Gå til innhold

LMH1

Medlemmer
 • Innlegg

  23 780
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

88 185 profilvisninger

LMH1 sine prestasjoner

2k

Nettsamfunnsomdømme

32

Hjelpsomme svar

 1. Noen som vet om fleste stor båter vil gå over til starlink fra Telenor maritime? Og hvor fordel vs ulemper det vil ha for med kortere vei og høyere hastighet særlig på sjøen da man har kun 10-25 km fra land før 5g 700 og 4g 700 MHz dekningen blir dårlig. Og hvordan man kan forbedre det? Er jo teknisk mulig det blir dekning på offshore og øyer og havet etterhvert men det tar tid. Hva slags system bruker båter på navigering og slik? Om bruker 3g eller 4g kun de dyreste har satelitt?
 2. Anders Behring Breivik får behandlet prøveløslatelse i retten Så da er sirkuset i gang etter 10 år, hva tror dere blir løsningen her? om man blir sluppet fri, vil det være uansett nødvendig med overvåking og poltibeskyttelse i lang tid. Det vil også være mulighet for utestengelser at han må reise til utlandet og prøve lykken der, spørs om en terorist blir vaksinert mot corona så hva kan blir løsningen der? Kan ham prøve lykken i afrika eller spania eller sør amerika? Vi vet tyskere flyttet både til spania\argentinia etter 2 verdenskrig så godt mulig der er han bedre beskyttet en andre land? Ellers er syria og irak mulig? Eller vil det stride mot menskerettighetene å flytte en terrorist til krigsrammet land? Kanskje terroristen kan gjøre nytte for seg.
 3. https://play.history.com/shows/ancient-aliens Blir dette ligdene som hunting hitler man lager program man forsker basert på enkelte bevis selv om det er lite sansynlig? Er det sansynlig at tidligere genrasjon mennesker hadde bedre utstyr en vi har i dag? eller at enkelte av folkerasen baseres på marsboer? Eller at det var liv på mars før? Syns det er litt rart enkelte har vurdert å flytte til mars når det viser seg til at verden er bedre å bo i.
 4. Hei oppretter en tråd som tar tak i fedora problemer med distribusjonen håper folk vil bidra til hjelp når jeg ikke får særlig svar fra linux1.no forumet men aldri fått noe negativ kritikk der er bare jeg aldri får svar. For det første håper jeg vi kan holde denne tråden seriøs. Det første jeg lurer på: http://www.labtestproject.com/linux_tools/show_hardware_device_information_on_linux_fedora_desktop_using_lshw Her får jeg feilmelding: (lshw-gui:31766): Gtk-WARNING **: cannot open display: :0 lshw-gui No protocol specified Beklager jeg ikke klarer å huske ting alltid fordi det skjer så mye nytt i linux verden at hvis man først har guide burde den fjernes ellers blir det til man prøver noe som ikke lengere er i bruk. Neste jeg lurer på: https://ask.fedoraproject.org/en/question/93778/how-to-know-my-cpu-temp/
 5. Finnes det informasjon hva som er mest skadelig for helsen, å jobbe med å lodde kabler, der det kan bli både gasser av PVC plast samt loddetinn samt også mot de som røker f.eks enten sigar eller noe annet? Fleste tilfeller burde begge deler øke risiken for kreft, men har PVC den egenskapen med at lukten kan bli i rommet over 1 time med luften? Så det er ikke slik at giften forsvinner med en gang? Er særlig PVC farlig på den måten at plasten som er smeltet kan i verste fall gå i lungene og tette luftekanalene, så i verstefall kan man få pustevansker? Det er i så fall det mest risikofylte med plast. Nå finnes det vel måter man kan redusere mulighetene for gassene, f.eks vifte, gassmaske, kanskje vann for å dempe røyken.
×
×
 • Opprett ny...