Jump to content

fnwilborn

Medlemmer
 • Content Count

  3544
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1004 :)

1 Follower

About fnwilborn

 • Birthday April 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13447 profile views
 1. Men Sarturan, det er ikke det artikkelen sier? "Vidare får 7nm-prosessorane (Meteor Lake) namnet Intel 4. "
 2. Mens min nesten aldri er i dokken. Sist jeg hadde docken i bruk var….i fjor sommer? Men jeg ser ikke grunn til å kjøpe denne nye modellen. Holder lenge med min 2017 edition.
 3. Fra artikkel: "Starfield slippes 11. november for PC, Xbox One og Xbox Series X/S. " Det er snakk om 11. november 2022, vel å merke. Så ikke folk blir for hypet i år.
 4. Elkjøp får inn stadig vekk. Sist jeg hørte noen bestille derfra var for en ukes tid eller så tilbake, som skulle leveres denne eller neste uke. Best å gå inn fysisk i en butikk, jeg gjorde det i november da det var umulig å få tak i på nettbutikken til Elkjøp. Og da fikk jeg bestilt og fikk i desember.
 5. Elkjøp leverer. Det skal de ha. Men systemene deres er woefully inadequate. Da jeg fikk min fikk jeg stadig nye beskjeder, siste at det ble levering i starten av januar. Fikk, helt plutselig, levering rett før jul. Så ikke gi opp håpet.
 6. Så langt har vel slike oppgraderinger vært gratis for eksisterende brukere, men man skal aldri utelukke corporate greed.
 7. Nice. Og ikke et DKC spill. Interesting.
 8. Jo, men det er likevel bedre tilgang etter det jeg forstår. Fikk selv levert noen uker etter bestilling i november, etter lansering. Kjenner til flere som har fått bestilt series x uten problemer med scalpers når den kommer for salg. Men uansett bare en observasjon, for så lenge Sony sliter og MS er bare litt mer tilgjengelig, må det jo sies å være en win for MS.
 9. Elkjøp får nytt system snart, en som jobbet der nevnte det sist jeg var innom.
 10. Da jeg bestilte series x i midten av november (fikk levering rett før jul) betalte jeg først ved henting. Møtte opp i butikken, dog.
 11. Furukawa says Nintendo wants to work on its main franchises as well as new IP, “constantly thinking about ideas for new consoles” https://nintendoeverything.com/furukawa-says-nintendo-wants-to-work-on-its-main-franchises-as-well-as-new-ip-constantly-thinking-about-ideas-for-new-consoles/
 12. Så vidt jeg vet er Summer Game Fest en ting i år også, bubba. Så blir vel en mellomting.
×
×
 • Create New...