende stund er det en artikkel om leseranmeldelser på forsiden, så jeg ble fristet til å skrive min egen. Men nope, det fungerer ikke. Om jeg velger "Skriv din egen anmeldelse" artikkelen hopper siden opp til topps, og that's it. Velger jeg derimot "Skriv anmeldelse" øverst til høyre skjer ingenting i det hele tatt. Det er nok flere slike ting på gang, men dere ser tegningen. Utseenemessig er gamer.no forbedret, men det tekniske har en del mangler. Og før noen begynner: Nei, jeg har ikke tenkt å skifte browser. Det burde slettes ikke være nødvendig å vurdere engang.
 4. Har endelig fått meg til å prøve Sleeping Dogs, etter å ha hatt det installert omtrent siden det kom. Men nå da oppfølgeren er bekreftet er det vel på tide. "Picture my ass!" sa jeg. Tror han misforsto litt. Like a pro. GTA? Tøysespill.
 5. Jeg skjønner bare ikke hvordan PoE kan være en oppfølger til et spill det ikke har noen som helst kobling til på noen som helst måte. Du kan like gjerne si Call of Duty er en oppfølger til Doom. Begge er jo FPSer. Bare fordi PoE er et glimrende spill, betyr det ikke at det er en oppfølger til noe som helst. Folk med IQ større en skostørrelsen burde forstå det. Men kanskje nettopp det er problemet her...
 6. Jeg synes Leviathan-sesongen var ganske god, men kunne ha vært mye bedre. Irriterende nok var jo H.P. Lovecraft med i sesongen før, men noe Cthulhu fikk vi aldri se.
 7. Spillet har vært ute lenge, og jeg synes det er noe av et beste som er kommet i ARPG-sjangeren. Men ja, om Steam blir tvang sletter jeg hele greia. Og nei, PoE har ingenting med Diablo å gjøre. Det er ikke engang laget av de samme folkene. Marvel Heroes er laget av David Brevik, en av hovedfolkene bak Diablo, og en av de tre som startet Blizzard North i første omgang. De andre to startet Runic Games, og har gitt oss glimrende spill som Torchlight-serien. Vil heller påstå Torchlight er det nærmeste man kommer en 'ekte' oppfølger til Diablo. Om vi da er så idiot av man ser bort fra det glimrende Diablo 3, så klart.
 8. Poenget er at det er mange feil i bøkene til Dan Brown, og han er ikke en spesielt god forfatter. Suksessen hans kom utelukkende ved å skapte blest om DaVinci Code, siden han (eller rettere sagt forlaget) fikk folk til å tro det han brukte av fakta der var ekte. Men det største problemet her er at han bare har brukt teorier folk har kjent til i flere tiår. For eksempele har vi et spill kalt Gabriel Knight 3: Blood of the sacred, blood of the damned. Det kom mange år før DaVinci Code, men omhandler nøyaktig det samme problemet med Jesus og alt det der. Dan Brown er med andre ord ikke akkurat original. Btw, det med google er jo så klart Dan Brown selv jeg snakker om. Det ville tatt han noen minutter å undersøke hva svartedøden egentlig var og sjekke andre fakta, men det gadd han ikke. Dermed får vi en bok full av faktafeil og vill spekulasjon. At noen ting er rettet eller utelatt i den norske versjonen endrer ingenting.
 9. Ja, Bobby kommer sannsynligvis tilbake, som noen nevnte i en spoiler... Crowley vil nok fortsatt være med, men er han den samme gamle? Ser ikke helt hvorfor han ikke skulle være det. Tenk også på at Castiel nå er et menneske (som kan være det episoden "I'm not an angel" hinter til), men han vil selvsagt være med. Det morsomme/kjedelige her er at Metatron beholdt engle-essensen hans, så han vil garantert få den tilbake før eller senere - med mindre den blir gitt til noen andre, så klart. Bobby, kanskje? Det hadde vært tøft.
