Jump to content

LMH1

Medlemmer
 • Content Count

  23355
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2056 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

68037 profile views
 1. Lattelig høyt husk det er mange ungdom og folk på trygd i norge fortiden og pensjonister, hvis man bruker gjennonsnitt lønn med høyskole\universitet, men tror selv 25 000 kr er høyt da er det mye som tjener mere i så fall. Det er vel ikke mange vil jeg si. Husk både pensjonister, og uføretrygde\dagpenger, arbeidavklaringspenger etc trekker ned gjennomsnittet, er mange utlanske som ikke har høyere en grunnskole, noen har vidregående ferreste har høyskole i så fall er man heldig å få 150-200 kr timen for jobben godt under 20 000 kr måneden med lite overtid. Ellers kan vi diskutere om lønn regner også med renter på bankkonto, eller aksjer og ligdene? For tviler veldig på tallene. Gjennomsnitt inntekt fra nav er rundt 21 000 kr i måneden. Med mindre man får bostøtte og barnebidrag og ligdene.
 2. Det som er mere farlig med 5g er vel heller økonomien til de som kjøper tjenester, med 2 tb i måneden er det dyrt sammenlignet med kobber som ikke hadde andre begrensinger en fart. Det er også slik en del steder bare får 700 mhz på sikt og 3700 frekvensen er bare enkelte steder. Så flytt på fjellet hvis man er plaget. Men tror gjennonsittlig bruker merker lite. Dekningen er håpløs enkelte plasser: Så er ikke vanskelig å finne sted uten dekning særlig 5g. Men regn med høye priser på fiber og andre løsninger på fjellet eller skogene.
 3. https://www.tu.no/artikler/slik-var-det-a-leve-med-hydrogenbil/456076 Ja folk vil neppe vurdere hydrogen eller andre ting som er mere risiko med mindre prisene er lave, https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/3JyexX/dette-er-kina-elbilene-du-faar-kjoept-i-norge-i-aar Finnes jo kinesike biler også men problemet er kan være vanskelig å reparere og gi service til, så risikoen er vel større.
 4. Tja hvis gjenonsnittlig er høyskole og universitetet, mange som har 25 000 eller lavere i lønn særlig de som går på nav. Faktisk betaler jeg mere skatt en dette og tjener knapt halvparten.
 5. https://e24.no/teknologi/i/J19RnJ/denne-superbilen-er-laget-av-tre Skulle tro noe slik be laget i norge, men problemet ved ulykke og tre råtner. Så spørs om det er særlig bra på lengere sikt. Men vi har vel produsert løvetann dekk https://www.at.no/anlegg/458436 https://dinside.dagbladet.no/motor/na-er-tesla-baten-pa-full-fart/70454795 https://no.ainbattery.com/lifepo4-better-choice.html Men har ikke tro på norge klarer å lage annet en lekebil for barn eller noe annet en strøm biler med minimalt batteri. Problemet med elbiler gir verditap, fleste går for disel\bensin fordi prisen ikke er så dyrt, avgiftene er faste, men totalsett skal det gå over 5 år før tesla model 3 er dekket inn kostnaden.
 6. https://itavisen.no/2021/07/17/na-skjer-det-ting-intel-med-grafikkdriver-for-windows-11/ Så hva mener dere her? Tviler på Intel HD 3000\4000 er mye bedre på windows 11 på gaming og programmer intel er kjent for å gi håpløst med driver oppdateringer så ville ikke forventet mye, samme med eldre AMD maskiner med HD3450\6550 eller før R9 280x.
 7. LMH1

  Ac service

  Er jo frusterende å ta par tusenlapper for slik små feil, sikkert ikke vanskelig å fikse selv som regel er vel noe bryter gått i stykker eller veske har rennet ut.
 8. Les: https://itavisen.no/2021/07/20/tesla-tar-betalt-to-ganger-for-full-selvkjoring/ Men spørs om folk har noe sak i norge. Man har jo tatt risikoen.
 9. Du får be polikerne vurdere men blir vel firmabil eller ligdene i så fall, de har råd å gi par milioner i biler, politbiler etc.
 10. Nei for all del er jo fullt mulig men tror det ikke lønner seg, lønnsutgiftene er nok høyere i norge en andre land, så kommer vel også å produsere noe folk vil ha. Skulle gjerne jobbe på slike steder, men tviler på det kommer å skje, man vet jo hvordan det gikk med mye annet elektronikk som radionett og ligdende https://no.wikipedia.org/wiki/Radionette Så er kun navnet som er igjen men blir produsert i utlandet, ellers ville dab+ radio ligdene https://www.elkjop.no/product/outlet/lyd-og-hi-fi-outlet-varer/133040/radionette-menuett-cd-radio-rmesdicdwo17e koster 10 000 kr. https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/bz4Agk/musk-supercharger-skal-oppgraderes-til-300-kilowatt https://itavisen.no/2021/07/20/tesla-tar-betalt-to-ganger-for-full-selvkjoring/ Så blir vel billig elbil som honda og mazda.
 11. https://no.wikipedia.org/wiki/Th!nk tja ble vel forsøkt på det og tandberg men vi ser jo hvordan det gikk, både Tyskere, engelskmenn og kinesere og USA overtok med tesla. Think var aldri stor familjebil for handleturer eller god rekkevidde var mere mindre bil for få personer med kort rekkevidde. I den tiden hadde man knapt smartelefon hvis det ikke var nokia 3310 Kanskje første genrasjon iphone eller ligdene. Man kan jo merke bilene med norsk logo og kjøpe deler fra større produsenter men å produsere noe fra bunnen av er neppe lønnsomt lengere, desverre. Blir som å produsere 100 PB harddisk i dag under 5000 kr. Lykke til med det.
 12. Hva mener dere om: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/dl6Wqo/stoeres-loefte-til-norsk-ungdom-dette-er-det-foerste-en-ap-regjering-skal-gripe-fatt-i Er det grunn å anta høyre og arbeiderpartet ikke vil holde løftene?
 13. Gapende hull lot hvem som helst forfalske koronapass – rett i nettlesere https://www.digi.no/artikler/gapende-hull-lot-hvem-som-helst-forfalske-koronapass-rett-i-nettleseren/512036 Sies det er mange som kommer: https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/07/20/195773986/over-215-000-uvaksinerte-inn-til-norge så har man grunn å mistenke noen har falsk koronapass?
 14. Nå har jo Nextgentel fiber problemet de leier av Telenor og tilbyr ikke coax. Er også kjent Nextgentel gir håpløs support og man får vel ikke med tvavtale og twe. Nå koster det jo penger å gi både docis 3.1 full duplex og i tillegg fri konkurranse Nextgentel er jo billigere en Telenor og Altibox. Altibox Standard 500/500* Tv-pakke med 50 valgfrie poeng, Programarkiv, Opptak (500 timer) m.m. Les mer | Be om tilbud 1 129,– 13 548,–
 15. https://sdc.yandex.com/m Men siden sidene er så håpløst oversatt og tar rundt 60 for oppstart vet jeg ikke om selvkjørte biler er så gode der?
×
×
 • Create New...