Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  17868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Snikpellik

 1. Vanskelig å spå noe annet enn 3/4 plass med tanke på Uniteds fantastiske form, men rekka på 16 må ta slutt en dag og dårlige kamper vil alltid komme. Det kommer alltids noen overraskelser spesielt på slutten av sesongen. Soton slo City, West Ham slo Chelsea, Villa er desperate. Palace vet man aldri med, merkelig lag denne sesongen. Leicester kan ha funnet tilbake formen før siste runde, og jeg tror spillestilen deres kler måten United spiller på nå. Alle disse er i stand til å slå United på en god dag. Alt kan fortsatt skje!
 2. Og rasister. Trenger ikke brette det inn i en egen innpakning utover det. Døm for det de har gjort, ikke hvem de er. Heldigvis ser bygda ut til å slå ring om ofrene i den saken. I bygda jeg er fra bor det en familie fra Sri-Lanka som fikk tagget «negerjævler» på garasjeporten sin da jeg var liten. De hadde mange venner som tok vare på dem, så de flyttet ikke eller følte seg veldig utrygge heldigvis, selv om det så klart helt sikkert var fryktelig utrivelig for dem. Jeg kjente barna deres, så jeg husker det var veldig rart at noen skulle mislike dem og skjønte ikke hvorfor. Det viste seg at det var en mann som jobbet på rådhuset i kommunen som hadde gjort det, fordi han mislikte innvandrere. Han var relativt kjent i lokalmiljøet. Saken ble pakket inn i alt mulig rart, som «han visste ikke bedre» og «han er litt rar» og lignende. Fikk lite konsekvenser for mannen selv om det ble anmeldt. Ble vel en bot for hærverk. Derfor må man ta tak i saken for det det er, og våge å sette de riktige ordene på det: rasisme og hatkriminalitet. Uavhengig av hvordan intellektet på de som har utført handlingene er.
 3. Vi trenger ikke Grealish, og han trenger ikke United. Vil helt sikkert spille hver kamp. Snasen og kul spiller, men etter vi fikk tak i Bruno er ikke behovet der. Ryktene har også dødd ut siden den tid, det gjelder forsåvidt Maddison også naturligvis. Grealish tror jeg er helt ideell for Arsenal eller Tottenham, som han var veldig nær en overgang til for et par år siden. Der vil han kunne få starte de aller fleste kampene.
 4. Dagens tall fra Sverige: 13 nye dødsfall - 5433 totalt 1642 nye påvist smittede - 73,061 totalt
 5. Artistene har en stemme og innflytelse de velger å bruke, mot noe de ikke støtter/tror på. Det synes jeg ikke er patetisk i det hele tatt, det er ansvarsfullt. Jeg forstår veldig godt at de ikke vil at musikken deres skal brukes til å fyre opp Trump-supportere før et rally, hvor det relativt ofte ytres hatefulle eller ikke akkurat inkluderende utsagn fra scenen. Spesielt hvis låten(e) er skrevet i motsatt hensikt er det lett å skjønne at artistene ikke ønsker seg assosiert med en sånn setting. Når musikken spilles på arrangementet kan noen tro artisten støtter Trump. Det som derimot er patetisk er noen av kommentarene under Neil Youngs tweet. Trump-supportere som sier «stick to music», «you hate america», «marxist» osv.
 6. Hvis det å være på en av sidene er ideologisk forvirring, er jeg nysgjerrig på hvem du mener at ikke er ideologisk forvirret i dette landet.
