GĂ„ til innhold

Trump er frikjent 👍


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sitat

57 senatorer stemte for Ä dÞmme Donald Trump, mens 43 stemte for Ä frikjenne ham. Selv om detvar flertall for Ä dÞmme presidenten, krever en dom krever to tredjedelers flertall i Senatet. Det fikk anklagerne altsÄ ikke.

Det beviser han ikke er uskyldig var jo flere tall som mente han burde dÞmmes, sÄ er hÄplÞs regelverk som redder han.

Vi fÄr hÄpe det bÞr gÄ over reglene ved neste valg.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Mr.Duklain skrev (4 minutter siden):

Ikke overaskende at han ble frikjent, det var kanskje et surt tap for demokratene, men de mÄ nok vist at dette skulle komme til Ä skje. 

Det var flere republikanere som stemte guilty enn ventet, sÄ demokratene er nok fornÞyd med riksrettssaken som helhet.

De fikk lagt frem sine beviser for folket og senatet pÄ en mÄte de kan se seg fornÞyde med, og klarte Ä snu en del republikanere samtidig som saken ikke halte ut i tid.

Aldri har det vÊrt sÄ stor enighet om Ä dÞmme i en riksrettssak som denne, men 2/3 flertall var pÄ forhÄnd noe man visste at var ekstremt lite sannsynlig.

For Trump og fansen er det fristende Ă„ erklĂŠre dette som en full frifinnelse, men riksrett frifinner ham ikke fra Ă„ bli rettsforfulgt - tvert imot kom republikanerne med svĂŠrt dĂžmmende ord mot Trump i slutt-talen da leder McConnell argumentere for at Trump har ansvaret for og skyld i angrepet, og at han bĂžr straffeforfĂžlges i rettssystemet.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
:utakt skrev (6 minutter siden):

Kommer til Ä bli kjedelig i avisene fremover, uten noen Trumpske sprell Ä skrive om.  

Åh, det skal du nok ikke bekymre deg for...

Han etterforskes av delstatsmyndighetene i Georgia for brudd pÄ valglovene der, noe det ogsÄ er lydopptak av. Blir baluba der.

Kommer til Ä bli mer ogsÄ, noen kriminalsaker og sikkert annet sprell.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det er ein trist dag for demokrati. USA atter ein gang viser at det er ingen reel demokrati der. Det er to partier som styrer hele festen. Trump er republikaner, som fÄ/ingen som stemmer for Ä dÞmme han blant rep.

Folk daua pga det Trump sa/gjorde/ikkje gjorde. Ingen bryr seg. Qanon shaman for skylden istedenfor Trump. Tragisk!

  • Liker 5
Lenke til kommentar
TĂ„kefyrste skrev (1 time siden):

Really? Synes ikke det har gÄtt i annet enn sutring om at Trump har skylden den siste mÄneden.

Og selvfÞlgelig mÄ de som brÞyt seg inn stÄ ansvarlig for sine handlinger, ikke Trump.

Syting og prating

Trump har hovedansvaret. Han oppfordret mobben til det. 
For Ä sette det i perspektivet, er det Hitler/Himler/Goebbels  feil for det som skjedde med jÞder eller ein soldat som sto vakt i kons. leier? Jo, soldaten har noe av skylda... men hvem som er mest ansvarlig?

 

Same her. Folk trur pÄ presidenten sin. NÄr Trump snakker om valgfusk (uten noe bevis what so f ever) og oppfordrer folk til Ä gÄ mot CapH for Ä stoppe "tyveri av valget", sÄ gjÞr folk det. Noen av de havner i fengselet, mens Trump fortsetter som fÞr. 
Det er akkurat det same som Ä legge all skylda pÄ ein soldat, men frikjenne Hitler. Hele verden ler av USA. Demokrati? Rettferdig? Alle er lik for loven? Nei, korrupsjon og kaos. 
Same shit som med GME aksjene. Store fond Ă„penbart manipulerer markedet. Fake news, short ladder, feil rapportering, shorting av fake aksjer. Brokere som har same eiere som HF blokerte kjĂžp av GME/AMC i fleire dager.
Mens SEC skal undersÞke om DFV gjorde noe ulovlig (fyren kjÞpte 50k$ i options og postet om det pÄ reddit).

USA er nesten verre enn Russland og Kina te sammen. Kanskje de er verre. Kina/Russland prĂžver ikkje Ă„ late som de er "frie og demokratiske", de er i alle fall ĂŠrlige om sine forhold.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
2 minutes ago, aomt said:

For Ă„ sette det i perspektivet, er det Hitler/Himler/Goebbels

Den sammenligningen har blitt debunka fĂžr. Du tror ikke det er en liten forskjell mellom Ă„ beordre noen til Ă„ gjĂžre noe eller at noen gjĂžr noe av egen vilje og hevder de ble inspirert av deg?

Derfor ble Trump frikjent. For han har aldri beordert noen til Ă„ ta seg inni kongressen.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
TĂ„kefyrste skrev (13 minutter siden):

Den sammenligningen har blitt debunka fĂžr. Du tror ikke det er en liten forskjell mellom Ă„ beordre noen til Ă„ gjĂžre noe eller at noen gjĂžr noe av egen vilje og hevder de ble inspirert av deg?

Derfor ble Trump frikjent. For han har aldri beordert noen til Ă„ ta seg inni kongressen.

Trump ble frikjent fordi det finst ingen demokrati eller rettferdighet i USA. Avstemningen var "dem vs rep". 
Er ikkje det litt rart at 100% av dem i Senatet mener han er skyldig, men kun 14% av rep? Hvordan kan det ha for seg SÅ store forskjeller i ein og same sak?
Det var POLITISK avstemning. Hadde folk tatt stilling til skyldspÞrsmÄlet til Trump med anonym avstemning sÄ ville han vert i fengselet for lenge siden.

Og nei, det er ikkje SÅ stor forskjell. Soldater i SS ble med relativt frivillig pĂ„ det, fordi de var inspirert av Hitler og det han fortalte de. De trudde pĂ„ han. Slik som folk trudde pĂ„ Trumps sine lĂžgner og valgfusk uten noe bevis. Null. Nada. Zero. 

Han tapte vel 61 av 62 saker i retten om valgfusk? Og den ene han vant var om korleis stemmer skulle godkjennes og ikkje noe med "juks" Ă„ gjĂžre. SĂ„ ja... Trump=Hitler, berre dummere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for Ă„ kommentere

Du mÄ vÊre et medlem for Ä kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt Ă„ melde seg inn for Ă„ starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nÄ
×
×
  • Opprett ny...