Jump to content

MasterShake

Medlemmer
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 :)
 1. Komplett har oppdatert deres produktside for HP Reverb G2 ser jeg. Nå står det svart på hvitt at kontrollere er med. 👍
 2. Ja personen jeg snakket med på Komplett sa den var uten kontrollere, men skal jeg være ærlig mistenker jeg nesten at vedkommende bare fort tittet over produktsiden for G2 og ga svaret de mente var riktig. Under Produktinfo ser jeg det står bl.a.: «Nå kan du spore mer bevegelse sammenlignet med forrige generasjon, med fire kameraer bygd inn i headsetet. Og med en mer ergonomisk design er kontrollerne mer komfortable å holde på.» En så direkte referanse til kontrollere gjør at jeg nå egentlig regner med at kontrollere er med i pakken. Jeg har i hvert fall lagt inn en bestilling sjæl. 😋
 3. Håper du har rett. 🙂 Det var rep hos Komplett som bekreftet til meg at det var uten kontrollere. Men personen virket ikke godt informert så det er fullt mulig det er feil info. Det selges versjoner både med og uten kontrollere i andre land, og der står det påpekt om/at det er inkludert. Derfor usikkerhet.
 4. Det ser ut til at Komplett kun selger selve headsettet uten kontrollere. Og det til den nette sum av Kr 7349,- I resten av Europa koster headset inkludert 2 kontrollere 583 EURO (i skrivende stund ca Kr 6100,-). Som sagt til denne prisen følger 2 kontrollere med. Jeg er godt vant til Norge-premium på slikt, men dette er helt bananas. I tillegg fungerer HP Reverb G2 kun med disse nye kontrollerne, hvilket betyr at om man kjøper headset hos Komplett får man rett og slett ikke brukt det om man ikke har fullt tracke-system og andre kontrollere på plass allerede. Jeg snakket med en rep hos Komplett, men personen var uinformert og ga meg en link til Vive Cosmos som løsning. "Denne har kontroller." 😐 Er det noen andre som har eller har tenkt til å bestille G2 her?
 5. Ja dette må være et tøft år for Nintendo-hatere.
 6. På utgivelser som treffer fredager er det alltid litt risky å bestille per post. Jeg kommer nok selv til å plukke opp spillet i fysisk butikk i løpet av dagen. Er han amerikaner du.Amerikanern får også spillet samtidig med oss. Han er nok en anmelder.Stemmer.
 7. Har en på friend-listen som spiller dette nå. Hnnggh
 8. Vet vi om GameStop kommer til å kjøre noen bra innbytte-deals for X?
 9. Jeg må le litt av tilstandene på Finn.no. Det ligger flere snes mini ute til 1500,- som ikke har blitt solgt selv etter flere dager, men allikavel tror enkelte at de skal få 3000,- for sin. Haha! Og det dukker stadig opp nye annonser. Vi ble alle scalpa av bergsala direkte denne gangen. Vi trengte ingen mellommann.
 10. Jeg så ditt innlegg ja, men jeg mener egentlig sånn rundt om på nett, neogaf etc. så det var egentlig ikke spesifikt din post jeg tenkte på Nuvel.. man kan sammenligne med Super Nintendo for den saks skyld, men jeg føler at det å sammenligne med konsoller i samme generasjon har litt mer for seg. Når det er sagt så er jeg klar over at det er meningsløst å sammenligne på den måten. hehe. Som du sier.. all sånn prat er jo bare for moro skyld. Det skal bli gøy å se hvordan ting utarter seg i høst. Uansett hva som skjer så blir det garantert underholdende!
 11. Jeg ser ofte at det vises til at forskjellen i TF-ytelse er tilsvarende mellom PS4 og XBone som mellom XBoneX og PS4 Pro, ca. 35%. Det som ikke nevnes er at disse 35% tilsvarer, bokstavelig talt, en hel ekstra PS4 i ytelsesforskjell mellom de to high-end konsollene. Om dette vil ha stort utslag blir spennende å se, men jeg stusser litt over at denne ganske massive forskjellen tilsynelatende avfeies så lett av enkelte.
 12. De fleste store titlene ligger på 499,- og alle mindre eShop-spill er ekvivalente med prisene ellers i USA og EU. Med andre ord, slett ikke verst for å være Norge. Jeg bestilte en av disse for et par dager siden, men ordren ligger fortsatt som "til behandling". Om noen har erfaring med Coop Obs online, er de veldig treige på å sende ut?
 13. Jeg solgte min Wii U rett før Switch kom for 2K uten spill. Jeg ville bare bli kvitt den så ble overrasket over hvor mye folk var villig til å gi. Den kommer nok til å holde seg godt i verdi fremover ja.
 14. Brukeren 'Shiggy' på neogaf har lagd en oversikt over fysiske release i Europa: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1374276
×
×
 • Create New...