Jump to content

MasterShake

Medlemmer
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MasterShake

 1. Sjekket digitalimpuls nå. Lol.. Ser ut som en liten glipp i systemet, nå er pris endret til kr 3649,- Det er jo grei pris for de som trenger en asap.
 2. Apropos prisøkning på Asus TUF; Vi har faktisk visst at denne prisøkningen ville komme på utvalgte 3080-kort siden lansering. Dette er fra sweclockers review av TUF 3080 OC, datert 17.september: https://www.sweclockers.com/test/30406-asus-geforce-rtx-3080-tuf-gaming-oc/7 Skulle jeg gjette er andre berørte kort sikkert MSi Ventus 3X og kanskje Gigabyte Eagle? Tipper alle kortene som hadde samme pris som FE har vært rabattert i launch-perioden.
 3. Jeg fikk faktisk mitt 3080 Ventus fra Elkjøp i dag. Så det er håp for dere andre som har bestilling der. 🙂
 4. https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-RTX-3080-GAMING-TRIO-10G/Gallery
 5. Geforce Now og Stadia fungerer begge helt fantastisk i min erfaring og føles mer eller mindre som lokal spilling. Å gå fra 60fps spill på Stadia til The Last Of Us 2 på min PS4 føltes som å gå til MER latency f.eks. Xcloud derimot har vært veldig skuffende for meg. Altfor mye latency/delay til å være en legitim måte å spille på. Jeg har prøvd på flere ulike android-enheter, med flere forskjellige routere og på Telenor og Get sitt nett på 3 forskjellige adresser. Alltid samme resultat. Forza Horizon 4 har vel sikkert 400ms lag eller noe sånt. I tillegg hakker det jevnlig i lyd og bilde. Men det er jo fortsatt beta og jeg ser folk rundt i verden har mye bedre opplevelse enn jeg har hatt. Håper det blir vesentlig bedre ved lansering.
 6. Komplett har oppdatert deres produktside for HP Reverb G2 ser jeg. Nå står det svart på hvitt at kontrollere er med. ?
 7. Ja personen jeg snakket med på Komplett sa den var uten kontrollere, men skal jeg være ærlig mistenker jeg nesten at vedkommende bare fort tittet over produktsiden for G2 og ga svaret de mente var riktig. Under Produktinfo ser jeg det står bl.a.: «Nå kan du spore mer bevegelse sammenlignet med forrige generasjon, med fire kameraer bygd inn i headsetet. Og med en mer ergonomisk design er kontrollerne mer komfortable å holde på.» En så direkte referanse til kontrollere gjør at jeg nå egentlig regner med at kontrollere er med i pakken. Jeg har i hvert fall lagt inn en bestilling sjæl. ?
 8. Håper du har rett. ? Det var rep hos Komplett som bekreftet til meg at det var uten kontrollere. Men personen virket ikke godt informert så det er fullt mulig det er feil info. Det selges versjoner både med og uten kontrollere i andre land, og der står det påpekt om/at det er inkludert. Derfor usikkerhet.
 9. Det ser ut til at Komplett kun selger selve headsettet uten kontrollere. Og det til den nette sum av Kr 7349,- I resten av Europa koster headset inkludert 2 kontrollere 583 EURO (i skrivende stund ca Kr 6100,-). Som sagt til denne prisen følger 2 kontrollere med. Jeg er godt vant til Norge-premium på slikt, men dette er helt bananas. I tillegg fungerer HP Reverb G2 kun med disse nye kontrollerne, hvilket betyr at om man kjøper headset hos Komplett får man rett og slett ikke brukt det om man ikke har fullt tracke-system og andre kontrollere på plass allerede. Jeg snakket med en rep hos Komplett, men personen var uinformert og ga meg en link til Vive Cosmos som løsning. "Denne har kontroller." ? Er det noen andre som har eller har tenkt til å bestille G2 her?
×
×
 • Create New...