Jump to content

Spartapus

Medlemmer
 • Content Count

  9160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Spartapus last won the day on May 10 2016

Spartapus had the most liked content!

Community Reputation

5959 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

25624 profile views
 1. Ja, det man kaller for "Lovecraftian". Da står man fritt til å imitere hans stil samtidig som man får med moderne sjangerkonvensjoner og krav til "publikumsvennlighet".
 2. Lovecrafts historier er nesten utelukkende befolket av hvite menn, romantikk eksisterer ikke og det er ikke happy ending. Det er derfor svært vanskelig å få produsrrt en Lovecraft-film i Hollywood. Guillermo del Toro hadde et prosjekt på gang for å filmatisere At the Mountains of Madness, men valgte å skrinlegge prosjektet da produsenten forlangte at han skrev inn en kvinnelig karakter og et romantisk subplot.
 3. Å si at det er noe galt med å kjøpe CE er det samme som å si det er noe galt med å samle på spill. Hvis man er opptatt av å skaffe seg en stor samling som ser imponerende ut på hylla er det mye kulere med CE-utgaver enn bare masse kjipe plastcover. Nå skal det sies at jeg slutta å "samle" på spill for flere år siden i den forstand at jeg nå kjøper spill bare for å spille dem. Ja, CE kan være kult, men til syvende og sist blir det stående å samle støv, man trenger mye hylleplass for at de skal komme til sin rett og det er et helvete når man skal flytte.
 4. Ja, ja og hvem vet. En del store nettbutikker har gjort dette i flere år allerede. Amazon f.eks.
 5. Veldig greit at Cyberpunk ble forsinket. Da kan det faktisk være jeg kan få spilt det på release. Det var altfor tett med de gode spillene i "vårslippet" uansett.
 6. Hæ? Har det kommet en anstendig Lovecraft-film som jeg ikke har hørt om engang? Da må jeg få med meg både den og resten.
 7. Jeg vil vite hva de skal gjøre med alle de nettbutikkene som ikke kommer til å ha noen VAT-ordning med norske myndigheter. Jeg kan ikke se for meg hvordan man skal klare å kjøre en tollbehandling på hver eneste lille dings som krysser grensa.
 8. https://www.facebook.com/groups/spillogkonsoller/ https://www.facebook.com/groups/2111274449102118/
 9. Det er en del norske grupper på Facebook der folk selger brukte spill. Der skulle det være mulig å få et pent eksemplar av BotW til halv pris eller mindre.
 10. Cyberpunk går jeg utfra blir så inn i helvete tidkrevende at det blir backlog-mat uansett.
 11. Rogue One synes jeg var inne på noe, men Solo for meg var den klart dårligste av alle de nyere filmene.
 12. Helt ærlig så synes jeg det at de er i et forhold eller er gift bare gir hele opplevelsen en ekstra spiss. Jeg forstår ikke hvorfor TS kaver og bekymrer seg slik når han egentlig burde vært fornøyd med at han har gjort noe mange bare fantaserer om. Å skulle be om unnskyldning virker helt absurd og vil bare skape unødvendige problemer, da typen hennes neppe kjenner til dette.
 13. Det danket ut originalen for min del, og det er en av mine favoritter på PS1. RE2-remaken blir et av få spill fra nyere generasjoner som jeg nok kommer til å spille om igjen flere ganger i fremtiden.
 14. Personlig har jeg droppet denne. Revenge of the Sith var den siste filmen som virkelig ga meg Star Wars-følelsen, mens de siste filmene har ikke gjort noe inntrykk. Flotte effekter og omgivelser, men karakterer, historie og tematikk blir så intetsigende for meg at jeg har glemt filmene dagen etter jeg har sett dem. Jeg har sett de nyeste Star Wars-filmene mest av gammel vane - det er jo Star Wars - men nå begynner jeg å gå lei.
 15. Det var jo tidenes heldigste førstekjøp. Spesielt om du ikke visst spillet var bra på forhånd. Jeg hadde kun sett noen bilder, men visste at Final Fantasy 6 og 4 var toppspill.
×
×
 • Create New...