Jump to content

PantZman

Medlemmer
 • Content Count

  5398
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1343 :)

About PantZman

 • Birthday 05/11/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19446 profile views
 1. Derfor jeg bruker Onedrive og har alt lagret/synket mot PC (i Raid 1) i tillegg. Stoler ikke 100% på noen av dem. Både HDDer og skytjenester kan kræsje.
 2. PantZman

  Aliens

  ja, men ikke slik det fremstilles på history channel osv. Om det er intelligent liv så er det trolig like mangfoldig som oss.
 3. Håper bare de leverer mer ytelse for pengene. De må gjerne komme med 10.~20.000kr kort, så lenge det blir en merkbar forbedring i ytelse/pris over hele rekken med kort. Har ikke vært nevneverdig forbedring i ytelse/pris de siste fire årene og covid-19 har ikke hjulpet (fleste skjermkort fra ca 4000kr ser ut til å ha steget med 500~1000kr siden mars).
 4. Ser Tafjord (Get) leverer 80/80 til 568,- så da høres ikke 75/75 til 639,- så veldig urimelig ut. Regner med dette innebærer nedgraving av fiber til boligen.
 5. Har hatt én Cooler Master vannkjøler og erfaringen var ikke særlig god. Viftene ga ulyder etter kort tid og ble byttet ut. Pumpen streiket etter ~2 1/2 år. Har hatt flere Corsair modeller som har vært i drift lenger uten nevneverdige problemer. Trenger ikke være viften(e) som bråker. Kan like gjerne være vannpumpen.
 6. Kan sikkert redusere viftehastigheten (øke temp target osv) og øke rev up/down time i bios.
 7. Har hatt problemer med "service not available" i flere år. Deaktivere IPv6 ser ut til å ha løst problemet.
 8. Hadde planer om tur til Filippinene. Ble endret til camping tur i Norge. Nå ser det ut som det kan bli lange dager på sofaen.
 9. Min Note 4 tok kvelden, i kveld. Vært trøblete i hele dag. Flere ganger jeg ikke fikk liv i mobilen (bilde på skjermen) og måtte ta ut batteriet) og nå i kveld restartet den seg selv og klarte ikke boote. Prøvd å legge inn firmware på nytt med både kies/smart switch og Odin uten hell. Da blir det Note 10 på meg. Garanti er selvfølgelig utløpt (kjøpt i 2014). Er det noe som er gunstig å sende inn og få reparert? Var en veldig kurrant telefon opp til i dag.
 10. Stemmer det at Note 10 har Dual Sim men ikke kan bruke et minnekort istedenfor Sim #2 slik som Note 10+? Edit: Note 4 tok kvelden (i kveld) så da blir det nok en Note 10.
 11. Kjøpe Note 10 nå (til ca 8500,-) eller er det verdt å vente på hva enn Note 20 bringer? Regner Note 20 blir en god del dyrere når den kommer. Å betale 11-12k+ for en mobil frister ikke (Note 4 var vel rundt 6000kr ny). Støtter Note 10 (ikke +) dual sim og evt minnekort? Noen sider sier nei mens andre sier ja. Samsung Norge sier: Sitter på en Note 4 som jeg egentlig klarer meg med enda, begynner å bli litt treig (sikkert løst med en reset) men hovedproblemet er at S-view dekselet med trådløs lading begynner å se helt forjævlig ut og nytt selges selvfølgelig ikke. Prøvde en slik trådløs lading dings som legges under dekselet men den passet dårlig og levde en hel dag.
 12. Tipper alkoholen kommer på dyre beholdere som bare de kan levere. Edit: Kunne ikke se noe slikt selges på siden deres.
 13. Da jeg kjøpte en Asus MG279Q og trengte lengre kabel enn den som fulgte med i esken måtte jeg gjennom sånn ca 5 DP kabler før jeg fant en som ikke ga feilmeldinger (over 60hz @ 1440p)
 14. Opplevde noe slikt da spillet var nytt, men jeg mener fargen var grønn.
 15. PantZman

  Norsk mat

  Mener vi har en vogn som selger bakt potet i Ålesund sentrum i helgene.
×
×
 • Create New...