Jump to content

LMH1

Medlemmer
 • Content Count

  20836
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1879 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

52853 profile views
 1. Men er det forskjell pakkemåter og sende data gjennom fjernstyring en å har det lokal? for merker det timer out på enkelte sider som vg? Kjører ekstra asus router, usikker om Asus ac66u er bedre en netgear 810 og dc112 cadle for får ikke firmware oppdatert den. Må jo innrømme jeg har noen ganger problemer med fjernstyring men det blir heller klippete lyd og tilkoblingen fryser og ligdene ikke at sidene timer ut og elendig responstid. Har noen kjenskap til 64qam? har det hvor mye data den kan sende i et området? For hva er det som gjør at internett varer på speedtest men ikke på steam og ligdene? For hastigheten styper veldig på enkelte tjenester f.eks linux i utlandet. Men steam\orgin og andre spill tjenester klarer å levere høy fart opptil 150\220 mbit på det beste. Men ytelsen kan jo varerie, men speedtest er jo ofte dårlig. For VDSL er vel ligdene på lengere avstander har ikke mye kapasitet men varierer ikke like mye, man skal være heldig hvis man får 200 mbit på 500 meter kabel. For syns ikke bruk av 2600 mhz hjelper særlig på pingen en 2100.
 2. We’ve also heard that the Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, which may be up to 40% faster than its predecessor, could launch by the end of 2020. Men trenger du det beste? Ryzen 1700 og GTX 1080 TI burde være mere en bra nok for gaming pc i dag, er jo ikke helt oppdatert, men ser kun strålesporing og mye 4k gaming der den ikke er på topp samt noe dårligere ytelse en AMD Ryzen 9 3900X eller Intel Core i9-9900K. Barn trenger neppe det beste, første pcen jeg hadde var fjitsu simens celeron 900 mhz 128 mb ram 20 GB hdd. Hadde vel noe ennå eldre men var så dårlig at det var windows 95 så det telles omtrent ikke. Så tror nok de barna må klare seg med budsjett men skaff noe som kan oppgraderes senere ryzen er vel lettest.
 3. Så peering og koblingen blir forskjellig over openVPN om man fjernstyrer eller bruker den pcen openvpn er satt opp mot? For vil tro veien er ganske lik.
 4. Hvorfor går det raskere å fjernstyre eller surfe fra en pc med fiber om man bruker mobiltbredbånd med utlansk simkort? Nå laster jeg ned også fra en annen pc samtidig på steam, og merker av og til fjernstyring er helt håpløs andre ganger ikke uten å finne ut hva det kommer av, bruker standard tilkobling til ekstern skrivebord. Er det direkte link over VPN eller ikke? For er perioder hvis mobiltbredbånd føles som satelittbredbånd men alikevel er ikke fjernstying helt ubrukelig?
 5. Du får vurdere selv er jo størrre risiko med tanke på krone kursen er dårlig nå, og returmulighetene er begrenset, vet ikke om bruktmarketet er uaktuelt? Men ville vurdert det selv risikoen for å bli syk er der uansett hva man kjøper.
 6. Virker ut som xiomi mix 5g har men usikker på hva 5g versjonen videosamtale heter? Slik den listen din er er kun samsung aktuelt, men tviler den støtter 5g+ så er lite vits i. Noen liste hvor n78 bånd er? fornebu telenor\ telia oslo\ nationalteateret? 5G Sub 6GHz: n78 Supports dual SIM VoLTE HD calling
 7. Trodde homenet oppgraderte fra 1 gigabit til 2,5 gigabit men der tok jeg feil, sikkert ikke så dumt men hjelper lite uansett. For de som har 100 mbit fiber er det ikke så mye bedre en 4g.
 8. Noen som kan gi meg gjennomgang hvordan fedora\ubuntu er på gaming? For syns Proton er bortkastet og det er få spill som funger? Samme kan sies om bethesda launcher og GoG versjon 2. Noen som vet hvorfor fedora når man installerer apper får feilmelding kan ikke installeres? Vil tro det er 32 bits apper på 64 bits system? For prøvd ubuntu og fedora forum men supporten der er dårlig. Er wine HQ noe særlig oppdatert eller ganske dødt?
 9. Du kan jo forsøke nyere skjermkortdrivere, directx bør være oppdatert, nå er er jo det spillet fra 2016 virker det ut som. Prøv windows update? Rocket League. Microsoft Windows 7. Juli 2015. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/257643/computer-not-using-dedicated-graphics-card/ Kan være med enkelte spill brukes intel istedenfor nvidia sjekk det om programmer er satt å bruke nvidia?
 10. Noen som har erfaringer? JustAnswer.com er dette ligdene svindel fra india der microsoft sier pcen har virus og ber deg betale dyrt? For kunne vært fint med oversikt over steder man får god og billig hjelp, men virker jo litt for godt til å være sant når microsoft ikke gir support en gang. Så tror man blir lurt eller svindlet må betale firmapriser for å fikse problem.
 11. Fant noe slik:QNAP QNA-T310G1S Men faktisk litt usikker på om xiomi mix 5g er kraftig nok eller samsung 5g mobil å klare 1 gigabit\s eller bedre?
 12. Forsto ikke den jeg, er det noen som er luringer er de norske firmaene som har overpris på per gb mobildata. I utlandet kan man kjøpe per tb til noen euro. Tror det å lese bok ikke vil hjelpe på å finne produkter, med mindre dere mener det ikke finnes marked eller mulig å lage noe som funger som er enkelt for folk i gata å få å fungere. For det er jo problemet det blir flere routere og ekstra problemer.
 13. fant ut at 10BASE-T: UTP category 3, 4, 5 cable (Max 100m) 100BASE-TX: UTP category 5, 5e cable (Max 100m) ikke direkte rask for å være last balanser? hva er vitsen å selge slik i dag? Fleste får rundt 100 mbit på 4g.
 14. Men hvordan vil det f.eks fungere ice i norge, og simkort fra england med roadming fra telenor og coax og telia estonia simple? For grunnen jeg ønsker det er for å få mest mulig ytelse, og datapakker til en avtale. Men er litt usikker om f.eks det å se film tv2 sumo med DRM funger dårlig med utlands simkort, og slik Steam velger lokalisjonen der ISP har adressen sin, hvordan blir dette med dual\triple WAN? Eller ser du heller man må cache og porte en side til lokalisjon som løsning? Usikker om port forward gjør dette? Prøver å sjekket det ut men verken telenor eller telia vil gi ut en adresse eller detaljer fra by til by, får bare beskjed å sjekke sidene dems for oppdatert informasjon. Så hvis jeg fikk det ville jeg sluppet å sløse penger på slik løsning, men det kan jo fungere å oppgradere senere? For usikker om 5g vil ha 10 gigabit ethernet eller 2.5 gigabit, er jo mulig å finne løsning men tviler. For det handler jo å invistere riktig så man ikke sløser på utdatert og verdiløs teknolgi. TL-R480T+ - Bredbåndsruter med belastningsfordeling, TP-Link hva tror dere om denne ubrukelig eller? Skulle gjerne hatt med SFP+ eller 2.5 gigabit ethernet hvis mulig.
 15. Nå er vel neppe fiberen som koster, er vel heller leie av kommunal grunn eller privat.
×
×
 • Create New...