Gå til innhold

Tåkefyrste

Medlemmer
  • Innlegg

    17 979
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    25

Tåkefyrste vant dagen sist 17. oktober 2020

Tåkefyrste hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tåkefyrste sine prestasjoner

15,1k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Samme skjedde meg. Posten nekter å gjøre noe som helst, de skal bare ha penger for en tjeneste jeg aldri har bedt om, og ba meg spørre selger om refundering av moms. Åpnet en sak med aliexpress, de spurte om kvitteringer på betalt moms til posten, noe de fikk. Så fikk jeg til svar at det ikke var tilstrekkelig informasjon, så sluttet de bare å svare. Så de pengene er tapt. Lykke til, men du kan nok anse pengene som tapt hos disse kjeltringene. Neste gang dette skjer meg kommer jeg til å nekte å betale moms hos posten og be dem sende tilbake pakken istedenfor.
  2. Og grunnen til at alt er galt er at noen ble fornærmet av noe, og som et fåtall fikk presset gjennom en endring. Det er aksjonene det er noe galt med, ikke reaksjonene, de er bare naturlige. Igjen, hvorfor ble den endret til å begynne med? Fordi noen leftists ble støtt? Aksjoner vs reaksjoner.
  3. Faen meg ingen grenser hvor nasty folk er. Har aldri brukt en vannkoker på et hotellrom, men nå vet jeg iallefall at det skal jeg heller aldri gjøre. 🤢
  4. Å være fornærmet er jo synonymt med woke. Har aldri hørt noen være woke uten å være fornærmet over ett eller annet banalt.
  5. Ser ut som det har vært et "kUpPfOrSØk" på kongressen igjen.
  6. Vet ikke om man kan være en aktivist ved å delta i en diskusjon på et forum, føler at for å få den merkelappen så må man være mer involvert enn så. Hvis ikke er jo så og si alle aktivister på et eller annet nivå. Men det er semantikk, kall meg aktivist om du ønsker det bryr meg lite. Det er iallefall ikke slike som meg samfunnet begynner å bli møkk lei.
  7. Da er det jo litt ironisk at de som hater Trumps væremåte mest er de verste til å forsure debatten i denne tråden med merkelapper og skjellsord.
  8. Vanskelig å ta deg seriøst med den konstante drittkastingen her inne. God bedring.
  9. Fortell meg hvordan jeg er en aktivist, eller idiot hvis det var det du mente.
  10. Å i det hele tatt prøve å argumentere for at å prioritere hudfarge og kjønn over kvalifikasjoner i hvilken som helst del av arbeidslivet er en bra ting er i beste fall uærlig, og i verste fall sinnsykt. Faktisk et prakteksempel på rasisme.
  11. Og som en betydelig del ikke støttet. Bra de innså feilen ved å prøve å forhandle med demokratene om ULOVLIG INNVANDRING. Det burde være nulltoleranse på dette. Demokratene åpnet grensene og sender ulovlige innvandrere i millionvis over hele landet, også skal de bruke det som et politisk forhandlingskort å stenge grensene igjen. Hvordan man får republikanerne til å bli synderen i denne situasjonen er for meg uforståelig.
  12. Tallet skal være 0. Det var en latterlig avtale og selvfølgelig ble den ikke signert. Makan til kriterier for "hvis og hva" i en avtale skal man se lenge etter.
  13. Du mener den loven som fortsatt ville hatt vidåpne grenser til et spesifikt antall ulovlige immigranter pr. måned var passert? Den hadde ikke fikset noe som helst, og ble selvfølgelig nedstemt. At demokratene bruker dette som en løgn for å skylde på republikanerne er skammelig når det er demokratene som har skapt dette problemet ved å fjerne alt av grensekontroll Trump hadde innført.
  14. Som sagt tidligere så driver Biden med akkurat samme drittkasting, men du ser ingen her inne konstant hyle med falske påstander om at han er hitler og en nazist. Hvorfor ikke? Jo fordi han har media på sin side, og saueflokken følger media.
  15. Unødvendig, men ikke noe Trump har monopol på, de er like ufine i den andre leiren. Alt han sier er der er jo sant, bare synd han skriver det på den måten. Ingen av sidene tjener på den konstante hakkingen på hverandre. Skulle likt å se en valgkamp der det gikk mer på politikk og mindre på hvor fæl motparten er.
×
×
  • Opprett ny...