Jump to content

PantZman

Medlemmer
 • Content Count

  5731
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1550 :)

About PantZman

 • Birthday 05/11/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22744 profile views
 1. Menn utsettes for mer som kan potensielt ta livet av en. Krig, konflikt, farligere yrker osv. Om dette tas med i statistikkene har jeg ikke sjekket. moder jord? Hvilket kjønn en oppdiktet karakter har er vel opp til den som tror på den. På samme måte som Jesus gjerne skifter etnisitet etter den troende.
 2. "Same procedure as every year, James!" Seriøst. Ny dommedagsprofeti sånn ca. hvert andre år. Når én har kommet og gått i glemmeboken så er det på igjen med noe nytt lureri.
 3. Argumentet ditt henger ikke mye på greip og er en typisk lite gjennomtenkt internett-påstand. Ja,gaming er ikke den dyreste hobbyen man kan ha om man er litt edruelig mtp. hvilke komponenter man kjøper og hvor mye spill man kjøper. Hvis man derimot kjøper et skjermkort til 20000 så er det en jævlig dyr hobby. Det er en av mange komponenter og man bør absolutt ha andre dyre deler i pcen for at man skal dra nytte av det. Spørs hvor ofte en skifter maskinvare. En high end komponent burde holde minst 2 år om en ikke har spesielle interesser. Siste 3 GPU oppgraderingene mine var i 09.2021, 11.2018, 09.2014. Så 3-4 år. Jeg har som regel siktet meg inn på det nest beste kortet. Kommer trolig til å hoppe over kommende generasjon om ikke AMD lanserer noe med en veldig god forbedring i pris/ytelse. Komponenter jeg skifter ut blir alltid brukt til å oppgradere andre PCer i huset.
 4. Vil bare nevne at det lønner seg å jobbe for uføretrygdede som klarer og vil. https://www.nav.no/no/person/pensjon/uforetrygd/jobbe-ved-siden-av-uforetrygd
 5. Blir vel ikke noe nevneverdig problem om du ikke spiller cinebench eller lignende.
 6. Fjernet en "ikke" som var feilplassert i siste setning så den endret litt mening.
 7. Stor økning i MHz ser ut til å gjøre opp for IPC. Zen 2 (@ 4 Ghz) til Zen 3 (@ 4 Ghz) så nærmere 22% forbedring i spill. 3800X ~4.5 GHz -> 5800X ~4.7 GHz = 4,4%. 5800X ~4.7 GHz -> 7700X ~5.4 GHz = 15%. Utfra AMD sine tall så ser det ut som Zen 4 totalt sett vil gi ca samme løft som Zen 3 gjorde.
 8. Ganske stor forskjell mellom Ryzen 1000 og 5000. Ville bare skiftet CPU først og sett an videre oppgradering ut ifra hvor fornøyd du er med ytelsen. Oppdater BIOS og kjøp f.eks en Ryzen 5 5600. Trenger ikke mer om du bare spiller og har f.eks discord og noen nettleser vinduer kjørende i bakgrunnen Raskere RAM er greit å ha men ikke en nødvendighet så lenge du har et GTX 1070. Med f.eks en Ryzen 5000 vil du for det meste være begrenset av skjermkortet og derfor se lite/ingen forbedring fra raskere RAM. Skal du kjøpe RAM så er Dual Rank å foretrekke da det har et greit løft i ytelsen over Singel Rank.
 9. Skal du fra Geiranger til Trollstigen/Åndalsnes anbefaler jeg å stikke innom Tafjord. Fin tur å kjøre opp til Zakariasdammen også. Har du lyst på en liten fottur (~2 timer) anbefaler jeg å gå opp til Muldalen (like før Tafjord). Skal være mange andre flotte fjellturer i Tafjord området men har ikke fått prøvd dem enda. Som andre har foreslått vil jeg også anbefale Lodalen og Oldedalen (briksdalsbreen osv.).
 10. Liten oppdatering; Vi endte opp med å bestilte en Tail it Kids fra Talkmore. Verdt et forsøk når den bare koster 500kr + 99kr/mnd uten binding. Alle klokkene vi har sett på er ca like store og klumpete. Xplora X5 til 1700kr + 119~139kr/mnd (m/binding) synes jeg ble for mye når alt vi ønsker er å ringe og kanskje GPS lokasjon. Skal komme med en oppdatering når vi har fått testet den litt.
 11. Er en del familie kontroll i Family Link (app kontroll, skjermtid osv.) appen på Android men har ikke sjekket hvilke funksjoner som er med tanke på kommunikasjon og lignende. Så bra. Regner med den ikke er sim-låst da.
 12. Vil f.eks en Samsung Galaxy Watch 4 (LTE) kunne brukes til formålet? Ser ut som den har en standalone funksjon men info om hva denne gjør er mangelfull.
 13. Takk. De klarte ikke nevne mål på noen av de norske sidene jeg har vært gjennom. Har googlet kjapt gjennom en del andre alternativ som selges i Norge men stor, tykk, stygg, dårlig batteri ser ut til å være standarden. Mye av det samme som Xploraen. Nesten fristende å bare kjøpe en vanlig, simpel mobil men den blir vel bare glemt igjen her og der. Spørs om jeg bare må ta en nærmere titt på xploraen. Eneste funksjonen som egentlig teller er det å kunne ringe hverandre. GPS trackin er bare en bonus.
 14. Godt spørsmål. Ser ikke ut som det er stort andre enn Talkmore som selger den så vanskelig å se/prøve den uten å kjøpe først. Prøvd å finne mål på Xplora X5 Play men det ser ut til å være totalt fraværende. Edit: Alle smartklokkene til barn jeg har sett ser ganske tykke ut. Spørs om jeg må ta meg en runde på el-butikkene i området og se/prøve noe av det de har inne.
×
×
 • Create New...