Jump to content

Tåkefyrste

Medlemmer
 • Content Count

  15594
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Tåkefyrste last won the day on March 26

Tåkefyrste had the most liked content!

Community Reputation

11010 :)

About Tåkefyrste

 • Birthday July 9

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28098 profile views
 1. Heng deg opp i eksemplet du, og ikke poenget. Noe annet blir for produktivt. Ja, men det gjør ikke folk automatisk til hvite nasjonalister om de er hvite, og bruker OK symbolet, slik mange nå har en tendens til å konkludere med. Sånn som han politimannen i videoen tidligere i tråden. Dere har null indikasjon på at han er en hvit nasjonalist, men likevel henger dere dere opp i at han bruker ok tegnet, der de fleste ikke engang ville lagt merke til det. Men det er vel bare en del av den voksende "white privilege" vi har det, at vi ikke kan bruke ok tegnet lengre.
 2. Du må liksom spy ut noen frekkheter i hver post du? Men ja, ditt andre avsnitt er korrekt. Om jeg bruker ✌️ for å symbolisere at jeg hater grønnsaker så har det ingenting å si, fordi ✌️ vil aldri bety at man hater grønnsaker, samme hvor mye en liten minoritet ønsker det. Det er først når en majoritet begynner å bruke det at det har noen effekt.
 3. Hva de bruker det til kommer på det samme når det ikke betyr det de ønsker det skal bety.
 4. Jeg kan svare for han. Noen white supremacists har brukt tegnet, men at det er flittig brukt tviler jeg sterkt på. Bare tanken på at de liksom skal ha definert det for alle andre er bare tåpelig. Det blir brukt mye mer av vanlige folk enn av white supremacists. Minner meg om diskusjonen når man fikk hør at ABB spilte World of Warcraft. Noen skulle også da ha det til at spillet var en av grunnene til at han gjorde som han gjorde.
 5. Hvorfor skal en bitteliten gruppe med nynazister definere hva symbolet betyr for oss alle? Faen heller, nå får folk gi seg.
 6. Såvidt jeg skjønner så er saken at han brukte skjermer med ulovlig påført Apple logo? Det er jo ikke en ny ting at loven er streng på vareforfalskning. Mon tro om han fortsatt hadde tapt saken om skjermene var uten Apple logo? Om det hadde skjedd kunne vi begynt å snakke problematikk. Edit: bare så det er klart, jeg støtter 100% muligheten til å få reparere telefoner utenfor Apple sine verksted. Men jeg skjønner et selskaps reaksjon på om uoriginale deler selges som originale med falsk logo.
 7. Hvordan vet du at det er grunnen? Man møter mye velvilje og god service når man reiser og betaler for seg, uavhengig av hudfarge.
 8. Hadde han holdt seg hjemme hadde han sluppet dette. Null sympati fra meg.
 9. At folk tror white privilege er noe som eksisterer. Man skal være ganske rasist for å mene at hvite automatisk er mer priviligerte pga hudfargen.
 10. Åpenbart? Var ikke åpenbart når jeg sjekka. Men samma det. Poenget forblir det samme, uansett om Tyson sa det eller ikke. Det er nå 6 politifolk som er skutt, og ingen demonstranter eller rasister i BLM bryr seg. Passer vel ikke agendaen deres om at kun Black lives matter.
 11. Mulig det er for godt til å være sant da. Poenget er iallefall bunnsolid.
 12. Helt sykt. Og rasistene mener det er ok fordi det er ikke hvite som dreper svarte. Mike Tyson fikk sagt det best. En mann som har fått 5000 slag i hodet er smartere enn 99% av liberals.
 13. Og nå skyter de politiet der. Og akkurat derfor har jeg null sympati for BLM, fordi de mener KUN black lives har verdi og ingen andre. Største organisjonen med rasister siden KKK.
 14. Trump førte landet i en helt fin retning han, helt til Covid og dette opprøret startet. Men han får vel skylden for det også som alt annet.
×
×
 • Create New...