Gå til innhold

PantZman

Medlemmer
  • Innlegg

    5 746
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PantZman

  1. Energidrikk drikkes bare når jeg er på lengre bilturer og har lyst på noe annet enn kaffe. Prime står jeg glatt over.
  2. Ikke sikkert de har så mange 7700 XT å selge. Som 6800 (non-XT) som knapt har vært å se på lager. Er heller ikke på steam survey noe 6800 XT og 6900 XT er.
  3. Hvor langt tid tar det før en snuspose forsvinner?
  4. Er det noen over din sjef som kan kontaktes?
  5. Problemet er vel at selv små rotter hunder kan finne på å angripe mål som er langt større enn seg selv. Mennesker, andre hunder og dyr. Angriper de en større hund er det fort gjort at de blir drept. Katter angriper vanligvis andre katter, fugl og gnagere. Potensiell skade på større mål er langt lavere enn om det var en tilsvarende hund.
  6. Hei. Vurderer ny TV på 70~80". Budsjett på ca. 25.000. LG OLED 77CS6LA ser ut som er godt kjøp men lite tester og brukererfaringer å finne på nett. Ser ut en liten oppgradering fra C1. C1 panel men a9 Gen 5 prosessor og funksjoner(?) fra C2. Virker som et godt kjøp til 21.990,- når C1 koster 24.990,-, C2 37.990,- og C3 47.990,- i skrivende stund. Hvordan er det med LCD i dag? Får vel mer TV for pengene men siste LCD vi hadde led av forferdelig backlight bleed og svartnivået kunne knapt kalles svart. Har hatt Plasma og OLED de siste 12 årene så er skeptisk til om LCD vil tilfredsstille selv om det har vært fremskritt. Noen forslag? Takk på forhånd. Litt mer digresjon;
  7. Er TV og Ipad logget inn på samme strømme konto på strømme tjenesten?
  8. Boligkjøperforsikring dekker vel ikke annet enn advokatutgifter i en tvist. Ellers er det vel boligforsikring dette går under, men om det er registrert bom i flis ved kjøp så kommer du vel ikke langt der heller.
  9. Hvordan ser temperaturen ut med en ikke så øredøvende RPM? 40C mellom GPU og hotspot tror jeg ikke er bra.
  10. Hvorfor hører vi ikke om andre som er berørt? Driveren har vært ute i over en mnd. Garantien på kortene er ikke utløpt så hvorfor returneres de ikke til selger først? Er krisfix/GPUfix et autorisert verksted som får defekte varer fra forhandlere?
  11. Dekk til den stygge ramma med svart elektrotape eller lignende. Sjekk varen skikkelig neste gang du kjøper noe.
  12. Beklager sent svar. Den fungerer helt greit om du bare skal ringe og GPS tracking. Eneste andre funksjonen jeg kan komme på som er verdt å nevne er at du kan sette alarm gjennom appen. De hevder 5~7 dager batteritid men jeg tror 3~5 er mer realistisk.
  13. Har et 11 år gammelt Logitech Z-906 som jeg er veldig fornøyd med. En oppdatert versjon hadde gjort seg men å betale 6000 for USB og Bluetooth blir det ikke. Z-906 er fremdeles til salgs for under halve prisen av Arena 9.
  14. Menn utsettes for mer som kan potensielt ta livet av en. Krig, konflikt, farligere yrker osv. Om dette tas med i statistikkene har jeg ikke sjekket. moder jord? Hvilket kjønn en oppdiktet karakter har er vel opp til den som tror på den. På samme måte som Jesus gjerne skifter etnisitet etter den troende.
  15. "Same procedure as every year, James!" Seriøst. Ny dommedagsprofeti sånn ca. hvert andre år. Når én har kommet og gått i glemmeboken så er det på igjen med noe nytt lureri.
  16. Argumentet ditt henger ikke mye på greip og er en typisk lite gjennomtenkt internett-påstand. Ja,gaming er ikke den dyreste hobbyen man kan ha om man er litt edruelig mtp. hvilke komponenter man kjøper og hvor mye spill man kjøper. Hvis man derimot kjøper et skjermkort til 20000 så er det en jævlig dyr hobby. Det er en av mange komponenter og man bør absolutt ha andre dyre deler i pcen for at man skal dra nytte av det. Spørs hvor ofte en skifter maskinvare. En high end komponent burde holde minst 2 år om en ikke har spesielle interesser. Siste 3 GPU oppgraderingene mine var i 09.2021, 11.2018, 09.2014. Så 3-4 år. Jeg har som regel siktet meg inn på det nest beste kortet. Kommer trolig til å hoppe over kommende generasjon om ikke AMD lanserer noe med en veldig god forbedring i pris/ytelse. Komponenter jeg skifter ut blir alltid brukt til å oppgradere andre PCer i huset.
  17. Vil bare nevne at det lønner seg å jobbe for uføretrygdede som klarer og vil. https://www.nav.no/no/person/pensjon/uforetrygd/jobbe-ved-siden-av-uforetrygd
  18. Blir vel ikke noe nevneverdig problem om du ikke spiller cinebench eller lignende.
  19. Fjernet en "ikke" som var feilplassert i siste setning så den endret litt mening.
  20. Stor økning i MHz ser ut til å gjøre opp for IPC. Zen 2 (@ 4 Ghz) til Zen 3 (@ 4 Ghz) så nærmere 22% forbedring i spill. 3800X ~4.5 GHz -> 5800X ~4.7 GHz = 4,4%. 5800X ~4.7 GHz -> 7700X ~5.4 GHz = 15%. Utfra AMD sine tall så ser det ut som Zen 4 totalt sett vil gi ca samme løft som Zen 3 gjorde.
  21. Ganske stor forskjell mellom Ryzen 1000 og 5000. Ville bare skiftet CPU først og sett an videre oppgradering ut ifra hvor fornøyd du er med ytelsen. Oppdater BIOS og kjøp f.eks en Ryzen 5 5600. Trenger ikke mer om du bare spiller og har f.eks discord og noen nettleser vinduer kjørende i bakgrunnen Raskere RAM er greit å ha men ikke en nødvendighet så lenge du har et GTX 1070. Med f.eks en Ryzen 5000 vil du for det meste være begrenset av skjermkortet og derfor se lite/ingen forbedring fra raskere RAM. Skal du kjøpe RAM så er Dual Rank å foretrekke da det har et greit løft i ytelsen over Singel Rank.
  22. Skal du fra Geiranger til Trollstigen/Åndalsnes anbefaler jeg å stikke innom Tafjord. Fin tur å kjøre opp til Zakariasdammen også. Har du lyst på en liten fottur (~2 timer) anbefaler jeg å gå opp til Muldalen (like før Tafjord). Skal være mange andre flotte fjellturer i Tafjord området men har ikke fått prøvd dem enda. Som andre har foreslått vil jeg også anbefale Lodalen og Oldedalen (briksdalsbreen osv.).
  23. Liten oppdatering; Vi endte opp med å bestilte en Tail it Kids fra Talkmore. Verdt et forsøk når den bare koster 500kr + 99kr/mnd uten binding. Alle klokkene vi har sett på er ca like store og klumpete. Xplora X5 til 1700kr + 119~139kr/mnd (m/binding) synes jeg ble for mye når alt vi ønsker er å ringe og kanskje GPS lokasjon. Skal komme med en oppdatering når vi har fått testet den litt.
×
×
  • Opprett ny...