Gå til innhold

Tåkefyrste

Medlemmer
 • Innlegg

  17 794
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Tåkefyrste vant dagen sist 17. oktober 2020

Tåkefyrste hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tåkefyrste sine prestasjoner

14,3k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Man må vel begynne å skjerpe grensekontrollen mot Sverige betraktelig de neste årene.
 2. Ja, men konspirasjonsteorier er ikke ulovlig, og hatefulle ytringer finnes det ingen definisjon på hva faktisk er, så da får man bare forholde seg til at ytringsfrieheten trumfer dette.
 3. Fengsel skal jo ikke være straff men rehabilitering, og når rehabilitering ikke er et alternativ, hvorfor ikke bare fjerne de fra samfunnet? Jeg er veldig kynisk når det kommer til drapsmenn. Det er mer enn nok mennesker i verden til at vi skal huse og brødfø de verste kriminelle. De har sagt fra seg sin rett til å leve blant oss. Det eneste negative med dødstraff er risikoen for å henrette uskyldige. Men i tilfeller som ABB så er det jo null tvil om at de tok riktig person.
 4. At terroristen ABB klager over "soningsforhold", når man ser reportasjer fra fengslet der han har diger plass for seg selv, med treningsrom, stue osv. Har faen meg større plass og fasiliteter enn de fleste studenter i landet. Synd vi ikke har mulighet til dødstraff når man har en gjerningsperson som har gjort noe så grusomt, og det ikke er noen som helst tvil om at man har tatt rett person. Hva vil det koste samfunnet å ha denne jævelen på isolat til han dør av alderdom. Jeg tipper mange titalls millioner.
 5. Her kommer det typiske "hva med kristendommen????". Vet ikke om jeg gidder å ta det seriøst en gang. Hvis du ikke ser forskjell på dagens islam og kristendom så er det null håp. Hvordan kristendommen var for 1000år siden er totalt irrelevant. Hva har islam gjort? Nei bortsett fra å stå for brorparten av elendighet i verden, så har vel ikke islam gjort noe som helst.
 6. Det har vært nok lenge. Vi er et lite land og det er ikke bærekraftig å ta inn så mange flyktninger som vi gjør. Ukrainerne var bare toppen på et allerede overbelastet system.
 7. Finnes det et alternativ å stemme for å ikke ta imot en eneste flyktning til? Det begynner å bli nok nå. Full stopp i 10 år, så får vi se hvor skuta er på vei.
 8. Svindel er kanskje litt drøyt da man har fått akkurat det man betaler for. Er vel heller uærlig eller misvisende markedsføring. Uten dedikert GPU så er dette på ingen måte en «gaming PC», men heller en surfe/office/netflix PC som kan kjøre enkelte spill. Lurer på hva Greencom tror de tjener på å markedsføre denne på en slik måte istedenfor å være ærlig.
 9. Det er vel noe slikt ja. Jeg bruker ikke Corsair sin programvare, men jeg ser at jeg får mye informasjon i HWINFO64.
 10. Jeg har en HX850i som har vært helt fantastisk de siste 4 årene. Her har lysene blinket litt i dag også, men PC'en durer og går. Er det noen oppgraderinger på i-versjonen kanskje?
 11. Jeg ble dobbeltbooket på en undersøkelse på sykehus, så glemte jeg selvfølgelig å avbestille den ene. Ble da fakturert 1544kr, noe som er ok siden det var min egen feil, men de hadde også et fakturagebyr på hele 100kr, noe jeg reagerte på. Det er tydelig at alt er lov så lenge folk bare betaler. Edit: Dette var ikke papirfaktura engang. Den kom som PDF i digipost.
 12. Det er ønskelig fra staten at bankene skal suge så mye penger fra folk som de kan. Dette for å holde inflasjonen nede. Dessverre går det hardest utover de som allerede hadde dårlig råd før renteøkningene, men det driter «verdens rikeste land» i.
 13. Slik som blizzard har blitt så tror jeg ikke vi går glipp av noe stort. Det de har levert de siste årene har vært regelrett skrot.
×
×
 • Opprett ny...