Jump to content

fnwilborn

Medlemmer
 • Content Count

  3342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

854 :)

About fnwilborn

 • Birthday April 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Xboxsjefen har tatt med seg Scarlett hjem. Virker visst fin fint med økosystemet og controller. Får håpe han har hemmelig adresse... https://www.pressfire.no/mobile/page/14870
 2. Stemmer. Trodde faktisk de var slått sammen.
 3. Gold er vel navnet på servicen med spill hver måned?
 4. Reklamen over var mye verre. Den var virkelig i veien. Reklamen midt i en tråd ignorerer jeg bare, ser ikke hva det er for en gang og scroller videre til neste innlegg.
 5. Ja, 3DS var fabelaktig. Og det at det kunne spille DS-spill var jo helt fantastisk. Oppdaget det fremragende 999 til DS først da jeg fikk meg 3DS.
 6. Slutt å trolle. Du vet bedre. Det er allerede et produkt ute, spillbart, men ikke ferdig.
 7. Vitae Lux av Ole Edvard Antonsen https://open.spotify.com/track/2uikYfgFC91Aa7D7l7cifd?si=2SgwOFl7R0aVCUKLGrmpmg
 8. Wii var en fabelaktig konsoll, dog falt den bakpå fort fordi den ikke tok godt nok vare på core gamers som oss og selv om svakere hardware funker flott om gjort rett (Switch er et eksempel, men GameBoy er enda bedre. Selv SNES var ikke bygt på nyeste tech da den kom.), så var Wii FOR svak - fort. Jeg hadde mye moro med spillene mine der, som Wii Sports, Zelda og Mario. Og Virtual Console var jo knall.
 9. https://open.spotify.com/track/0NztO4G55mbnYQgvUjuMLm?si=_MTQThBtQYWZ3BZXsq8wuQ Listen to the Hummingbird - Leonard Cohen, den nye plata.
 10. Kjipt det ikke er en med BD-leser da...
×
×
 • Create New...