 7. Sånn apropos Kanye West. Kanye West suggests African-American slavery was 'a choice' https://www.bbc.com/news/world-us-canada-43970903 Kanye West headlining Christian event alongside notorious anti-LGBT evangelists https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/kanye-west-awaken-2020-prayer-rally-lgbt-evangelical-homophobic-a9287916.html Kanye West Comes Out as Sexual Abuse Apologist https://www.wmagazine.com/story/kanye-west-sexual-abuse-apologist-louis-ck-snl/
 8. Meningsmålinger tar høyde for disse faktorene, og det er alltid feilmarginer. Det står alltid beskrevet, som regel nederst i rapporten og metode tas høyde for. De er ikke fullstendig amøber de som jobber i disse byråene, målet er å få et så korrekt bilde som mulig. Hva i.. er du seriøs..? Dette er offentlig informasjon, ikke noe media bare kan finne på. https://www.fec.gov/resources/cms-content/documents/federalelections2016.pdf
 9. 9 ligatap for City denne sesongen med 5 kamper igjen. 4 ligatap totalt forrige sesong. Opprettholdes dommen på to år tror jeg flere av spillerne garantert vil flytte på seg. De Bruyne ganske så sikkert, han har vel sagt det og. Kanskje noen av de litt eldre drar, som vil ha muligheten til å spille og vinne CL mens de er i primen. Noen har kanskje CL-klausuler i kontrakten. Frykter at hele den sportslige straffen blir tatt bort i CAS og at de «bare» må betale bot. Som egentlig ikke vil være så stress for CFG. UEFA satt endelig et sterkt eksempel med dommen, dumt for fotballen om den blir visket ut for da vil det bli ganske fritt frem å jukse uten direkte sportslige konsekvenser for City og andre i fremtiden.
 10. Digg! Faller han i prestasjonene går det an å få penger for han, hvis han har kontrakt. Han virker uansett som en artig kar å ha i garderoben. Unge lag trenger erfarne spillere. En av de i troppen som har vunnet ligaen, ikke så mange av de lenger.
 11. Man kan absolutt betegne det som rasisme ja, selv om det er mest beskrevet utad som en varig identitetskrig og kamp om ressurser som for eksempel ferskvann og olje. Kurderne er både muslimer, jøder og kristne, og det er stort spenn i kulturen. For eksempel bor det over 200.000 kurdiske jøder i Israel. Mer inkluderende folk skal man lete lenger etter!
 12. Enda en artist som går ut mot Trump for å spille låtene hans på arrangement/rally. Denne gangen er det Neil Young, som opprinnelig er kanadisk, men er amerikansk statsborger. Fra før har blant andre Rolling Stones, Steven Tyler, Bruce Springsteen, Elton John, R.E.M, Guns N Roses, Adele, Tom Pettys familie, Queen + mange flere sendt cease-and-desist notice eller ytret at de ikke vil assosieres med Trump ved at musikken spilles på Trump-rallys.
 13. ^ på hjemmebane vel og merke Vi scora fem mål borte mot Cardiff forrige sesong, i Solskjærs første kamp som manager.
 14. Jepp, det stemmer jo. Men har man korona i tillegg vil det naturligvis spre seg med nyset. Jeg reagerer mer på at folk ikke nyser/hoster i albuen enn at de nyser i seg selv. Tørrhoste har jeg større problemer med, da bør man holde seg hjemme i disse dager - ikke sette seg på tog, buss eller steder det er trangt mellom folk.
 15. Jeg tror at å bare se på pandemien som årsak er en stor forenkling. Vi har også George Floyd, Black Lives Matter og demonstrasjonene som nok har hatt en stor effekt nylig. Samt riksretthøringene, og flere profilerte republikanere som kritiserer eller tar avstand fra Trump. Meningsmålinger viser at flertallet av amerikanere støtter demonstrasjonene, og flertallet ser på rasisme som et stort problem i landet - et problem Trump som en av relativt få i det republikanske ikke anerkjenner. Selv i måling hos konservative Fox News er det et stort flertall som mener Trump gjør en dårlig jobb, ikke bare i forbindelse med pandemien men i alle andre saker. At Biden gjør det så bra uten å være veldig synlig kan både være positivt og negativt. Han sitter stille i båten nå, fordi han ser Trump fortsatt gjør valg som dette halvåret har slått dårlig ut. Hvis det fortsetter trenger han ikke være veldig offensiv før debattene. Akkurat nå trives han nok godt med Trumps selvdestruktivitet.
 16. Bare en liten notis fra koronahverdagen: Er i gang med en av flere små Norges-ferier denne sommeren og har vært innom Trondheim et par dager. Der er holdningen til folk tilsynelatende en litt annen enn i Oslo og litt lavere skuldre. Folk er tett i tett sammen på utestedene og restauranter, det er veldig lite og dårlige tiltak for hygiene og avstand. Ingen antibac noe sted, bordene står tett inntil hverandre. Folk nyser og hoster overalt. Spesielt på Solsiden og det området der. Måtte innom en butikk inne på Trondheim Torg og det var som å gå i kø mellom nysene. Nå sitter jeg på toget nordover, og i vogna jeg sitter nyses og hostes det både fra ekteparet i setet over midtgangen, på setet bak OG foran. Hva i all verden skjedde med å holde seg hjemme når man er syk eller har luftveissymptomer? Pandemien føles nok fjernere for en del nordlendinger men dette er overraskende slapt. Man blir jo mer oppmerksom på hosting og nysing nå under korona, så jeg tror ikke det er jeg som er paranoid heller. Er vel ganske stor mulighet for at minst ett av nysene jeg har vært i nærheten av er en som har viruset.
