Jump to content

LMH1

Medlemmer
 • Content Count

  21367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1914 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

55374 profile views
 1. Egentlig burde det være ulovlig å legge fiber eller noe over andres eiendom hvis vi følger dette, har jo internettlevrandøren rett å legge fiber på annen sin eiendom uten de kan nekte. Lurer på hva skjer når kobbernettet forsvinner skal det bli slik at boligeiere risiker å få gravemaskin på eiendommen sin fordi idotiske telenor har bestemt å legge ned kobbernettet?
 2. Er det ikke ganske meningsløs at mange bruker slike bak pcen ved en vegg der signalet nærmest blir ubrukelig? Selv ville jeg heller brukt pengene mine på 2.5 gigabit ethernet, du må gjerne si hva slags filytelse du får: Men tipper 2.5G /1000/100/10Mbps Gigabit Ethernet Single RJ45 Port PCI Express NIC Card du neppe klarer å slå 300 MB\s filoverføring i windows 10 med nettverk disk.
 3. Trodde F8 burde duge men tydligvis blitt endringer. Men dette funger dårlig å starte steam i sikkerhetmodus, så vil anbefale dere å sjekke ting før dere gir råd. For blir jo bare til jeg kaster bort tiden til ingen nytte.
 4. Aldri fått sikkerhetmodus i windows 10 å virke. Uansett forstår jeg ikke hvorfor man må bruke sikkerhetmodus til dette?
 5. Helt ærlig tror jeg ikke får mye hjelp men vi å få se. Er nok steam som er håpløs laget.
 6. Er dere enig steam er håpløs hvis man har flere harddisker så får man problemer med man sløse harddiskplass fordi steam ikke finner spillene igjen? Får ikke fjernet mapper som ikke er tomme så er håpløs å løse det hjelper lite å endre navn på mapper.
 7. Hvordan skal det hjelpe? er vel problemet spillene ikke er registert opp i steam, så man sløses harddiskplass fordi spillene er lagret et annet sted og steam finner de ikke. Veldig frusterene å sløse båndbredde og hardddiskplass på slike ting. Holder på å laste de ned på nytt, men det forverre egentlig problemet.
 8. LMH1

  stopp de rike

  https://finansavisen.no/nyheter/livsstil/2005/08/vant-48-millioner Tror vi bør forby lotto og pengespill, det kun blir skjeft delt, de fleste tjener men de som tjener mest er de som selger. Nei, det ville blitt likt, men da ville ingen hatt jobbet som programmer, advokat, leger etc som tjener mye.
 9. ServituttlovenFor en vanlig huseier er det ikke enkelt å vite hva slags kabler som henger i luften.Også Schau hos Elvia bekrefter at problemstillingen med ukjente og eierløse kabler er langt fra ukjent.Det er den såkalte servituttloven, Lov om særlig råderett over fremmed eiendom, som regulerer kabler som går over annen manns eiendom.– Den loven setter grenser for hvor sjenerende slike kan være, og hva rettighetshaver kan gjøre. Den sier også at når kablene er ute av drift skal eier rydde opp etter seg. Utfordringen her er jo at ingen vet hvem som er rettighetshaver, sier advokat og partner Anette Thunes i advokatselskapet Føyen Torkildsen – før Telenor erkjente at dette hører inn under dem.Thunes advarer andre i samme situasjon mot å ta seg til rette. Selv om kablene tilsynelatende er eierløse har ikke tomte- eller huseier anledning til å kutte dem, selv om de er til sjenanse. Thunes sier også at kommunen ikke har noe ansvar for andre kabler enn sine egne.
 10. Men hvordan fikser man problemer med steam? Får ikke fjernet mapper som ikke er tomme, virker ikke ut som det finnes enkelt løsning hvis man først koblet ut en harddisk så må man laste ned alt på nytt, funger ikke å legge til mappe.
 11. LMH1

  stopp de rike

  Ja fordi så sant konkuransen slår kun fordel til de høyt utdannet vil det alltid være de med lavest utdannelse som får dårligs betingelser når det gjelder lønn. Husk også ved mindre lønn blir det mindre skatter og avgifter ergo mindre til nav og skoler.
 12. Cat6 bør jo klare 10 gigabit hvis man har switch\nettverkkort rundt 60 meter greit.Cat5E bør klare 2.5 gigabit lan over en del meter. Tror heller problemer et nettverkkort eller router, finnes noe problemer med killer lan eller ligdene. Eller kan være driveproblemer. Det virker som regel ikke mulig å slå av verken NAT eller brannmur på en del 4g routere. Men du kan jo prøve firmware oppdatering.
 13. Men må være utrolig at trådstarter kun få en brøkdel av det jeg får på en dårlig dag. Pingen er vesentlig høyere også, man skulle tro trådstarter bruker trådløs. Siden jeg har kort vei til basestasjon og oslo er kun 12,44 km unna, basert på pingen hvis det er kabel burde trådstarter være i bodø på en 700 mhz sender eller 900 mhz.
 14. EU vil fjerne offentlig brems av 5G-basestasjoner Hva mener dere her burde det være vanskelig eller enkelt å sette opp mobile basestasjoner på kjøpesenter eller andre steder? For det er både fordeler og ulemper, fordelene er raskere nett, ulempene kan være mere stråling og mindre sikkerhet da det blir lettere å sette opp slik. Eller det kan bety mere overvåkning siden man er i offentlig rom. En annet problem jeg er usikker på i finnsenderen.no eller ligdene det finnes oversikt over mobile basestasjoner og hvor rask nett de gir?
 15. Begge delene skjedde ikke lenge siden overklokkingen feilet, så vet ikke om det har noe å gjøre med dette? samt oppdatering av drivere, for forstår ikke hvorfor det er mulig å lage kabeler som er mere feilsøkbare med ethernet og usb får man vertfall feilmelding hvis de har problem. Selv om det er fremdeles vanskelig å ungå å feilsøke hvis det først blir problemer.
×
×
 • Create New...