Jump to content

Tåkefyrste

Medlemmer
 • Content Count

  15199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Tåkefyrste last won the day on June 22 2019

Tåkefyrste had the most liked content!

Community Reputation

10392 :)

About Tåkefyrste

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27736 profile views
 1. Tror ikke vi skal forvente at han utretter mirakler heller. Men en oppgradering i forhold til hva vi har akkurat nå blir det definitivt.
 2. Godt med en seier og tall som man egentlig burde forvente grunnet nivåforskjellen. Er så lei av sliteseiere type 1-0 og slikt mot lag vi burde knuse. Bra jobba i dag.
 3. Spar meg den belærende tonen. Du har ikke gitt meg et crash course i noe som helst. Men om det er så viktig for deg så kan du jo begynne med å sette et godt eksempel ved å ikke bruke slike merkelapper selv?
 4. Feil, man kan være ekstremist uten å være voldelig. Og om Radikalisme er begrenset til den definisjonen, så betyr det at det ikke kan finnes høyreradikale, da de som blir omtalt som høyreradikale ofte de som ikke ønsker endringer i samfunnet, og det blir jo veldig selvmotsigende.
 5. Burde lukte svidd i hele verdensrommet ja. 😆😆
 6. Javel. Hvor er den 1100 sider lange sutretråden over Obama på dette forumet?
 7. Venstresiden i ett nøtteskall. Bare sutring, krenkelser og hyling. Ingenting er morsommere når den kollektive vreden treffer en av deres egne.
 8. Utrolig at det tar over 3 år å gjennomføre noe som er demokratisk vedtatt bare fordi venstreekstremister ikke ønsker dette.
 9. Som var poenget. Litt som når politikere med privatsjåfør sitter og forteller folk at de må reise mer kollektivt.
 10. Elsker når en mangemilliardær sitter å sier at vi må betale mer avgifter.
 11. Når man har en helt fantastisk drøm, og man bekrefter for seg selv flere ganger at man faktisk ikke drømmer. Også våkner man opp likevel. Fuck.
 12. Hva om vi kan få Paco Alcacer på lån nå som Dortmund mest sannsynlig kommer til å satse på Haaland?
 13. Navn er kultur? Nå overdramatiserer du. Det er jo bare å bytte tilbake senere, man kan bytte navn hvert 10'ende år. Big deal.
 14. Fordi mennesker automatisk trekker seg mot noe som er kjent. Hvite arbeidsgivere foretrekker navn som høres hvite ut, på lik måte som om jeg søkte jobb på bislett kebab med mitt hvite navn så hadde det garantert vært minst 2.5x vanskeligere for meg å få intervju der også. Det har ingenting med hudfarge-privilegium å gjøre. Men nå viser det jo seg at dette voldsomme problemet med å bli kalt inn til 2.5x mindre intervjuer blir bare småtteriene i forhold til andre privilegier mørkhudede har i USA. Ikke din heller, du lyver jo om ting som alle kan se jeg ikke har sagt.
×
×
 • Create New...