 17. Kiden er helt spesiell, men det er for tidlig å si om han er bedre, han er bare 18 år og det er først nå de siste kampene han har spilt fra start regelmessig. Rashford har trent seg opp etter å ha vært ute lenge med ryggskade, men begynner å komme i gang nå. Greeenwood er nok mer enn ren spisstype enn Rashford er også. Det er annerledes å levere jevnt bra på det høyeste nivået i nesten hver kamp, og hele tiden levere mål, assist og gode kamper. Rashford er fast inventar på landslaget, og har mange kvaliteter som frisparkfoten og innlegg. Synes han har levert bra i flere sesonger jeg. Lett å glemme sikkert, men han har flere mål enn Ronaldo hadde på samme tid i karrieren. Han har som 22-åring måttet «carry the team» i store deler av denne sesongen hvor vi ikke har hatt kreativitet på midtbanen. Alle tre har et imponerende målpoengsnitt nå! Og det er ikke så viktig hvem av de som scorer, så lenge det produseres. Mye bra i vente fremover siden alle tre er unge spillere enda — Liten fun fact og: Greenwood har nå like mange mål som Lukaku hadde i 18/19-sesongen (15).
 18. Bidens ledelse er både større og mye mer stabil enn Hillary noen gang hadde i 2016. Jeg sier ikke at det betyr Biden vinner, for det er lenge igjen av dette grusomme året, men det er et tegn på at Trump som sittende president sliter ganske mye med å vinne nok velgere nå - og at en del av dem ikke støtter ham lenger. Det skal ganske mye til for å utligne Bidens ledelse, målingene må være systematisk feil, og Trump må vinne over velgere som han ikke har hatt på lenge, selv om man regner inn 2-3 prosent fordel via valgmannskollegiet. Spennende å se på stater som Ohio, Texas og Georgia hvor Trump vant med god margin i 2016. Mye tyder på at Biden har tatt inn en del der. Trumps sterkeste kort er vel økonomien, men det er kanskje også det mest usikre kortet nå med pandemien og den svært dårlige håndteringen av den som ødelegger.
 19. Koselig med litt uventet hjelp fra Arsenal i dag. Wolves er dermed tre poeng bak oss, og har dårligere målforskjell. Leicester vant og så bedre ut enn på lenge i kveld. Får håpe ikke det er helt slutt på den dårlige formen deres. Chelsea ser også ut til å vinne mot Watford, som ventet. Racet går.
 20. Ekstreme tall for en 17/18-åring det. Innsatsen hans står ikke tilbake for noe heller. Tidligere i sesongen var han litt slappere i presset og jobbet mindre hjem. Nå vinner han igjen ballen og kommer ut av dueller med ballen i behold. — Pogba kommer kanskje ikke til å få så mye oppmerksomhet etter kampen i dag siden han ikke fikk målpoeng, men jeg elsker å se han spille dypt sentralt for tiden. De gjenvinningene, kapasiteten hans og hvordan han leser spillet på midten er så verdensklasse. Krydrer med et par fine langpasninger i dag også som fort kunne endt med scoring. Ingen midtbanespillere er bedre enn Pogba når alt stemmer, for da er han god på alt. Håper det fortsetter!
 21. Enig, strålende innhopp av Fred. Godt å se. Nesten alle mann virker å være i bra form nå. Fantastisk kamp igjen, litt slurvete denne gangen som kostet to mål i sekken, men det gjør lite når det er så utrolig bra offensivt. Vi kunne fort scoret både 7 og 8 i dag. Rekke på 16 uten tap nå. 43 - 6 i målforskjell.
 22. VAR denne sesongen har kostet mer enn det smaker for Premier League synes jeg. De siste dagene har det vært mye rart!
×
×
 • Create New...