Jump to content

Tåkefyrste

Medlemmer
 • Content Count

  15764
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Tåkefyrste last won the day on March 26

Tåkefyrste had the most liked content!

Community Reputation

11272 :)

About Tåkefyrste

 • Birthday July 9

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28269 profile views
 1. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/XgveR7/norske-kjersten-og-greg-maa-fjerne-det-norske-flagget-folk-kaller-oss-rasister At mennesker, og spesielt i USA, er så sykelig opptatt av å moralisere ved første anledning at de ikke tar seg tid til å sjekke om det faktisk er sørstatsflagget som henger opp engang. «Rødt hvitt og blått flag med kryssende blå streker, RASISTER!!!!!!!!!»
 2. Nei. Det var lynsjestemning om man kjøpte 20 pakker dopapir. Og det var fortjent. Tipper det er de samme egoistene som nå reiser til utlandet.
 3. Ser ingen grunn til å hente Pochettino nå. Hvorfor tror så mange det automatisk blir gull og grønne skoger med han? En mann som har gjort en del bra i Tottenham, men som man må huske også kjørte laget ned til en 14. plass før han fikk sparken. Nei behold Solskjær sålenge han har en tydelig plan, og det virker det som han har.
 4. utrolig med tredjeplass etter den starten vi hadde på denne sesongen.
 5. Er det ingen på dette laget som er gira på å gi alt?
 6. Håper Pogba våkner i andreomgang og viser litt hvorfor vi trenger han i klubben.
 7. Vedder Chelsea leverer som vanlig, og vi tabber oss ut og ryker, også som vanlig.
 8. Kjempebra Rashford. Hvor mange store sjanser har han sløst denne sesongen?
 9. Skjønner ikke at en spørreundersøkelse om giftemål har noe med saken å gjøre. Det beviser jo ingenting fra eller til. På hatecrime statistikken i 2010 så er svarte overrepresenterte. Det vil vel bety at de er mer rasistiske enn hvite? https://ucr.fbi.gov/hate-crime/2010/narratives/hate-crime-2010-offenders
 10. Svarte begår mer kriminalitet enn hvite om man tar andel av befolkningen i betraktning. Dette er en gjenganger i absolutt alle vestlige land. Hva promoterer mest ignoranse; Å opplyse om dette eller holde det hemlig?
 11. Det verste er jo at det er ingen måte for oss å vite om dette er sant eller ikke. Det er iallefall mer sannsynlig enn at en allmektig gud skapte oss alle
 12. Ja det er et problem om man er arbeidsledig, og om man jobber så er for lite fritid et problem. Irriterer at det skal være så jævlig vanskelig å finne en balanse.
 13. Morsomt å lyve for at det skal passe din egen agenda? 48 Politi ble drept i 2019, og 41 døde i ulykker ------------ Dette av en politistyrke på rundt 700.000 235 Svarte ble drept av politiet i 2019 ------------- av en populasjon på ca 44.000.000
×
×
 • Create New...