Jump to content

Tåkefyrste

Medlemmer
 • Content Count

  17423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Tåkefyrste last won the day on October 17 2020

Tåkefyrste had the most liked content!

Community Reputation

13493 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fobi er ofte definert som en irrasjonell frykt. Derfor er det perfekt for venstresiden som ønsker at alle som argumenterer mot dem skal stemples som irrasjonelle, så slipper de å ta dem seriøst.
 2. Jeg kjøper ikke helt den at man kjører etter noen for å kjøre på dem i selvforsvar.
 3. Selvfølgelig. Og det gjør de aller fleste i Norge. Noen vil sikkert la seg provosere men ikke i samme grad som muslimer, der man blir voldelig og risikerer å bli drept.
 4. Og nok en gang bevises det hvorfor koranen bør brennes daglig til tullingene slutter å bli krenket.
 5. Sannsynligvis siden de er mange flere i disse landene. Og da er det jo litt spesielt at man ønsker enda flere med samme, eller værre tankesett velkomne og tilogmed nekter å legge skylden på kulturen deres når de gjør ugjerninger. Det er liksom viktigere å påpeke at det ikke har noe med islam å gjøre enn å faktisk diskutere hvordan man løser problemet at islam generelt ikke har noe toleranse for homofili. Det er å skyte seg selv i foten å nekte å ta denne diskusjonen.
 6. Og hvor mange homofile drepte disse? I muslimske land demonsterer dem ikke mot homofile, de steiner dem og kaster dem ned fra tak istedenfor. At kristne tradisjonelt ikke er noe glad i homofile er ikke en unnskyldning for at muslimer ikke liker dem heller. Men problemet er nå sånn at det er i muslimske land det er farligst å være homofil pr. dags dato. Når man da får målrettede drap på homofile i vestlige land der man liksom skal ha kommet litt lengre så er det en farlig utvikling, spesielt når man ikke ønsker å ta den vanskelige diskusjonen om problemene importert islamsk kultur fører med seg.
 7. Som sagt, jeg vet hva islam står for, så du kan snakke om hva som ikke har rot i virkeligheten så mye du vil, men du får aldri overtalt meg til at islam er positivt. Hvis det er ondskapsfullt å si at muslimer støtter drap på homofile så får det være så, jeg synes det er mer ondskapsfullt å faktisk støtte drap på homofile.
 8. Ikke alle, men brorparten ja. Jeg vet nok hva islam står for til å skjønne at drap på homofile ikke bare er akseptabelt, men oppfordret til. Så kan de gjerne gå ut å bevise det motsatte, men stillheten forteller meg egentlig bare at jeg har rett.
 9. Når du frivillig velger å være medlem av en ideologi som står for så mye dritt som islam gjør, så har du mye å bevise for at du ikke støtter alt grumset som følger med. Men det er som vanlig stille, altså regner jeg med homodrap var helt innafor for mange norske muslimer.
 10. Ifølge enkelte her er det diskriminering å påstå noe slikt. Man skulle jo nesten tro at når tullinger utfører terror i deres religions navn, og når det skjer oftere enn at det er tilfeldigheter, at de selv ønsket å ta avstand fra dette, og på ingen måte bli forbundet med det? Men neida, fokus er på at det ikke har noe med religion å gjøre istedenfor. Når man vet at religionen er gjennomsyret med dårlig skjult hat mot homofile fra før av.
 11. Fin logikk sånn bortsatt fra at forskjellen mellom den politiske høyresiden og høyreektremisme er enorm, mens forskjellen mellom islam og islamisme er kun handlinger.
 12. Nei, men likevel tok den politiske høyresiden avstand fra ABB. Det var heller ingen politikere som gikk ut å sa at "dette har ingenting med høyreekstremisme å gjøre". Men nå snakker vi om islamsk terror, nok whataboutism her nå. Kanskje du som moderator burde slå ned på personangrep isteden for finne det "hysterisk"?
 13. Eneste ansvaret muslimer generelt har er å offentlig ta avstand fra tankegodset som gjennomsyrer ideologien deres og som lar folk lettere radikaliseres enn noen annen ideologi noensinne. Hva har utsagn som "sånne som deg" og løgnaktige påstander om at jeg noensinne har forsvart ABB i denne diskusjonen å gjøre?
 14. Man kan nesten stille klokka etter dem. Det er så forutsigbart.
 15. De følger fortsatt en høyreekstrem ideologi, og mange av dem ønsker denne inført i Norge.
×
×
 • Create New...