Jump to content

LMH1

Medlemmer
 • Content Count

  21629
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1930 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

56990 profile views
 1. Høres ikke dette veldig billig ut? er vel mere avgifter for bensin\disel. Nå er jo 1 tonn plast ganske mye, blir vel 1 milion plastposer av de som koster 2,5 kr stykk. Hva og 4 doble det beløpet? Dyrere med plast en handlenett? Eller forbud?
 2. Har sjekket litt rundt dette per dags dato er det ikke mulig å få en faktura, men får faktisk 2 hvis man er er get\telia bredbånd\tv og har mobile datapakker. Er vist ikke (teoretisk sett mulig) å leie dekoder uten å ha bredbånd gjennom fiber\coax men bruke mobildata men er ikke lønnsomt da get ikke vil garantere stabilitet eller ligdene, så er det veldig dyrt hvis man få så veldig små kvoter. også. Nå finnes jo docsis 4.0 i testfasten men er usikkert hva telia vil gjøre, telenor vil nok avslutte det lenge før de har ikke oppgradert siden docsis 3.0. Så man får maks 500 mbit hos telenor.
 3. Tja de gjorde lite når brevik gikk til søksmål mot staten, de mener brevik er skyld i behandlingen han fikk, og de mener det er nødvendig ut fra hvordan terorrist han er. Så brevik vinner ikke uansett. Er mere synd på skattebetalene som får økte formueskatt fordi enkelte ikke følger lover å regler. Er også synd på de som går på trygt som etterverdt vil få vei fordi statskassa snart blir tom, etter alle utgiftene som har gått bort på grunn av redusert oljeinntekter og strøm, og biogass og fisk. Så jeg tror nok før 2030 vil vi norge merke det er mere lønnsomt å bo i sverige eller danmark en i norge. faktisk kan det godt tenkes det blir billigere å handle i norge en i sverige på grunn av dårligere lønninger og redusert beskyttelse mot sykdom. Når staten sparer penger er det lite lønnsomt å jobbe i norge for skatt slipper man ikke unna. Men staten kan kutte sykebidrag og alle utgifter med corona krisen.
 4. Norge må vel ta kostnaden men når personen er i utlandet blir det mindre kostnader, f.eks kina eller annet lavkostland. Terror Utvist etter 17 år Etter 17 års kamp fikk norske myndigheter i dag utvist Mulla Krekar. Han er nå sendt til Italia. Men eneste årsaken var mullar hadde rettsak i italia og var ikke risiko for han ville bli drept eller torturert.
 5. Men hvorfor soner han ikke da i utlandet? f.eks tyskland eller italia? kun fordi han gjorde terror i norge skal norske staten ta kostnaden? Han burde ikke ha mulighet å sløse statens middler. Det rammer kun de som går på trygd på grunn av coronavirusene. Samt det rammer skoler, fengsel får mindre penger for vedlikehold.
 6. LMH1

  Best 5g mobil?

  Men er jo kjent på wireless Ac at det er få rutere som klarer over 500 mbit trådløs hastighet, over særlig lang avstand. samme med ax er vel få rutere som klarer 700 mbit hastighet. Så godt mulig det er kun på speedtest det er mulig. Men generielt bruk er vel lite som skiller 150 mbit og 1 gigabit på nedlasting.
 7. LMH1

  Best 5g mobil?

  Tja det jo teknisk mulig men hva vil du si om hastigheten tipper du man er heldig å få 150 mbit? For på dagens mobiler er vel rundt 70\100 mbit på trådløs og usb men mobil har jo den ulempen de mangler ekstern antenne og 3700 mhz 5g frekvensen blir vel fort forstyrret eller ligdene. For eneste trådløs routeren er huawei 5g pro som telenor støtter. Ellers er det lite alternativer hvis man først får 5g dekning.
 8. Seriøst ja? hva mener du disel og bensin bilere har alternativ til drivstoff? man kan jo bruke biodisel, for er jo kjent om man feiler bilen feil blir det fort veldig høye utgifter på verksted. Er lite dokumentert biodisel kan skade bilene særlig eldre veteran biler over tid. De ble ikke bygget for den typen drivstoff. https://www.tu.no/artikler/rapport-biodiesel-er-nesten-dobbelt-sa-skadelig-for-klima-som-fossil-diesel/347025 Så vil heller si de er bilselgeren og firmaene der bør lage biler mest miljøvennlig som mulig. Finnes AdBlue som kan installeres men usikker på gevinsten. https://www.dinside.no/motor/vet-du-hvordan-du-etterfyller-adblue/61045870
 9. Vel man har jo spart mye drivstoff siden mars med mye kanselert fly og biler som står stille: https://www.naf.no/tips-og-rad/bilhold/teknisk-om-bilen/alt-du-ma-vite-om-drivstoff/biodrivstoff-i-bensin-og-diesel/ For problemet er vel staten ikke vil risikere krav ved ødagte biler om de endrer biodisel bruk, forstår ikke slik forsning blir nedprioritert. Samme med fly og båter, istedenfor sløse mye på strøm og batterier som gir verditap? for er klart det vil bli billigere på sikt og å forske på slik? Ikke det jeg har i mot elbiler og hydrogen, men slik dagens usikkerhet med disel\bensin er det slik eiere av slike biler antakelig blir straffet (får økt utgifter form av høyere veiavgift\utslippsavgifter) men syns også staten kan gjøre noe som gjør eldre biler kan få redusert kostnader og utgift om det viser seg er faktisk mulig? Problemet med elbiler faller også i verdi, tesla har frynsete rykte som gjør folk usikre.
 10. Sony Xperia 10 II smarttelefon https://www.dinside.no/studio/teknotiser/632?post=42914 Begynner å lure dinside har faktafeil? Eller har butikkene feil informasjon: De to har samme prosessor (Snapdragon 865), 5G-støtte og 8 GB RAM. De tre kameraene på baksiden Motorola Moto G 5G Plus smarttelefon 6/128GB (surfing blue) Galaxy A51 5G Hvem mener dere har best 5g ytelse ved å dele med pc trådløs eller med usb kabel?
 11. Hva vil du ødlegger mobilen eller den slutter å fungere? selv ville jeg sagt en så dyrt mobil må bli kjøpt i norge på grunn av 5 års reklamasjon de ville jeg satt som minstekrav. Hva å skaffe samsung A51 5g? er vertfall 5g kompaktibel mot telia. Ellers får du satse på de har ekstra support og risiko, for hvis den må sendes risikoen ligger nok på deg, selv om den blir skadet i frakt, kan jo prøve å legge skylden på transportfimaet men ikke regn de vil dekke over 1500 kr.
 12. Tviler på telia vil konkurere mot telenor de vil neppe bygge coax der det ikke finnes fra før, siden man antar det koster for mye til det blir lønnsomt. Er enig prisene på 4g\5g er helt hinsides, får kun 75 mbit på 4g men får 1250 mbit på coax.Et annet problem coax\fiber kunder har ikke 5g\4g modem innebygd så de må dele fra mobil eller skaffe utstyr i tillegg.
 13. Intel Core i7-1165G7 @ 2.80GHz PassMark - CPU Mark Single Thread Performance
 14. kanskje like greit å vente på ryzen 4000 serien? Så handle brukt er uaktuelt? Har du noe fra før?
×
×
 • Create New...