Jump to content

fnwilborn

Medlemmer
 • Content Count

  3451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

936 :)

1 Follower

About fnwilborn

 • Birthday April 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kylte inn 80 dollar eller så tror jeg da det kom. Men tar det med knusende ro at det tar tid, Kickstarter er tross alt sjansespill. Disse folka gir i hvert fall informasjon, er et par spill jeg har støttet som bare en dag sluttet å kommunisere...
 2. De to som spiller ser jo ut som om de er rendret i 240p...
 3. Japan har den ulempen at de ikke har en kultur, eller boforhold, for hjemmekontor. Og Nintendos first parties er vel alle i Japan, mens Sony og Microsoft er litt mer spredt ut?
 4. Ellers kan jeg rapportere at Aery er veldig kos.
 5. Åtte minutter. Det var hva vi fikk. Første halvdel var cadence of Hyrule dlc. Så fikk vi en remake av et spill, sensei something 3. Og femmeren fra samme serie. Ikke mye å skryte av. I forkant forventet folk annonseringer om spill som kommer i 2020. Det fikk vi ikke. Og nå har vi vel ikke lanseringsdato på noe storspill resten av 2020... I natt da de annonserte det, ti timer før release, sa de det ville bli ti minutter. Vi fikk åtte. Og de sa partnere og da trodde folk man ville få flere spill enn dette, større spill enn dette og ikke minst releasedato på spill i 2020. Totalt sett ganske magert dette. De sa det ville bli flere slike mini directs senere i år, men ikke når eller noe mer enn det.
 6. Jeg håper hardt på at ryktene om en Mario 3D Remaster Collection er sanne. Og bare så det er sagt, 2020 har absolutt vært tynt så langt. Men det legger jeg på corona, antar Nintendo hadde planer som måtte legges om, som med så mange selskaper.
 7. Jeg la til siste spill jeg har skaffet? Skal jeg legge ut mer detaljer om hva jeg spiller? Jeg mener, er det ikke ok at vi er uenige?
 8. Hehe, jeg poster ikke den flere ganger, ikke vær redd. Men du, jeg spiller ikke akkurat så mye 2D mobilspill. Noen få spill jeg har kan sikkert karakteriseres som det, men for eksempel Aery som jeg fikk meg for noen uker siden er av typen indie kunstspill. Billig, kort, men vakkert og en skikkelig god opplevelse. Samme med for eksempel One Eyed Kutkh jeg spilte for et års tid siden, men helt annet gameplay. Aery er ikke Switch-eksklusiv, den finnes til PC og Xbox One også vet jeg, men den passer perfekt til å ligge i senga eller godstolen, for ikke å snakke om på tur. https://www.nintendo.com/games/detail/aery-little-bird-adventure-switch/
 9. Mens jeg har over 40 spill til konsollen... Masse herlige indies og flere 3rd parties of 1st parties som har gitt meg hundrevis av timer med moro.
 10. De har også levert ganske mange. Over tre år, godt spaced out, men ganske ofte i forhold til siste to generasjoner. Men 2020 har vært svakt. Tror det er pga corona egentlig. Skjønt selv i år fikk vi AC, som har vært en enorm suksess. De kan ikke treffe alle. Selv venter jeg i spenning på Zelda botw2 og Mario 3D collection, og Metroid. Usikker på Paper Mario.
 11. Det er ganske persistente rykter om en 3D Mario remaster samling i anmarsj.
 12. Det er mye enkle spill ja. Men også mye gull. Jeg tråler ofte tilbudene, mens jeg har Metacritic og YouTube oppe for å få et bedre inntrykk av hva som selges.
×
×
 • Create New...