Jump to content

Spartapus

Medlemmer
 • Content Count

  9548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Spartapus last won the day on May 10 2016

Spartapus had the most liked content!

Community Reputation

6215 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

26678 profile views
 1. Ja, jeg klarer enkelt å jobbe meg rundt disse prisene men jeg lurer på om det ikke kan skade spillsalget av nye titler totalt sett. Selv med de gamle prisene var det mange som klagde, rimelig eller ei. Når du da slenger på enda 200 kroner på prisen... Vi får se, kanskje klager folk bare for å klage mens de kjøper spillene uansett.
 2. Med den startprisen blir terskelen meget høy for å kjøpe spill før de er gått kraftig ned i pris. Da blir det kun de titlene jeg er aller mest interessert i som kjøpes til nypris, og da snakker vi kanskje 2-3 titler i året maks. Ikke at jeg ikke forstår hvorfor de øker prisene eller at spillene ikke rettferdiggjør en pris på 800, men til syvende og sist har man et budsjett med forskjellige utgiftsposter der det å kjøpe helt nye spill ikke er det mest essensielle.
 3. Ikke hørt noe om min ordre hos Cdon 07.06. Står fortsatt som behandles. Om konsollen er forsinket fra leverandøren har da ingenting å si. Det er ikke det samme som om de hadde solgt hundrevis av forhåndsbestillinger som de ikke hadde noen bestilling inne på hos leverandøren.
 4. Såvidt jeg har forstått holdes prisen på digitale spill kunstig høy for at de ikke skal skade salget av fysiske spill. Veldig hyggelig for oss som liker fysisk format, men kanskje ikke så mye for resten. 🤣
 5. Jeg synes det generelt går lang tid mellom storspillene, ikke bare fra Nintendo. Andre store studioer som Rockstar eller Naughty Dog har ikke kommet med stortitler annethvert år heller, slik det var vanlig i tidligere generasjoner. Spillene tar lenger og lenger tid å utvikle. Når vi begynner å komme opp mot 10 års utviklingstid synes jeg vi begynner å nærme oss en smertegrense. Det er så lang tid at fra et spill først annonseres til det kommer ut vil målgruppen være i en helt annen livsfase.
 6. Ja, jeg skrev noe lignende tidligere, det som er skuffende er at det er Gamezone av alle som tar steget med å oppjustere prisen til hva scalperne tar. Ja, de er ikke en stor kjede som power og elkjøp, men de selger veldig mye annet enn PS5 (faktisk har jeg knapt sett PS5 der).
 7. Litt skuffet over at Gamezone tok scalperpris for PS5. Brukt dem i mange år og ansett dem for å være den beste rendyrkede spillbutikken i Norge. Da er det skuffende at de legger seg så mye over de andre butikkene.
 8. Andre gode ekslusive: Astral Chain, som å spille en cyberpunk-anime fra 90-tallet. Fire Emblem: Three Houses, siste spillet i en av de beste strategi-seriene noensinne. Bayonetta 2, ekstremt overdrevet tredjepersons beat'em up. Octopath Traveller, tradisjonelt JRPG med et av de bedre turbaserte kampsystemene jeg har vært borti.
 9. Stresser ikke med å få konsollene i det hele tatt, bare reagerer på den slappe bruken av standardsvar. Vi bruker også standardsvar på min jobb, men de må ofte tilpasses noe slik at de faktisk passer til saken det gjelder. Jeg ville ikke vært komfortabel med å sende ut informasjon jeg ikke visste stemte.
 10. Jeg BEGRIPER ikke hvorfor de sender ut en standard epost der det står at konsollene ble utsolgt på minutter når de hadde åpent for forhåndsbestillinger i 6-7 timer. Det er som om de bare sender ut disse epostene uten å se om innholdet stemmer eller å lese hva spørsmålet gjelder. "Har du några frågor er det bara att du hör av dig..." Hva er poenget når de bare sender samme standard-epost uansett?
 11. Jeg fikk Viaplay-kode. Jeg trodde jeg fikk denne fordi jeg har vært kunde hos Viaplay før, ante ikke at det hadde sammenheng med Cdon-ordren. PS5 er bort fra Cdon sine sider. Nå må de da være tomme. Litt overrasket over at det har vært mulig å bestille så lenge. Har det plutselig kommet et større parti, eller er ikke pågangen like heftig som før?
 12. Bestilte 18:20 og fikk bestillingsbekreftelse. "Vi har mottatt din bestilling" heter eposten. Det fremgår av Cdon sine kjøpsvilkår at "En kjøpsavtale er inngått når CDON har bekreftet Kundens bestilling, og Kunden har mottatt en bestillingsbekreftelse fra CDON via e-post." Ordet "ordrebekreftelse" er ikke nevnt.
 13. I så fall er det imponerende at de klarte å stenge for forhåndsbestillinger i går kveld for å så gjenåpne nå. Da har de i så fall klart å gjøre samme feil to ganger på rad, med mindre dette er noe som skjer automatisk. Mye forvirring og rot som kunne vært unngått med litt enkel kommunikasjon fra Cdon sin side. Blir rimelig kleint hvis det til slutt viser seg at de ikke har noen konsoller å gratulere deg med. 🤣
 14. Hvis de solgte unna på minutter, hvorfor det nå mulig å forhåndsbestille igjen? Blir mer og mer skeptisk til dette. Virker ikke som de har peiling på hva som skjer i butikken sin.
×
×
 • Create New...