Jump to content

LMH1

Medlemmer
 • Content Count

  20325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1832 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51517 profile views
 1. Selv har jeg ikke særlig fan av killer lan funger kanskje i windows 10, men i andre operativsystemer mangler det nok drivere og gir langt dårligere ytelse en intel gigabit. Så ville fortrekke intel istedenfor. Nå sier den testen ikke så veldig mye. Formatteringen blir håpløst når man bruker kopiere og lime inn, endret skrifttypen og størrelse på tekst.
 2. Asus zenbook er vel ikke beste å oppgradere, og det er del utdaterte laptoper, Chuwi LapBook er ganske billig men man får jo som man betaler for, så ville ikke regne med ganske god kvalitet og ytelse der. Microsoft Surface er vel den levranen som er håpløst å bytte ram\SSD disk eller noe annet. Ville vurdert dell eller asus der.
 3. Hvis det er nytt, tviler jeg på det er særlig bedre en hvis kabinettet koster 400 kr. EVGA SuperNOVA 850 P2 Effekt: 850 W Men er også sansynlig de er ganske dårligere. Gaming Pc Helios 300 (BILLIG)11 000 krDette er en uåpnet pc helt ny, pris i butikk er rundt 17000 Kr, Vi selger den for 11000. håper på og selge fort. Specs Grafikk kort Nvidia geforce 1060 Gtx Vr Ready To ganger så fort med trådløs internett backlit keyboard AeroBlade 3D Fan Full HD 1080 Tja begynner å lure på hvordan selger sier om denne maskinen 2 ganger så rask trådløs internet? Har denne maskinen kun 100 mbit kabel? https://prisguiden.no/produkt/acer-predator-helios-300-nh-q54ed-032-390380 så er snakk om gammel laptop ellers har selger blitt lurt på elkjøp eller power.
 4. Pc2 000 krKabinett med strømforsyningMerke AnnetTilstand Ny Hva får man her kabinett\strømforsyning? hadde man fått mere informasjon hvis ikke anser jeg denne som luring. Corsair Carbide 275R Midi Tower Sort - PC kabinett400 kr så ville forvente 1000 watt EVGA psu eller ligdene i den første.
 5. har noen erfaringer med recovery it hvis man klarer å få sd kort kurrupt og må formateres, for er mye useriøse programmer som gjør dårlig jobb og later som filen er tilgjengelig men selv etter gjenoprettting kan ikke filmen spilles av. For er umulig å vite neste gang når jeg får problemer men slik er jo det. Vet man burde bli flinkere å ta backup men det er alltid noe problemer eller uforusett og er usikker på om man kan stole på google disk onedrive alltid.
 6. Jeg har meny appen men alikevel fungerte det ikke, vet ikke om man kan registere samme dag som trumfkortet ble tatt i bruk selv om det står aktivert i appen og fått sms at den er aktivert, eneste jeg vet at butikkene er til lite hjelp hvis det faktisk er problemer. De vet liksom ikke. Så nei ble ikke mye handling i dag. og taper tilog med mobildata på dette, så er ikke særlig importert. Får sikkert svar på mandag men hjelper lite når de gode tilbudene forsvinner.
 7. Er ikke dette ekstremt dyrt? får jo kiel priser til 500 kr eller godt under hvis man har medlemsklap. Tar man de prisene blir sverigeturen eller tysklandsturen ganske dyrt. Med mindre man får mere en gratis strøm? 5,5 meterSagen 25 fot med defekt motor er det noe slik båt man får servert med byttet til elmotor for er jo skeptisk å leie når man ikke vet hva man får kan godt mulig prisen er fast men båtkvaliteten varierer. Tipper de som eier kjøper opp billig båter og båtplass så man får vel lite for pengene.
 8. Fikk gratis trumfkort ikke kredittkort, på meny wøienega, og brukte yogurttilbudet til 15 kr for normalt 30 kr det fungerte dårlig måtte velge mellom å betale fullpris eller kanselere bestillingen, jeg valgte sistnevnte for betale 130 kr isteden for 60 kr sier seg selv. Så har flere problemer her? For rart ingen nevnte trumfkort i butikk som er rabattkort. Butikkene sier de taper på dette så vil tro de gjør slikt bevist for å få lure folk å tro de gjør godt kjøp men er vanskelig å få faktisk tilbudene de har så dermed tjener butikken på det.
 9. Hvilket språk? Hva tenker du programmet skal gjøre? Nå trenger det ikke være så vanskelig å skrive enkelt program i java\python eller c+ alt avhenger av behov og hvordan det skal se ut.
 10. Bør vel spesifiseres eller gi eksempler?
 11. Forsikringsselskap advarer mot svartelistet legeklinikk på Gran CanariaMann (70) måtte betale 50.000 kroner for legebehandling som kunne vært løst med medisin til bare 120 kroner Tror ikke forsikring hjelper mye på slike saker som dette, for sies i media er bevist enkelte legekontorer som forsøker å øke prisene mye og gjøre dårlig jobb for å gjøre det dyrest for kundene, hvor mange ringer forsikringen for å bestille legetime?
 12. Det tror jeg også trådløs eller kabel, er jo litt rart den bruker usb 2 istedenfor usb3 på til routeren. Kun 2 antenner er jo lite. Gode routere i dag har ofte 4 eller flere. Men sier fremdeles dette er til liten hjelp. Tror jeg må demontere routeren i kveld å se hva som kan være ødlagt løst.
 13. Men syns ikke svarene dine er til mye hjelp, har også problem med trådløs ikke vises så mistenker enheten er defekt. Får 4 streker ofte men kan være antenner gir bedre ytelse fordi den seperater frekvensene for merker så sant man går fra vindu til vegg blir ytelsen helt elendig,
 14. Blir det beta testing snart? for er jo samme relase dato som doom eternal.
 15. Burde det ikke bli industistandard slik det er med blybatterier? for er enkelere å skaffe 12\24 volt batterier en elbilbatterier. Og vanskeligere å bytte de selv.
×
×
 • Create New...