Jump to content

fnwilborn

Medlemmer
 • Content Count

  3625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1042 :)

1 Follower

About fnwilborn

 • Birthday April 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13878 profile views
 1. Er en funksjonabel Atarikonsoll ja, men bare 3 cartridges/spill. Så hvem av dere har rett?
 2. Er det en leke, eller fungerer den som konsoll og spiller de tre spillene?
 3. Har ikke opplevd dette eller noe som ligner. Høres ut som feilvare.
 4. "De" i dette tilfellet var ikke Nintendo, men folk i gamingverdenen, kunne vært bedre formulert. Det var mange som sa at Nintendo aldri ville gjøre det, og det var mange som var veldig overrasket da det skjedde. Folk sa at Nintendo ville ikke gå for mobil før de "la ned hele hardwaren sin".
 5. Vet ikke hvilken verden du levde i, men jo - det gjorde man. Nintendo ville aldri gå inn i mobilspillbransjen sa de, for de ville holde seg til sine egne plattformer.
 6. Det sa man om mobilspill også.
 7. Helt sant. Jeg ville faktisk ikke bli overrasket over en eventuell Nintendo-intro i pc-verdenen også. Ikke full on, men noe a la mobilsatsingen deres.
 8. En eksklusiv tittel til series konsollene vil alltid kunne spilles på windows pc. Get used to it.
 9. Med ganske tung bruk varer batteriet litt over et døgn, opp mot halvannet.
 10. Løst, og Soawn Wave som jeg stoler på sier det ikke er noe definitivt og kan være kun økte kostnader i det nåværende økonomiske uføret. Men Nintendo har nylig selv fortalt til aksjonærene at de bruker mye mer penger enn før. Nien mener de kjøper opp deler for å få materialer til neste generasjon eller en ny modell.
 11. Absolutt. Fantastisk pakke. Får bare håpe det er sustainable i det lange løp.
 12. Spilt enda to timer med Jedi Fallen Order i dag. Blitt halvannen til to timer nesten hver dag siste lille uken. Jeg begynner jo nesten å bli en smule flink!😅 Er ferdig med andre besøk på Kashyyyk og skal nå til Dathomir. Spent på hvordan den planeten blir... 🤪
 13. Har med stor glede plukket opp Jedi Fallen Order igjen etter et halvt års tids pause. Har spilt ca 2 timer per dag i tre dager nå. Startet opp det jeg slapp sist, midtveis på planeten Zeffo. Fullførte den planeten, dro til Kashyyk og fullførte den, dro tilbake til Zeffo hvor jeg nå nærmer meg slutten på det kapittelet tror jeg. Har slått Second Sister i dag. Jeg er blitt mye, mye bedre i spillet (jeg spiller på Story Mode, enkleste vanskelighetsgrad, men den var vanskelig nok for meg!) og i går fant jeg endelig ut hvordan jeg skulle deflecte og sende tilbake skudd fra fiender. Jeg hadde husket helt fullstendig feil om hvordan det skulle gjøres! 😂 Det hjalp med også veldig da en kar på discord gjorde meg obs på at TVen min ikke hadde gaming mode slått på! Da ble spillet plutselig mye bedre å spille. 🥲
 14. Jeg har ikke skjermbeskytter på, men jeg har merket at om fingeravtrykket ikke vil godtas, så hjelper det faktisk - hver gang - å trykke fingeren mot et annet sted på skjermen og så tilbake til fingeravtrykksensoren.
×
×
 • Create New...