Jump to content

Spartapus

Medlemmer
 • Content Count

  9311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Spartapus last won the day on May 10 2016

Spartapus had the most liked content!

Community Reputation

6026 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

25759 profile views
 1. Da er det skjærtorsdag og jeg har ikke fått min kopi. Det er litt surt i og med jeg bestilte så snart pre-orders begynte, mens andre har kunnet kjøpe den i butikk. Men det er som forventet og jeg har fylt opp PSN med penger for å kjøpe digitalt så snart jeg er klar til å begynne.
 2. Er på siste oppdrag på Astral Chain. Alle som har en Switch bør få med seg dette, og jeg tenker det er et spill som lett kan gå under radaren for de fleste. Gameplayet har noen veldig gode ideer jeg ikke har sett i noe annet spill; du kontrollerer en slags mech, men i stedet for at du sitter inne i den så kontrollerer du den via en kjetting (derav tittelen) litt på samme måte som en hund i bånd. Når du holder LZ nede beveger du mechen rundt og du kan f.eks. sirkle rundt fienden og binde de fast med kjettingen, eller når en fiende styrer imot deg kan du bruke kjettingen som en slags "clothesline" og kaste de tilbake. Du kan også bytte mellom flere typer mechs med forskjellige egenskaper; en har bue og kan angripe flyvende fiender fra avstand, en kan løfte og kaste tunge gjenstander, en oppretter et beskyttende skjold som tåler noen slag, osv. Selve historien er også overraskende godt fortalt (om enn ikke veldig overraskende for de av oss som har sett en del av denne typen historier) og minner mye om en cyberpunk-anime fra 90-tallet. Tenk AD Police Files, Cyber City Oedo 808 eller Ghost in the Shell, mens den første mechen du får ligner mistenkelig mye på mechen til Shinji i Neon Genesis Evangelion, spesielt om du farger den lilla.
 3. Jeg har hørt mye forskjellig. Jeg har forsøkt å google for å få presise tall, men bare funnet spekulering på diverse fora. Nå som en del har hatt spillet noen dager er det kanskje noen gærninger som har rundet allerede, så får man mer presise tall.
 4. Kan legge til at Prime har alle sesongene av The Shield, for de som gikk glipp av den. Den har også alle sesongene av The Commish, serien Micheal Chiklis gjorde før The Shield. Det er flere gode japanske animasjonsserier på den også. Kan spesielt anbefale Vinland Saga og Blade of the Immortal.
 5. Jeg fikk sendingsbekreftelse i går kveld. Regner derfor med å få spillet enten lørdag eller mandag. Da blir spørsmålet om jeg allikevel skal kjøpe det digitalt for å kunne beholde min Deluxe edition forseglet, eller om jeg skal drite i det... I så fall har jeg 700 kroner på PSN jeg må bruke til noe annet.
 6. Hvis man er sperret inne med kun HBO så har man også Watchmen, som jeg vil anbefale om man har et forhold til tegneserien eller filmen. Ellers har man selvfølgelig min favorittserie gjennom tidene The Wire. Fem sesonger som tåler å ses flere ganger. Jeg tenkte å begynne på min tredje runde snart.
 7. Har nå fått sendingsbekreftelse på RE3 fra Gamezone. Satser på å ha det enten på lørdag eller mandag. Jeg vil uansett bli ferdig med Astral Chain først, så det går fint. Nå ser jeg at utfra anmeldelsene til RE3-remaken at dette er en langt mindre ambisiøs remake enn RE2-remaken. Det er et kort spill, Nemesis er visstnok kun tilstede i noen få sekvenser og man har gjenbrukt mye fra RE2-remaken. Mindre detaljer, som at du kunne skyte bort bestemte deler av kroppen til en zombie, er også borte. Det virker fortsatt som et spill jeg vil ha det moro med å spille gjennom, men jeg hadde kanskje håpet at Capcom ville prøve å toppe RE2-remaken med dette.
 8. Skjønner. Men til syvende og sist så betyr ikke dette så mye for oss andre. De gjør heller ingenting galt så lenge Square-Enix har godkjent det.
 9. Antibiotika-resistent er relevant fordi de påvirker evnen til å behandle de sekundære, bakterielle infeksjonene som kan oppstå i forbindelse med alvorlig lungebetennelse. Men, det alene er ikke en tilstrekkelig forklaring. Dessuten, hvis du vil avblåse lockdown så må du si det til politikerne, ikke oss. 😛
 10. Så det er faktisk mulig å laste ned og spille i Australia? Det er ikke uvanlig at man kan laste ned spillet før slippdato, men at det ikke aktiveres før da. I så fall tenker jeg de har tenkt som så at hvis de som har bestilt fysisk har fått spillet så må også de som har pre-orderet digitalt få det. I bunn og grunn ikke et problem for oss FF7-fans her heller at noen får det noen dager før, og la oss være ærlige nok til å innrømme at vi ikke hadde klaget om det var vi som fikk det først. 😂
 11. Big Hero 6 (2015). Jeg pleier å si at den siste virkelig gode Disney-filmen var Løvenes Konge, og det står jeg vel fortsatt ved, men denne var slett ikke dårlig. Jeg fikk virkelig sansen for roboten Baymax, og plottet var ikke (fullt) så forutsigbart som jeg forventet. Your Name (2016). Denne hørte jeg mye bra om før jeg endelig fikk somlet meg til å se den i går kveld. Og ja, her har man en god blanding av komedie, romantikk og drama i en fortelling om en gutt og en jente som av mystiske grunner bytter kropp, selv om det viser seg å være langt mer komplisert enn som så... En film som til tider har en imponerende animasjonskvalitet; enkelte av scenene er nydelige å se på.
 12. Veldig bra at de har sendt ut såpass tidlig synes jeg. De har tatt høyde for forsinkelser i postgang og da vil det være noen som får spillet veldig tidlig, og noen nærmere slippdato. Skulle jeg ikke få det til slippdato har jeg nok penger på PSN til å laste ned den digitale.
 13. Sett første episode av Rise of Empires: Ottoman. Dette er faktisk veldig lovende og virker som en trygg anbefaling om man vil se et godt dokudrama om beleiringen av Konstantinopel i 1453. Det er langt mellom de gode historiske dokumentarene da mye er popularisert til døde for å fenge et bredest mulig publikum, men her har man faktisk klart å samle en del historikere som har skrevet bøker om emnet.
 14. Man kan si at Turtles startet som et konsept for voksne eller unge voksne i det minste, men som så ble vinklet inn mot et yngre publikum. Det ser man spesielt tydelig om man sammenligner de første tegneseriestripene med f.eks. TMNT Adventures, som jeg leste mye som barn. Det var kanskje også uunngåelig at et konsept med ninjaskilpadder endte opp med å bli tilpasset barn.
 15. Krysser fingrene for at erfaringen med corona-epidemien og alle problemene med kapasitetsmangel innen det offentlige får øynene opp for hvor essensielle fellesskapsløsningene er for samfunnets fungerende i krisetid. Skattene må skrus betydelig opp slik at infrastrukturen kan styrkes til å takle en lignende situasjon i nærmeste fremtid.
×
×
 • Create New...