 10. Det er vel ikke et krav at man har steam? Har spilt det siden før open beta, og vil helst slippe å avinstallere nå. Meget bra spill, men det skal godt gjøres å dytte Diablo ned fra tronen. Selv om det skulle klare det, vil Diasblo dytte PoE ned igjen med en expansion og null AH. Deretter blir det vel Diablo 4, og helvete (hihi) er igang igjen. Selv foretrekker jeg Marvel Heroes uansett.
 11. Både og. De to siste sesongene har ganske bra, men langt fra noen klassikere. På den annen side har det gått oppover fra sesong seks (ræva), så vi vet aldri. Det som bekymrer mest er nok at en viss karakter høyst sannsynlig vil komme tilbake.
 12. Jeg har brukt Windows siden Win 3.1. Jeg tror jeg vet hva jeg snakker om. Prøv å kopier over et spill som ikke er på Steam, så ser du hva jeg mener. For øvrig er det vel ikke bare-bare å kopiere over Steam-mappen heller. Eller er samtlige spill på Steam uten DRM nå?
 13. Jeg mente selvfølgelig en ny ekstern skjerm. Det koster ikke stort, og du sparer en hel masse slit med å installere på en PC og spille på en annen. Å kopiere over spillmappen er noe som sjelden funker, da de aller fleste spill legger filer i system-mappen til Windows.
 14. Her går det mest i GTAV (PS3), Scribblenauts (PC). Marvel Heroes (PC), Etrian Odyssey IV (3DS) og Final Fantasy 5 (iPad).
 15. Hva med å få ny skjerm til den andre? En skjerm trenger ikke koste stort i dag, spesielt om du kjøper en brukt.
 16. Hvor stort er GTA i forhold til Civilization V? Meningsløst, da det er to helt forskjellige spill, akkurat som GTA og Skyrim.
 17. For det første: Kritiserer du et spill i en tråd dedikert for spillet ber du om bråk. Du vil neppe finne mange som er enige med deg her, men heller mange som er sterkt uenige. Det gjelder nok spesielt GTA. Jeg spurte i en annen tråd hvorfor GTA5 kom til å bli så bra (dette var før det kom), og det beste svare jeg fikk var: "Skjønn det da, for faen!" Det sier jo sitt. Men år det er sagt har du mange gode poenger. Samtidig tror jeg du har misforstått en del også. Missions er sterkt begrenset for å gjøre dem morsomme og utfordrende. Hva ville poenget med all planleggingen til heistss ha vært om du kunne dukke opp med tanks og jagerfly? Billøp ville vært ganske kjipt om du først kunne ha lagt noen sticky bombs på veien foran motstanderne. Eller kjøre tanks, for den saks skyld. Du ville ha kjørt mye saktere enn motstanderne, men hva så? De ville ha vært sprengt i filler etter to sekunder uansett, så du ville i praksis ha konkurrert mot noen bilvrak. Angående størrelsen på kartet burde man da ha lært til nå at størrelsen ikke teller så mye? Just Cause 2 har et mye større kart, men hva hjelper det når det er så kjedelig å utforske? Til sammenligning har Bully et mye mindre kart enn GTA, men det er til gjengjeld mye mer detaljert. Jeg tar heller Bully 2 enn Just Cause 3, for å si det sånn.
 18. Har ikke spilt FFXIV på lenge, og kommer ikke til å gjøre det med det første heller. Men jeg har da tatt noen LVL15 story quests. Stort sett går det ut på det samme: Noen må dø, og du er ikke i stand til å ta dem alene. Det er da heller ikke meningen. I stedet vil du ha noen folk med deg i instancen som sier hva du skal gjøre. For eksempel var det en fyr i en class quest som hele tiden healet med, så fremt jeg var ganske nær ham. Det tok noen runder før jeg fikk det med meg, så frem til da ble jeg nesten slaktet hele tiden. Da jeg oppfattet at fyren skulle heale meg klarte jeg det på første forsøk. De andre klassene jeg har prøvd er mye av det samme. Har du en eller annen med deg er det bare å følge rådene du får. Da burde det være ren plankekjøring.
