Jump to content

Mala

Medlemmer
 • Content Count

  38014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Mala last won the day on June 12 2015

Mala had the most liked content!

Community Reputation

9326 :)

About Mala

 • Birthday 01/21/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

44495 profile views
 1. Renner over av hackere i dette spillet enda ja. Livet er herlig. Noen eier ikke skam heller 😂
 2. Det hørtes interessant ut, blir underholdning til senere 😃
 3. Playstation Safety? Aldri hørt om en gang 😛
 4. Ja du var en av de du også ja Betalte vel det samme som deg ja, grei deal for disse når man ser prisene i ettertid.
 5. Andre som rett og slett ikke klarer å bli veldig god venn med oled stripen? Jeg er enda av den oppfatning at dette er noe forbanna piss og en unødvendighet. Savner fysiske knapper i øverste rekke altså.
 6. Har hatt dette siden lansering, og fikk det til en ganske mye penere pris den gang (backer via indiegogo) og har rett og slett blitt veldig glad i disse Suveren lyd, og 7.1 opplegget her er det mest givende jeg har hørt i ett headsett. I Battlefield V er det helt drøyt Garantert ikke den beste mikrofonen på markedet men jeg har enda til gode å få klager over discord, så er nok mer enn godt nok. Fantastisk glad jeg hoppet på hypen og backet det opp
 7. Dette blir forrykende greier! Bare syns de greide å dra spillet og fokuset ned i gjørma igjen nå når det ENDELIG hadde fått en del skryt og goodwill Syns 5.2 oppdateringen skal få så mye negativ omtale og overskygge alt det andre positive.
 8. Team balanseringen i spillet er søppel, og slik har det vel vært siden lansering i grunn.
 9. Enda en av mine favoritt BF-spillere på tuben, hør hør:
 10. BFV har helt klart blitt mere nabb-vennlig.
 11. Jackfrags er kanskje min favoritt youtuber jeg har fulgt etter BF V lanseringen, han har stort sett samme oppfatning av spilllet og jeg er stort sett enig med han. Ganske grei meningsutveksling og oppsummering av siste oppdateringen. Har ikke hatt tid til å spille så mye denne uken, kun ett par timer med morro. Så føler ikke jeg har spilt nok til å kunne si så mye fra eller til.
 12. Er på jakt etter en Intel Core i7 3770K Om noen har en liggende så er jeg her 😛 Evt. ett passende DDR3 RAM brikkesett kan også være av interesse. EDIT: Theo343, fikk ikke med meg at du hadde svart før nå 😛 Det ble aldri noe av Radeon 9800 prosjektet, ble heller noen steg lengre he.
 13. Noen som har en i7 3770K til overs? Og noe passende raskt DDR3 RAM Vil makse ut mitt Asus P8P67 Pro kort som brukes til Windows XP/Windows 7 bruk
×
×
 • Create New...