Jump to content

Bruker-104685

Medlemmer
 • Content Count

  8068
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1263 :)

About Bruker-104685

 • Birthday 12/13/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg brukte ikke Fatso PS3 60GB for å spille PS2 spill. Brukte heller ikke PS2 til å spille PS1 spill. Brukte heller ikke Xbox 360 til å spille Xbox spill. Brukte heller ikke Wii for å spille GameCube spill. Ingenting slår og det å trykke på en av de eldre konsollene for så å bruke den originalen kontrolleren det er ment for. Så bakoverkompabilitet via PSnow og Xbox One bryr jeg meg midt i fingeren. Sikkert kult for dem som synes dette er bra, men ikke noe for meg! Remakes eller remasters er min grunn til å skaffe gamle spill for så å spille dem på dem nye konsollene, der får man som regel med DLC, pusset grafikk og gameplay, myyye bedre nok engang for min del!
 2. Da er det godt vi alle har forskjellige meninger og syn på dette temaet. Jeg står på mitt uansett. Var konsolleksklusive spill som begynte for meg i 5 år alderen da jeg fikk min Atari 2600. Etter det har jeg kjøpt konsoller pga eksklusiver som bare finnes der. Multiplattform spill ser jeg kun som en bonus, dem tar jeg overalt.
 3. Men for min del så er det Microsoft som gjorde at dette blir en realitet. Dem har stor fokus på PC, da mister Xbox One all verdi. PS4 og Wii U klarer i det minste å holde mange spill kun på en plattform, MIN hovedgrunn til å eie konsoller. Hadde det vært slik på PS4 og Wii U at så si alle titlene dukket opp på PC eller gamle generasjons konsoller/håndholdte av titler som Zelda U, Yoshi's Woolly World, Uncharted 4 og Horzion på PC, PS3, Vita, 3DS, så hadde dem også blitt solgt i fordel for PC. Ja Zelda U på både 3DS og PC, solgt Wii U i fordel for PC. Uncharted 4 på PS3/Vita/PC solgt til fordel for PC.
 4. Haha, reagerte på tittelen på det neste South Park. Jeg ser hva du kan få ut av den tittelen meget lett om man bare adder litt South Park humor inn der.
 5. Ingen faktisk. Brukte ikke bakoverkompabiliteten på Xbox 360 til originale Xbox. Brukte heller ikke dette på Fatso PS3 60GB med PS2 støtte. Kommer heller ikke bruke min Xbox One på X360 bakoverkompabilitet Ingenting slår faktisk at du kobler opp din Xbox 360 eller hvilken som helst konsoll og sitter der slik du er kjenner til, ingenting slår den følelsen med kontrolleren, konsollen osv. Blir som med emulator, er jo piss iforhold til å faktisk eie konsollen du spiller spill. Jeg kan ikke se for meg spille Sega Dreamcast eller N64 på en PC med en X360 kontroller, blir ikke det samme i det hele tatt. Nei jeg holder meg til å koble opp konsollene jeg vil spille på å beholde den gode gamle retrofølelsen. Remakes og remasters er helt annet sak, og det tar jeg ikke opp her.
 6. Microsoft gjorde en stor bommert for min del på E3. Om jeg har lov til å si dette da. Dem gjør at jeg faktisk kommer nok til å selge Xbox One i fordel for PC oppgradering. Nå kommer jo Killer Instinct og Gears 1 Ultimate Edition til PC. Tomb Raider dukker på PC, Sea Of Thieves kommer på PC (ja jeg vet Windows 10 enabled PC), Fable Legends på PC, kansje Gears 4, who knows. Quantum Break kan kansje dukke opp på PC, og da forsvinner mine grunner til å eie en Xbox One. Kjøpte den for disse ekte eksklusivene som kun dukker opp på en Xbox One. Nå er det 9 eller flere av disse "eksklusivene" til Xbox One på PC eller X360. Da er dem ikke eksklusiver til Only On Xbox One, min hovedgrunn for å eie en Xbox One.
 7. Idag så skal jeg få inn 1TB SSHD på PS4en min. Skal bli godt med ekstra plass når spillhøsten nærmer seg
 8. Var så mye snadder. Horizon Uncharted 4 Uncharted Remastered Tearaway Unfolded Ratchet And Clank Total Overhaul God Of War 3 Remastered Heavy Rain og Beyond Two Souls remaster Dream The Last Guardian Metal Gear Solid V Mario Tennis Ultra Smash Batman Arkham Knight Just Cause 3 FFVII Remake Dark Souls 3 Star Wars Battlefront Xenoblade Chronicles X Doom Fallout 4 FIFA 16 Mirror's Edge Catalyst Mass Effect Andromeda Need For Speed Dishonored 2 Dishonored Definitive Edition Yoshi's Woolly World Mad Max No Man's Sky Street Fighter V Nier 2 Star Ocean Persona 5 Kingdom Hearts III Call Of Duty Black Ops III Fire Emblem Fates Mario And Luigi: Two Worlds Collide Nei lister ikke mer, listen jeg har er helt utrolig er ikke mer å si. Det er fortsatt mange jeg ikke har nevnet, men det er fordi jeg ikke har så store forhåpninger til dem. Dette blir både dyrt i 2015 og i 2016. Alle dem spillene jeg listet opp kjøper jeg, dukker nok mer etterhvert!
 9. Star Ocean, Nier 2, mer FFVII, Kingdom Hearts 3 gameplay, Deus Ex Mankind Divided, Just Cause 3 dato og mer. Er nok beste tredjepartkonferansen jeg har sett, tett fulgt av Bethesda og EA!
 10. The Last Guardian, Horizon, Dream, Uncharted 4, FFVII remake og Shenmue 3 var nok gåsehud. Sony er lederen av E3 for min del! Nintendo kan ta det hele om dem har noe lurt under kortene! Var også en del multiplatts som ser råbra ut. Mirror's Edge Catalyst, Need For Speed, Fallout 4 og Star Wars Battlefront, alle tiders.
 11. Viss Sony viser nye IPen til Guerilla Games og endelig sier at THe Last Guardian kommer ut, da er jeg i himmelen! Tviler på sistnevnte men er lov å håpe når det er E3!
 12. Se der ja, plenty av voldelige spill. Gears 1-2-3, God Of War 3 m.m der man kan rive det meste i filler. Slå i stykker tryne til Herkules osv. Blir feil å snakke dritt om voldelige spill når man har spilt/kjøpt dem.
 13. Must have spill, uten tvil. Har passert over 1400 timer totalt på Demon's Souls, Dark Souls 1-2 og BloodBorne!
 14. Hvilken Stream så du på? Var ikke noe problem å se her, jeg brukte Youtube sin stream (som igjen var Gamespot sin). Youtube, så var det Gametrailers. Jeg skrudde opp brightness på skjermen til ingen nytte.
 15. Bethesda er min vinner til nå på E3. Var nok med Fallout 4 dato, Dishonored 2, Dishonored Definitive Edition og sist men ikke minst DOOM!!!
×
×
 • Create New...