Jump to content

Mala

Medlemmer
 • Content Count

  41724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Mala last won the day on November 14 2020

Mala had the most liked content!

Community Reputation

11910 :)

4 Followers

About Mala

 • Birthday 01/21/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51611 profile views
 1. Det er det jeg sier, McCreary har soundtracket, men Shore har kun den spede introlåta. Musikken i siste episode var veldig solid ja, enig!
 2. Om man har lyst til å gjenoppleve hvor grusom betaen og spillet oprinnelig var (fjasete video alert) : Har forøvrig kommet en bra oppdatering til spillet nå https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-2042-update-notes-2-1?isLocalized=true
 3. Har bare 3 episoder under ermet, men Dahmer virker til å seile inn på god plassering av gode serier ja!
 4. 7499,- for FIFA23 bundle. Denne fikk man til 6999,- hos komplett i går På lager NÅ: 7389,- https://www.maxgaming.no/no/playstation-5/playstation-5-standard-edition-fifa-23-bundle
 5. Renner inn kjøpsmuligheter for PS5 med jevne mellomrom. Så om man setter opp varsling i den tråden linket til over her så et det null problem. Komplett hadde en FIFA bundle tilgjengelig i timesvis i går, kanskje ikke den mest attraktive pakkken men prisen var rett. Ellers er det ingen tvil om at Series X + Gamepass gir timesvis med morro selv om det er rimelig tynt med spennende eksklusiver foreløpig.
 6. Drit i prisjakt, følg heller med i den tråden jeg linket til over. CDON tar i mot bestillinger NÅ. Så bestill der og se deg ferdig med jakten på PS5, som i grunn ikke har vært veldig vanskelig å få tak i overhodet om man henger her på diskusjon.no. EDIT: Tom på CDON igjen ja. Synd.
 7. Anbefaler å sette opp e-post varsling og følge med i denne tråden. Vært mange muligheter for handel denne uken
 8. Forståelig Hardware.no var det det startet for min del også, sikkert noen nabb spørsmål om noe PC greier tilbake i 2002
 9. Ooooooff. Er rimelig sikker på at du hadde fått ett godt tips om å vente bittelitt til hadde du spurt her inne Var jo enormt mange tilgjengelig for rundt én mnd siden jo ? Syns det haglet inn linker konstant her.
 10. Kanskje story mode er løsningen for å gidde å spille igjennom dette ja, bra tips!
 11. Er vel heller dempet etterspørsel og/eller stor leveranse ? Eller rett og slett at folk har gått lei FIFA omsider 😂 Prismessig er det ingenting å utsette på den pakken i hvert fall.
×
×
 • Create New...