Jump to content

Snikpellik

Medlemmer
 • Content Count

  26727
 • Joined

 • Days Won

  63

Everything posted by Snikpellik

 1. Det der er så bra gjort av Ronaldo! EDIT: Var vel ikke borti den der, Jota.
 2. Helt elendig mot trebackslinje, Portugal. Blir jo alt for smale der bak, også tar han i tillegg ut Silva som er breddeholder på Gosens side. Da er det bare for Gosens å dundre på framover uten Silva å bekymre seg over. Taktisk overkjøring. Flokk på en side, vri spillet og vips så er tyskerne gjennom gang på gang.
 3. Irriterer meg når dommere ser at noe er åpenbar filming, men lar være å gi gult kort ref Jota i stad. Forferdelig.
 4. De skal uttale riktig på NRK vet du! Pepe uttales Pep osv. Men Nilsen sier ikke Ronaldsj eller Fernansj!
 5. Den kommer som regel opp etter noen minutter. De brukere kortere tid på selve avgjørelsen, men lengre tid på å vise det frem i EM sammenlignet med PL. Der kom den ja
 6. Ble annullert for offside, ikke hands. Skal ikke dømmes hands på de situasjonene med deflection lenger
 7. Pandemien og påfølgende gjenåpning har gjort noe med Oslos innbyggere 😅
 8. Må jo få inn Giroud nå. Benzema har ikke hatt dagen. Og nå lever Pavard veldig farlig.
 9. Trøkk! Tror Deschamps bør gjøre noe med Pavard i pausen. Ungarn har kommet mye til på den sida, og han har i tillegg gult kort.
 10. Ja absolutt, må ha litt marginer hvis det skal gå i slike kamper
 11. Veldig oppstykka kamp så langt, pluss vannpause. Det er fordel Ungarn. Synes de har vist mye av det samme som mot Portugal til nå, gode til å spille seg ut og klare å beholde ballen i laget. De er blitt litt mer sjarmerende enn for noen år siden...
 12. Jeg mener man skal verne om ytringsfriheten, men at det i enkelte tilfeller ikke er greit. Det kan også være ekstremt respektløst ovenfor andre mennesker som har lidd eller mistet sine kjære til viruset. Vi har et godt, norsk ord for det; rasshøl.
 13. Fy flate, disse kampene i Budapest er helt fantastiske. Kommer nesten ikke over hvor deilig det er med fullsatte tribuner igjen, det blir nesten en annen idrett! Selv om bakgrunnen for det i Ungarn er litt lugubert. Bilde fra Arilas i VG.
 14. Det kommer på plass nå straks, og er i praksis mulig allerede. For eksempel på Brann stadion til helga kan koronapasset brukes for å ta inn 5000 publikummere. Det blir hurtigtesting av alle som skal inn, og vaksinerte kan slik jeg har skjønt beepe QR-koden sin. Appen som heter «Kontroll av koronasertifikat» ligger ute på App Store og Android.
 15. River litt ekstra før helga, må ha til tacokrydder.
 16. Ikke bare den perioden, men sjekk i mars 2021 også. Nesten alle storkampene konsentrert i to korte perioder på begge sider av nyttår. Uflaks, og enda verre enn forrige sesong. Går vi videre i CL sammenfaller også begge disse periodene med storkamper der. Det er en stor ufordel for oss, men sånn er det. Får håpe neste sesong igjen blir bedre. Ser bedre ut i jula da. Og er det bare meg, eller møter vi «alltid» Newcastle på boxing day?
 17. På papiret er Frankrike ekstremt mye bedre enn Ungarn, men kanskje man ikke helt skal undervurdere det trøkket som er i Budapest med fullsatt stadion. De gjorde en veldig god figur mot Portugal lenge, var det sprakk opp på slutten. Med litt hell kunne de fått det første målet og et resultat. Det er ikke helt umulig mot Frankrike heller, men krever nok litt flaks. Spania synes jeg var ganske svake i første kamp, men det var Polen også. Vanskelig å si hvor man har de to lagene nå synes jeg, men begge må reise kjerringa. Kjedelig å tape 7 mill på en fredag!
 18. Nuvel, det må jeg si var en modifikasjon av hva du sa den gangen. Jeg husker diskusjonen. Det du sa var dette, i februar: Du ville altså åpne absolutt alt 100% uten noe form for restriksjoner når alle over 45 år er vaksinert, ikke "åpne det meste" som du sier at du sa nå. Du nevnte heller ikke risikogruppen, og jeg kan ikke se noen som kalte deg helt dust. De fleste vil jeg tro er helt enige i at vi kan åpne det meste (noe vi også gjør) men det er en stor forskjell på å åpne det meste og å "åpne 100% uten noe form for restriksjoner". Jeg tror ikke det er lurt å gå 100% tilbake til normalen på alt så fort alle over 45 er vaksinert, vi må få vaksinert litt flere enn det først.
 19. Men er det sikkert at den personen som har vært i utlandet deltok på konserten? Personen kan ha vært i karantene hjemme, og smittet familiemedlemmer som igjen dro på konserten ut fra den setningen.
 20. Dagens kamper i EM. Helt grej meny... 15:00 Ungarn - Frankrike TV2 Ferenc Puskas stadium, Budapest (fullsatt - 67.000) 18:00 Portugal - Tyskland NRK1 Allianz Arena, München (20% av stadions kapasitet - 14.000) 21:00 Spania - Polen NRK1 Estadio de La Cartuja, Sevilla (30% av stadions kapasitet - 18.000)
 21. Deler ikke samme oppfatning om tråden. Det er et par brukere som er i overkant pessimistiske etter min mening, da velger jeg heller å diskutere med disse fremfor å kalle folk hysteriske og lignende slik som er blitt en gjenganger. Jeg opplever uansett ganske bred enighet også her inne om at gjenåpning er på sin plass. Det speiler også trolig samfunnet ganske godt også dette her, da de fleste i Norge mener gjenåpningen går i riktig tempo. 25% mener det går for fort, og 17% mener det går for sakte. Så at det er noen brukere her inne som mener vi går for fort frem er ikke veldig spesielt.
 22. Da kan man heller argumentere fremfor å være ufin i diskusjon. Hva mener du var feil i innlegget mitt? For ordens skyld, her er innlegget mitt: Er dette å "spy ut"? Nei. Du hevder dødsraten er så høy som 0,5%, altså langt høyere enn hva FHI mener den er, men kaller andre "hysteriske" og lignende karakteristikker. Å diskutere koronaviruset og fakta rundt dette er ikke det samme som at man går rundt og redd for det, eller noe hysteri. Tråden handler om nettopp koronaviruset, da må man tåle diskusjon om det.
×
×
 • Create New...