Jump to content

Tåkefyrste

Medlemmer
 • Content Count

  16945
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Tåkefyrste last won the day on October 17 2020

Tåkefyrste had the most liked content!

Community Reputation

13142 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Youtubevideoer der både overskrifta og beskrivelsen er på Engelsk, men når du starter videoen så snakker de ikke et ord Engelsk. Fuck off.
 2. Aymeric Laporte? Hva faen, jeg har alltid trodd at han var Fransk.
 3. Blir dette et open world RPG i verdensrommet så skal de få alt jeg har av penger.
 4. Alkohol koster samfunnet mer enn det bringer inn i inntekter. Er det noen grunn til at legalisering av cannabis skal resultere i noe annet?
 5. Nei det er ikke et godt argument i det hele tatt. Vi har ingenting å tjene på å tillate økt konsum av flere rusmidler.
 6. Forskjellen er at alkohol røyk og snus selges lovlig i butikker. Hasj blir omtalt som gateway drug fordi du ofte må i kontakt med miljøer som selger hardere stoffer for å få tilgang på hasj.
 7. Nei selvfølgelig er det uakseptabelt med drapstrusler, eller oppfordringer til å ta livet av seg. Jeg synes selv hun virker å ha mye luft i hodet, men jeg holder meg for god til å oppsøke hennes sosiale media og si det til henne. Da holder det å nevne det her inne.
 8. Spekulasjoner. Når de første så ABB i uniform med våpen så var det nok allerede for seint. Om man vrir på det spørsmålet ditt så kan man jo også spørre hvordan kan man stole på skjeggete arabere når det er store odds for at et terroranslag kommer fra disse? Svaret er at man aldri kan vite, men greit om politiet er forberedt om det skulle skje.
 9. Tøv. Politiet er bevæpnet på beordning av justisdepartementet, grunnet trusselvurderinger fra PST. Ikke alt du misliker i verden er grunnet FrP-velgere, tro det eller ei. De er ikke bevæpnet for å håndtere dagligdagse oppgaver bedre, de er bevæpnet for å være forberedt på en større hendelse, som f.eks en terroraksjon. Sjansen for noe slikt er selvfølgelig relativt liten i Norge, men den er ifølge PST stor nok til at de har anbefalt midlertidig bevæpning. Mon tro om det er de samme fjolsa som sto og hylte over at politiet ikke var forberedt på 22. Juli som nå klager over at de bærer våpen.
 10. Trippier over Shaw? Må være skade, kan ikke skjønne annet.
 11. Du skjønner vel at grunnen til at de går med våpen akkurat nå ikke er for å kunne "skyte folk på sekunders varsel", men heller å være i stand til å forsvare seg og oss mot folk som ønsker å skyte oss på sekunders varsel? Det er en spesiell situasjon, og siden terskelen for bevæpning i Norge er veldig høy så er det ikke for moros skyld de er bevæpnet nå. Tankegangen din er at politiet er bevæpnet nå bare slik at de kan drepe folk isteden for å arrestere dem, noe jeg finner både latterlig og helt virkelighetsfjernt.
×
×
 • Create New...