Jump to content

Mala

Medlemmer
 • Content Count

  38517
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Mala last won the day on June 12 2015

Mala had the most liked content!

Community Reputation

9669 :)

2 Followers

About Mala

 • Birthday 01/21/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

45363 profile views
 1. Ja har sett en del prat om det rundt om, vi får se utover natten 😃
 2. Har kun fullført det aller første spillet i serien, hoppet over nummer to og brukte en del timer på nummer tre i rekken. Men ble aldri spilt igjennom da jeg tror jeg rett og slett fikk litt nok av Ubisoft formelen og åpen verden tilnærmingen deres. 4'er fikk jeg gratis på PS4..men Ubisoft var Ubisoft så spillet var i grunn særdeles lite interessant å bruke tiden på så det gav jeg bort mener jeg. Men skal aldri si aldri, kan jo bli riktig pent dette på PS5 og Series X
 3. Ble ikke så veldig imponert over visningen, men settingen gjør det likevel interessant nok til jeg sikkert kommer til å kjøpe dette. Jeg er heller ikke veldig imponert over å manøvrere meg rundt på gamer.no via Chrome på iPhone. Det var faktisk klin umulig å komme inn til kommentarfeltet her med mindre jeg rutet meg inn via forumet og artikkel diskusjons kategorien Dette var litt tungvindt
 4. Vet ikke helt jeg altså. Det er settingen her som pirrer i nysgjerrigheten min, så det blir nok mitt første AC spill siden Black Flag. Men jeg er ikke VELDIG imponert over det jeg ser her, da spesielt kampsystemet syns jeg såg litt merkelig ut.
 5. Far Cry er enda til dags dato det eneste i serien jeg har spillt igjen. Det er bare noe med Ubisoft spill og åpen-verden greiene der som blir ett ork for meg sette seg ned med. Det frister liksom aldri.
 6. Er så sjeleglad at jeg styrte unna alle "spoilers" som så mange skulle sirkel runke til , og heller opplevde spillet fra installasjon til slutt sekvens!
 7. Trengte ikke å søke, det var det inntrykket jeg fikk av det som poppa opp i utgangspunktet. Virker som mye shovel ware.
 8. Var innom Switch storen i går og scrollet litt...jaggu er det mye piss her? Mobilspill eller lignende ?
 9. Fy flate husker enda den enorme hypen og det KJØRET der rundt dette spillet tilbake i 2007. For en tid, og for en konsoll Xbox 360 var. Microsoft på topp! Hadde det sabla morro med dette 😃
 10. Spiller såpass lite på boksen min at standard kontrollen som følger gjør akkurat det den skal 😛
 11. Én ting er være uenig i ting, en annen måte er hvordan man legger frem sine synspunkter og ordlegger seg. Slik det stormer rundt enkeltpersoner her er bare smakløst og viser hvor forstyrret enkelte er i topplokket.
 12. Elite Series 2 kontrollen til rundt 2000 jævla kroner? Til den prisen forventer jeg at kontrollen kan gi meg utløsning. Jeg tror ikke jeg hadde kjøpt en så dyr kontroll selv om Xbox One X på noe som helst tenkt tidspunkt hadde vært min #1 konsoll en gang. Men det er meg. Ikke faen.
 13. Ja det kan jo ikke bli verre enn det mølet vi fikk servert forrige gang. Men har større forventninger til denne visningen, og har i grunn trua Gleder meg voldsomt til Å se mer i fra det neste Hellblade spillet!
 14. Halo var skal artig på Xbox ja, solid enspiller morro jævlig artig i Coop og lokal multiplayer ☺️ Aldri spilt særlig mye online i serien sånn sett, men har alltid gledet meg til nye spill i serien likevel. Foruten om disse strategi spillene som jeg har null interesse av. Spent på neste spill ut altså, Halo 5 var jo en utrolig forglemmelig hendelse som jeg jo knapt husker en dritt i fra
×
×
 • Create New...