 19. Careful what you wish for... Skjønner frustrasjonen, men ser ikke hvordan det skal påvirke single-player? Dessuten er det jo bare nå i oppstarten. Klart de fikk problemer når de solgte så ekstremt de første dagene. Men det blir bedre, og de har tenkt å gi ut nytt content regelmessig - inkludert content creator. Jeg ville satt karakter på GTA single-player og GTA Online hver for seg, og ventet med sistnevnte til ting fungerer.
 20. Å sammenligne Steam med XBLive og PSN blir litt feil, da Steam er en tredjeparts tjeneste. Det blir mer rett å sammenligne Games for Windows Live med XB Live. Det skulle jo faktisk være en PC-versjon av XBLive. Men uansett, det jeg misliker med Steam er at det er innført med tvang. Vi har rett og slett ikke noe valg om vi vil ha det eller ikke, så de kan like gjerne bygge det direkte inn i Windows i Windows 9. Du ser problemet her? DRM har jeg faktisk ingenting imot, men jeg hater at Steam er innført med tvang. Å dra konsoller inn i dette gir faktisk god mening. Med konsoller er det bare å sette i platen og spille, skjønt med noen unntak må vi som sagt installere spillet først. Det kunne vi på PC før også, før Steam kom. Hva skjer da når Steam kommer til konsoll? (og det vil det garantert, om de får lov å holde på som de gjør i dag.) Ta for eksempel PS4. Om du vil låne et PS4-spill av meg, er det bare å låne selve platen, sette den i og spille. Den dagen vi får Steam til konsoll kan vi bare glemme å låne bort spill. Spør deg så dette: Hva skjer om et annen selskap prøver å lage sin egen versjon av Steam? Tror du markedet er stort nok for to Steam'er? Det er bare å glemme. EA er stor nok til å lykkes med Origin, men på den annen side har de stort sett kun sine egne spill der. Alle andre er på Steam, og det er helt greit for forbrukerne. At de dermed har gitt Valve monopol gir de blaffen i. Men trenger jeg virkelig å nevne hvorfor monopol aldri er bra? Kort sagt: Ifølge EULA kan Valve når som helst stenge Steam-kontoen din og fjerne samtlige av spillene de har der, og de trenger ikke gi deg en grunn engang. Det kommer aldri til å skje, men du ser problemet? Hva ville folk sagt om EA slettet Origin-kontoen din? Eller om Blizzard bestemte seg for at Diablo 3 var en katastrofe og slettet det fra battle.net? Tror du folk ville godtatt det? Så hvorfor er det greit at Valve gjør det, og med langt flere spill?
 21. Jeg feirer ikke jul engang. Tenkte derfor denne tråden kunne være fin for å få alternative julesanger, så vi slipper mer av alt det vanlige mølet. Vanligvis er jeg drittlei julen allerede i november. Anyway, her er en til: No Presents For Christmas - King Diamond
 22. Snart er det jul igjen, og julemarsipan har allerede ankommet butikkene. Da er det på tide å børste støvet av julesangene også, for å komme i skikkelig julesteming. Men hvorfor gidde bry seg med alle de gode, gamle julesangene man har sunget i år etter år? Så i stedet kan vi vel bruke denne tråden til å anbefale litt annerledes julesanger? Det kan være alt fra vanlige julesanger i ny innpakning, til helt forskjellige sanger med et juletema. Jeg kan starte. O Holy Night - Rob Halford (ganske seriøs metal-versjon) Oh Holy Night - Eric Cartman (ikke akkurat seriøs South Park-versjon) http://youtu.be/65ss_asnIwo Swiss Colony Beef Log - Eric Cartman ("Swiss colony beef log" er for øvrig en pølse, om noen lurte.) http://youtu.be/91hOgtxmazc The night Santa went crazy - Weird Al (extra gory version) http://youtu.be/eN1zBsWb3dA Oh come all ye failthful - Twisted Sister Silent night - Manowar
 23. Amatør. Boken The Rotter's Club" av Jonathan Coe har en setning på 13.955 ord. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rotters%27_Club_(novel)
×
×
 • Create New...