Jump to content

Spartapus

Medlemmer
 • Content Count

  9377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Spartapus last won the day on May 10 2016

Spartapus had the most liked content!

Community Reputation

6090 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

25939 profile views
 1. Jeg hadde den samme greia med Seinfeld. Det var ikke noen stor høydare da jeg var tenåring, men noen år senere gikk det opp for meg hvor godt skrevet den er og det er nok den eneste sitcomen jeg kommer til å se på nytt med jevne mellomrom.
 2. Jeg tenker det er ren umodenhet. Smaken vår endrer seg med årene og mange serier jeg ikke helt tok poenget med som tenåring (som Blackadder) synes jeg var utrolig morsomme 10 år senere. På samme måte er det en hel del serier jeg synes var bra som tenåring som jeg ikke orker å se på nå.
 3. Når det kommer til nyversjonen av It så blir det for mye og for dratt ut for min del. Jeg synes ikke denne historien tåler å dras ut over så mange timer. Spesielt i Chapter Two begynte jeg å føle meg skikkelig mettet og mot slutten ville jeg bare at det skulle være over.
 4. Endelig en middelalderserie som faktisk klarer å fange middelalderens mentalitet og kultur, og folk avskriver den som makkverk? Jeg gir opp. Hvorfor?
 5. Enig angående amerikanske serier. Det er en del elementer som går igjen i alle amerikanske serier når det kommer til hvordan historien fortelles, hvilke karaktertyper man finner og også mer subtile ting som klipping og kameravinkler. Derfor er det utrolig forfriskende å se gode serier fra andre deler av verden. Jeg vektlegger gode for det er ingen tvil om at det er USA som er stormakten når det kommer til å lage gode serier så det blir uunngåelig mye amerikansk. Noen gode ikke-amerikanske serier jeg har sett i det siste: Bitter Daisies (creepy krimserie fra Galicia med fokus på seksuelle forbrytelser) Undercover (Belgisk krimserie om to etterforskere som går undercover på en white trash campingplass der en narkoliga styrer) Kingdom (zombieapokalypse satt til Korea på 1500-tallet) Gomorrah (italiensk, tenk Narcos i Napoli, bare at denne serien kom før Narcos) Og min soleklare favoritt: Name of the Rose (2019-versjonen, basert på Umberto Ecos roman med samme navn, mordmysterium satt til et kloster på 1300-tallet. Endelig en middelalderserie som ikke bare er rent fjas når det kommer til det historiske.)
 6. Bortsett fra lang tid på å loade når man starter opp spillet så flyter det uten problemer på min standard PS4. Etter 15 timer spilt hadde jeg min første glitch der skjermen ble hvit og jeg kunne se svarte silhuetter av alle fiendene, men det er det eneste. Nærmer meg 20 timer nå. Jeg tenker at det ikke kan være veldig mye igjen av spillet, og jeg verker etter å komme i gang igjen for å se hvor dette bærer. Jeg venter også spent på en eventuell kontroversiell tvist, som jeg har fått inntrykk av at skal komme. Nå kan det også hende at den allerede er kommet uten at jeg har reagert på den.
 7. Dette med sykefraværet kan du egentlig bare glemme. I min erfaring så er arbeidsgiver totalt uinteressert i om du har 0 sykefravær i forhold til lønnsforhandlinger. Det blir kun et tema om du har uvanlig mye sykefravær. Jeg hadde 0 sykefravær i flere år men da jeg tok det opp på en medarbeidersamtale hadde ikke arbeidsgiver engang lagt merke til det før jeg nevnte det selv. Siden da har terskelen min for å ta noen sykedager sunket betraktelig. Hvis det ikke betyr noe om du bruker noen sykedager betyr det at man er en idiot om man drar seg på jobb når man føler seg redusert. Det skal sies at sykefravær har enorm betydning i små bedrifter, men det er ikke min situasjon.
 8. Jeg er tre timer inne nå og akkurat nådd den første, store tvisten. Jeg må si at så langt forstår jeg ingenting av kritikken. Verdenen er flott realisert, karakterene er menneskelige og troverdige på godt og vondt, og historien treffer hardt. Om jeg skulle kritisert noe måtte det være at gameplayet er nærmest identisk, men jeg synes det var såpass godt i utgangspunktet at det ikke er noe stort ankepunkt.
 9. Gomorra. Jeg vet ikke hvor mange som har sett denne, men det er alltid forfriskende å se narkoserier som ikke er amerikansk-produserte for å få en litt annen smak. Jeg holdt på å si at dette er som Narcos i Italia, men Gomorra kom faktisk et år før Narcos.
 10. Er det ikke det samme på absolutt alle dating-/chat-sider at det er mange flere menn enn kvinner, og kvinner drukner i beskjeder mens mennene er i en veldig tøff kamp om oppmerksomhet. At hun ikke svarer trenger ikke å bety noe annet enn at hun fikk 20 andre beskjeder samtidig og din ble nedprioritert. Det mer interessante spørsmålet er hvorfor det er sånn, siden Norge ikke er et land der det er mange flere menn enn kvinner.
 11. Det er overraskende at vi får denne diskusjonen rundt hovedpersonens legning her i Norge. I USA er det forståelig da man har en stor gruppe praktiserende kristne. Nå tror jeg egentlig ikke at det er så mange her som synes dette er kontroversielt, men de få som gjør det gir gjerne lyd fra seg. Det er også ganske teit at så mye tid går med til å diskutere hvor Ellie putter tunga. Hvor er de engasjerte diskusjonene om gameplay, grafikk, lydbilde?
 12. Det gir ingen mening å være lojal til en arbeidsgiver da dette er et forhold som kun er basert på penger. I det øyeblikket du ikke er lønnsom og budsjettet skranter så ryker du ut, og alt pratet fra teambuilding-seminaret om lojalitet og bedriften som en familie er plutselig glemt. Kort sagt så ville jeg byttet og gått etter pengene.
 13. Naughty Dog har levert den ene fantastiske tittelen etter den andre det siste tiåret, så jeg synes ikke det er så vanskelig å tro at spillet fortjener en god karakter at det er grunn til å mistenke fiksing. Jeg har også vanskelig for å tro at Gamer er et viktig nok spillmedium til at noen skulle gidde å bestikke dem. 😅 Det er forøvrig flere "mer kritiske" anmeldelser ute som gir spillet 7/10 og 8/10. Fortsatt gode karakterer selvfølgelig.
 14. Det høres ut som alle du har datet har dårlig selvtillit. De tror egentlig ikke selv at de er attraktive partnere, derfor blir de usikre med en gang du er lite sammen med dem, bruker tid med mannlige venner, eller utfordrer dem på områder som de oppfatter som sin hjemmebane. Hvis de stod støtt i seg selv ville ikke disse filletingene påvirket dem.
×
×
 • Create New...